Újabb Magyar orvos szólal fel

“Arra próbálom rávenni az embereket, hogy gondolkozzanak… A legnagyobb baj ezzel a vírussal… a generált félelem”

Dr. Farkas András sebész orvos.

11 thoughts on “Újabb Magyar orvos szólal fel

 1. A legnagyobb probléma az átlag emberrel nem az, hogy bizonyos dolgokat nem képes átgondolni, hanem hogy a különböző történések között nem képes meglátni az összefüggéseket. Így minden esemény amivel összetalálkozik az életben, a levegőben lóg neki izolálva minden egyéb más eseménytől. Ezért dől be még a legdegeneráltabb propagandának is mint például, tünetmentes fertőzés hazugsága. Reiner Fuellmich német ügyvéd – aki már meginterjúvolt több mint 1oo szakértőt világszerte- mondta, hogy a szakemberek egyöntetű véleménye az, hogy a tünetmentes fertőzés egy képtelenség.
  A másik dolog amit elakarnak érni a globalista háttérerők- és ez már részben sikerült is nekik – elhitetni a lakossággal, hogy az ember természetes létezési módja a betegség. A gyerekeket is azért akarják mindenáron oltani, hogy már egész fiatalon beégessék az agyukba, hogy a betegség a természetes állapotuk – ez olyan mint az eredendő bűn hazugsága, mindenki bűnben jön a világra.
  A covid esemény egy dolog miatt volt jó – kitisztította a látképet. Most már látjuk tisztán milyen iszonyatos mentális, intellektuális és spirituális állapotban van a világ lakosságának a nagy része, mivel a kamu pandémia mindenki arra kényszerült, hogy megmutassa a lapjait. Így most már nem szükséges tesztelgetni a lakosság minőségét, mert a covid esemény pontosabban megmutatta, hogy milyen nehézségekkel kell majd szembenézi azoknak akik a csendes többség árnyékában próbálnak egy szebb jövőt épiteni.
  A fekete mágia módszereivel lefolytatott megfélemlítési propaganda olyan jól sikerült, hogy most már a megdolgozott népességgel akármilyen képtelenséget ellehet hitetni. Ha például bejelentenék, hogy Hófehérke és a Hét Törpe minden éjjel megszállja a várost és varázsport szór az emberekre, aminek a következtében azok békává változnak, azt is elhinnék ha ezt a TV rendszeresen ismételgetné heteken keresztül.
  Addig amíg a fősodor média nem kerül ki a háttérerők befolyása alól kevés az esély a tömeges ébredésre. Ébredés van csak egyenlőre a folyamat lassú.
  Már jó régen láttam egy filmet, a címére sem emlékszem ami egy német városban játszódott a második világháború utolsó napjaiban. Angliában már pakolták a repülőkbe a bombákat, az oroszok meg már a kertek alatt voltak de a városkában folyt az élet mintha minden rendben lenne a nagyvilágban. A kávézók reggel nyitottak, az étteremben meg a pincérek azon veszekedtek, hogy az asztal terítők nem elég tiszták. A kurvák pedig szorgalmasan takarították a kirakataikat készülve a kuncsaftok fogadására mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Aztán egy pár órával később megkezdődött a német városok szőnyegbombázása. Így köszöntött a tudatlan népességre, váratlanul a szörnyű valóság. Csak akkor már túl késő volt ébredni.

  1. RE: “A legnagyobb probléma az átlag emberrel nem az, hogy bizonyos dolgokat nem képes átgondolni, hanem hogy a különböző történések között nem képes meglátni az összefüggéseket.”

   Saját tapasztalatom alapján “a legnagyobb probléma” a rendszertoló tömegemberekkel, vagy inkább humángólemekkel, az hogy igényük / késztetésük sincs arra, hogy felvilágosítsák magukat / a függöny mögé nézzenek. Ez persze fakadhat abból is, hogy megelőző tagadásukkal (pre-emptive denial) mintegy elkerüljék a világnézetük leolvadásához vezető kognitív disszonanciát. Másfél év után a magam részéről már senkit nem akarok meggyőzni…Hányszor kaptam a pofámba a retorikai kérdést: “Mé’, te virológus vagy? Hát akko’ meg?!”

   „Senki sem rabszolgább annál, aki szabadnak tartja magát, pedig nem az.” (Ottilia naplójából) ford. Vas István – J. W. Goethe: Vonzások és választások (Die Wahlverwandtschaften, 1809; angolul: ‘Elective Affinities’).

   Wiley Miller – The Invention of Ideology
   https://www.gocomics.com/nonsequitur/2009/01/11/

  2. tömeggyilkos Churchill porrá bombáztatta Drezdát. Személyesen parancsolta meg, hogy bombázzák a civileket. Te számítasz rá, hogy holnap Budapestet földig bombázzák?

 2. RE: “A SARS-CoV2-es vírus az van. Természetesen. Hogy honnan tudom? Hát onnan, hogy én is találkoztam foglalkozásomból adódóan vele. Láttam embereket az intenzív osztályon, láttam a tüdejükről készült röntgenfelvételt, operáltam Covidos beteget, újraélesztettem Covidos beteget, sőt, ha a szükség úgy hozta,…tracheostomát csináltam neki; ahol ugyanis a nagynyomású lélegeztetés miatt igencsak fröcsögött a hörgőváladékuk és a vérük az arcomba, a szemembe. Nem lettem Covidos.” 2.18-3.04 min.

  Feltételezem, a tisztelt doktor úr az oly “hiteles” polimeráz-teszt eredményeinek ismeretében nyilatkozza, hogy “a SARS-CoV2-es vírus van.”

  Kérdés: korábban nem voltak betegek az intenzív osztályokon különféle tüdő malfunkciókkal (pld. atipikus tüdőgyulladás), nem látott az érintett szervről röntgenfelvételt, nem kellett újraéleszteni, vagy sebészeti úton beavatkozni? Miben tér el a jelenlegi helyzet a korábbiaktól? Természetesen – és többek közt – a neo-malthuziánus WHO által a tagállamokra (1) oktrojált protokollban, a PCR-ra támaszkodó hamis diagnosztikában, valamint a dezinformációs tömegmédia által fenntartott hisztériában.

  Emlékszünk még a szerencsétlen vásárosnaményi Praczu Richárd esetére, akit minden áron Covidosként akartak diagnosztizálni, de valójában perforált a vakbele – bele is halt (2). A kuruzsló”tudomány” uralta Új Abnormalista világrendben magától értetődő, hogy aki alhasi fájdalommal rohan kórházba, az csak “SARS-CoV2 fertőzött” lehet. Agyrém!

  Egyébként egy éve már a gagyi Corman-Drosten tesztre sincs szükség, hiszen “[a]z eljárásrend alapján a fertőzést PCR-teszt nélkül, a mutatott tünetek alapján is megerősítheti a háziorvos…Ugyanígy a tünetek alapján diagnosztizáltak, azaz valószínűsített fertőzöttek esetén a beteg otthoni elkülönítésére a háziorvos utasít.” (3)

  (1) Magyarországi komisszárja 2017 óta egy bizonyos albán (!) pszichomókus, dr. Ledia Lazeri.

  http://www.fohneu2019.hu/wp-content/uploads/L.Lazeri.pdf

  https://hirtv.hu/magyarorszageloben/dr-ledia-lazeri-igazsagosabb-vakcinaelosztasra-van-szukseg-2515439 2021.01.21.

  (2) https://www.hirzona.com/2020/10/kovidosnak-hittek-ricsit-valojaban.html

  (3) https://index.hu/belfold/2020/09/21/uj_eljarasrend_teszt_sem_kell_hozza_hogy_hivatalosan_koronavirusosnak_minositsek/

  1. Mint intenziv osztalyos dolgozó en is ezt gondolom, hogy letezik maga a kórokozó mert egeszen speciális tunetekkel es lelegeztetesi gondokkal találkoztunk. Igen, letezik onmagaban is ez az ards nevezetű korkép de itt tarsul a specialis tünetekkel sajnos. Más kerdes a tünetmentes fertőzés es egyéb őrületek , az oltás rettenetes propagandája és kivitelezése es az a elképesztő mainstram media altali retteges keltes anit tudatosan felepitettek es nyomják. Nalunk csak mesecsatorna megy a tv ben de az elmult evekben arra lettem figyelmes hogy a mesek kozt kizarolag gyogyszer reklamok mennek. Fejfajas, hasmenés, sebek, torokfajas stb. Gyerek csatornan. A gyogyszer gyárak az egesz volagot behalozták es uralják es Gyerek kortól töltik az agyunkba ha valami bajunk van, azonnal gyogyszer. Se stressz kezeles se a lelki okok se istenirgalmazz gyógynövények… elkepeszto.

   1. Köszönöm az őszinte hozzászólását.

    Tanulságos olvasmány:

    “Bár a COVID-19 okozta tüdőkárosodás mechanizmusai még mindig tisztázatlanok, a citokinvihar kifejezés szinonimája lett a patofiziológiának, mind a tudományos publikációkban, mind a médiában. A COVID-19-ben való hatékonyságukra vonatkozó meggyőző adatok hiányában olyan gyógyszereket használnak a betegek kezelésére, mint a tocilizumab és a sarilumab, amelyek az interleukin (IL)-6 aktivitást célzó monoklonális antitestek…Indokolt a citokinvihar kifejezés kritikus értékelése és a COVID-19-re való relevanciája.

    A citokinviharnak nincs definíciója. Általánosságban elmondható, hogy hiperaktív immunválaszt jelöl, amelyet interferonok, interleukinok, tumor-nekrózis faktorok, kemokinok és számos más mediátorok felszabadulása jellemez. Ezek a közvetítők egy jól megőrzött veleszületett immunválasz részét képezik, amely a fertőző ágensek hatékony kitisztításához szükséges. A citokinvihar azt jelenti, hogy a felszabaduló citokinek szintje káros a gazdasejtekre. A kritikus betegségek patofiziológiájában azonban nagy kihívást jelentett megkülönböztetni a megfelelőt a diszregulációs gyulladásos választól…

    …a citokinviharban érintett mediátorok [közvetítők?] többsége pleurotróp downstream hatásokat mutat, és gyakran függnek biológiai aktivitásuktól. Ezeknek a közvetítőknek a kölcsönhatásai és az általuk tájékoztatott útvonalak nem lineárisak és nem egységesek. Továbbá, bár számszerűsített szintjeik a válaszok súlyosságára utalhatnak, nem feltétlenül utalnak patogenezisre. Ez az összetett kölcsönhatás szemlélteti az akut gyulladásos válaszba való beavatkozás korlátait egyetlen mediátor alapján és válogatás nélkül.

    Miért kapcsolódik ilyen szorosan a “citokinvihar” a COVID-19-hez? A SARS-CoV-1 által okozott SARS-járvány során a ‘citokinvihar’ kifejezést jellemzőnek írták le, és kedvezőtlen kimenetelűnek nevezték [1]. A COVID-19 számos korai esetsorozata arról számolt be, hogy egyes plazma citokinek szintje a normál tartomány fölé emelkedett. A legtöbb esetben azonban alacsonyabbak, mint a korábbi kohorsz ARDS [akut légzési disztressz szindróma] betegek plazmaszintje …

    Félretéve a citokinvihar megalapozatlan elméletét, annál érdekesebb feltenni a kérdést, miért olyan kedvezőtlenek a COVID-19 klinikai eredményei a keringő IL-6 viszonylag alacsony szintje ellenére?…a COVID-19 ARDS-ben szenvedő betegek közelmúltbeli halál utáni jelentése súlyos érrendszeri sérülést azonosított, beleértve az alveoláris mikrotrombózist, amely 9-szer gyakoribb volt, mint az influenza ARDS-ben szenvedő betegek halál utáni vizsgálataiban…

    Ezeknek a megfigyeléseknek vannak korlátai. A COVID-19 IL-6 szinte összes adata klinikai laboratóriumi vizsgálatokból származik. A legtöbb tanulmányban az alkalmazott pontos módszerek részletei nem állnak rendelkezésre; kalibrációs problémák az IL-6 szint alábecsüléséhez vezethetnek a korábbi ARDS vizsgálatokban használt enzimhez kötött immunszorbens vizsgálaton alapuló mérésekhez képest.
    Továbbá, a citokinek plazmaszintje nem feltétlenül reprezentatív a tüdőgyulladásra. A COVID-19 esetek számát figyelembe véve világszerte, az IL-6 szintekre vonatkozó adatok [viszont] a betegek nagyon kis hányadától származnak. Mindazonáltal a citokin vihar elmélete ezen adatokon alapul, és a COVID-19-ben való jelenlétének esete gyengének tűnik. Megfelelőbb következtetés lenne, ha az ARDS más okaihoz képest a COVID-19-et alacsonyabb keringő citokinválaszok jellemzik. A leghitelesebb következtetés azonban az, hogy a jelenlegi adatok nem elegendőek a diszregulációs citokinválaszok pontos szerepének és körének megállapításához a COVID-19-ben.” (MS fordító)

    Is a “Cytokine Storm” Relevant to COVID-19?
    Pratik Sinha, MB, ChB, PhD; Michael A. Matthay, MD; Carolyn S. Calfee, MD, MAS 2020.06.30.
    https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/2767939

    [1] Mint azt korábban jeleztem, a “rettegett SARS (COV-1) vírust”, mely állítólag 8098 embert betegített meg világszerte 2003-ban, akik közül 774 elhalálozott – szörnyen magas szám, nem?! (https://www.cdc.gov/sars/about/fs-sars.html), sem izolálták.
    ld. @ tünetmentes szuperfertőző szerint: 2021-09-20-19:57 hozzászólás 4. jegyzetpontjának hivatkozásai –
    https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-pocs-alfred-es-dr-tamasi-jozsef-eloadasa-a-csobankai-szentkuton/

    Érdekes módon az első WHO által jóváhagyott SARS-CoV-2 PCR-teszt egyik fő kidolgozója, Christian Drosten (Charité kórház, Berlin) már ott bábáskodott a SARS (Cov-1) – meg a Zika & MERS – tesztek születésénél. Hmm…
    https://www.charite.de/en/service/press_reports/artikel/detail/researchers_develop_first_diagnostic_test_for_novel_coronavirus_in_china/ 2020.01.16.

    A Corman-Drosten-féle gagyi teszt (Tib-Molbiol PCR a maga 45-ös ciklusszámával) létrehozása mindössze 4-5 napot vett igénybe, miután Zhang Yongzhen prof. (Sanghaj Közegészségügyi Klinikai Központ) a komcsi állampárt tudta nélkül 2020. január 11-én a virological.org és a GenBank felületén hozzáférhetővé tette az állítólagos “gyilkos SARS-CoV-2” genomját, mely ‘kór’ 2020 január 21-ig mindössze 6 beteget “ragadott el”.
    https://www.scmp.com/news/china/society/article/3052966/chinese-laboratory-first-shared-coronavirus-genome-world-ordered

    Drosten & Co. szakmai és pénzügyi összeférhetetlenségéről:
    https://www.globalresearch.ca/coronavirus-scandal-breaking-merkel-germany/5731891

    De nem csak Drosten és tsai. voltak képesek ultra-gyors “fejlesztésre”, hanem a Pfizer vakcinában is érdekelt BioNTech is, melynek társalapítója, az ur-német Ugur Sahin (a “mi Katink” egyik főnöke?) bevallotta, hogy “néhány óra alatt dobta össze [a javát] egy hétvégén”. A Modernának pedig mindösszesen 2 nap kellett az “oltás” véglegesítéséhez – mindez persze nem lett volna lehetséges a már rendelkezésre álló mRNS technológia nélkül. Hiába no, az “önzetlen világmegmentő lángelmék bármilyen áldozatra képesek az emberiségért.”
    https://www.businessinsider.in/science/news/the-co-founder-of-biontech-designed-the-coronavirus-vaccine-it-made-with-pfizer-in-just-a-few-hours-over-a-single-day/articleshow/79696028.cms

   2. RE: “Gyerek kortól töltik az agyunkba”

    Az Új Világrendben, csakúgy mint a régiben (1), nem lehet elég korán kezdeni az agymosást:

    Covid-dalocska egy ausztrál iskolából:

    https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/06/22/13/29911774-8446981-image-a-21_1592828339204.jpg (dalszöveg akkord kísérettel gitárra)
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-8446981/NSW-Tweed-Heads-Bogangar-school-children-learn-COVID-19-coronavirus-song-leaving-parents-outraged.html

    meg ez:

    https://www.mattel.com/en-us/playroom-thankyouheroes

    vagy:

    a német ARD és ZDF csatornák által futtatott “mókás” ‘coronaworld’ videójáték –
    https://www.corbettreport.com/corona-world-video-game-lets-you-kill-the-covidiots-propagandawatch/

    & ez:

    https://www.rt.com/usa/515616-kids-youtube-channel-bill-gates/

    (1) “Adjatok nekem egy gyereket 7 éves koráig, és megmutatom mi az ember” (vagy:…”megmutatom milyen alapokon [nyugszik] az ember”). Arisztotelésznek tulajdonított mondás, de a jezsuitáknál (Xavéri Szt. Ferenc) is van valami hasonló.

    “Adjatok nekem 4 évet, hogy megtanítsam a gyerekeket, és az általam elvetett mag soha nem sorvad el.”
    “Adjátok nekünk 8 évre a gyereket, és örökre bolsevik lesz.”
    mindkettő V. I. Leninnek tulajdonítva –

   3. Teljesen egyetértek. Sok embernek legjobb védekezés a támadás, és szakmák, pozitciók istenítése, ezért tudnak jönni a “Te orvos vagy?” és hasonló hárító kérdésekkel, ha olyat mondassz, ami nem tetszik nekik. Minden téren el akarják hitetni az emberekkel, hogy robotok, akik nem képesek önmaguk gyógyítására sem, sőt saját önálló gondolataik sem lehetnek. Tudatos gondolkodókká kell válnunk, és elsősorban szívben, fejben, lélekben legbensőbb akaratunk s hitünk erejével nem szabad átengednünk a média ömlengését tudatosságunkon. Furcsán hangzik talán, de minden apró lépésekkel kezdődik.

 3. Bejelentették, hogy hamarosan jön az covid tabletta.

  https://www.napi.hu/nemzetkozi-vallalatok/koronavirus-jarvany-covid-merck-gyogyszer.737147.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

  Itt az árulkodó mondat!!!

  “A gyógyszert eredetileg az influenza vírus ellen találták fel, de nemrégiben kiderült, hogy a Covid-19 szerkezetében is képes olyan elváltozásokat létrehozni, amely megakadályozza a vírus terjedését.”

  Tehát a covid tablettát eredetileg influenzára dolgozták ki és láss csodát a covidra is jó.
  Mit jelent ez? Én egyetértek több szakértővel akik azt mondják hogy a covid -19 nem egyéb mint az influenzának egy változata. Erről Reiner Fuellmich ügyvéd is beszélt nemrégiben amikor összegezte a Berlin bizottság eddigi megállapításait azután, hogy több mint 1oo szakértőt meginterjúvoltak járvány ügyben.
  Tavaly tél elején, itt Kanadában mentem az egyik üzletbe ahol már jól ismerem az személyzetet. Épp hogy beléptem az ajtón, az egyik eladó odajön hozzám, képzeld az idén nem lesz influenza. Bejelentették a TV-ben kerek perec, hogy ezen a télen elmarad a járvány – csak covid betegek lesznek. Én speciel nem halottam róla mert már 2o éve nincs TV-m.
  A hazugságok most már olyan átlátszóak, hogy csak a fekete mágia propaganda módszereivel elvarázsolt bárányok nem látják mi folyik itt. A hazugságok zsákja foszlik szét minden oldalon és az igazság kezd ömleni belőle minden szinten.

 4. Nagyszerűnek tartom, hogy egyre több orvos kapcsolódik be a mozgalomba. Nagyon, de nagyon nagy szükség van most rájuk úgy gondolom.
  Jó hogy vannak ilyen lelkek leszületve, mert jelenleg a lehető legnagyobb szükség van arra amit az emberiség érdekében tesznek.
  Ragyogó és bátor embereknek tartom őket!

  1. Teljes szívemből imádkozom a bátor emberek kitartásáért, hogy hitükben, küldetésükben meg tudjanak maradni, és mind többen legyünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük