Az orvostársadalom bevezeti a WHO új digitális diagnosztikai kódját

2022 októberében bevezettek egy új ICD-kódot (BNO-kód), ami idén januártól majdnem minden német klinika és kórház számára elérhető.

Az ICD-kódok elvileg diagnózisokat jelölnek. Az új kód, a Z28.310 azt jelenti, hogy valaki “kovid ellen oltatlan”.

Link: https://telegra.ph/EXKLUSIVER-Sonderbericht-%C3%84rzteschaft-f%C3%BChrt-digitalen-Diagnosecode-der-WHO-f%C3%BCr-Ungeimpfte-ein-01-19

Oltatlannak lenni mióta egy diagnózis?


Biró Éva

7 thoughts on “Az orvostársadalom bevezeti a WHO új digitális diagnosztikai kódját

 1. A kérdés jó! „Oltatlannak lenni mióta egy diagnózis?”

  Ha meg tudnánk kérdezni “Mr. Global Pszichopat”-ot, azt válaszolná: Márpedig ez egy diagnózis, ugyanis az emberiség zömének a betegsége az ÉLET. Márpedig ennek a gyógyítására fejlesztették ki a VaXcinát, ami “gyógyít”.

  A napokban egy forgalmas úton haladva a következő feliratot pillantottam meg: OLTÓKÖZPONT
  Mire gondoltam? Mi lehet ez? Talán TŰZOLTÓ laktanya? De, nem! Nem az volt, mert ahogy bepillantottam a bejárat üvegén át, egy nőt láttam ülni fehér köpenyben, egy üveg (fal) mögött és az arcát egy kék maX takarta el. Elmosolyodtam és elkezdtem sajnálni.
  De, visszatérve az “OLTÓ…” feliratra.
  Igen igen, itt oltanak! Méghozzá *kiOLTják* az életet, épp ezért javasolni kellene nekik a KIOLTÓKÖZPONT névátírást.
  Bár úgysem tennék meg.
  Nem, mert bent bohócok vannak maszkban! A szomorú csak az, hogy rajtuk nem tudunk nevetni, MI akik GONDOLKODÓ emberek vagyunk!
  Jó hogy Auguste Rodin nem ma él, mert a szobrához alig találna modellt, aki hiteles és megfelelő lenne a “Gondolkodó” c. műve megalkotásához.
  Talán egy bolondos ötletként lehetne javasolni, hogy az oltatlanok járjanak fekete ruhában.
  Mintegy gyászolva azokat akik felravatalozták, és saját halottjukként eltemették az elméjüket :((
  Hiszen ezt már senki sem tudja feltámasztani.
  Meg lett az eredménye a “médiafüggőségnek”.
  Gyász!

 2. A Bitchute-ra feltöltésre került egy korábbi, 2020-as Dr. Tom Cowan előadás, a rák témában.

  DR TOM COWAN: WHAT IS CANCER? ‘CANCER AND THE BIOLOGY OF WATER’ PART 1 [FEB 16, 2020]
  https://www.bitchute.com/video/sQ145wdr6Rhy/
  DR TOM COWAN: WHAT IS CANCER? ‘CANCER AND THE BIOLOGY OF WATER’ PART 2 [FEB 16, 2020]
  https://www.bitchute.com/video/qfdHESEunT1J/

  Az alábbiakban a Dr. Cowan által vázolt valóság alapján néhány témára rákerestem a WHO ICD-11 coding tool keresésben.
  Olyan, mint „Cancer caused by electromagnetic field” nem található, se „Electromagnetic field”. Olyan létezik, hogy „Substances associated with injury or harm in therapeutic use”. A „vaccines” ezen belül kiválasztható típusonként. Pedig az a betegség/halál oka, ami a vakcinában van, nem a ráírt nem létező vírus, valamint a halál például a rák.
  A méreganyagok megnevezése egyenként úgy található meg, mint allergén, például a nikkel, de grafén címszó egyáltalán nincs. Azt pedig figyelmen kívül hagyják, hogy az oltás egy komplex mérgezés, és nem ismertek az éppen bajt okozó összetevők. Vagy éppen egy betegséget egyszerre sok helyre be lehetne írni, közben „csak” egyszer betegszünk meg, vagy halunk meg.

  Tehát mit is kellene a statisztikának nyilvántartani? Az elváltozást, vagy azt, ha sok elváltozás mögött egy ok van? Az ok nem is fontos?

  A kétrészes előadásban Dr. Cowan elmondja megközelítését a rákos betegségről, és azt, hogy mitől él az élő, valamint megosztja meglátásait egyes kapcsolódó gyógymódokról, és arról, hogy szerinte mi a legnagyobb betegség okozó tényező.
  A rákra vonatkozó gondolatait, állításait szeretném kiemelni az első részből.
  A téma fontosságát anno az adta, hogy a rákra, mint genetikai megbetegedésre adott kemoterápiák hatékonysága annyira minimális, hogy majdnem zéróval egyenlő.

  Először is szóba kerül annak a cáfolata, hogy a rák genetikai betegség.
  Jelenleg az az álláspont, hogy a génjeinkben található 23 pár kromoszómánk mutációi miatt van a rák.
  Egyfajta mutáció az egyik rák, a másik fajta a másik, és így tovább. De minden kromoszómának rengeteg fajta mutációja lehet, és emberenként a mutációk eltérőek. Így nem létezik egységesen kezelhető genetikai elváltozás.

  Akkor milyen betegségről beszélünk? Kiindul abból, hogy a sejtnek két része van, a membránon belül a citoplazma, a vizes rész, és a mag, amiben a kromoszóma van, és először is meghatározza, hogy hol alakul ki a rák, a sejt melyik részében. A válaszadáshoz összehasonlít három példát.
  1.) Vegyünk két normál sejtet. Az egyik sejt magját vegyük ki és helyezzük át a másik sejtbe. Az utód sejtek normálisak lesznek.
  2.) Vegyünk egy rákos és egy normál sejtet. A rákos sejt magját tegyük bele a normál sejt citoplazmájába. Az utód sejtek normálisak lesznek.
  3.) Vegyünk egy rákos és egy normál sejtet. A normál sejt magját tegyük bele a rákos sejt citoplazmájába. Az utód sejtek rákosak lesznek.
  Ebből az következik, hogy nem a sejtmag, hanem a plazma adja át a rákos tulajdonságot, és sokkal jobban meg kell ismerni a citoplazma tulajdonságait. Ide kapcsolódóan elkerülhetetlennek látja annak a kérdésnek a megválaszolását is, hogy mi az élet, és mi az életerő, mivel a konvencionális orvoslás nem tudja elmagyarázni az életerő fogalmát, jelentését. A test atomjai, amivel az orvoslás foglalkozik, önmagukban nem jelentenek erőt.
  Dr. Cowan szerint az életerő, az élet ereje a citoplazmában rejlik, mert ez az áramló, mozgó, energiát indukáló közeg.

  Ennyi bevezető után felmerül a kérdés, hogy mi is a rák, hogyan jön létre.
  Ha elfelejtjük egy kicsit azt, hogy mit mond a tudomány, annyi elmondható, hogy egy puha szövet állomány kemény lesz, eltérő lesz benne a sejtek sűrűsége, és adott helyen túl sok sejt működik. A következő lépés annak magyarázata, hogyan tölti be a teret, és mi alapján tájékozódik egy sejt a térben. Hogy dől el, hogy melyik szervben alakuljon ki a többlet?
  Erre létezik válasz. A sejtek elterjedését a sejtközötti térben levő nátrium és a kálium ionok sejtek körüli speciális elhelyezkedése szabályozza. A helyzetükkel elektromos erőteret hoznak létre azzal, hogy mindkettő azonos töltésű ion, így taszítják egymást, és a töltés erősségétől függően távolság lesz közöttük. Normálisan minden sejt magához/magába vonzza a kálium ionokat és távol tartja a nátrium ionokat. A sejtek elterjedését és elhelyezkedési sűrűségét ez a hatóerő alakítja ki.
  A rákos sejtek ellenben elvesztik a töltésüket, nem lesz köztük távolság. Tumor képződik a töltés elvesztésével, a töltés által fenntartott térbeli orientáció nélkül.

  A tudomány magyarázata a töltések mozgására a nátrium-kálium pumpa, de ez a működés valójában nem a nátrium-kálium eloszlásra vonatkozik, ez így téves. Ha pumpálás történne, akkor egy erőhatás átnyomná a sejtfalon a káliumot, amihez folyékony vízre is szükség lenne, de a bökkenő az, hogy a víz nem ebben a formában van jelen a szervezetben.
  Onnan kell kiindulni a magyarázathoz, hogy a sejtplazmában nem folyékony állapotú víz van, hanem egy (smash) zúzmara jellegű rácsos szerkezetű kristályvíz, aminek van mérete, és képes hozzákapcsolódni a kálium ion, közben távol tartva a nátrium ionokat. Ennek a kapcsolatnak a fenntartásához nem kell energia. Olyan a víz kristályrács, mint a moszkitó háló, ami kívül tartja a moszkitókat.
  A kristályos víz, a fény hordozójaként létrehozza és fenntartja azt az elektromágneses mezőt, ami magához vonzza a kálium iont és kizárja a nátrium iont. Hogy ez honnan tudható? Onnan, hogy az az eszköz, amivel a rákot diagnosztizálják, az mit mér. Mégpedig a víz struktúráját méri a sejtben. Ha nem strukturált a víz szerkezet, vagyis a mérő folyékony vizet talál, az a tumor.

  A rák definíciója ezen mérés alapján a konvencionális medicinában a víz citoplazmatikus szerkezetének romlása. („deterioration of the cytoplasmic structure of water”, not in dispute)
  Közben pedig a tudományos megítélés szerint a strukturált víz hülyeség.

  Hogyan keletkezik a strukturált a víz? Azt tanítják nekünk, hogy ha fehérjét teszel a vízbe, attól lesz strukturált. Ha felmelegíted, bomlik a fehérje, és ha lehűl, zselé lesz. De: a test hogyan melegít, ha ez a folyamat a testben játszódik? A klasszikus válasz szerint az ATP biztosítja a folyamathoz az energiát. (DR TOM COWAN FT CHRISTOPHER GARDNER: BIOCHARISMA INVENTOR AND WATER PURIFICATION [APRIL 1, 2021] előadásban szerepel ez a téma, ott azt írtam az ATP-re, hogy az energia forrása, de előzetesen szükséges hozzá a fény.)
  Itt is pontosításra kerül: az ATP nem energia, csak a reakció résztvevője. Ami itt is felmerül, hogy ami hiányzik a tanult magyarázatból, az a strukturált víz szerepe. E nélkül pedig hiányzik a víz fontosságának megértése, pedig pontosan a víznek a strukturáltsága az, ami harmonizálja a rendezetlenséget az anyagban.

  Arra a feltett kérdésre, hogy a rák kialakulásának vonatkozásában hogyan megy tönkre a víz szerkezete, Dr. Cowan válasza az, hogy (természetessel lehet jól) fénnyel lehet a víz áramlását szabályozni, töltéskülönbség erősítéssel vagy gyengítéssel. Alapvető halálok, ha egy nem természetes elektromágneses mező, szinte azonnal, egy percen belül meggátolja a víz azon képességét, hogy szerkezetté alakuljon. Ez egy nyilvánvaló és elkerülhetetlen ok-okozati következmény. Például ilyen gátló hatás az is, ha műholdakkal meggátoljuk már az ionoszférában az elsődleges természetes életenergiának való kitettséget, vagy ilyen gátló hatás a mobiltelefon, vagy az oltásokban az alumínium tartalom.
  Ma teljesen figyelmen kívül hagyjuk azt, ahogy a szervezet működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük