Rémhírterjesztés úrjatöltve

Úgy látszik a rémhírterjesztés még mindig sláger téma!

Egy új ügyben kaptam hétfőre idézést a BRFK Budapest, Tolnai Lajos utca 41-43 szám alatti hivatali helyiségébe 11:00 órára, mint bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy. De nemcsak én kaptam, hanem Tamasi doktor is.

17 thoughts on “Rémhírterjesztés úrjatöltve

 1. its already proven the vaxx sterilises woman …but now its as well proven it sterilists man ….. sperm count in lab …..almost zero….

  i ll post the study when i find it ….. i guess u can as well look for it

 2. Erre a józan paraszti ésszel megáldott ember mit tud mondani?
  ????
  Hmmm…, hmmm….
  Talán 2 közmondást:
  „Mond meg az igazat, betörik a fejed.”
  „Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.”

  És egy helyesbítés jutott eszembe. A M.O.K. nem lehetséges, hogy Malacok Országos Közössége?? Nem értek hozzá, de nekem gyanús e 3 bötŰ.

 3. Magyarországon megállt az idő 2021-ben. Az teljesen nyilvánvaló, hogy addig nem lesz nyugtunk ezektől az oltásbuzi erőszaktevőktől amíg oltásokkal nem semlegesítjük őket.

 4. Innentől kezdve, aki még mindig szórakozni próbál a normális, gondolkodni tudó emberekkel, az bűncselekményt követ el. Látom, és tudom, hogy az egész COVID baromság jegelve van, és a látszólagos kussolás mögött, az egész, erre létrehozott állami apparátus
  várja remegve a start pisztoly dördülését , hogy tolongva , rohanva , lobogó f…..al megfeleljen a kiadott überprimitív parancsoknak.
  Van akinek jó pénzt hozott a konyhára, van aki úgy véli kapott egy hártyavékony szeletet a hatalomból, és van aki csak egyszerűen
  hülye. Nem vagyok meglepődve. Nem vagyok felháborodva. De vajon a hatalom még meddig bizonygatja , hogy retardáltak tömegéből
  áll, és az átlagemberek ellenségei ? Vérszívói? Szerintem már eleget bizonyítottak az elmúlt három évben. Nem lehet büntetlenül szórakozni
  akármeddig, hiába gondolják ezt korlátolt magabiztossággal. Köszönet a Tisztánlátó Orvosoknak ! Üdv. Balázs János.

 5. Azt gondolom, hogy VAGY a bili fog borulni az oltások miatt az egészségügyben és azon belül az orvosi kaszt köreiben ezen a nyáron és azért akarják lekötni Gődény doktor urat és Tamasi doktor urat, hogy ne a kiborult bili eseményeit értelmezzék, VAGY olyan brutális “járványhelyzet” forgatókönyvével készülnek ellenünk 2023 őszére, hogy azért akarják lekötni Gődény doktor urat és Tamasi doktor urat, hogy ne folytathassák a felvilágosító munkájukat olyan lendülettel és olyan eredményesen, ahogy 2020-ban elkezdték.

 6. Mindez persze dr. Gödény Úr szülinapjára időzítve! Valószínűleg ez sem véletlen. 🙂
  A negatív történések ellenére – Isten éltesse sokáig jó egészségben, erőben, hogy ki tudjon tartani ezen erőkkel szemben!

 7. A szétesőben lévő gittegylet vádaskodása szánalmas és nevetséges: azzal vádolnak másokat, amiben leginkább ők a ludasak. Inkább a saját portájukon kellene söprögetniük. Az elmúlt 3 év után bőségesen lenne mit! Remélhetőleg ott végzik, ahová valók: a történelem szemétdombján.
  Tamasi és Gődény doktoroknak köszönet az eddigi erőfeszítéseikért és kitartásukért az igazság mellett! Sok erőt és jó egészséget a további küzdelmeikhez!

 8. György ne álmodozzon,nem fognak lekopni önökről hisz egy hatalmi tébolyult a vezénylő tábornokuk,aki mindent ami tiszta szép törvényes,Magyar és emberi gyülöl.Ő egyszemélyben(áAkikllitása szerint) isten földi 1.személyes helytartója,minden Magyar élet-halál
  ,törvény kizárólagos uralója-alkotója.
  Nem tür el gondolkodó embereket.Csak a jól nyelvelőket. Akik müveltségi készlete szerint:a genitáliák ősi olasz tartományok!

 9. Engem már az első alkalommal is megdöbbentett a megrovás kiszabása, ami teljes jogalkalmazói inkompetenciát mutatott. Az ilyen jogalkalmazás nem biztosítja az állampolgárok köznyugalmának jogi védelmét. A mostani esetben is a jogérzékem és az igazság érzékem is azt mondja, hogy az ügy ejtésén kívül minden egyéb ítélkezés jogtalan és igazságtalan.
  Most találtam egy jogi megközelítést, amiből röviden idéznék:
  https://helsinkifigyelo.blog.hu/2020/03/30/remhirterjesztes_ujratoltve
  „Van-e más fontos szabály a köznyugalom védelmére?
  Természetesen igen. A Btk. például bünteti a közveszéllyel fenyegetést, vagyis azt, hogy ha valaki olyan hamis tényt állít, vagy híresztel, vagy olyan látszatot kelt, hogy közveszély fog bekövetkezni. A törvény ismeri a hatósági rendelkezés elleni uszítás bűntettét is, mely alapján akár három év börtönre lehet ítélni azt, aki köznyugalom megzavarására alkalmas módon hatósági intézkedés semmibevétele érdekében a lakosság nagyobb csoportjában ellenséges érzelmeket korbácsol fel. Látható, hogy ez a törvényhely ma is tökéletesen alkalmas arra, hogy megfelelően büntesse a polgárok érdekében tett intézkedésekkel szembeni uszítókat.”
  „Mi a módosítás lényege?
  A módosítás első része pontosítja a régi szabályt, így a bűncselekmény e fordulata szerint csak közveszéllyel összefüggésben lehet bűncselekmény a rémhír terjesztése.”
  „Emellett bár a munkájukat felelősen végző újságírókkal, orvosokkal, vagy más, jóhiszeműen eljáró állampolgárral szemben a szabályt alkalmazni nem lehet, éppen a fenyegető kormány-nyilatkozatokkal együtt maga a javaslat kelt, és már keltett is, zavart a társadalomban.”
  „Természetesen egy járványveszély idején sem szép dolog hazudozni, de az egyáltalán nem mindegy, hogy valaki ezért börtönbe is kerülhet-e.”
  „végső soron egyelőre az ügyészségek bölcsességén múlik a jogalkalmazás egysége, és hogy mikor, ki ellen indítanak eljárást, ha ilyenre egyáltalán szükség lesz.”
  Ami engem a jogértelmezésből megfogott, pontokba szedve:
  1. Összességében a munkájukat felelősen végző, tájékoztató orvosokkal szemben a szabályt alkalmazni nem lehet. Nem értem, hogyan kerülhet a téma bíróság elé, orvosokkal szemben alkalmazva. A munkájukat nem felelősen végző, álveszéllyel riasztgató média szakértők és politikusok az elkövetői a rémhír terjesztésnek. Ráadásul napi szinten sorozatban követték el, halmazatilag. A Kamara elmulasztott tiltakozni, hallgatólagos tettestárs.
  2. A közveszéllyel fenyegetés tartalmát bőven kimeríti a BGates (aki nem orvos, de mégcsak felsőfokú végzettséggel sem rendelkezik) által a világ nagy nyilvánosságát érintő, médián keresztüli sorozatban elkövetett előzetes ijesztgetés. Kiegészítve a WHO járvány elrendeléssel, amely szervezet vezetése nem minősíthető orvosszakmailag megbízhatónak. Konkrétan a WHO vezetője köztudottan terrorista, orvosi végzettséggel nem rendelkező ijesztgető, közveszéllyel fenyegető, és a WHO döntéshozatalban tartalmilag lényegében önálló, mindent felülíró hatásköre van. Annak pedig mindnyájan tudatában vannak, hogy vírusok nincsenek, hiszen nem tudják bizonyítani, hogy vannak. Az emberi logika, ha valamiről nem tudja megmondani, hogy micsoda és hogy működik, akkor is tudja azt, hogy valami mi nem lehet. De itt már pont lehet tudni, hogy miről van szó a vírusok helyett. (A betegségnél nem biztos, hogy tudjuk, mi a méreg, de biztos tudjuk, hogy nem a nem létező vírus.)
  3. A BGates és a WHO által kezdeményezett rémhírek kormány nyilatkozatokban történő átvétele tartalmában a közveszéllyel való fenyegetések átvétele. A dolog pikantériája, hogy közveszély valóban lehetséges, csak nem a nemlétező vírus járványa, hanem az 5G bevezetése miatt kialakuló betegségek miatt, a bevezetés helyén és időszakától kezdve. Nyilván a megbetegítő technológiát támogató és bevezető kormány, mint a lakosság megkérdezése és felvilágosítása nélkül ezen károkozó kórok bevezetője, ellenérdekelt az igazság feltárásában, és kollaboráns az igazság elferdítésében.
  4. A mikrohullámú sütő 1976-tól a peresztrojkáig be volt tiltva a Szovjetúnióban, nem véletlenül. A különbséget a mikro sütő és az 5G között csak annyiban tudnám röviden összefoglalni, hogy az 5G káros hatása fokozott a mikróhóz képest. Ez is ismert, már a kezdetektől. Bővebben erről itt lehet olvasni:
  https://www.hazipatika.com/eletmod/veszelyben/cikkek/mikrohullam_makrokar_vagy_megsem/20090323093641

  Nagyon-nagyon elegem van abból, hogy napi szinten vírus rémhír alapú fenyegetéseknek vagyunk kitéve, miközben a valós problémák a szőnyeg alá vannak söpörve. Nagyon felháborító, hogy egyesek merik venni a bátorságot, hogy azokat piszkálják, a doktor urakat, akik a köznyugalmat védik.

 10. Véleményem szerint a ti újra b@sztatásotok részét képezi a covid fejezet lezárásának, ami a világban éppen zajlik, ahogyan ismerjük.
  Nálunk minidig minden másként van, és most is amolyan Hungarikum jelleggel zajlik mindez, hiszen eszükbe sem jut belátni a hibázást, netán segítséget nyújtani az oltáskárosultaknak, mind pl Lauterbach.
  Helyette megy a figyelem elterelés: Nagy Magyarországos jejképpel a focidrukkolás, a VÁRmegyésítés. Ezen gumicsontok bedobásán túl párhuzamosan megint elővesznek benneteket, akik nagyon veszélyes dolgot csináltatok, DE szerencsére a kormány a helyén van és megvédte a népet, és különben is: Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!
  Hasonló trükk, mint a választások idején Gyurcsányt előrángatni, akiből mai napig él a Fidesz. Mert eredményt nem tud felmutatni.
  Kellenek ezek a támpontok, jól megideologizált nevek, és a tömeg azonnal terelhető. Így bővül a névsor: Gyurcsány, Budaházy és most Gődény. Szinten kell tartani a történeteket, a legjobb egy-egy névhez kötni. (A Szabó, KIs, Nagy Kovács,stb nem igazán ütős ehhez)
  “Tudod, az a kopasz szakállas patikus. – Jaja”
  Azt nem tudom, hogy ezt Oxford-i, Davos-i, vagy a Trilaterális társaság képzésein okították, de valahol biztos.

  Remélem egyszer csak fordítva sül el a nagy igyekezet, talán éppen most, hiszen ez a történet nem áll meg a határainkon belül. És egyszer a pohár is megtelik, még csepegtetve is.
  Hajrá Gyuri, Hajrá Józsi!!!!

 11. Nagyon fájhat az a Szentgyörgyi-díj meg az a sok szavazat a MOKuskáknak. Annyi vackot kéne még eladni!…Mikor perlik már be végre őket?

 12. Egy kicsit hosszú cikk. De ez nagyon jól bemutatja a romlottságot.

  FELLEBBEZÉS HELYETT – A bíró előbb elítélte, aztán négyszemközt megköszönte ritka emberségét
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/fellebbezes-helyett-a-biro-elobb-elitelte-aztan-negyszemkozt-megkoszonte-ritka-embersegeti

  Aki nem szeret sokáig olvasni, annak a cikk elején összefoglalva találja meg a lényeget.

  A cikkből kiderült, hogy az ivermectinnek anno Szlovákiában és Ausztriában megengedték a használatát.
  És Magyarországon mit engedet meg a nép által választott demokratikus hatalom ?

 13. Kedves Gyuri, Tisztelt Doktor Úr!
  Az én szememben ez azt jelenti, hogy igencsak rettegnek Tőled, Önöktől ezek a szutykok!
  Sok erőt kívánok , az igazság mindig kiderül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük