A gyógyszeripari vállalatok és a kormányok hazudtak, mondják az európai parlamenti képviselők


https://rumble.com/v27bdae-a-gygyszeripari-vllalatok-s-a-kormnyok-hazudtak-mondjk-az-eurpai-parlamenti.html

13 thoughts on “A gyógyszeripari vállalatok és a kormányok hazudtak, mondják az európai parlamenti képviselők

 1. https://mandiner.hu/cikk/20230127_orban_viktor_interju_kossuth_radio_bejelentes_jo_reggelt_magyarorszag

  23:00-24:30 között elhangzottak alapján sejteni lehet, hogy indul még egy kör az oltásokkal kapcsolatban.
  Talán úgy ‘törjük le’ az inflációt, hogy visszakapjuk az eddigi megtévesztéssel kicsalt oltás költségeket???
  Mit szeretett volna még mondani OV ‘a sorok között ‘?
  Az inflációs háború megnyerése mindenkit érdekel. Részletekbe menően.
  Különösen, hogy az oltásnak semmi köze nincs az inflációhoz.

 2. És még ezt is “Mr. Global Pszichopat” megengedi. Azt mondja: Beszéljenek amit csak akarnak! Ki hisz nekik? MI úgyis akkora zűrzavar csinálunk az egész világban, hogy abban sokan (szó szerint) azt sem fogják tudni “Fiú vagyok vagy lány?”
  Hiszen ez a terv. A KÁOSZ! Amikor is ők akarják lehúzni a rolót, és utána mint a “jótevők” majd azokat “megmentik” akik “úgy táncolnak ahogy ők fütyülnek”
  LEGALÁBBIS EZ A TERV.
  Viszont egyvalaki kihagytak a számításból, és éppen azt akiben manapság “nem sikk” és “nem divat” hinni. Mert ez amolyan “öregasszonyos” dolog.
  Pedig a következő idézet, amelynek teljesedését nap mint nap látjuk ez, már majdnem 2000 évvel ezelőtt leíratott:
  „…ez nem is csoda, hiszen maga a Sátán is elhiteti az emberekkel, hogy ő a világosság angyala. Nem meglepő tehát, ha a Sátán szolgái olyan álarcot vesznek fel, hogy az igazság szolgáinak látsszanak…” (2Korintusz 11:14-15)

 3. Mindig nagyra értékeltem és értékelem az egyenes gerincű és felszólaló embereket, de mégis, milyes vírusról beszélnek ők is??? Össze kéne törni az összes fiolát, meg leverni az összes 5G-t, oszt’ kész….. jaaaa, és még a végrehajtókkal is kéne csinálni “valamit”.

 4. A kormányok alapból hazudnak, azért kapják a fizetésüket meg a vajat a kenyerükre a pharma- és egyéb maffiáktól, végső soron pedig a globalogazditól, akinek a terveit végrehajtják. Eleve ezért tartják őket. Ugyanez elmondható az EU- és egyéb képviselők túlnyomó többségéről.
  A pharma-maffia a rekordprofitra hajt, kerül, amibe kerül. Közben jól szolgálja a népességcsökkentési programot. Emberélet nem számít, etika nem létezik.
  A fentiek alapján soha, egyetlen szavukat sem lehet elhinni. Ilyen a természetük, mint a skorpió és a béka klasszikus meséjében. Aki az elmúlt 3 év után még hisz nekik, az a saját mérhetetlen ostobaságáról állít ki bizonyítványt.

 5. ALL ABOUT SMALLPOX – DR. TOM COWAN WEBINAR FROM SEPTEMBER 23, 2022 | MIRROR (bitchute.com)
  https://www.bitchute.com/video/YznBKbAURul7/

  Kate Sugak.
  https://odysee.com/@katie.su:7

  Ebben a korábbi videóban Dr. Cowan, és Kate Sugak segítségével betekintést nyerhetünk a mérgezéssel „gyógyítás” módszerének a kulisszatitkaiba. Ez egy évezredek óta használt szerencsejáték, és most itt az idő, hogy a játék véget érjen. Az elmondottak alapján újabb csontvázak dőlnek ki a szekrényből…

  Ha a nyugati mérgezési kultúra, mint gyógyítás történetét vizsgáljuk, ezt a témát rögtön el kell különíteni a keleti kínai és indiai gyógyászattól, ahol a betegség nem Istenhez, és nem büntetéshez kapcsolódott.
  Nyugaton az egyház kezében volt a betegek gondozása, és ők a betegségben az isteni útról való letérést látták. Az ókori görögöktől átvéve, a testi elváltozásokat, a tisztulást negatív színben tüntették fel, azt démonok által bekövetkező hatásnak tekintették, a bűntudat foltjának, a bűnösség bizonyítékának. (Aki bűntelen, az szeplőtelen.) Az ijesztő betegség a lepra és a pestis volt, amikbe valójában minden bőr, légúti, és tumor jellegű tünet belefért, de az ijesztgetés mellett akkor sem tudtak egyedi diagnosztizálható, elkülöníthető betegségeket felmutatni.
  Leprás volt az aknés, a bőrgyulladásos, a libabőrös(ha huzatra libabőrös leszel- leprás vagy- ez volt az egyik teszt), akinek hullott a haja, aki alvás közbeni kiabált, sikított, vagy ha valaki túl sokat nevetett vagy énekelt. Utóbbi két tünet volt a másik fő lepra teszt. Leprás volt valaki akkor is, ha kapcsolatba állt „leprással”, amit az egyház „diagnosztizált”.

  A ’gyógyító’ egyház a betegséget politikai fegyverként használta, ami „bűnös lelkek”, házasságtörök, és egyéb társadalmilag nem kívánatos személyek likvidálását segítette karanténba zárással, elkülönítéssel, és ezzel a hatalommal élve a társadalom többi részének az egyidejű megfélemlítésével, a fertőzésnek, vagyis a démoni erőknek az átadhatóságát hirdetve. Ha tudtak valami tünetet találni a nem kívánt egyéneken.
  Ha tünetmentes egyénnél kellett tünetet előállítani, a módszer az volt, hogy megmérgezték valamivel. A kialakult bőr tünet már Isten büntetése, és ahhoz, hogy ne ragadhasson át másra, valamilyen társadalmi elkülönítőre lett szükség. Különösen kedvelt volt a házasságon kívüli ’ragályos’ várandós nők kiközösítése. A szifiliszt ólom és higany mérgezéssel hozták létre, majd a tüneteit elnevezték a himlő egyik verziójának, nemi úton terjedő bűnös betegségnek, és a higanyt közben máig megtartották az oltásokban.
  A XIX.-ik századra már a betegség okának az a magyarázata, hogy a betegség vétkezés Isten, egyház, hatalom, bármi egyéb ellen, nem volt hihető, ezért helyette kitalálták a materiális okot, a vírust, amivel ijesztgetni, kizárni, likvidálni lehet. Ami ugyanúgy nem valós ok, mint a démonok. A betegség démona lecserélődött a betegség ’toxinjára’. Az egyházi gyógyítók helyébe fokozatosan közben a világi orvosok léptek.
  Az akkori elkülönítőből alakult ki a kórház, majd a börtöncella.

  A mérgezéssel „gyógyítás” megindoklásának története az immunrendszer kitalálásával vette kezdetét, vagyis azzal a magyarázattal, hogy a szervezet elkezd ellenanyagot termelni a toxinok semlegesítéséhez. A semlegesítés elmélet miatt találták ki azt, hogy a mérget kis mennyiségben megelőzésnek beadva, megelőznek egy későbbi nagy adagban történő mérgezést. Mert már lesz a szervezetben a kis méregre adott immunválasz miatt ellenanyag termelés.
  De a valóságban nincs ellenanyag. A máj enzimeket termel a mérgek semlegesítésére.
  Amit az elődeink nem tudtak, hogy a májunk enzimek segítségével semlegesíti a belénk jutott toxinokat. Ezért nincs immunválasz és ellenanyag termelés. Nincs mit oltással kiváltani, hogy immunválasz legyen.
  Viszont a rettegett betegségeket, a himlőt, leprát, pestist, szifiliszt azóta se tudták specializálni.
  A hírhedt betegségeknek nincs speciális tünetképük, nincs speciális okuk. Csak a bőrtünetek megjelenése látható, amikor valaki beteg, és aminek nagyon sokféle oka van.

  Tehát a gyógyítási logika ma is változatlan.
  Legyen egy tünet együttes egy betegség (amiknek bármilyen okuk lehet), adjunk rá valamilyen mérgezést, sok kis adagban, amitől az egyén tényleg beteg lesz.
  A video bemutatja azt is, hogyan lehet a tünetek átcsoportosításával, szétválasztásával, újra egyesítésével létrehozni, majd eltüntetni tetszőlegesen elnevezett, de tünetekkel nehezen leírható betegségeket. Majd ezen tünet átnevezési játék közben a köztes betegséget eltüntetve a gyógyítási sikert ráfogni akár egy ’oltásra’.

  Immunrendszer helyett egy tisztító és a szöveteket újra helyreállító rendszerünk van, amit nem támadnak meg gombák és baktériumok, hanem pont segítenek a belső rend helyreállításában.
  A hit a vírusokban és a fertőzésben pont megakadályoz abban, hogy adekvát választ tudjunk adni a tüneteink megjelenésére, a fizikai és mentális állapotunkat figyelembe véve.
  Az oltással az igazi okok soha nem lesznek kiszűrve. A rá költött pénzt pedig az életminőség javítására is lehetne költeni. -?

 6. ESIK SZÉT EZ A SZAR VILÁG
  ORDINÁRÉ MÓDON ÁTVERTEK BENNÜNKET

  3 hónap híján 3 éve történt.
  Apám temetése napján, 2020. március 20-án már egy hete zárva voltak az iskolák és az előző napon meghirdették a „Maradj otthon” mozgalmat. A szertartásra az azon részt venni szándékozók több mint a fele nem jött el. Féltek. Brutális félelem harapózott el a világon.
  Két hét múlva jegyet váltottam magamnak és Mackónak a Volánbusz Budapest-Hévíz járatára. A népligeti buszpályaudvar teljesen kihalt volt. Katonák őrizték a bejáratot. Egyikük rám kiáltott.
  – Hová megy? Mi dolga van Hévízen? Vegyen fel maszkot!
  – A kutyám szájára is húzzak egyet???
  Rajtunk kívül csak egy utas ült az 50 személyes buszon, egy középkorú, homlokig bemaszkolt férfi.
  Kedvetlenül bámultam az elsuhanó tájat.
  Zsigereimben éreztem a csalást, a hazugságot, az átverést. Mennyibe fog kerülni az adófizetőknek, h üresen járnak a buszok, vonatok, repülőgépek? Mi lesz a gyerekekkel otthon, a közösségük nélkül? H fognak azok tanulni, akiknek nincs számítógépük? Hány üzlet fog bezárni, hány vállalkozás fog tönkremenni? Bezárt fürdők, uszodák, sportpályák, stadionok, éttermek. Ezek anyagi dolgok. De mi lesz a lelkünkkel!? A mentális és a fizikai egészségünkkel? A baráti kapcsolatainkkal? Az elmagányosodott öregekkel?
  Hévízen a belváros úgy becsukódott mint egy kagyló. Ellenben a patakban tucatnyi vidám, tisztánlátó fürdőzött. Csatlakoztam hozzájuk. Boldog nap volt.
  Protestáltam, ahol csak tudtam. Nem érdekeltek a vásárlásos idősávok, akkor mentem az élelmiszerboltokba, amikor csak kedvem szottyant. Az egyéb üzletek háromig voltak nyitva, kedvemre válogattam az árukínálatból, biciklit vettem, ruhákat próbáltam. Ollóval mászkáltam, a parkban levágtam a padok körül kifeszített szalagokat, leültem és élveztem a tavaszi napsütést. Mivel bezárták az összes nyilvános WC-t, minden gátlás nélkül elvégeztem a dolgomat Budapest Belvárosában, egy bokorban. Amikor rámrivalltak, h vegyem fel a maszkot, felvettem, ha nagyon muszáj volt, de inkább többnyire gúnyosan mosolyogtam és az államra húztam.
  Nyárra rendeződni látszott a helyzet. Ősszel ismét megkezdődött a riogatás, a bezárkózás. Januártól aztán jöttek az oltások. Eszem ágában sem volt magamba eresztetni egy kísérleti stádiumban lévő, ki tudja mit tartalmazó anyagot. Jól döntöttem. A betegség elkerült. Miközben a celebvirológusok folyamatosan azt sulykolták az agymosott világba, hogy mi, az oltatlanok gyilkosok vagyunk és mi fertőzünk a legjobban. Mindenről mi tehetünk! Egy Duda Ernő nevű professzor (sic!) még azt is lenyilatkozta, h „a felelőtlen oltatlanokat a rendőrségnek kellene előállítani, az oltóhelyre vinni, lefogni és erőszakkal beoltatni!”
  Tavaly ősszel a miniszterelnök magabiztosan kijelentette: „Aki nem oltja be magát, az meghal!” Továbbá: „Van nekünk egy golyóálló mellényünk, ez nem más mint az oltás! Erről a fajta mellényról lepattognak a vírusok!”
  Ma megint elolvastam a hírek között a világjárvány napi állását. Fertőzöttek száma: 600 millió 600 ezer, elhunytak száma: 6 és fél millió. Miközben a Föld lakosainak a száma elérte a 8 milliárdot. Hol van itt a világjárvány?
  Úgy összegeztem a dolgot, hogy a kovid ugyanolyan influenza mint a H1N1 és a Sars különböző változatai. Utóbbiaknak is megvoltak a súlyos szövődményei, sokan belehaltak tüdőgyulladásba, sztrókba, szívinfarktusba, veseelégtelenségbe. Nem jártak azonban olyan maradandó ill. hosszan tartó szövődményekkel mint amilyeneket a Pfizer és egyéb oltások produkáltak. Sőt. Megnéztem a statisztikát: 2015-ben Magyarországon 513 ezren betegedtek meg, az elhunytak száma 38 ezer fő volt. Mégsem volt semmi cirkusz. Birtokomban van a Magyar Hirlap egyik 2017-es téli száma, amely főcímben hozta le: „Ezen a héten 100 ezren betegedtek meg influenzában!” Itthon, koronavírusban az elmúlt 3 év alatt összesen 46 ezren haltak meg. Túlnyomó többségében időskorúak, súlyos alapbetegségekkel.
  Kédéseim:
  – Ismét influenzaszezon van. Idén vajon melyik törzse támad? Mi van most a koviddal?
  – Mi történt az oltásokkal és az oltópontokkal? Miért nem folyik tovább a kampány? Mi lesz a milliószámra megvásárolt szérumokkal?
  – Hová tűntek a celebvirológusok? Miért nem folytatják a „meggyőzést” vagy miért nem adnak magyarázatot arra,h mi is van most?
  – Felépült-e, épül-e a debreceni oltóanyaggyár? Tud róla valaki, valamit?
  – Van-e róla statisztika, h?ány száz(ezer) milliárdjába került az országnak ez a két és fél évig tartó horror?

  1. “Zsigereimben éreztem a csalást, a hazugságot, az átverést.”
   Én is így éreztem, s érzek most is. Minden szavuk hazugság volt. Nagy baj van az emberek lelkével, hogy ezeknek a sunyi, kétszínű alakoknak hisznek, s nem azoknak, akiket – József Attila szavaival – Vezérük bensőjükből vezérel.

  2. Az Ön által bejárt életútat a Népligettel kezdve én is bejártam 2020 május végén, Én is csak temetésre szerettem volna beútazni
   a kedves és szeretett honi országba, a magyar hazába. Nálam egy 14 napos házi karantén vetett véget a szabadságomnak.
   A rendőrség minden nap jött ellenőrizni. Én már 7:00-tól mindig az udavaron vártam a törvényes ellenőrőket. Persze mindig találtam
   valami munkát. Mert volt olyan eset is, hogy a rendőrők csak 12:00 útán jelentek meg.

   Próbáltam a fogságból kiszabadulni és még a legfőbb sanyagtatót, az M.C.-t is felhvtam. De ez összes fáradozásom hiába volt.
   Aztán a két hát lejárta útán úgy megutáltam ezt a fogságot, hogy az befogadó országot egyszerüen elhagytam. Tehát a befogadó
   országban 0 napot töltöttem szabadon.

   Aztán két hónappal később megint próbálkoztam a beutazással és én is Hévízen kötöttem ki. A fürdőben én sem kivántam bemenni.
   De a fürdöből kijővők nagyon panaszkodnak, hogy olyan árakat kérnek, amit a megyar ember már nem tud megfizetni.

   De most én másik esemény foglalkoztat, Hogy Djokovic megverte az beoltott Rafael Nadal-t. És a szegényemet nagyon
   elfogta a sírás. De nem kell félni, mert egy oltatlant nem fenyegeti a hirtelen halál.

   Djokovic ausztráliai sikerével végső győzelmet arattak a kovidönkényt hárító szabadságharcosok
   https://www.szilajcsiko.hu/single-post/djokovic-ausztraliai-sikerevel-vegso-gyozelmet-arattak-a-kovidonkenyt-harit%C3%B3-szabadsagharcosok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük