Dr. Richard Fleming: szabadalmi bizonyítékok, támogatások és a koronavírus génmódosítása


https://rumble.com/v1zkc04-december-8-2022.html

8 thoughts on “Dr. Richard Fleming: szabadalmi bizonyítékok, támogatások és a koronavírus génmódosítása

 1. Keverdés… Káosz… Ellentmondó kijelentések… Ez lenne az igazság nyilvánosságra hozása?
  Version 1.
  Nem tudnak “HIVATALOSAN” sem felmutatni vírust! A logika azt mondja: Ezért Nincs. Innen-Onnan különféle leleplező hírek, bizonyítékok jönnek elő.
  Version 2.
  Az eltelt 2, majdnem 3 év alatt számtalan mutációja LETT ennek a fantomvírusnak! Ezeket, a “semmiresejó” PCR teszttel mutatták ki.
  HOGYAN? Lévén a PCR teszttel nem lehet BEAZONOSÍTANI az eredeti vírust, akkor annak “leszármazottját” hogyan lehetne?
  Olyan ez, mint amikor a Bíróság egy VAK KORONATANÚT (nevezzük el így a PCR-t) idéz be a VÁDLOTT gyilkosként való beazonosítására. Nyilvánvaló, hogy ha a KORONATANÚ (PCR) VAK, akkor sem a Vádlottat, sem annak leszármazottját NEM tudja azonosítani.
  Version 3.
  Akkor most van vírus vagy nincs?
  Újabb verzió szerint ez egy szintetikus vírus! De, lehet hogy mégsem, ám a meglévőt, amit ki tudja, talán egy 3000 éves Egyiptomi Fagyantából ami megkövült, ebből vettek elő, és még fertőzőbbé tették?!?!?!
  Gyakran találkozni olyan előadóval, aki felváltva tagadja a vírus létezését annak az emlegetésével, hogy milyen is a vírus és a mutánsai.
  SZERINTEM:
  Mindenki döntse el maga, melyik verzió az “igazi”, mert mind a 3 egyszerre nem lehet igaz.

  És a végső költői kérdés: Miért nincsenek börtönben az elkövetők?
  A legegyszerűbb válasz: „Az ördögöt nem lehet az anyjánál bepanaszolni!”
  A többség nem tudom rendelkezik-e kellő ismeretekkel “Al Capone”-ról? Hogyan tudták megfogni?
  E Corona színjáték lezáró jelenete valami hasonló lehet, vagy! Vagy hadbíróság, ami rögtönítélő bíróság!
  Már ha emberi megoldásra számítanak.
  Mert ebben a sátánista világban, ahol a pszichopaták úgy gyilkolnak mintha csak egy filmforgatás lenne, ki az aki JÓZAN ÉSSZEL tagadná, hogy: „E világ isten maga sátán”???
  (jelzem a kérdőjel, nem az idézet része)
  Tehát emberi megoldás 2 okból sem lehetséges: (1) Kilóra megveszik akár az egész Bíróságot a maffiabűnözők! (2) Maga sátán áll a háttérben a démonhordáival, ki tud “párbajt vívni velük”???
  Aki ezt nem hiszi MEGLÁTJA a történésekből?
  Meggyőzhet az ellenkezőjéről könnyedén! Hogyan:
  Említsen csak egyetlen pszichopata gyilkost név szerint, akit már kivégeztek NÉPIRTÁS vádja alatt.
  Melyik országban van ilyen? Mr. Global csapatából egy sincs! Senki sem tud róla….

 2. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  Először is, csak ismételni tudom önmagam, de újra és újra fontosnak tartom megtenni, hogy minden Tiszteletemet fejezzem ki Önnek és hasonlóan gondolkodó és küzdő Kollégájának! ❤
  Nagyon sok videót végignéztem és cikket elolvastam azzal kapcsolatban, hogy mi történik az oltottak szervezetében és hogy fertőznek, de nem találkoztam még részletesebb anyaggal azzal kapcsolatban, hogy az oltatlanok hogyan tudnák óvni magukat, milyen módon milyen fertőzéseket kaphatnak az oltottaktól. Lehet itt már hallani tüskefehérjéről, HIV-ről, parazitákról, grafén-oxidról, stb., egy rémálom az egész.
  Válaszát, ha van rá ideje, nagyon köszönöm és elnézést, ha ostobaságot kérdeztem volna.

 3. Kedves Tisztánlátó !

  Azért az megint csak “felettébb érdekes”, hogy ilyen ember mondja ki, ( mondatják ki vele !?) a “tutit” !?

  Az is “felettébb érdekes”, hogy Mihalik Angelika írt egy cikket a nem túl nagydobbal hírdetett szegedi víruslaborokról ! Valakik feltették ( nem Ő !!! ), a facebookra. És láss csodát, olyan bilik borultak ki, hogy hihetetlen, és újra előkerült a csoda doktor, Letoha Tamás ! És előkerültek személyi ellentétek, meg némi igazság is, szóval folyt a háztetőről a trágyadomb leve, de hogy hogy került oda ?

  És igen komoly összefüggéseket lehet találni, a “magán labor”, meg az “állami labor” között, egy épületben, egymás közvetlen szomszédságában, és benne Pfizer, meg egyéb igen ismert nevek, cégek, és mecsoda “véletlen” személyi áttétek, összefonódások !!!???

  Szóval, szemét, mocskos, hazug, és aljas világban vegetálunk, küzdünk, írtam volna, hogy “élünk”, de az egy más létminőség lenne !
  Mindenkinek nagyon ajánlom a cikket, mert nagyon büdös bili borult ki megint !

 4. Ezt màr nem hiszem el. Milyen víriusokról van egyàltalàn szó? Soha nem vírusokról szólt, felejtse màr el mindenki ezt a baromsàgot. A nanotech és genocídum a lényeg- kapcsolva az 5G-hez egy következmények,felelősöknélküli vilàgban.Lehet lepattanni egyszer s mindenkorra a nem létező kórokozó vírusokról,és szembesülni,mi folyik valójàban.

  1. Ezt már többször tettem szóvá ! Úgy nem lehet küzdeni az igazságért, ha a hazugság nyelvén szólalunk meg !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük