ÖSSZE KELL FOGNI, VAGY IRÁNY A VÁGÓHÍD!

A MÁSIK MAGYARORSZÁG rendezvénysorozat újabb helyszíne Kiskunfélegyháza volt. Dr. Tamasi József drámai előadása drámai jövőképet fest fel az elkövetkező évek várható hatalmi döntéseiről. Nem tétlenkedhetünk! A saját sorsunkról van szó. Össze kell fognunk, amíg nem késő!

DR. TAMASI JÓZSEF – KISKUNFÉLEGYHÁZA, 2024.02.06.

3 thoughts on “ÖSSZE KELL FOGNI, VAGY IRÁNY A VÁGÓHÍD!

 1. Nagyon vártam egy aktuális összefoglalót, amit meg is kaptam, de nem töltött el örömmel. Tamasi doktor előadása az orvoslási megközelítés részt képviseli számomra az általa bemutatott ma ismerhető politikai környezetben. Mindenki figyelmébe ajánlom.
  Annak örültem, hogy a hallgatóságból mindenki tájékozott. Csak remélem, hogy az ország többi részén is hasonló a helyzet. Az idő nem állt meg, négy éve tudunk tájékozódni, a kezdeti nehézségek (honnan lehet?) után. Miközben időben a vágóhíd karám ajtaja szűkül, a tájékozottság bővül, de számtalan nyitott kérdés megmaradása, és nulla cselekvés mellett.
  Én az előadásból azt szűrtem le, hogy minden alternatív oldali megoldási remény elveszett. Ugyanis az előadás ki nem mondott üzenete arról szólt, hogy az egyetlen értelmes utat a rendszer megállítása felé véletlenül se válassza senki, és akik eszközeikkel és képességeikkel tehetnék, azok pedig NEM fogják választani. Ha ez így van, és a lehetőséggel bíró alternatívak NEM vállalják az értelmes utat, ebben nem lehet rájuk számítani, akkor ezt ki is kellene mondani, nem tévutakkal hitegetni az arra fogékonyakat. Utána jöhet a közösségi reakció.
  Bármilyen kis(közösségi) állampolgári cselekvés azonnal lesöpörhető, ha megmarad az a politikai-pénzhatalmi elit, aki fegyveresen le is söpri, a padlással és a suskával együtt, kétségem sincs ebben. Nincs érdemi, hatékony, jog által biztosított eszközünk a kisemberkénti személyes ellenállásra! Ez itt a gond. Valamint megmarad a rabszolgaság a hitelezés magántulajdonával együtt, ha ez a tulajdon lehetőség nincs megszüntetve. Ez a biztos vég, de a Nexus Tv vonal ezzel vagy nem ért egyet (a rabszolgarendszer bevezetésében lehet talán érdekelt igazából???), vagy nem hangsúlyozza ki. Pedig most Európában kitartó és tömeges részcélokért folytatott megmozdulások vannak, eredménytelenül lesöpörve. Itthon pedig nincs semmi, köszönhetően a ne csinálj felfordulást szemléletnek. Nem mondom, hogy a felfordulás eredményre vezet, ha az se a politikai-pénzhatalmi elit hazai és nemzetközi leváltására irányul célként.
  Szerintem minden segít, a szakmaiság, a jog, a demokrácia. Egyedül az nem segít, hogy a szakma (akár a Nexus Tv köré csoportosuló), a jog nem él a demokráciával, és a demokrácia fegyvereivel a változás bekövetkezése érdekében. Régebben a szabadságharcot a nemzetvezető, gazdasági és fegyveres erővel rendelkező nemesség szervezte és vívta. Nemesség helyett most egy kiemelkedően szolgalelkű, önbizalomhiányos (gyáva) hazai „elit” van. Inkább nincs is elit? A sátáni szabadkőművesség csak az „elit”?

  Igazából a hallottak alapján a lényeg az, hogy két alkotmány működik a gyakorlatban, amiből az egyik látszat, káprázat és érvénytelen, amit jogilag ki is kell mondani, és szükség esetén fegyveresen a kimondást megvédeni. Még nem is feltétlenül a pénz számít. „Visszavett” alkotmánnyal jog nyílik a hatalomhoz.

  A tehetetlenség nem a kisember tehetetlensége, hanem az elité. Ez régi gondolatom, nem most írom meg először. Az „elit” először felállít maga elé korlátokat, aztán azt mondja, hogy átugorhatatlan. Ez színtiszta gyávaság elkendőzve, ködösítve.
  Szerintem a tájékozott hallgatóság pontosan tudja, hogy a maga szintjén mit tud tenni, de hiába teszi, ha fegyveres önvédelmi lehetősége emellett nincs, pedig a fizikai egyéni életbenmaradásunk a tét.

  Ami a tudományos részt illeti, szerintem nagyon sok a felesleges ijesztgetés, a hamis ok-okozat bemutatás köszönhetően annak, hogy a laborral és kémiai tudással rendelkező „elit” nem jár utána a részleteknek, nem támogatja az orvoslást. A „Mi a komoly valós baj, és az miből ered?” kérdésre nincs egyértelmű válasz 4 ÉV ALATT SE! Kamu válasz és aktuális találgatás és ijesztgetés viszont rendkívül sok van.
  Arról már volt a Hun Tv által elérhető videó korábban, hogy a gyümölcsökbe, húsba stb. beoltják a mérget. A paradicsomba szintén lehet, a csokiba biztosan beolvasztják a grafént vagy a megbetegítő férgeket, ami peték akár ki is tudnak bennünk kelni. Ételben mindenki megkapja ezeket, egy bevásárlás elég hozzá. Genetikai módosítás, mint olyan, az nincs, ezzel kár kampányolni. Az élő férgeket, petéket a kötelező maszkokkal is juttathatták az emberekbe, kötelező belégzéssel. Azt pedig már rég tisztázni kellett volna, hogy a vérben egy szaporodó-elpusztítható féreg élőlény van, vagy egy méreg lerakódás képződése látható annak a növekedésével, a kikristályosodással, ami méregtelenítési, feloldási kérdés. Vagy kombináltan, a féreg elleni védekezés toxinja, vagy a féreg termelte toxin kristályos, a pete élő. Hasonló ahhoz, mint amikor kérdés volt, hogy az egyes oltásokban volt-e kígyóméreg. Ha szintetikus C-vitamin van, akkor szintetikus kígyóméreg is lehet egyes oltás szériákban. Az orvostudománynak, és az „elitnek” négy éve hatalmas válaszadási deficit elmaradása van ezekkel kapcsolatban. Most hirtelen mindenki elfelejtette, hogy létezik biológia.

 2. A VAKCINA NEMCSAK NEMCSAK GYILKOS BIOLÓGIAI FEGYVER, HANEM AGYI INTERFÉSZ IS EGYBEN

  1.) A megkérdőjelezhető víruselmélet
  Nincs vírus, a vírus szó mérget jelent.
  A virológia áltudomány. Mindent tudományos alapokon részletesen leleplez Anita Baxas professzor az alábbi cikkében:
  https://anitabaxasmd.substack.com/p/the-questionable-virus-theory

  2.) Mi okozza a megbetegedéseket?
  Az mRNS és a DNS alapvetően a sejtek aminosavláncok előállítására szolgáló tervrajzai. Két vagy több rövid aminosavlánc alkotja a peptideket, több peptid pedig fehérjéket. Bármilyen, a szervezet számára idegen fehérje arra készteti az immunrendszert, hogy antitesteket termeljen ellene. Az a fő kérdés, hogy a vakcinákban lévő mRNS milyen fehérjét kódol.

  A vakcina gyilkos mechanizmusának a lényege, hogy a hidrogélbe van zárva az abortált magzati sejt, ami a konkrét szervet célozza meg, és a hidrogélbe van az a fegyver, amely magát a pusztítást végzi, ez pedig a grafén.
  A grafén az, amely borotvapengeként működik, átvágja a sejtmembránokat.
  Ezért a felfedezésért kellett meghalni Dr. Andreas Noacknak.

  a.) Hidrogél szerepe
  Nekünk azt mondták, csak egy ártalmatlan szállítóeszköz, amely az mRNS-t a a sejtbe juttatja, de jóval több ennél.
  Érzékelő platformként és antennaként, adóvevőként szolgálnak, amelyek programozhatók, irányíthatók.
  Egyfajta agyi interfész.

  b) Abortált humán, és állati magzati sejtek szerepe a vakcinákban
  A „vakcina” gyártók magzati szövetet használnak hajtóerőként az mRNS-sel és valószínűleg grafénnel töltött LNP-k bizonyos szövetekhez való irányítására. A vakcina nem csak a deltoid izomban maradt, ahová az injekciót beadták.
  Szándékosan megcéloztak bizonyos szervrendszereket, például petefészket, heréket, agyat.
  Céljuk az emberi faj kipusztítása,, a szaporító szerveken keresztüli elnéptelenítése, halva születésekkel, vetélésekkel, stb.
  A magzati sejtek az adott szervbe vándorolnak: a magzati vesesejtek a vesébe, a magzati szívsejtek a szívbe, és így tovább. Cézottan az adott szervet/szerveket támadják meg.

  c.) Grafénoxid, grafénhidroxid szerepe a vakcinákban
  A grafén mindent elpusztít a szervezetben:
  – Borotvapengeként működik, átvágva a sejtmembránokat.
  – Szabadgyökök károsodását eredményezi.
  – Állandó gyulladást tart fenn, citokinvihart eredményez.
  – Apoptosis: olyan mechanizmusokat indít el a sejtben, amelyek sejthalált, nekrózist indukálnak.
  – Módosítja a génexpressziót.
  – Nagy aggregátumokat képez, amelyek elzárják az ereket.
  – Thrombocyta-aggregációt képező trombusok (vérrögök)- Platelet aggregation forming thrombi (blood clots)
  – Gátolja az agyszövet fejlődését a magzatban az RNS és DNS szintézis csökkentésével.
  – Késlelteti a vérerek képződését a magzat szívében, ami hipoxiához vezet.
  – Hemolízishez, vörösvértestek pusztulásához vezet.
  – Csökkenti a sejtek adhézióját, megváltoztatja a sejt morfológiáját, ami a sejt lebomlásához vezet
  – Csökkenti a sejtmembránok szerkezetéért és működéséért, a citoszkeleton szabályozásáért, az endocitózisért és a fokális adhézióért felelős génexpressziót. A sejtek működése szabályozatlanná válik.
  – Befolyásolja a mozgási aktivitást, az egyensúlyt, a neuromuszkuláris koordinációt.

  A grafén hasznos terheket is szállított, amelyeket mobiltelefonon keresztüli távoli aktiválással lehet felszabadítani – ez a következő „járványt.” Ennek felismeréséért, és kimondásáért kellett meghalnia Dr. Buttarnak, aki elmondta, hogy a “hasznos teher felszabadítását” az 5G tornyok három 16-18 GHz-es frekvenciájú, egy percig tartó sorozata aktiválja.

  A vakcina egyéb összetevői:
  – Mérgező fémek:
  Alumíniumot, antimont, báriumot, titánt, céziumot és tuliumot találtak a legtöbb vakcinákba, amelyek többsége idegméreg, és neurológiai problémákat okoz, de zavarják a normál sejtanyagcserét is.
  – Paraziták:
  Trypanosoma Cruzi, amely a Chagas-kór kiváltója, a Trypanosoma Brucei afrikai alvásbetegséget okoz.
  https://anitabaxasmd.substack.com/p/what-causes-death-and-disability

  A grafént és más nehézfémeket tonnaszámra szórják ránk a levegőből, de ezen kívül számtalan eszközzel juttathatják a szervezetünkbe. Ráadásul a vakcinák önterjesztőek, érintkezés útján, és ki-belégzéssel is átadhatók. Bővebben itt:
  https://www.revolife.hu/magazin/kristalygomb/igy-tervezik-beoltani-az-egesz-vilagot/

  A COVID-19 a globális és szervezett katonai akció volt az emberiség elpusztítása érdekében.
  Ideje megszerveződni, amíg van esélyünk erre.
  Hatalmas Köszönet dr. Tamasi Józsefnek, csapatának, és mindenkinek aki ébresztőt fúj az emberiségnek

  1. A genetikai kamu hozzáadása minden valósághoz egy mesterséges intelligenia-hiány általi fizetett és elvárt manipuláció.
   A vírusok kitalálása után találták ki a genetika meséjét. A vírusok nemlétét nem lehet nemlétező, értelmetlen “genetikával” bizonyítani.
   “Genetikai” kísérletekkel a kamu genetika logika alapján semmiről semmit nem lehet kimutatni.
   Ellenben valódi kísérletekkel bizonyítani lehet a vírus nemlétét.
   Az AI pedig akkor is hamis, ha véletlenül igazat mond.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük