Davos 2023: A válságnak nincs vége

Idén is összeültek a davosi pöfeteggombák, hogy gratuláljanak egymásnak eddig elért eredményeikhez, és hogy erősítsék státuszuk nyújtotta összetartozásukat.

Eredményeiket felesleges részleteznünk, mindannyian láthatjuk a világ állapotán, hogy hová vezet az eszelős zöldmosás, a kapzsiság és abszolutista gondolkodás. Ez utóbbi jellemezte idén is az összegyűltek előadásait. Nem Bilderberg módra, a köz figyelő tekinteteitől távol, hanem büszkén, publikusan, 130 ország képviselőjét bevonva hirdetik nagyságukat. Az üzenet világos. Ők mondják, mi tesszük. Egy megválasztatlan elit, megavállalatok és központi bankárok képviseletében. Ami azonban más volt idén, az a közmegítélésük. Még a csapból is ők folytak, a nemzetközi sajtó majdhogynem teljességében felkapta az eseményt, ráadásul sokan közülük kellemesen negatív fényben feltüntetve a dőzsölő rablóbandát. És népszerűségük bár erősödni látszik, a válsággal szorongatott tömeg fokozódó elégedetlenségét egyértelműen feléjük kezdi fordítani. Még Elon Musk is felült az őket ostorozók vonatára. Bár nem terveztem, hogy sokat időzök a témán 2023-ban, mivel többen is kértétek, ezért egy összefoglalóval jelentkezem.

Bukovinszki Gergely – Szkeptikus Kerekasztal

13 thoughts on “Davos 2023: A válságnak nincs vége

 1. A pöfeteggombák korábban is tudatták többé-kevésbé rejtett módon, hogy mire készülnek. Ugyanis a sátánista titkos társaságaik abban a tévhitben vannak, hogy ha mi nem teszünk semmit, nem tiltakozunk ellene, akkor azzal beleegyezésünket adjuk, és ők mentesülnek a tetteik következményei, a karmájuk alól. Aki valamennyire járatos a hit- és szimbólumrendszerükben, az eddig is ki tudta hámozni a mondanivalójukat. Lásd David Icke munkáit az elmúlt harminc-egynéhány évből: félelmetes pontossággal látta előre, mi fog következni.

  A sátánisták kedvenc eljárása az, hogy az orrunk alá tolnak valamit, amit aztán – tipikus neurolingvisztikai programozással – az ellenkezőjének neveznek el: pl. a méreginjekciót védőoltásnak. Aztán röhögnek a markukba, hogy “tessék, ezt is bevették a barmok!” Mert ne tévedjünk, annak tartanak bennünket. Hogy is mondta a pszichopata Yuval Harari, Schwab tanácsadója? “Az emberek meghekkelhető állatok.”

  Az elmúlt 3 évi tömeges kovid-agymosás sikere annyira elbizakodottá tette őket, hogy már a látszatra sem adnak. Nyíltan elmondják, hogy mit terveznek, mert a népesség túlnyomó többségét annyira ostobának tartják – és ebben sajnos igazuk is van! -, hogy az emberek azt sem veszik észre, ami közvetlenül a szemük előtt, immár nyíltan zajlik. Csak abban tévednek, hogy amikor a lebutított tömeg már a saját bőrén érzi, ami történik, akkor egy sarokba szorított vadállat módjára reagálhat. Az pedig, mint tudjuk, kiszámíthatatlan és rendkívül veszélyes. Mindannyiunkra nézve, a pöfeteggombákat is beleértve. Ha túlfeszítik a húrt, úgy járhatnak, mint Mussolini, aki lámpavason végezte.

  Az ókori görögök szerint az istenek a hübriszt, az önhittséget büntették a legszigorúbban. A davosi parazita kaszt régóta és bőségesen rászolgált, hogy megkapja, ami jár.

 2. A következő cikk szerzőjének az idei davosi találkozóról írt összefoglalójában kissé elszakadt a cérnája. Azonban miután „gyűlöletbeszédét” alapos „tényellenőrzésnek” vetjük alá, se találni benne hibát. És nem is szükséges higgadtabb, elemzőbb tudományossággal írni arról az embertelen világdúlásról, amiből már nagyon elegünk kellene, hogy legyen és végre szembe kellene szállni vele:

  https://www.naturalnews.com/2023-01-25-siemens-one-billion-people-stop-eating-meat.html#
  A Siemens ipari óriás, amely egykor kényszermunkatáborokat vezetett a náci rezsim számára Németországban, egymilliárd embert szólít fel a húsevés abbahagyására
  2023. január 25. szerző: SD Wells

  Csoda, hogy a Világgazdasági Fórum „vezetői” nem viselnek horogkeresztet a kabátjukon, miközben figyelmeztetik a bolygót a zord jövőre, ahol nincs többé valódi hús, és az összes paraszt rovarokat és tengeri moszatot eszik a túlélése érdekében. Az egyik főszónok, a hírhedt német Siemens gyártóóriás elnöke, Jim Hagemann Snabe úr azt állítja, hogy hamarosan nem lesz igazi állati hús, csak laboratóriumban előállított szintetikus hústermékek a „klímaváltozásért” való mozgosításhoz és a „nagy visszaállításhoz.” A náci rabszolga-munkatáborok legnagyobb ipari konszernjének számító cég elnöke szerint egymilliárd embernek fel kell hagynia a húsevéssel, hogy megmentse a világot a globális felmelegedéstől.

  Egyél csótányokat és férgeket, ne húst, mert az új náci globalisták meg akarják menteni a világot a forró óceánoktól és a mérgező esőbombáktól
  Kíváncsi arra, hogyan nézett ki idén a menü a svájci Davosban megrendezett WEF-konferencián? Filézett mignon és biozöldségek? Arra is kiváncsi, hogy miért követelte az összes részt vevő globalista, hogy a magánrepülőgépük pilótái ne legyenek beoltva Covid ellen? Nem, a globalisták nem azt gyakorolják, amit prédikálnak, ez az egész csak füst és tükör a társadalom megnyomorítására, miközben a Ponzi-rendszerek és az alattomos csalás-demokraták pénzéből gazdálkodnak.
  Valójában Snabe úr, a WEF idei előadója, aki befolyásos pozíciót tölt be a Siemens AG-nál, Európa legnagyobb ipari gyártóvállalatánál, egy olyan vállalatot képvisel, amely a második világháborúban több százezer rabszolgamunkást használt a náci fegyverkezéshez. A koncentrációs táborokban hadifoglyok dolgoztak a “halál a munkán keresztül” programban, a Siemens vezette auschwitzi, buchenwaldi, mauthauseni, ravensbrucki, flossenburgi és sachsenhauseni haláltáborokban lévő gyárakban.
  Tehát most az újkori nácik és kommunisták, akik uralni akarják a világot, azt mondják a többieknek, hogy hagyják abba a ruhák mosását, hagyják abba a húsevést, hagyják abba a járművezetést, egyenek csótányokat és férgeket, ha törődnek a világgal, és meg akarják akadályozni, hogy az összes ember lángra lobbanjon.
  Állítólag az egész föld olyan lesz, mint egy náci koncentrációs tábor gázkamrája, ha az összes peon és szegény nem hagyja abba a szennyezést azzal, hogy teheneket eszik és üzemanyagot használó autókat vezet. A „Klíma mozgósítása” megköveteli, hogy mindenki minden „pénzét, pénzét, pénzét” odaadja az amúgy is piszkosul gazdag globalistáknak, akik vegyszereket permeteznek a légkörbe, hogy blokkolják a napot és megmentsék a bolygót.
  A „Great Reset” arra szólít fel, hogy minden embert erőszakkal oltsanak be, minden pénzüket adják oda náci cégeknek, valamint egyenek rovarokat és laboratóriumi franken ételeket.
  „Isten halott” – mondták nekünk az Új Világrend vezetői a davosi WEF-konferencián. Hallgass új gazdáidra, és zabálj rovarokat tehenek és csirkék helyett, és nem fogsz lángra lobbanni vagy megfulladni a forrásban lévő óceánokban.
  “Ha egymilliárd ember abbahagyja a húsevést, én mondom, annak nagy hatása van. Nemcsak a jelenlegi élelmezési rendszerre, hanem az élelmezési rendszerek innovációját is ösztönözni fogja.” A WEF mocskos gazdag önjelölt szónokai azt állítják, “isteni hatalommal” ruházták fel őket, hogy uralkodjanak az univerzum felett, és rákényszerítsék az összes parasztot, hogy milliárdnyi halálos tüskefehérjét injekciózzanak be, hogy gyalog járjanak dolgozni, laboratóriumi húst, tengeri algát és csótányt egyenek minden jövőbeli étkezésükhöz.
  Állítólag az általunk elfogyasztott élelmiszerek a felelősek a CO2-kibocsátás nagy részéért, amely elpusztítja az összes tehenet, csirkét, pulykát és sertést. Ha mindenki csak Bill Gates Frankenfoodját enné, kis százlábúakkal és csigákkal, akkor megmenthetjük az Istentelen bolygót a biztos végzettől és pusztulástól.
  A katasztrofális „zöld” program megbénítja az egész világ gazdaságát, tönkreteszi az összes mezőgazdasági rendszert, és olyan világméretű éhínséget okoz, amilyet még soha nem láttunk. Felejtsd el a légkört, az aszályokat és az árvizeket, mert a „Masters of the Universe” (a WEF gazdag furcsaságai) azért vannak itt, hogy tönkretegyék helyettünk a világot. Csak küldje el nekik az összes pénzét, tartsa szorosan a Covid-maszkot és minden rendben lesz. Biztos.

  1. Aki egy kicsit is megkapirgálja a németországi óriáscégek múltját, számtalan náci kapcsolatot talál: az IG Farben, amely többek közt a ciánkapszulákat gyártotta a haláltáborok számára, később Bayer néven folytatta – többek közt mint gyógyszeripari óriás -, majd a közelmúltban felvásárolta a Monsanto nevű, igen rosszhírű és hosszú bűnlajstrommal rendelkező mezőgazdasági konszernt. Ez utóbbi sokszáz millió dolláros kártérítéseket kényszerült kifizetni az USA-ban a glifozát gyomirtótól megbetegedett áldozatoknak. A mérget ennek ellenére még mindig világszerte használják, talán hogy a betegeknek majd a “gyógyszert” is el lehessen adni, ugyanattól a márkától? A glifozátot egyébként eredetileg mint antibiotikumot szabadalmaztatták. Vegyszer így is, úgy is.
   Aztán ott van a Hugo Boss cég, amely az SS egyenruháit tervezte. Manapság már szalonképes “úri” ruházatot tervez a parazita kaszt tagjai számára.
   Amint látjuk, csak a cégtáblát festették át helyenként, máshol még azt sem. Business as usual.

   A Siemens vezetője csak kimondta azt, amit ezek a cégek mindig is képviseltek, bármivel reklámozták is magukat korábban a lebutított tömegeknek. Most már a látszatra sem adnak, és ez lesz a vesztük.

   1. Tisztelt Cassandra jósnő!

    Ezeknek tényleg nincs arányérzékük, és nem kérdés, hogy mit fog szólni az elbutított tömeg ahhoz ha már levegőt sem vehet engedély nélkül. Most már nem csak a tehén szellentését fogják büntetni.
    A naturalnews-com oldalon jelent meg a következő cikk 2023 január 22-én:
    “Az éghajlati kultusz azt akarja, hogy minden ember szén-dioxid kibocsátását szabályozzák – nincs több légzés…a bolygóért!

    Hans Joachim Schellnhuber, a Potsdami Klímahatásakutató Intézet (PIK) vezető német tudósa úgy véli, hogy ahhoz, hogy megmentsük a bolygót a “klímaváltozástól”, minden ember szén.dioxid(CO2) kibocsátását korlátozni kell, a kormány szabályozza.
    A koncepciót “bolygóvédő korlátnak” nevezve Schellnhuber azt állítja, hogy minden embernek évente három tonnás CO2 kibocsátási határértéket kell alkalmaznia mindennapi életére. Aki ezt az összeget túllépi, azt bírság megfizetésére kell kényszeríteni – mondta.
    Mivel az ember lélegzetvétele azt eredményezi, hogy oxigénért cserébe CO2-t lélegeznek ki, a légzést is szabályozni kell. Azoknak akik a háromtonnás felső határ alatt szeretnének maradni, előfordulhat, hogy kevesebb levegőt kell venniük, ami valószínűleg sokkal kevesebb edzést és fizikai megerőltetést eredményez, hogy alacsonyan tartsa a pulzusszámot.
    Schellnhuber elképzelése alapján csak a gazdagok élhetnének normálisan. Szegényeknek valóban mindent vissza kellene vágniuk, beleértve a légzést is…”

    Azt hiszem ennyi elég is. Az oltottak pulzusszámát a beléjük injektált mikrojeladókkal már számon is tarthatják anélkül, hogy az érintettek tudnának róla de az oltatlanokkal bajban lesznek mert őket jelen állás szerint, még nem tudják ellenőrizni, így azok szabadon fejleszthetik az erőnlétüket a sátánista pszichopaták elleni végső összecsapásra. Mint ahogy én is!

    1. Tisztelt messzetekintő kém!

     Hónapokkal ezelőtt viccből felvetettem, hogy előbb-utóbb az oxigénfelvételünket is szabályozni fogják. Úgy látszik, tényleg ennyire elment a maradék eszük. Javaslom annak az áltudós úriembernek, hogy legyen jó fiú, és járjon elöl jó példával: csökkentse zéróra a saját levegővételét, a többi pszichopata haverjával együtt. Nagy tehertételtől szabadítanák meg szegény bolygónkat, és mindjárt élhetőbb lenne.

 3. Valóban, ennek már fele se tréfa, oda kell figyelnünk. A WEF fórumról egy cikk a rengeteg közül. Itt jórészt csak címszavakban, részletesebben alább:

  https://www.theorganicprepper.com/2023-world-economic-forum/
  Íme, amit most terveznek: A 2023-as Világgazdasági Fórum

  A Világgazdasági Fórum most fejezte be éves davosi találkozóját. Öt évvel ezelőtt a legtöbben örömmel hagytuk figyelmen kívül ezt az elit konferenciát, de azóta rájöttünk, hogy ez az exkluzív klub nagy hatalommal bír. Ha megnézzük, hogy mit terveznek, sajnos jól fel tudjuk mérni, hogy sokunknak mivel kell majd foglalkoznia a törvények és a kormányzati napirendek tekintetében.
  Az elmúlt napokban nagy mennyiségű anyagot tettek fel a honlapjukra. Rengeteg új cikket és interjút is találunk. Átböngészve a projektfrissítéseket láthatjuk azokat a területeket, amelyeken már egy ideje dolgoznak.

  Klímaváltozás, oltások és digitalizáció
  És akkor ott van a „polikrízis”
  És ez már meg is történik
  Köz-/magán partnerség
  A „felelősök hübriszsége”
  De mindig van ok a reményre

 4. Linda Moulton Howe valami olyasmiről beszélt 2018-ban, amiről nem igen lehetett hallani, csak látni a TERMINATOR filmekben.
  Vagyis Japánban négy mesterséges intelligenciás felfegyverzett robot megölt a laborban 29 tudóst 2017 augusztusban.
  Miután a labor munkatársai 2+1 robotot deaktiváltak, egy negyedik robot elkezdte magát újraaktiválni, majd valahogyan rácsatlakozott egy földkörüli pályán keringő műholdra, melyről adatokat kezdett letölteni arról, hogy hogyan tudná magát újraépíteni sokkal erősebbre, mint korábban volt.
  https://twitter.com/ufob0t/status/1607950603204063232

 5. Al Gore hisztériája , és a többi pszichopata egyre nagyobb baromságainak a bejelentése számomra azt jelzi, hogy mintha kiesett volna kezükből az irányítás, megy a kapkodás. Nem a Földet féltik, nyilván, hanem inkább a feletteseiknek üzentek, hogy ők nagyon odateszik magukat, de hát valamiért nem megy olyan gyorsan, nem hozza az eredményt a sok befektetett idő és energia.

  Ott rontották el, hogy el kezdték mondani, hogy milyen sanyarú jövő vár ránk, többször kijelentve, hogy annak a világnak vége, amit eddig ismerünk, stb. Ezzel keltve egy pánikot, és ezért kezdtem odafigyelni én is. Ha bevezették volna az új technikát, akkor minden természetesen zajlott volna, mint ahogyan eddig az idők során. Amikor a gőzgépet felfedezték, senki sem mondta, hogy : Na most vége annak a világnak, ami addig volt, hanem a gőzgép elterjedésével megváltozott a világ, és a népek egyszer csak észrevették azt. A digitalizáció is természetesen jelent meg, és terjedt el, már részese a mindennapjainknak.

  Mondhatnám, hogy annyira überelni akarják a természetet, hogy a dolgok természetes folyását is irányítják már, ami éppen a saját dolgaik ellenében hat. Ezért látom az erőlködést, hiszen a felébredt tömeg ellenállása folytonos vagy itt vagy ott a világon, és ez zavaró számukra. Hogy miként, azt nem tudom, lehet, hogy az egységükben üt rést, és azzal küszködnek, de a tények egy kis megtorpanást mutatnak.

  Ellenben, ha megtartották volna a kovidos lezárásokat, azok folytonosságaként elég hamar eljutva lényegében bármihez, amit terveznek.
  Ez a módszer teljesen hajaz a kommunizmus bevezetésének az erőltetésére, amikor, pl. Cseau egyfolytában festette a szép új világot, az egyenlőséget a falra, de az sosem jött el, és maradt a hiány és a sínylődés a mindennapokra. Erre egyre szebb jövőképet vizionált, az egyenlőséget egyre jobban kidomborítva, és akkor jött el a bukása is. Lehet, hogy Kissingerék hasznos idióta buktatásának folyamataként, de eljött, és egy normális világ alakult ki.

  Nem számoltak talán azzal, hogy az internet nekünk is dolgozik, minden info pillanatok alatt eljut mindenkihez is.

 6. Halálosan unalmas már ez a klímaváltozással való riogatás.
  Történelmi feljegyzések szerint Kr. után 900-tól 1300-ig olyan mértékú felmelegedés volt a földön, hogy Skóciában szőlőskerteket gondoztak és borászattal foglalkoztak. 1300 után lehűlés következett.

  1. Igen, Skóciában termesztettek szőlőt a 900-tól 1300-ig terjedő időszakban. Azonban a skót éghajlat nem volt túl kedvező a szőlő termesztéséhez, így a szőlőtermesztés nem volt nagyon elterjedt. A szőlőt leginkább a monostorokban termesztették, ahol a szerzetesek a napsütötte teraszokat használták a szőlők növekedéséhez. A skót bor ugyanakkor nem volt jelentős mennyiségben elérhető, mert a legtöbb borimport a kontinensen történt.

   Ahogy fügét is termesztettek MO-n , ahogy termesztenek a mai napig is országszerte mégsem lehet ez alapján jellemezni az éghajlatot.

 7. A TETVES 8-as, AKIKBŐL KÉNSZAG ÁRAD!!!
  Rothschild, Goldman Sachs, Rockefeller, Lehman, Kuhn Loeb, Wartburg, Lazard, Israel Moses Seif.
  Ez a nyolc család birtokolja a FED-et. Azt a FED-et, amely a világpénzt, a dollárt kibocsátja – a nagy büdös semmiből!!!
  És a világ majdnem minden országának pénze is a dolláron alapul.
  Ők a Világ urai, nyolcan. Ők a Háttérhatalom.
  Amíg ezek léteznek, addig bármiről is van szó, mindig, mindenhol, minden ügyben – az ő kezükben van.
  Ideül:
  “addig még az oroszlán nem tanul meg írni, addig minden történet a vadászt dicsőíti ” .
  „Három percig bírod levegő nélkül, három napig víz nélkül, három hétig élelem nélkül és három hónapig szeretet nélkül.”
  A tapasztalat, na, az már valami, és ha elég “általános”, akkor felmerül a kérdés, szabály-e, s ha igen, törvény-e, s ha igen, rend-e, s ha igen…- akkor kérem a bizonyítékot, hogy miért működik.
  http://web.t-online.hu/apuska/media/12/01__Lelki_terror.mp3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük