Az mRNS-vakcinák súlyos veszélyeinek feltárása

Arne Burkhardt patológus utolsó interjúja.

Taylor Hudák, magyar származású amerikai független újságíró dokumentum filmje Prof. Arne Burkhardttal teljes betekintést nyújt szakértők és laikusok számára egyaránt az mRNA oltások káros, sokszor végzetes hatásainak tudományos feltárásába, tényfeltáró kutatásába. Bizonyíték erejű dokumentáció a Kedves Professzor eltávozása előtt pár héttel került rögzítésre.

https://rumble.com/v4cqz9k-magyar-arne-burkhardt-patolgus-utols-interjja-az-mrns-vakcink-slyos-veszlye.html


8 thoughts on “Az mRNS-vakcinák súlyos veszélyeinek feltárása

 1. Az emberi agy a jövő csatatere, így hirdették meg a 21-ik századi világháborút az emberiség ellen:
  Prediktív programozás, agymosó propaganda, és az elme lefoglalása hitvány dolgokkal a gondolkodás helyett:

  A sátánisták vallásuk szerint akkor kapnak feloldozást a bűneik alól, ha ezeket előre nyilvánosságra hozzák.

  – Dean Koontz, amerikai író 1981-ben íródott “The Eyes of Darkness” (A sötétség szeme) című könyve ijesztően pontosan megjósolja a koronavírus 2020-as kitörését és globális járvánnyá válását.
  A könyvben szereplő Wuhan-400 vírus egy laboratóriumokban kifejlesztett “tökéletes biológiai fegyver”

  – George Orwell MI6-tiszt volt, és betekintést nyert a globalista tervekbe. Ebből íródott az 1984, amiben megjósolta a disztópikus jövőt.

  Ezért van annyi vírus és katasztrófa film is. Hollywood, és a celebek a sátánisták narratíváját tolják, mindeközben elaltatják az embereket a világ legnagyobb sportarénáival, bajnokságaival, valóságshow-műsorokkal, hatalmas koncertekkel, látvány és fényeffektekkel. Kenyeret és cirkuszt a népnek.

  A mátrixban élünk. Szinte minden egy illúzió, amely a globalista irányítási rendszer csapdájában tart.
  Fizikai világunkat elsősorban elit emberek titkos társaságai irányítják, akik irányítják a tömegeket. Médiaszerveket, hírességeket, filmeket, mesterséges ételeket és elmemanipulációs technikákat használnak, hogy rabszolgaságban tartsák az embereket.
  Ahhoz, hogy szabadok legyünk, előbb szét kellene szednünk a mátrixot.
  Ezt az emberi tudatosság növelésével és a félelem, szégyen és bűntudat alacsonyabb rezgésű érzéseinek elengedésével érhetjük el.
  Ha nem félünk, nem tudnak irányítani minket.
  Ha mindannyian együtt kiállunk igazság mellett, nem tudnak irányítani bennünket, és a megvilágosodott elmét nem tudják feltörni.

  Nem vagyunk egyedül ebben a harcban. Neves szakemberek és aktivisták küzdenek az emberiség megmentéséért:
  Pl. Mark Steele aktivista, aki elmagyarázza a világnak az 5G, a nanotechnológia és a fémek katonai célú felhasználásának veszélyeit.
  Mark létrehozta a „Save Us Now”-ot, amely a teljesen új Politikai Mozgalom, amely szembeszáll a kormányzati, intézményi és hálózati rendszerek összejátszásaival, amelyek aláássák szabadságunkat, a jogállamiságot, a demokráciát és az egész világ béketörekvését.

 2. Burkhardtot is meghurcolták az ún “tényellenőrző” oldalak. Minden szélhámosnak elmondták. Állították, hogy nem is végeztek vizsgálatot, hogy meghamisították az eredményeiket stb. Merthogy nem egyedül végezte ezt a munkát.

 3. Hullámgenetika
  “Garjajev professzor szerint, az emberiségnek éppen az a soron következő feladata, hogy sokkal magasabb tudatosságú szellemi szintre kell emelkednie, amelyben már nincsen félelem. Éppen azért, hogy mentális módon meg tudja magát védeni, a magasabb tudatosság rezgési szintjével, a számára ártalmas hullámok káros hatásaitól. Mert az ember tudata, képes befolyásolni a sejtjeinkben zajló genetikai folyamatokat. Ilyen alapon, a sejtjeinkre ható torziós mezők, teljesen hatástalanná válhatnak.”

 4. RIFE IS MEGÁLLAPÍTOTTA, HOGY NEM KÜLSŐ KÓROKOZÓ OKOZZA A BETEGSÉGET!!!

  Béchamphoz hasonlóan rájött, hogy hogy azok a mikroorganizmusok, amelyek anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak.
  Tehát a betegség nem azért lett, mert valami új mikroorganizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává.
  Az eredeti kiváltó ok tehát nem “vírus”, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodás-mód, stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikrobák elszaporodásának kedvez.

  Legismertebb találmányai a „frekvencia-készülék”, valamint az „univerzális vírus-mikroszkóp”.
  Teljesen másképp közelített a betegségekhez, mégpedig a kvantumfizikai megközelítéssel, mely szerint minden rezgés, energia és frekvencia.
  Minden atom meghatározott frekvencián rezonál, és gépe tudta mérni a betegség frekvenciáját, és azt is tudta, hogy a betegség törlésének mi a frekvenciája. Tette mindezt úgy a környező szövetet nem károsította.

  1. És hogy jut ki a fizikai méreg a testből, ha a méregtelenítő folyamatokat (=betegség) rezgésekkel leállítják?
   Valamint azonos sokknak emberenként más tünete lehet és azonos tünet lehet másoknál más sokk eredménye.
   AI napi fárasztás, megint.

 5. Köszönet illeti Dr. Burkhardtot a tapasztalatai megosztásáért, a beszélgetés készítőit, valamint az oldalt a magyar nyelvű megjelentetésért.

  A bemutatott metszeteken (pl. 36:07-nél és 37:49-nél) az látszik, hogy a kék pontok(valóban falósejtek?) elhelyezkedése megváltozik. és ha jól értem, ezt az magyarázza, hogy az endotél(hám) sérülés gyulladáson(falósejtek működésén?) keresztüli gyógyulása a rög(hámososdás) képződése.
  Nekem az elhelyezkedés változásról rögtön az a kísérlet ugrott be, ami bemutatja, ahogy vasszemek elhelyezkedését mágnessel különböző mintájú alakzatokba lehet irányítani. Most egy ilyen kísérletet találtam, amiben a mozgáshoz, áthelyeződéshez kell egy kezdőlökés:
  Érdekes látványos fizikai kísérletek Gauss ágyú – Mágneses Levitáció- előadja: Dr. Horváth Miklós
  https://www.youtube.com/watch?v=q40_YpHxWus
  Az élet(=fizika) szép.

  A másik dolog, amire felfigyeltem, hogy sehol nem láttam tüskefehérjét. Nem lett bemutatva, fehérjéről kevés szó esett. Szó volt lipid nanorészecskéről (zsírban oldott toxin), ami olyan kicsi (????), hogy nem is látható mikroszkóppal, nincs is a képeken. A mikroszkóp nem mutatja, hogy mi volt a bevitt anyag, csak az eredményt. A zsír a test természetes összetevője. Köztudott, hogy az oltásban van az az ásvány méreg, ami később oldódik a testi zsírban, és közben képviseli a saját ásványi elektromos tulajdonságát. Sokszor hangzik el az, hogy a test részei ezektől a hatásoktól elvesztik a rugalmasságukat. Nem is csoda, ha ez nem gyógyítható plazmaferézissel.
  Nem lett kimondva, csak látszik, hogy nem genetikai módosulás történik, hanem nagyon súlyos mérgezés. Olyan belső „lehűlés”, amitől mintha a szervezet elkezdene élve bomlani.

  Az elhangzottakból az, amit a sátán főbűnnek tarthat, az a „szakértő iparág” értelmének, a „szakértők” értelmességének a megkérdőjelezése, egy olyan szakértő által, akit ők neveltek ki. Sátán nem tűri el, ha a csalását még oly picit is megnevezik, leleplezik, különösen, ha egy hírneves nevelt teszi, akiről nem is gondolták volna. Pedig az oltás CSALÁS!, a „top szakértők” pedig csalók.

 6. Nem csak a vakcinák! A semmit nem érő gyógyszerek is! Hogy is mennek a gyógyszer reklámok? Enyhíti, csökkenti, kezeljük, meggyógyulhatsz! Ez mind azt jelenti talán meggyógyulsz! Ha be akarnád őket perelni joggal mondanák mi csak azt mondtuk talán fogsz meggyógyulni! Meggyógyulni akár mindenki nem!
  EZ sem érdekel senkit! Nincs az egész országban egy olyan ember aki vérnyomásmérő mérőket hitelesitené!
  Teljesen rossz adatok alapján dolgozik mindenki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük