3 thoughts on “Nicolaus Fest – európai parlamenti képviselő

 1. Ez egy igen intelligens és találó hozzászólás volt! Sok ilyen képviselőre van most szükség, azaz csak ilyenekre. Nagyon jól beszélt!

 2. Tegnap magam is megnéztem ezt a zseniális összegzést.
  Utána is néztem a képviselőnek. Szerettem volna a mai napon ismerőseimnek is megmutatni: 2 év 2 percben mottóval.

  A videó ma reggel nem elérhető.

 3. Végre.
  Egyértelmű, egyszerű és bővített mondatok, egymás után, úgy,hogy az egésznek még értelme is van.
  Kb. 2 éve várok, várunk arra,hogy végre értelmes mondatok, kérdések, gondolatok hangozzanak el,olyan helyeken is,ahol eddig, finoman szólva is csak ezt hallottam/hallottuk: bla-bla-blabla… vagy abszolút hazugságokat.
  Jó érzés tudni és hallani,hogy ebben a globális diliházban vannak még emberek, akik tudnak, mernek kimondani gondolatokat és mernek kérdéseket feltenni. Remélem egyre több embernek és jelen esetben képviselőnek hullik le szeméről a hályog, vagy, ha eddig sem volt ,akkor végre meg mer szólalni. Mindig, mindenki, mindenhol nem lehet elhallgattatni. Minél többen hallatjuk a hangunkat,minél többen tesszük fel a kérdéseket,annál előbb derül ki,hogy eddig félrevezették az embereket és csak egyre nagyobb és több kárt okoztak nekik,azok,akiket felhatalmaztak és bizalmat szavaztak, hogy helyettük és nevükben védjék meg őket olyan helyzetektől,mint ez a mostani. Sajnos egyelőre úgy tűnik,hogy ezen a próbán sokan elbuktak. De végre rá kellene ébrednünk,hogy olyan hatalom van a kezünkben,ami ezeknek az elbukott embereknek soha nem lesz. Hogy sokkal többen vagyunk,mint azok,akik a mi szavazataink birtokában, félrevezetve minket, a mi nevünkben és állítólag a mi érdekeink szem előtt tartásával, mégis ellenünk tevékenykednek.
  Csak gratulálni tudok Fest képviselő úrnak a bátor kiállásához. Remélem egyre többen csatlakoznak hozzá!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük