A Pfizer új vakcinán dolgozik

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója legújabb bejelentése szerint a vállalat márciusban egy új vakcinával áll elő, mely hatékony lesz az Omikron ellen. A narratíva nem is lehetne ennél komikusabb, önmagát cáfolva ismétli ugyanazt a tematikát, ami porszívó ügynököknek és politikusoknak egyaránt jól bevált marketing stratégia; nagyítsd fel a problémát, hazudj és a végtelenségig ismételd a hazugságot.

Miért állítom ezt? Nos, legújabb média körútja során korábbi hazugságaira világít rá és feltételezhetően abban bízik, hogy senki nem emlékszik már azokra.

Bukovinszki Gergely – Teljes cikk: https://szkeptikuskerekasztal.com/bourla-burleszk/

19 thoughts on “A Pfizer új vakcinán dolgozik

 1. well , let me explain ….. it will be the same ad 5-platform , using the same gp 120-evelope …. but they changed the adresses the gp120 platform attaches to your dna…….

  thats with my understanding of genetechnology the explanation of what it will be …
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/155971
  actually just as deadly……….

 2. Van a kezünkben egy aduász” Olttassuk a gyerekeket és büntessük negatív szegregációval, az egészséges oltatlan, jó immun rendszerrel rendelkező gyerekeket.
  Nekem csak unokáim vannak. Lányaim nem olttattak magukat és a kicsiket sem fogják.
  De nem értem, mikor nyílik ki a bicska a zsebükben a többi szülőnek?!

 3. A 2022-es lesz a harmadik államfőválasztás, amelyet az Alaptörvény 10-11 cikkeiben foglaltak alapján bonyolítanak le p
  pár hét múlva. Novák Katalin mint jelölt, alá írja az új honvédelmi törvényt, ami véget vet minden reménynek. Mikor fogják fel az emberek, hogy egy köztársasági elnököt, miként lehet választani egy hatálytalan Alaptörvény alapján?!

 4. Figyelmetekbe ajánlom Vukics Ferenc legújabb blogját (2021.01.15. a Szilajcsikó honlapján) az ún. “a betegségen átesettek védettségéről” – külföldi tanulmányokat idéz.

 5. Eközben a főáramból kimaradó tudományos anyagok száma egyre nő.

  Massive 145-Country Study Shows Sharp INCREASE of Transmission and DEATH After Introduction of COVID Vaccines
  https://yournews.com/2022/01/11/2279241/massive-145-country-study-shows-sharp-increase-of-transmission-and-death/

  Fenti egy kanadai egyetem 99 oldalas tanulmánya, bizonyítja hogy 145 országban, Magyarországot is beleértve, a Covid vakcinázás után állt be a többlethalálozás, de akkor élesen. A preprint a Researchgate portálon volt publikusan elérhető – most már korlátozzák a hozzáférést mert ez a tanulmány mindent visz. Az egész vírus és vakcina-narratívát alapjaiban megdönti.
  Azoknak akik nem tudják elérni, feltettem egy wetransfer-linkre, onnan egy hétig letölthető: https://we.tl/t-CUvxLTY9Dk

  A WFA honlapján hivatkozás:
  Covid Vaccine Scientific Proof Lethal
  https://worldfreedomalliance.org/au/news/massive-145-country-study-shows-sharp-increase-of-transmission-and-death-after-introduction-of-covid-vaccines/

  Egy másik perdöntő anyag, egy gyűjtemény, több mint 1000 kiemelt tudományos folyóiratokban megjelent tanulmány, amelyek mindegyike külön-külön is bizonyítja ezen vakcinák halálos mivoltát.
  Over One Thousand Scientific Studies Prove That the COVID-19 Vaccines Are Dangerous, and All Those Pushing This Agenda Are Committing the Indictable Crime of Gross Misconduct in Public Office
  https://yournews.com/2022/01/13/2280893/read-more-than-1000-published-studies-show-covid-vaccines-are/

  Részlet, gépi fordítás:
  “Több mint ezer tudományos tanulmány bizonyítja, hogy a COVID-19 vakcinák veszélyesek, és hogy mindazok, akik ezt a programot támogatják, a közhivatalban elkövetett súlyos hivatali visszaélés bűncselekményét követik el.

  Alig több mint 12 hónappal a COVID-19 sürgősségi felhasználásra szánt kísérleti vakcinák bevetése után tudományos tanulmányok ezrei, valamint a bio-mérgek illegális, jogellenes használatából eredő bántalmazás és gyilkosság miatt a rendőrségnek országszerte tett büntetőfeljelentések igazolják a gyanútlan brit lakosság elleni támadást. A megcáfolhatatlan tudományos eredmények azt mutatják, hogy a COVID 19 vakcina nem biztonságos és nem hatékony a SARS-CoV-2, a koronavírus kórokozói által okozott fertőzés terjedésének vagy fertőzésének korlátozásában.

  A “biztonságos és hatékony” hamis propaganda, amelyet a közhivatalnokok terjesztenek és akik most is erőltetik ezt a vakcinát, egyértelmű kötelességszegés. A közhivatalok betöltőinek kötelessége, és ennek ők is tudatában vannak, hogy meg kell előzniük minden olyan halálesetet és súlyos sérülést, ami kizárólag a közhivatalból adódóan merül fel.

  Sokan megszegték ezt a kötelezettséget, és ezzel gondatlanul halál vagy súlyos sérülés kockázatát okozzák, amikor a COVID 19 injekcióval kapcsolatos, most már megerősített veszélyek figyelmen kívül hagyásával folytatják. E kockázatok közül néhány a véralvadás, a szívizomgyulladás, a szívburokgyulladás, a trombózis, a trombocitopénia, az anafilaxia, a Bell-bénulás, a Guillain-Barre, a rák, beleértve a halálesetet is, stb.”

  És ugye a volt Pfizer vezető nyilatkozata miszerint szintén statisztikailag kimutatott a minta, miszerint egyes vakcina-szállítmányok ártalmatlan anyagokat, mások közepesen mérgezőeket, megint mások halálos méregadagokat tartalmaznak. A gyilkossági szándékot is bizonyítottnak látják, Yeadon is, a Korona-Bizottság is.
  Former Pfizer VP Mike Yeadon Declares Covid Vaccines Are “Toxic By Design”
  https://www.bitchute.com/video/3Jp6PHpVmOEI/
  “Compelling evidence for premeditated mass-murder”

  Original video, a recent session of the Corona Investigative Committe
  Dr. Mike Yeadon | Session 86: The Fog Is Lifting
  https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Mike-Session-86-en:0

  Fenti tanulmányok és beszámolók következtetései egybeesnek a brit temetkezési vállalkozó tapasztalataival és vallomásával, és ami engem illet személyesen is igazolhatók, mert magam is tudok ilyen esetekről. Egy ismerősömet azonnal, értsd AZONNAL a Pfizer booster után kórházba kellett szállítani súlyos szédülési tünetekkel. A kórház általi diagnózis “chronic haemorrhaging”, azaz krónikus agyvérzés, amire a zsenik “nem találtak magyarázatot” azon túl hogy az illető életkora (alig van hatvanon felül!). Azelőtt egészséges volt és csak azért ment bele az oltásokba mert egyébként elbocsátották volna. Már az első két oltás után is hirtelen tüdőgyulladások és vesegyulladások kísérték egymást, majd rákényszerítették a harmadikat is. Aljas gyilkossági kísérlet áldozata, amely tényt a Big Pharma “orvosoknak” nevezett helyi bűntársai takargatnak.

  De tudok olyan esetről is hogy az oltás után néhány héttel egy negyvenes valakinél hirtelen rohamosan fejlődő rák jelentkezett.

  Számomra az is nyilvánvaló hogy az EU parlament elnökét is a Covid vakcina vitte el, na de erről csak a nagy hallgatás. Ha oltatlan lett volna minden főoldalon ott állna az “oltatlan” jelző a neve mellett.

  EZ MÁR RÉMÁLOMNAK IS TÚL BORZALMAS. AZONNAL LEÁLLÍTANI A NÉPIRTÁST!

 6. Ha mondjuk a magyar vakcinát “élő vírus” alapján tervezik, félreértettem valamit? Müller C-nak nincs is víruspéldánya.
  Vagy füllentett?

 7. Ferenc pápa szájából nem számítottam erre https://t.me/RedOctoberQ/1927
  Pope Francis: Spreading “disinformation” on vaccines and COVID-19 is a violation of human rights. In a speech Friday, he praised “fact-checking” and urged “truth.”
  Ami COVID19 ügyében folyik az az emberi jogok megsértése

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük