Miért járhat egy Nobel-díj? A prionbetegség jelentősége a jövőben

Az mRNS technológia korai kutatója, dr. Robert Malone a napokban azt nyilatkozta, hogy “Karikó és Weissman nem az mRNS-vakcinák feltalálásáért kapják a Nobelt (mert azt én csináltam), hanem a pszuedouridin hozzáadásáért, amely lehetővé tette a korlátlan tüske toxinok gyártását egy olyan vakcinaplatformban, amely biztonságos és hatékony lehetett volna, ha biztonságosan fejlesztik ki.”

Ebben a beszélgetésben dr. Szilák László molekuláris biológus végigvezet bennünket a biotechnológiai kutatások “biztonságos és hatékony” jövőjének bizonyos aspektusain. Nem lebecsülendő leghíresebb III/II-esünk érdeme, hiszen fontos látnunk a technológiában rejlő hadviselési alkalmazás lehetőségét és fontos feltennünk azt a kérdést, hogy vajon kinek járhat Nobel-díj és miért?

Karikó 2013-tól alelnöke, majd 2019-től vezető alelnöke volt a Biontech-nek és 2022 óta külső tanácsadóként dolgozik a cégnél. Egy olyan vállalatnál, amely erősen invesztált az mRNS-ben és gigantikus profitra tett szert a pandémia alatt szórt politikai propaganda által. A Biontech-kel közösen dolgozó Pfizer maga is a Karolinska Intézet támogatói között volt fellelhető az évek alatt. Talán csak nem olyan ördögtől való feltételezni a gyógyszeripari komplexum irányába történő részrehajlás lehetőségét. Nos, ennél kevesebbért is került már botrányba a díjat kiosztó alapítvány. De ne legyünk ünneprontók, “most örülnünk kell”.

https://szkeptikuskerekasztal.com/miert-jarhat-egy-nobel-dij-a-prionbetegseg-jelentosege-a-jovoben/

10 thoughts on “Miért járhat egy Nobel-díj? A prionbetegség jelentősége a jövőben

 1. Köszönet Gergőnek és dr. Szilák Lászlónak a videóért és a sok új információért.

  Sokkoló volt a prionbetegségről hallalni. És mindig vannak újabb és újabb szörnyűségek, amik kiderülnek, és gyorsabban, mint ahogyan az ember képes lenne felfogni, nem hogy védekezni ellene.

  Újra és újra kell beszélni Karikó Katalin emberiségellenes cselekményéről.
  Megvezette az emberek millióit azzal, hogy az mRNS rövid időn belül lebomlik a szervezetben, és nem tud eljutni a DNS-ig.
  Képes volt mindenki szemébe nézve hazudni úgy, hogy pontosan tudta, hogy az ellenkezője az igaz, mivel ő találta ki.

  Ahogy a társa is hazudott, amikor ezt mondta:
  „A vakcinában lévő mRNS megegyezik a sejtekben lévő RNS-sel. A sejtekben lévő RNS nem okoz hosszú távú nemkívánatos eseményeket, így a vakcinában lévő RNS sem okoz. Az RNS lebomlik, valószínűleg egy héten belül teljesen eltűnik… Az oltóanyagból két-egy hét múlva már semmi sem maradt… Az egyetlen igazán súlyos mellékhatás ez az anafilaxiás reakció.”

  Csakhogy Karikóék módosították az egyik mRNS nukleozid bázist , és az uridint a pszeudouridin izomerre cserélték.
  Ez a változás lehetővé tette a szintetikus RNS számára, hogy „kikerülje immunvédelmeinket, és rávegye az emberi sejteket, hogy olyan fehérjéket termeljenek, amelyeket a beinjektált RNS kódolhat”
  Vagyis ezáltal egy olyan modRNS-t hoztak létre, ami igenis beépül az emberi genomba, beláthatatlan következményekkel járva az emberiség számára.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/kariko-weissman-nobel-prize-mrna-covid-vaccine-technology/

  Itt vannak a linkek a COVID-19 RNS-alapú vakcinák és a prionbetegségek és más neurológiai betegségek kockázatairól:
  Nekem nem volt bátorságom beleolvasni, mert az orvosi tanulmányok címei is elborzasztottak.
  https://www.researchgate.net/publication/352148028_COVID-19_RNA_Based_Vaccines_and_the_Risk_of_Prion_Disease

  1. Szerintem Karikó semmit se módosított. Ő amolyan strómann. Egykori kémelhárító, már eleve az egyetemre is úgy kerülhetett be, hogy kémelhárító volt. Meggyőződésem, hogy a Pfizer laborba se végzett semmiféle tudományos munkát. Nyilván ott is a kémkedés volt a fő feladata.
   Ez az egész mRNS cirkusz egy lufi. Malone is téved, a pszuedouridin hozzáadásával eleve nem is biztonságossá akarták tenni ezt az ál-vakcinát, hanem alkalmassá tenni biofegyvernek. De nyilvánvalóan nem sikerült, különben RNS lenn ezekben a vakcinákban- cskahogy nincs egyikben se mRNS. Ehelyett grafén oxid és hidrogél van meg mérgező nehézfémek. És ezzel az egész mRNS buli már meg is bukott.

   1. Bármi lehetséges.
    De szerintem ez a cikk hiteles információt tartalmaz:
    “Karikó 1989-ben csatlakozott a Pennsylvaniai Egyetemhez adjunktusként és kutatóként, majd 1995-ben kezdett együttműködni Weissmannel.
    1995-ben azonban az egyetem túlságosan kockázatosnak ítélte Karikó mRNS-kutatását – még azt is, hogy „nem oktatói minőségű”.
    Mivel nem sikerült elegendő támogatási forrást bevonni, a Forbes szerint választási lehetőséget kínált a lekötött professzornak, hogy távozik, vagy lefokozzák fizetéscsökkentéssel.
    Karikó elfogadta a lefokozást és folytatta munkáját. 2013-ban azonban otthagyta vezető kutatói pozícióját, hogy a BioNTech alelnöke legyen, a COVID-19 mRNS vakcina Pfizerrel közös gyártója.+

    Az én véleményem szerint publikálhatták a kísérleteiket, amire felfigyeltek a globalisták, mivel beleillett a terveikben.
    Onnantól a Pfizer cég hatalmas összegű támogatást kapott.

 2. Csak akkor lesz hiteles számomra Szilák Dr, ha izolál egy vírust, a Dr. Cowan által leírt eljárás szerint.
  Bármelyiket. Addig nekem nem érdemes őt meghallgatni biokémia és molekuláris biológia témában.

  1. Túl sokat beszél olyan dolgokról, amiket nem tud bizonyítani ebben egyetértek. És nem mond ki nyilvánvaló dolgokat, például azt, hogy mivel nem izolálták a covd-sars2-t így minden, amit eddig nyomtak médiában, kezdve a teszteléstől a variánsokig csak lufi, semmi más. Nem mndja, hogy egyetlen vizsgálati alapjuk van: az a génszekvencia, amire a kíniak ráfogták, hogy kovid vagy tüskefehérje. De valóban az-e? Na erre semmilyen bizonyíték nincs, és erről mélyen hallgat!
   Más vírusok esetén, mint az ebola és a HIV, legalább vannak felvételek, mikroszkóp alatt készült fényképek….
   A kovid esetén erről szó sincs. És hogy mennyire nincs semmiféle kovid vírus, ezt a társadalom tudomány bizonyította be:
   Denis Rancourt Professzor és társai hatalams adatanyagot néztek át a kovid halálozásokról és keresték az összefüggést a halálozások közt, amit pedig találtak, az megdöbbentő:
   Egyetlen nyilvánvaló összefüggés volt, ráadásul annyira szoros összefüggés, ami példátlan a társadalom tudományban, számokkal mérhetően. Az állítólagos vírus csak egy bizonyos társadalmi csoportot ölte meg, nevezetesen az alsó osztályokat. Olyan számokat is találták, hogy 3 egymás mellett amerikai államból kettőben horror magas volt a halálozás míg harmadikban, ahol köztudottan a gazdagok birtokai vannak nagyszámban, meg nulla. Ilyen meg nincs. Egyszerűen nem létezik, hogy egy vírus megáll államhatároknál, kikerült egész társadalmi csoportokat. Erre csakis egyetlen magyarázat lehetséges: nincs vírus!!!!
   A többlethalálozás a fiatalok körében szintén megmagyarázhatatlan, ha vírussal számolnak. Vírus egyszerűen ilyent nem tud csinálni, hogy az erőseket öli meg, ez egyszerűen nem létezik. Itt is az volt a tények alapján a következtetésük, hogy ezek a fiatalok egyszerűen nem kovidban haltak meg.
   Ha pedig az összes tényezőt és adatot figyelembe veszik, akkor az nyilvánvaló következtetés jön ki, hogy nincs semmiféle kovid vírus. Valamivel tömegeket gyilkolnak és ráfogják, hogy vírus.

   1. “Más vírusok esetén, mint az ebola és a HIV, legalább vannak felvételek, mikroszkóp alatt készült fényképek….”
    Feltételezem, a fénykép csak úgy állítható elő ismét, hogy ismét előhívják ugyanazt a negatívot. Vagy teljesen más célból készült, vírusmentes sejt törmelék fotón is ugyanaz fog majd látszani, mint a kinevezett vírus fotón.
    (Nyilván tény, hogy egyszer készült egy kinevezett fotó.)

 3. Én egy kicsit a pszeudouridin hatásának néztem utána. Ez tulajdonképpen rákot okoz.

  Az uridint az izom és a gerincfájdalomban szenvedő betegek kezelésére használják. És mit keres a hírvivő (mRNS) génoltásokba
  pszeudouridin ?

  Én a következő magyarázatot találtam.

  Ez azért jó, mert ezzel a génterápiás oltást a hiszékeny és a big Pharma kígyói által elbűvölt és a káros terápiába beleegyezett
  kísérleti nyulak számára tovább lehet tárolni.

  És egy másik lényeges ok a felhasználásra, hogy ezt könnyen elő lehet állítani. Az én vizsgálódásaim szerint ilyen pszeudouridin
  gyárakat vannak Ausztriában.

  Most nem mellékelek forrásokat. Mert minek ? A legtöbb magyar embert úgysem érdeki az, hogy amikor a kedves hozzátatozója
  hirtelen elmegy. Mert szerintük nem az oltás okozta a szeretett hozzátartozó halálát.

  És amíg a Mo. ilyen hírek jelennek meg és arra semmi válasz a magyar társadalomban, akkor fölöslegesnek tartom azt, hogy én
  valamit is erőltessek, vagy valakit meggyőzzek.

  Forrás:
  A honvédelmi államtitkár szerint nem kísérleti oltóanyag volt a Covid-vakcina
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/265372/

  Ez már nagy baj, nagyon nagy baj !

 4. HA a Nobel – díjat a pszeudo uridin hozzáadásáért adták, akkor régen rossz. Ugyanis már 2018-ban megjelent számtalan tanulmány ami leírta, hogy a pszeudo uridin rákkeltő sőt rákgyorsító hatású. Ez azt is jelentené, hogy az orvosi Nobel díjat kiosztó bizottság nem ismeri a a vonatkozó tudományos eredményeket és publikációkat. VAGY ismerik, csak leszarják, turbórák okozásért adták a Nobel díjat és tudtak is róla. Akkor még rosszabb a helyzet.

 5. Már a gazdagréti katolikus Szent Angyalok templomban is beálltak a magyar ( ? ) Nobel díjasok méltatásába.
  Közben meg a kedves atya állandóan a szeretetről és a vértanúságról prédikál.

  Kiről van itt szó ?
  A kisújszállási Karikó ( Nagy ) Katatin, a hírvivő mRNS feltalálóról és a móri Krausz Tamásról.

  De itt van egy másik hír a megalkuvásról és mi magyarok merjünk mindig kicsik lennei témában.

  Forrás:
  A WHO-val szembeni ellenállás esélyei az izraeli háború tükrében
  Forrás: https://kuruc.info/r/7/265426/

  Én, mint oltatlan sajnos jelen pillanatban nagyon szkeptikus vagyok.
  Ha ezek ezt a WHO diktatúrát bevezetik, akkor ezen a földgolyón már nagyon nehéz lesz elbújni.
  Pedig nekem nincs kedvem már a beoltott covid fasisztákkal egy eredménytelen harcot megvívni.

  Számomra az lenne a megoldás, hogy innen egy jobb világra elköltözni. Persze, csak úgy könnyen nem adom fel a harcot.
  És továbbra sem fogom magamba engedni egy, vagy x.db. holmi kísérleti génoltást.

  Én csak a társadalom együttes fellépését hiányolom jelenleg a gonosz ellen.

 6. a móri krausz-krampusz azért kapott ál-nobel díjat, hogy az “egészségügyi-kamudiagnosztikus” cbdc rendszernek egy olyan alapkövét tegye le, mint amit karikó a gyilkos oltásaival.

  a nobel csak a népírtás reklámja. sajnos.
  világunkban sajnos már minden, ami a “hivatalos”, régen “megbízhatónak” gondolt médiából jön csak a népírtás reklámja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük