A Szép Új Világ

Sógoréknál már épül-szépül. Bezzeg a Lajtán túl minden sokkal jobb!
Forrás: AUF1.TV

https://www.bitchute.com/video/LKZPrkWjMdcF/

9 thoughts on “A Szép Új Világ

 1. Új elemmel gazdagodott a büdös kis haszontalan evők helyes viselkedésre szoktatására amúgy is sokoldalúan programozható CBDC.
  A thaiföldi Pheu Thai Párt azt ígéri, hogy megválasztása esetén minden 16 éven felülinek ingyen CBDC-t oszt, amely hat hónap alatt jár le, és! az állampolgárok a lakóhelyüktől 4 km-es körzetben költhetik el.
  Ez akarva-akaratlanul mesterien „harmonizál” a 15 perces városok tervével.

  https://uncutnews.ch/thailand-will-eine-digitale-waehrung-mit-einem-ablaufdatum-von-sechs-monaten-einzufuehren-die-nur-innerhalb-naechster-umgebung-ausgegeben-werden-darf/
  Thaiföld hat hónapos lejáratú digitális valutát akar bevezetni, amelyet csak a legközelebbi környéken lehet elkölteni
  2023. augusztus 16.
  (…)

  (Csak tudomást ne szerezzen róla Karácsony Gergely vagy Schmuck Erzsébet, mert ezt is elkezdik sajátjukként ismételgetni, mint az összes eddigi „okos” ötletüket.)

 2. Ha egy vezetés olyan dolgokat rendel el a „rend” nevében, ami totális rendetlenséget és irányíthatatlanságot, valamint tömeges csődöket és halálozást, többlet halálozást eredményez, arra hogyan lehet azt mondani, hogy ezt bárki is akarta? Különösen, ha a tettek nem voltak benne a beígért választási programpontok között, és előre sem volt látható (köszönhetően a cenzúrának és elhallgatásnak). A totális rendetlenség és károkozás a vezetési képtelenséget, a vezetés elbukását jelenti. A bukás azt is jelentené, kulturált vezetés esetében, hogy a vezetés lehetőségét át kell ilyenkor adni másik megmérettetendő jelentkezőnek. Jelentkezőből nincs hiány, de programból annál inkább.

  Mivel négy évre választunk, az feltételezi a választottak azon képességét, hogy előrelátó, stratégiai gondolkodásúak és megfontolt cselekvésre képesek. Kártékony tetteiknél így alapból felmerül a félretájékoztatás és károkozó cselekedetek szándékossága, előre megfontoltsága. Az események (káros is) nemcsak hipp-hopp hirtelen következnek be, hanem felmérhető előzmények után

  Tisztelt Főpolgármester Úr!

  A Cities Race to Zero programba belekerült Budapest neve. A program kötelezően vállalt pontjai (forrás Fimmy Sobak):
  0 kg hús fogyasztás
  0 kg tejtermék fogyasztás
  3 új ruhadarab személyenként évente
  3 évente 1 1500 km-nél rövidebb távú repülőút személyenként.

  Budapesti lakosként ezúton, nyilvánosan szeretném feltenni a kérdéseimet a Főpolgármester úrnak, mint Budapest főváros megválasztott vezetőjének, a válaszadást nyilvánosan előre megköszönve. A téma is nyilvános platformon, a Facebookon keresztül jelent meg. Mivel a fórumon nem vagyok aktívált tag (számomra megbízhatatlan a Facebook, mint fórum), így választ is ezúton nyilvánosan szeretnék kapni, egy olyan fórumon, ami nem aktivált tagságtól függ, hanem mindenki számára elérhető. Ha magánúton teszem fel a kérdéseket, megvan az esélye annak, hogy nem kapom meg a választ, mert csak egy kérdés egy „db” kérdezőtől, ami nyilván nem is érdekel senkit rajtam (1 db!, ami %-ban jelentéktelen, nulla) kívül. Valójában úgyis minden magyar lakost és állampolgárt(100%) és ide tévedő idegent is érint(100++ %), minden nem budapestit is, mivel ha Budapestre jönnek, akkor nem ehetnek húst ezek szerint. Azt meg külön sérelmesnek érzem, hogy ilyen nagyságrendű témában az lenne a szokásos elvárás, hogy „egy db-onként” tegyünk fel kérdéseket, írjunk panaszokat, és a válaszok is „egy db-onként” legyenek elhallgatva.
  A kérdések első körben:
  -Miért nem vagyok tájékoztatva a budapesti vezetőség által erről a programról? (A múlt héten értesültem róla először, ráadásul a Szilaj Csikó Mindennapi szemezgetésünk rovatában, 2023.08.25.-én.)
  -Miért úgy van beállítva a program, mintha tudnék róla, és véleményt is formáltam volna róla?
  -Ki nyilatkozik a nevemben és milyen alapon? (név szerint és jogszabály hivatkozás szerint?)
  -Mióta ismert ez a „program”? Kinek a programja?
  -Mikor történt a bekerülés a programba?
  -Mivel valójában minden aktuálisan Budapesten tartózkodót érint a program, a többi érintett miért nincs erről előzetesen tájékoztatva, kb. a világ minden lakosa (bárki lehet budapesti, ha itt van éppen)?
  -Mi a magánvéleménye Főpolgármester úrnak erről a programról?

  A jövőre nézve méltányolom és köszönöm, ha megtisztel engem és az érintetteket az erre a fórumra elküldött válaszával.

  A választól függetlenül az, hogy ez a megjelenés (a „budapestieket” érinti) főpolgármesteri reakció nélkül „elkerülte” a budapesti teljes városvezetés figyelmét, arra enged következtetni, hogy kulturált városvezetőség megléte esetén a városvezetés azonnal lemond, és lehetőséget biztosít új vezetés megalakíthatóságának. A Cities Race to Zero programban való részvétel Facebookon mások által történt „bejelentése” nemcsak a budapesti, hanem a magyar szavazókat érintő aljas húzás. Elfogadhatatlan, ami ellen magyarként is, és budapestiként is tiltakozom. Érvénytelennek gondolom a bejelentést, már önmagában egy tévedés, a megvalósítás megpróbálása is önmagában bűncselekmény.

  1. A következő írásba futottam bele a napokban, félretettem alkalmas témára várva, hogy itt megosszam.
   A „Cities Race to Zero” program valójában a C40 Cities Climate Leadership Group szerveződéshez vezet („A C40 a világ vezető városainak polgármestereinek globális hálózata, akik egyesültek a klímaválság elleni küzdelemben.”)
   Nekem is az volt az első, hogy az európai városok között rákeressek Budapestre. Pillanatnyilag nincs a szervezetben, amelynek jelenleg 96 város a tagja. (Vagy egyelőre még nem frissítették az oldalt: https://www.c40.org/cities/, vagy másutt is található a tagvárosokról egy bővebb lista.)
   És akkor a cikk, a nekünk 0-ról, illetve az elit pofátlan képmutatásáról:

   https://www.americanthinker.com/blog/2023/08/14_us_cities_initiate_new_globalist_climate_plan_in_partnership_with_soros_and_the_clintons.html
   14 amerikai város új globalista klímatervet kezdeményez Sorossal és Clintonékkal partnerségben
   2023.08.22.

   Tegnap a RedState-ből:
   Tizennégy amerikai nagyváros tagja a „C40 Cities Climate Leadership Group” néven ismert globalista klímaszervezetnek, amelynek „ambiciózus célja” 2030-ra: 0 kg húsfogyasztás, 0 kg tejtermék fogyasztás, 3 új ruhadarab személyenként évente, 0 saját tulajdonú gépkocsi és 3 évente 1 rövid távú (1500 km-nél rövidebb) oda-vissza repülőút személyenként…

   A szervezetet Michael Bloomberg demokrata milliárdos vezeti és nagyrészt finanszírozza. Világszerte közel 100 város alkotja a szervezetet, amerikai tagjai közé tartozik Chicago, Los Angeles, New Orleans, New York City, San Francisco, Washington stb.
   Tehát 14 baloldali város az Egyesült Államokban aláírta ezt a kötelezettségvállalást, hogy megvonja polgáraitól a választás szabadságát, miközben az embereket burjánzó bűnözés sújtja, és a gyerekek rosszul teljesítenek az iskolákban, de az ő prioritásuk a tej, a hús és a benzinüzemű autók elvétele. Értem.
   A szervezet fő finanszírozói és partnerei közé tartozik többek között Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa, a Clinton Alapítvány és a Világbank. Michael Bloomberg, a csoport elnöke maga is benzinzabáló magánrepülőgépeken és limuzinokon közlekedik számos kúriájába a világba. A Fox Newstól: A Business Insider elemzése szerint Bloomberg magánrepülőgépei 2016 augusztusa és 2020 augusztusa között több mint 1700 utat tettek meg és legalább 10 000 tonna CO2-t bocsátottak ki. Egy átlagos autó egy év alatt körülbelül 4,6 tonna szén-dioxidot bocsát ki.
   Bloombergnek több magánrepülője is van, de háromévente egy rövid távú repülésre akar korlátozni minket. Valószínűleg úgy tesz, mintha törődne a szénlábnyomával, mert értéktelen papírdarabokat, úgynevezett szén-dioxid-krediteket vásárol. Ingatlanportfóliója „legalább 11 házból” áll, és luxusautó flottája van: Fényűző vagyonához illően egy Mercedes-Benz Maybach szedánja van. Az Audi R8-a az, amelyik a sportos megszemélyítést mutatja. Mint minden híresség otthonában a kötelező terepjáró, a Cadillac Escalade is fekete színre van tuningolva. Miután nem elégedett meg eggyel, egy másik teljes méretű SUV-t is birtokol a Chevrolet-től. Bloomberg és más zöldpártiak azt mondják az embereknek, hogy a benzinüzemű autók tönkreteszik a bolygót, mégis hatalmas benzinzabáló autógyűjteménye van.

   Be akarják tiltani a tejet; ebbe a szoptatást is beletartozik? Elég biztos vagyok benne, hogy ez tejtermék, és a nők és a csecsemők kilélegzik az ördögi CO2-t, egy nem szennyező, tiszta gázt, amitől a növények virágoznak. Ezek a milliárdosok hatalmas környezetszennyezést okoznak, és beszéddel szennyezik az emberek elméjét, hogy rávegyék őket arra, hogy bedőljenek a tiszta propagandának.
   Amit ezekben a cikkekben vagy irányelvekben soha nem fog látni, azok a tudományos adatok, amelyek közvetlen összefüggést mutatnak a tej és a hőmérséklet, az autók és a hőmérséklet, a hús és a hőmérséklet, a népesség és a hőmérséklet, a nyersolajfogyasztás és a hőmérséklet, vagy a CO2 és a hőmérséklet között. A hőmérséklet ingadozik, függetlenül attól, hogy a többi változó mit csinál.

   Ezen változók és a vihartevékenység vagy a tengerszint között sem fog összefüggést látni. Ha nincs összefüggés, nem feltételezhet ok-okozati összefüggést. Az egész egy átverés. A baloldaliak nagy kormányzati politikájának egyetlen célja, hogy irányítsák az életünket. A milliárdosok és más baloldaliak úgy tesznek, mintha törődnének a szegényekkel, a középosztállyal és a kisvállalkozásokkal, de nap mint nap megmutatják, hogy ez szemenszedett hazugság. Rendkívül veszélyesek a túlélésünkre, mint egy nagyszerű és virágzó országra, akárcsak az összes újságíró, akik kérdésfeltevés és kutatás nélkül ismételgetik a beszédtémákat.

   1. Duplán igaz, hogy a Főpolgármester úrnak a válaszadás a témában kötelesség.

  2. Bocs, de mikor érdekelte bármelyik vezetőt a megválasztása UTÁN, hogy mit akarnak a választói? A választás előtt fűt-fát beígérnek, mindent mondanak, amit az emberek hallani akarnak, aztán a választás után magasról tesznek mindannyiunkra. Csak addig érdekeljük őket, és csak a választási kampány idején, amíg leadjuk a szavazatunkat. De bármelyik harci kutyára tesszük is a tétet, mindegyiknek ugyanaz a gazdája, és a végén mindig ő nyer, mi pedig mindig veszítünk.

   Kifogás, mentség mindig akad a tehetségtelen, rossz, alkalmatlan, káros vagy egyenesen bűnös vezetésre, ha valaki venné a bátorságot, és rá merne kérdezni – na nem a hazug média mikrofonállványai, mert azok szorgosan “alákérdeznek” az illetőnek az előre megírt szkript szerint. Az ilyen Karácsony-féle figurák csak bábok, akiket előtérbe toltak, hogy végrehajtsák a globalista agendát. Ezektől várunk érdemleges (vagy egyáltalán bármilyen) választ valós problémákra? Nem azért tartják őket. Választási kampányon kívül meg – legjobb esetben – levegőnek néznek mindannyiunkat. Még jó, ha nem találnak ki valami éktelen baromságot a szívatásunkra, pl. amikor 2020. áprilisában Karácsony elrendelte a pofapelenka viselését a budapesti üzletekben, pedig a kormány még nem is döntött erről. (Emiatt volt egy hangos vitám egy sajnálkozó biztonsági őrrel és egy ostoba, túlbuzgó eladóval. Sajnos ezután kénytelen voltam felvenni, különben nem tudtam volna ennivalót vásárolni.)

   Amikor látszólag megkérdeznek minket, persze az általuk előre legyártott kérdésekről, előre borítékolható a “végeredmény”.
   Propaganda, bábszínház, figyelemelterelés és folyamatos lefárasztás az egész, miközben egyre kevésbé adnak a látszatra. Úgy gondolják, már eléggé lebutítottak és lezüllesztettek minket ahhoz, hogy nagyobb tiltakozás nélkül végrehajthassák a terveiket. Mi meg majd csendben és alázatosan asszisztálunk a saját rabszolgasorba döntésünkhöz és kiirtásunkhoz.

   Csakhogy ember(utánzat) tervez, Isten végez.

   1. Az összes NWO által önkijelölt város tudja-e, hogy rajtuk kívül a többi városból senki nem értett egyet a felvetett korlátozásokkal? Kamu annak hirdetése, hogy a többi város, akármelyik város ebbe belement.
    Mi legalább tudjuk, hogy senki se vállalta be, nem lehet arra hivatkozni, hogy bezzeg a másik vállalt magától ekkora értelmetlen és ostoba áldozatot. Az emberek nem hülyék.
    Most nem fog bejönni az a próbálkozás, hogy de bezzeg a másik város, meg milyen jó is ez.
    A Főpolgármesterünk a hallgatásával egyezik bele abba, hogy valójában a világon erről senki se volt megkérdezve, egyetlen városban sem, és elismeri, hogy a fejünk felett a polgármesterek úgy döntenek, ahogy az NWO fütyül.
    Ha lemondana, magának tenné a legnagyobb szívességet, még időben.

 3. Egyébként érdekesség, hogy sok felmerült, felvetett témával kapcsolatban szoktam reakciót, választ kapni valamilyen formában, néha valakinek az írásbeli nyilatkozataként. Erre a mostanira, a hogyan és ki gondolta ki a nevemben a 0 kg hús-t, stb. sajnos semmi válasz.
  A negatívabb válaszok mondjuk a piszkos bomba (5G felhő mentesítés és az ezüstjodid eső említése után), vagy a döglött légy tetemek kiszórása hónapokig a ház bejárata elé 2022 tavaszán, vagy az autógumijaim kiszúrása, és a kb. 4 titkosszolgálat 10-12 ügynökének a napi szórakozása folyamatosan. Mutatja a jelen politika intelligencia szintjét és alkalmasságát. Válaszolni írásban a kérdés, téma felvetés után lenne az elvárás. Elfelejtik a politikusaink, hogy ők is kb. 0%-ok egymagukban, hacsak a többi egymagában 0% választó nem ad nekik időleges hatáskört. Pedig az időleges időszakban illene emlékezni a kiindulásra, azokra, akik megadták a pozícióhoz a felhatalmazást.

  1. Valószínűleg nagyon beletrafált valami(k)be, ezért lett célpont. Érdemes lenne feljegyezni, hogy mikor, milyen hozzászólása után érte retorzió. Erős a gyanúm, hogy az ide írogató kommentelők között nem Ön az egyetlen, akit célba vettek.

   1. Kedves Cassandra,

    Köszönöm a tanácsot, a jövőre nézve megfogadom. Visszamenőleg már nagyon sok mindenről lehet beszélni, sokunk kitapostuk itt az utat. Bár minden téma, ami itthon titkosnak és üldözendőnek számított, a külföld számára szabad, régóta közismert téma volt, így a károkozó felhajtás a mafcia részéről teljesen jogtalan. Egyébként meg a magyar ember se hülye, ahogy a külföldi se, miért is gondolnák, hogy nem érdekelnek, és nem vagyunk képesek megérteni a mai világ témáit, eseményeit, sőt beszélni róla.
    Arról vannak számláim, hogy eddig milyen eszközeim mentek tönkre rásegítéssel. Eddig a kár nekem kb. 185.000 Ft, amiről jól jönne egy postai lakcímre utalás a mafciától, kártérítés címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük