Emberi lesz-e a jövő?

Yuval Noah Harari izraeli történész és író előadása “Emberi lesz-e a jövő?” címmel (Will the Future Be Human?), majd rövid beszélgetés Hararival a Világgazdasági Fórum (WEF) éves találkozója keretében.

A videó három részlet összeillesztése. A két vágás 0:40-nél és 1:33-nál van. eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=hL9uk…

28 thoughts on “Emberi lesz-e a jövő?

 1. Nem tehetek róla, de ha ilyen hideg tárgyilagossággal értekező értelmiségieket hallgatok, bennem szinte megfagy a vér. “Ilyen lesz az emberi jövő akár tetszik, akár nem.” Mi ez? Újabb félelem-forrás? Nem elég az a rettegés, amit az egyesek által kívánatosnak tartott általános és kötelező oltás rémképe kivált bennünk? Vagy a haldokló kapitalizmus utolsó rúgásainak megnyilvánulása lenne? Vajon csak ilyesmi lehet a következménye annak, hogy a haldokló rendszer politikai-gazdasági intézményei frigyre lépnek a “high-tech”-kel és a legújabb tudomány-ágakkal? Már itt vannak e jövő hírnökei közöttünk. Nem csak udvariasan bekopogtattak hozzánk, de erőszakkal és furfanggal be is törtek közénk, ahogy a mesebeli kint fázó farkas is betört a kismalac házába. “Le fogunk mondani a magánszféránkról”. – Mintha Soros urat hallanánk, aki már az emberi közösség legelemibb intézményét, a családot is fegyvere célkeresztĵébe vette. Mindenesetre újra időszerűvé vált a német humanista költő kiáltása: “Emberek, vigyázzatok!”

  1. Teljességgel megértem, kedves János! Ma már képtelen vagyok végighallgatni az ilyen értekezéseket, intellektuális szmogműsorokat, ahol valaki, akiről nem hallottunk eddig, most már biztosan ismeri a jövőt, sőt a személyes jövőmet. És nekem úgy kell éreznem magam, mintha a vasúti sínpárhoz lennék láncolva, alig tudok már levegőt venni, összeszorul a gyomrom, és ők, a szerelvény kedvezményezett utasai pezsgőspohárral a kezükben egy ablakból figyelik teljesen pártatlanul a “jelenséget”, vagyis elgázoltatásomat, miközben igaz vagy hamis kijelentéseket tesznek. És mindezt azért kell meghallgatnom, hogy a végén felébredjek valamiből. Miközben az egész pénzrendszer inog, és a véleményipar CNN típusú szemétdombokat hagy hátra, – amelynek csak a múlt év hasonló időszakához képest 9o%-al visszaesett a népszerűsége, és a 33o millió lakosú USA-ban Januárban már csak heti 585ooo nézővel dicsekedhet, – – és egyáltalán nem biztos, ha még a sínpárhoz volnék is kötve, hogy a szerelvény itt fog elhaladni, és ha erre a sínpárra is tér, akkor nem esik szét még azelőtt, hogy elérne engem. Igen, látom, hogy a következő tíz évre stabil betegállományt teremtettek maguknak az oltások által. Ezt neveztem valahol az embermassza kitermelésének. Ezt megállapítani, ehhez nem kell különleges intelligencia és történészi megfigyelőképesség és olvasottság, nekem ilyen biztos nincs. Amúgy gondolkodjunk hangosan: mekkora terhet jelent majd egy tényleges (!) betegségekkel küszködő hatalmas betegtömeg, mondjuk M.o. jelenlegi lakosságának 1o%-3o%-a. És ennek a költségét úgy kell majd megfizetnünk, hogy mindenik, önként, “lángsírba dalolva ment.”!. Mi lesz akkor, ha ez a becses aranytojó betegtömb, ténylegesen (!) munkaképtelenné válik, és mivel immunoszupresszánsokat kell majd rendszeresen fogyasztaniuk, (például), még az otthonukat sem hagyhatják el, hosszú időre. Valódi cellalakók lesznek, mintegy baromfitelepen. Ennek fentartására M.o gazdasága nem képes. Erre a világgazdaság nem képes. Igen, lehet, hogy tulajdonná válnak, de profitot csak úgy fognak termelni tulajdonosaiknak, ha munkaképesek maradnak, és részt vesznek a reális gazdaságban, és kapirgálnak, kapirgálunk. Az éjjel-nappal figyelő szempár a falon költség, nem haszon. Ezért ez a model, amelyet felvázolnak csak akkor fog működni, ha nem tényleges, hanem virtuális-képzelt-vélt betegségtudattal fognak rendelkezni, és a gazdasági érveréstől nem szakadnak el ténylegesen. Ha képzelt betegek lesznek, akkor a betegellátás iránti igényük is képzeletbeli lesz, egy agymosás és narratíva következménye. És ettől kezdve már nagyon labilis talajon áll az egész jövőkép, a partizáncsatornák és maga a valóság partizánjellege miatt. Kreálunk hatmilliárd képzeltbeteget, rendszeres szerfogyasztót, és az ehhez szükséges hamis narrativát? Nem hiszem, hogy ez kivitelezhető lenne. Lehetséges, hogy ennyire degeneráltak lennénk már?
   Hangulatjavítóként ajánlanám az Anon (2o18) és az Equilibrium (2oo2) filmeket, magyar címüket nem ismerem.

   1. Kedves JasszoGoth!

    Yuval Noah Harari népszerű író, számos ateista, technokrata szemléletű bestseller könyv szerzője, Magyarországon is megjelentek a provokatív könyvei – szóval egy globális szintű véleményvezérnek számít.

    A hozzászólásának minden szavával egyetértek, az “egyáltalán nem biztos, ha még a sínpárhoz volnék is kötve, hogy a szerelvény itt fog elhaladni, és ha erre a sínpárra is tér, akkor nem esik szét még azelőtt, hogy elérne engem” rész zseniális 🙂

   2. Jó a reakciója az emberiség ellen tervezett ellenreakcióra (’56 megítélésének allegoriájára), magam is várok a csodára, ami valljuk be bennünk van,, róla mi tehetünk.A vonat arra jön, mivel csak egyetlen sinpár van.
    A gazdasági racionalitást pedig nem vinném be ezeknek a psichopatáknak a jövőképébe, mivel éppen az Új világrend, narrativa az igaz. Éltem én már 90 előtt olyan rendszerben, ahol a szocialista gazdaságtan volt a narrativa, nem a piacgazdaságtan. Igen, létezik ilyen, és nagyok a különbségek: a tulajdonos egy, most valszeg több ember kezében van, és a többi, terveszerint kb fél milliárd kiszolgálja őket.
    Ismerős? igen: a rabszolgatartó rendszer volt ilyen. Azért dolgoztak, mert hajtották őket, nem azért, hogy mert a dolgozónak valamilyen haszna lett volna belőle, illetve piac nem is volt.
    Az már kérdés, hogy a tulajdonosi rétegből nem veszett ki a természet adta harácsolási ösztön, és az egész éppen azért bomlott fel, mert ők összevesztek. Aztán jött egy másik rendszer, ami ugyanolyan volt, amit felváltott egy másik. Feudalizmus, kapitalizmus. Tulajdonosi réteg egyre bővült és a szocializmust leszámítva kialakult a mostani általunk ismert, szabad rendszer.
    Nos, ez csak az elitnek jár, psichopaták szerint, és ezen változtatnának. Az Useless eater réteget tizedése lecsökkenteni, majd a azt a keveset is robotokká alakítani, hogy a természetes igényeket, emberi gondolkodást ki lehessen írtani, megelőzve ezzel a rendszer változtatás igényét.

    Tehát bármiféle mai gazdasági logikától (profittermelés) mentesen kell átgondolni az egészet, hiszen az egész Földet uralják majd, azokkal a rabszolga telepekkel együtt, amelyekben a zombik “élnek” majd.

    Nyilván ez nem fog sikerülni, mert még vagyunk, és élünk, és tudjuk., ahogyan az SZDSZ(fúúújjjj!!) kampányolt annak idején: TUDJUK,MERJÜK, TESSZÜK! (nem tartoztam közéjük)

 2. Beszélgetésnek, meg Világgazdasági Fórumnak becézik ( álcázzák ?), a halálosztag csicskásainak immáron nyilvános eligazítását.

  A halálosztag soha nem látható ! Ők a “nem létező” háttérhatalom. Csak a csicskások vannak reflektorfényben, cserében a védettségért a tömegekkel szemben, egyben biztosítva számukra a végtelen jólétet, és bármilyen bűntett, aberráció elkövetésének a retorzió mentességét.

  Csepegtetik a birkáknak, hogy íme a jövő ? Ugye örültök neki, mert ez ám a “fejlődés”, a “nem lesz semmid, de boldog leszel” !!! És egészséges !!!
  Mint a 3D-s műhús, meg a Nestlé zacskós levesek ! Szuper okostelefonotok lesz, helyettesítve a soha nem létező agyatokat, hogy valami gondolkodni képes ész(szerű) is legyen a kezetek ügyében, ami egyben működtetni is fog benneteket, boldog birkákat ! Ez lesz a távirányító is, meg az antenna is, benneteket beprogramozni, mint a “lapos tv-t” is, hát nem nagyszerű !?

  És a birkák bárgyú mosollyal bambulnak ki az agyatlan fejükből, néznek de nem látnak, legfeljebb az egysejtűeket meghaladó agycsírákkal rendelkező egyedek a “remélem, hogy nem így lesz !?” bégetést megejtik, 100-ból talán 1 !!! ( Reménytelen feltételezés talán még az 1 is !?) Ez ám az intelligencia, felfogó képesség, tisztánlátás. Láthatóan jól működik a “polip” ! Az “emberiség” 95 %-a agyatlan massza, egysejtű, vegetál, tölt és ürít, gondolat, érdemi cselekvés nélkül, ösztönből. Lelkileg, szellemileg rabszolgák, nyakukon a lánc, ami nem látszik, de boldogan viselik a szájkosarat, ez látható, hirdetve a gazdáiknak odaadó szolgalelkűségüket, ezek vagy született rabszolgák, vagy tenyésztett idióták (média, oktatás !!!), de a végeredményt tekintve teljesen mindegy.

  Itt a nagy igazság, hogy mennyire véresen valós az a gúnyos közhely, hogy “egy hülyének soha ne lehet elmagyarázni, hogy hülye”. A legszörnyűbb az egészben, hogy az egyetemet végzett birkák között van töményen a legtöbb hülye. A tények makacs dolgok !

  Boldog oltakozást a “művelt, tájékozott, tudatos, és öntudatos, társadalmi felelősséget vállaló” birkáknak a Pfizer turbóval, lehetőleg minél előbb !
  Köszönöm nekik, nagyon köszönöm !

  Cinikus vagyok ? Rosszindulatú ? Nem !!! Csak racionális, tisztelt Hölgyeim, és Uraim ! Az agyatlan tömeg a háttérhatalom legveszélyesebb fegyvere.
  5G nélkül is bármire manipulálható.

  Tisztelettel,: A PorSzem

  1. G.I
   Alapigazság amit közöl.Cáfolhatatlan.Emlékezzünk csak.ov kijelentette:aki nem oltat meghal.Már előtte a lázadás törvény amely alapján ő lesz a honvédség kizárólagos főparancsnoka.S a honvédség minden fegyverzete bevethető lesz saját népe ellen.S egy személy dönti el ki élhet!Embertársak ébredjetek.

 3. Ez az eugenika, ami szoros összefüggésben áll a fasizmussal. És az ilyen fasisztákat kellene mielőbb kivonni a rendszerből… (mintha ő különbet szarna bármelyikünknél, de mégis Istennek képzeli magát).

 4. Idézet egy cikkből:
  “A német kormány adatai a Covid-19 állítólagos Omicron variánsára vonatkozóan azt sugallják, hogy a “teljesen beoltottak” többségénél 2022. január végére a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma (AIDS) teljes mértékben ki fog alakulni, miután megerősítették, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere már átlagosan mínusz 87%-ra romlott.”

  Erre tökéletesen alkalmas a sok oltás, hogy lepusztítsa az immunrendszert, és ezután mindenféle – az immunrendszer által eddig könnyedén leküzdhető kb. jelentéktelen – betegségek súlyos tüneteket fognak okozni amit csak az ő egészségügyi rendszerük fog tudni megoldani, az ő gyógyszereikkel és aki nincs az eü rendszerükben az elhullik. STOP ! mintha valahol az lenne a cél, hogy 500 millióra csökkentség a létszámot… hát akkor jó úton haladnak. és még mi vagyunk az összeesküvés elmélet hívők ?? hát ezek meg konkrétan összeesküvés kitervelők és kivitelezők !

 5. Amióta írok pár megjegyzést, és a többiek írásai alapján próbálok tájékozódni, továbbra is azt gondolom, hogy se materiálisan, se spirituálisan nem megindokolható ez a kegyetlenség. Öncélúan gonosz, így bukásra ítélt. Tudják ezt a tervezők is. (Csak azt tudnak elvenni, amit odaadsz. Pl. az oltással az egészséget és az életet.)
  Nem vállalják fel se egyenként, se csoportként az élet elvételét, hiszen vállalhatatlan.
  Nekem az rejtélyes, hogy ha helyettük a média, politika, stb. felvállalja, mit mondanának ők indoklásnak. Mit látnak benne? Az “oltásban hiszek” szlogen nagyon gyenge. Mindenki abban hisz, amiben akar. Nem indoklás. Egyben azt jelenti “hiszek az öncélú gyilkolásban”. Ezt támasztja alá az “az oltatlan meghal” politikai fenyegetés.
  Az intelligencia csak és kizárólag a klasszikus értelemben véve működik. Le lehet rombolni, de helyettesíthetetlen. Nincs sikeres ellenpélda.
  Azért pedig ne szapuljuk a többieket, ha nem sikerült jobban tájékozódni az oltás előtt. Ha nincs ilyen jellegű , hobbi szintű érdeklődésem, lehet, hogy simán beleesek az oltás csapdába.

 6. Eddig azt hittem, hogy a paranoja korfüggő, de ez fiatalembernek tűnik Scwabhoz, Soroshoz,Faucihoz, de még Gateshez képest is.
  –2018-as előadás a WEF-nél Davosban,
  –2017-ben rendszeresítették a Covid diagnosztikai készletét, PCR-t is beleértve:
  http://www.wcoomd.org/-/media/wco/public/global/pdf/topics/nomenclature/covid_19/hs-classification-reference_edition-2_en.pdf?la=en
  –2017-ben a világ országaiban szét is lett osztva ez a sok, legyártott készlet:
  https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200
  –2018-ban folytatták az terítését ennek a készletnek:
  https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200

 7. Belépünk az intelligens tervezés által formált szervetlen élet korszakába, aminek a vezérlői, pszichopaták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ez ellen lenne jó egy hatalmas napkitörés abban az esetben, ha a világ ezt a korszakot kezdi élni.

 8. Igen, boldogan mennek felvennj az újabb oltàst, màr vàrjàk a negyediket. Bàr közben többen is megbetegszenek, még mindig nem hiszik el hogy az oltàs betegít meg. Helyette azt mondjàk. Milyen szerencse. Ha nem lenne beoltva, meghalt volna. Ezekkel nem lehet értelmesen beszélni.
  Pl engem teljesen hülyének néznek mert nem vagyok oltva. Mikor nàthàs voltam és nem éreztem ízeket meg szagokat, nem értették, hogy lehet hogy csak 1 napot pihentem és otthon nagytakarítottam a hàzat meg rendbe tettem a kertet. Mert egy Covid fertözés szerintük egyenlö a halàllal.
  Pedig szerintem ök azok akik lelkileg haldokolnak.

 9. Hülye kérdés hogy emberi lesz-e a jövő, hisz sem a múlt nem volt emberi, sem a jelen, sőt ami a jelent illeti, pontosan az a helyzet amit G.I. ismeretlenként is barátom, a fenti kommentben megfogalmazott.

  A szent egység kedvéért próbálom magam rávenni hogy írjak valami emberit is azokról és azoknak, akik még mindig nem értik mi folyik. Na de mit és kinek.

  Ember már alig akad, és aki akad az már úgyis érti – az oltatlanok és a kényszer-oltottak, illetve a kényszer-oltás előtt állók.

  A semlegesek, a kétkedők, a habozók, az eddigi oltásokat megbánók, az ide-oda billenők is valahol még emberek, de nincs bennük erkölcsi erő a felismerésüket megosztani és legalább ellenkezésre váltani, így hát úsznak tovább ők is a szennyvíz-árral. A kognitív disszonancia falán nem tudnak áttörni. Még inkább, nem akarnak. Igen, nem könnyű szembenézni hogy azzal hogy ők és a ma élő generációk is háború áldozatai és népirtás célpontjai lettek. Elnézem a kisgyerekeiket, szegény kis arcukon a fullasztó maszk, ahogy anyuka viszi őket a kivégzésre, ama biofegyverrel oltatni. Talán az oltás meghagyja még kis életük, talán egy rövid ideig, de ha hosszabban, akkor sterilizáltan. Elnézem a terhes anyukát, biztosan ő is oltott. Csak a nem-ember nem tud sírni ezen. Az ember tombol, oroszlánként üvölt.

  Az elkötelezett oltáspártiak azok akikkel már végképp nem lehet mit kezdeni. Csak biomassza-robotok tömege, akik közt azért sokan istennek képzelik magukat, mindenféle emberfeletti képességekkel megáldottaknak, akiknek még ezek a vakcinák sem árthatnak. Nemcsak az ateista önjelölt istenkék, de a megigazult keresztények is. Ja, mert ők olvastak valami olyasmit a Bibliában hogy ők mint Isten kegyeltjei, akár valami halálosat is ihatnak, nem árthat nékik. Ironikus módon ez az agya-hagyott nárcisztikus társaság nevezi nárcisztikusnak azokat akik nem úsznak ezzel a nárcisztikus szennyvíz-árral, s akik kilógva a döglött halak sorából emberi módon gondolkodni képesek, és még odáig is vetemednek hogy rosszalló véleményük fejezik ki az ellenük folytatott népirtási akció ellen.

  No, hát ezek a kereszténynek mondott isteni robotok még a templomból is kirekesztik az embert.
  Az ember meg csak keresi, de nem talál ilyesféle passzusokat miszerint
  – “szeresd felebarátod, de csak a maszkot hordót és a Covid-biofegyverrel beoltottat”.
  – “boldogok az oltáspárti vírusfélő maszkot hordók, mert övék az Isten országa”
  – “ne ítélkezz, hogy meg ne ítéltess, kivéve ha a Covid-oltatlan és maszktalan ellen ítélkezel”.
  – “engedjétek hozzám a kisdedeket, csak azokat ne, akik maszk és Covid-oltás nélkül jönnének”
  Azt sem látom sehol, hogy
  – “ne féljetek, még a biofegyver oltástól sem, csak egyedül attól a vírustól féljetek, de attól rettegjetek, amiről soha senki nem igazolta hogy létezik”.

  1. Igen, az előadás olyan, mintha mi sem volna természetesebb annál, hogy most a Trans-human 2.0 következik. Egy szó sem esik arról, hogy mindez a keresztény gondolkodás szerint óriási, megbocsájthatlan bűnök árán. Mert a nyugati covid oltások belenyúlnak az isten-gén (VNA2 gén) működésébe, a test-lélek kapcsolatot bontják. Következmény: A lelkiismeret működése megszűnik, a lélek fejlődése megáll, holott az isteni akarat szerint épp az volna az élet értelme. Olyan lélek elleni bűnt követnek el, ami “nem bocsáttatik meg” (Mt, 31-32).

   A forrás-törvény szerint minden gondolat, szó, cselekedet, mulasztás és annak következménye visszaszáll a forrására, akitől indult. Hasonló, más megfogalmazásban ez a karma törvénye. Az elit pontosan tudja és ismeri a forrás-törvényt és azt is, hogy visszaszáll rájuk a tettük következménye. Ez alól kibúvó, ha megosztják az igazságot. Innentől az ember tette kizárólag a saját felelőssége, mert megvolt a lehetősége, hogy a helyes döntést hozza. Tehát ha ismertetem az igazságot és azt nem fogadják el – nem ismerik fel, akkor annyi történik, hogy a “megátalkodottak” még tetézik bűneiket azzal, hogy a gyilkosokat felmentik a forrás-tv hatálya alól, azaz a bűnt átvállalják. Az igazság fel nem ismerése is bűn. Amint az nap mint nap egyszerű módon kiderül az iskolában, amikor a jó tanár rossz osztályzatot ad a hanyag nebulónak.

   És van még egy másik fontos vonatkozás. Az oltottak lehetőséget teremtenek arra, hogy az oltatni nem kívánókat zsarolják az oltással s ezzel még tovább tetézzék az oltásbűnt. Tömegeknek kellett volna határozottan elutasítani a covid oltást.

   Néhány hivatkozás a test-lélek kapcsolatról:

   1. https://www.youtube.com/watch?v=D-nRkriAAVo&t=68m46s -tól kb 5 percnyi rész

   2. Hasonló, más közlés: ÁKT, Kubinyi Tamás: Lelketlenítő vakcina (részlet)
   https://www.bitchute.com/video/nKd9JdA7lupy/

   3. 2020.11.05 – Szemléletváltás – VIII. egyetemes zsinat (869) – Pap Gábor
   https://www.youtube.com/watch?v=oNULoLMuX8w

   4. https://interpressmagazin.hu/cikkek/241-az_isten-gen/
   https://interpressmagazin.hu/cikkek/241-az_isten-gen/

   5. Isten gén – a rendkívül titkos és ördögi menetrend a COVID-19 vakcina mögött
   https://www.besthirdetes.hu/tudasfa/isten-gen-a-rendkivul-titkos-es-ordogi-menetrend-a-covid-19-vakcina-mogott.html

   1. Létezik olyan magyar ember, akivel már 2020 februárban az elit a magyar közmédiában megosztotta az igazságot?
    Ha jól számolom, van a világnak egy leleplező fele, ami mindenképpen azt eredményezi, hogy a fele bűn az elit-é.
    Egyébként a teljes az övék, mert elmaradt a nyílt tájékoztatás. Ahhoz kell a visszajelzés, hogy érthető volt a népirtási cél, mindenki vette az adást.

 10. Nem gondoltam 1-2 évvel ezelőtt, hogy ilyen közel vagyunk a jelenések könyvében megírt eseményekhez.
  Kedves testvéreim, ne féljünk, ezeknek meg kell történnie, a teremtő Isten megment minket. Ha testünket nem is mentené meg, a lelkünket megmenti.
  idézet a Bibliából:
  Szóla Nabukodonozor, és monda nékik: Sidrák, Misák és Abednégó! Szántszándékból nem tisztelitek-é az én istenemet és nem imádjátok-é az arany állóképet, a melyet felállíttattam?
  Ha tehát készek vagytok: mihelyt halljátok a kürtnek, sípnak, cziterának, hárfának, lantnak, dudának és mindenféle hangszernek szavát, leboruljatok és imádjátok az állóképet, a melyet én csináltattam. De ha nem imádjátok, tüstént bevettettek az égő, tüzes kemenczébe; és kicsoda az az Isten, a ki kiszabadítson titeket az én kezeimből?
  Felelének Sidrák, Misák és Abednégó, és mondának a királynak: Oh Nabukodonozor! Nem szükség erre felelnünk néked.
  Ímé, a mi Istenünk, a kit mi szolgálunk, ki tud minket szabadítani az égő, tüzes kemenczéből, és a te kezedből is, oh király, kiszabadít minket.
  De ha nem tenné is, legyen tudtodra, oh király, hogy mi a te isteneidnek nem szolgálunk, és az arany állóképet, a melyet felállíttatál, nem imádjuk.

  Dániel könyve 3. rész 14-18

 11. Amennyiben valóban a méhkashoz hasonló rendszert akarnak kialakítani a jövőben egy központi agyhoz csatlakozva, akkor nem lesz szükség – mert senki sem fogja megkérdezni hogy hozzájárul -e bárki is – arra amit a történész előad. Ugyanis elveszik erőszakkal amit akarnak.
  Egyébként a fejlődés a jövőre nézve megállíthatatlan ami nem is lenne baj. A gond ott kezdődik, hogy bizonyos magukat felsőbb rendűnek hitt emberkék ezt a technikai fejlődést nagyon, de nagyon gonosz eszközzé varázsolják.
  Kérdem én, MEDDIG TŰRJÜK MÉG EZT TÉTLENÜL??? Addig, amíg olyan erőssé nem válnak hogy semmit sem tehetünk majd ellenük? EMBEREK AZ ISTEN ÁLDJON MEG BENNETEKET, ÁLLJATOK MÁR EGYSÉGBE ÉS INDULJATOK MÁR MEG VÉGRE!!!

 12. Youtube elég gyorsan tud takarítani… Reggel még látható volt, délután már nem.
  Csak azt nem értem, hogy az angol verzió még mindig fent van immáron 2 éve, addig a magyar fordítottat miért kell eltávolítani ?
  Másról szól ? Tehát a magyar gugli cenzúra erősebb mint az angol ?
  Ennyire elnyomják a magyarokat , vagy ennyire félnek tőlük ?
  Melyik szemétláda magyar gugli pribék lehet az aki kicenzúrázta ezt a videót ?

 13. A videón megszólaló egyén már önmaga paródiája.

  Szerinte a random biokémiai folyamatok egy produktuma, az emberi agy, a maga megtervezetlen mivoltában majd megoldja azt a tökéletes intelligens tervezést amit Isten elmulasztott megtenni, mert nem létezik. Hogy lehet valaki olyan ostoba hogy nem látja át az eme feltételezés mögötti önellenmondást? Ez az elképezés azzal analóg mintha egy természeti folyamatok által összehordott rakás ócskavas fogná magát és megpróbálná önmagát és egy másik ócskavas-rakást szuperszámítógépekké összeállítani – és ezt komolyan kellene vegyük.

  Jó hír, hogy az egész világon tömegtüntetések értik egymást a Covid-fasizmus ellen.
  https://worldwidedemonstration.com/

  Európát beleértve
  https://www.europeansunited.eu/

 14. Mit mondana ez a pinocchio ha beültetnék az igazságszékbe:
  “Amit én itt egészségként említek, az mesterségessel előidézett betegség és halál, népirtás”.

  “Miként tetszenek ezt elérni?” kérdené a meghökkent riporter.

  “Hát úgy – mondaná a fabábu – hogy a világ lakossága felét ki szeretnénk népirtani a mi vakcináinkkal, a másik felét pedig, azokat akikre nem hatott a méreg vagy megúszták hogy bekapják, táborokban nyiffantjuk ki azzal az ürüggyel, hogy ők azok a tünetmentes szuperfertőzők akik miatt meghót a világ népességének fele.”

 15. Porszem hozzászólása annyira fantasztikusan összefoglalja a lényeget, amelyet pl. a férjemmel mi is naponta látunk magunk körül és csak az “ezt egyszerűen nem hiszem el” című felkiáltást tudjuk naponta ismételgetni. Olyan mintha az ember tényleg csak álmodná ami körülötte van, mert ennyi és ilyen szintű idióta nem lehet ezen a világon. Kedves volt kollegák (mert már ki vagyok rúgva ugye), a harmadik életmentő beavatkozás után is veszett nagy kínjukban csak vásárolni járnak unalmukban éjjel-nappal,, illetve az aktuális Isaurát bámulják mindennap a tv-ben. Ugyanezen kollegák, ha azt mondják nekik, hogy mostantól verjétek agyon aki nem áll be a sorba, szó nélkül megteszik. Én már kijöttem közülük és amennyire lehet távol tartom magam a masszától. Csak így lehetséges, hogy ne rájuk fókuszáljak, hanem tegyem a dolgomat és az új világra koncentráljak. Na nem arra, amit ezek az elmebetegek kitaláltak nekünk, hanem amit mi találtunk ki magunknak. És igenis megcsináljuk!!!

  1. Kedves Főnixmadár!
   Én is ki vagyok rúgva. Hogy örülhetnek, hogy így nélkülem már 100%-os az átoltottság. 🙂
   Az érzés, amiről írsz, számomra is ismerős. De már Leonardo da Vinci is megírta, az emberiség nem hagy mást hátra, mint “teli árnyékszékeket”.
   Remélem sikerül a szép új világ felépítése! Addig azért még vajúdunk egy ideig.
   Miden jót Neked és a családnak!

 16. Mi lesz a háttérhatalommal, ha megvalósul minden a terveik szerint?

  Annyira koncentrálnak a terveik megvalósítására, hogy nem tudom belegondoltak-e abba vajon, ha végeztek utána mi lesz? Tegyük fel, hogy minden úgy alakul, ahogy tervezték. Az elkövetkező 10-20 évben megvalósul a Great Reset, beköszönt a 4. ipari forradalom, az AI uralma alá hajtanak mindent és eliminálják az emberiség 90 %-át. A maradék 500-600 millió ember 2.0 – transzhumanoid – gyakorlatilag minden erőfeszítésük nélkül automatikus totális digitális kontroll alatt teszi mindazt, ami számukra el van rendelve. Kiirtva belőlük minden, ami az embert emberré teszi. Nem lesznek érzelmeik, nem lesznek önálló gondolataik, önálló akaratuk, talán még a beszéd is mint kommunikációs forma meg lesz szüntetve. Valószínűleg meghagynak maguknak egy szűk politikai kasztot, mint végrehajtó apparátust. Ezek a talpnyalók azonban nyilván annyira szervilisek lesznek, hogy a gondolataikat is kitalálják, utasítani vagy hatalmat gyakorolni felettük nyilván értelmetlen és örömtelen lesz.
  Itt jön el az a pillanat, amikor a mások feletti hatalom számukra mindennél édesebb érzése elszáll, mint a győzelmi zászló. Ekkor jönnek rá, hogy elvették maguktól és utódaiktól a több évszázada meglévő játszóteret. A hatalom gyakorlásához feltétlen szükségesek azok az alanyok, akik felett gyakorolhatják. Az emberiség nagy része eredeti genetikai és tudati állapotában erre tökéletesen alkalmas volt. Az idők során mindig megtalálták a módját, hogy fordíthatják őket egymás ellen, hogy vehetik el a javaikat, hogyan pusztíthatják az embereket egymás által. Valószínűleg élvezettel nézték a szenvedésüket és szabadítottak rájuk újabb és újabb katasztrófákat, válságokat, háborúkat, forradalmakat és járványokat. Mindezzel ellentétben, ha végeztek a „Nagy Tervvel” a világot olyan unalmassá teszik maguk számára, amit korábban elképzelni sem tudtak. A pénz, a javak, a gazdagság semmit sem fog érni – mint ahogy már ma sem – a hatalom mámorító érzése nélkül. A „dögunalom” földi pokla lesz számukra bolygónk, elvész életük értelme a hatalomgyakorlás és az ebből fakadó mindenhatóság érzése.
  Gondoljuk egy picit tovább. Mit lehet majd ilyenkor tenniük? Intergalaktikus kihívásokat keresni, hátha van elérhető közelségben egy leigázható civilizáció? Vagy újra indítani egy ember 3.0 projektet limitált számban, hogy legyen kivel szórakoztatni magukat? Mivel bár a nemes vonásokat, amik az embert emberré teszik az ő személyiségük tökéletesen nélkülözni kényszerül, azt azért állapítsuk, meg hogy mégiscsak alapvetően „emberből vannak”. Olyan magukat felsőbbrendűnek képzelő emberek, akikben az összes undorító gyarló tulajdonság túlteng, pszichotikus szintre degradálva/degenerálva tudatukat és egész habitusukat.
  Folytatva az elmélkedést, ha tehát nem találnak nagyon gyorsan új elfoglaltságot, akkor valószínűleg kénytelenek lesznek majd egymás ellen fordulni, mert ahogy fentebb írtam, alapvetően „emberből vannak”. Elkezdi majd érdekelni őket, hogy ki gyakorolja közöttük a legfőbb hatalmat? Miért pont ő? – Miért ne lehetnék én – gondolja majd a legtöbbjük. Ennek mentén a korábbi stabil hierarchia elemeire hullik iziben. Elkezdenek szervezkedni a másik ellen, bevonva ebbe politikus hűbéreseiket. Bizony-bizony ez a szituáció könnyen vezethet az elit széthullásához, olyan kataklizmához, ami végül felemészti magát az elitet is. A beteljesített küldetés után így könnyen a történelem margójára kerülhetnek. Hogy azután mi lesz? Na ezt a kérdést nyitva hagyom, mert alapvetően azért nagyon nem szeretném, hogy a fent leírt elmélkedés a valóságban testet öltsön, még akkor sem, ha az elit pusztulását hozhatja magával.
  Vajon tényleg tudják mit csinálnak?

  1. Egyre több zseniális hozzászólást olvasok ezen a honlapon. Fenti az egyik legjobb a legjobbak közt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük