Klaus Schwab a legveszélyesebb ember a földön?


https://www.bitchute.com/video/ZlqDjZW9BS5o/

4 thoughts on “Klaus Schwab a legveszélyesebb ember a földön?

 1. A gyengénlátók kedvéért.

  Klaus Schwab, Bill Gates, Soros, csak egy köpőcsésze !!! Legyen kit utálni. Keretlegények, kápók a börtönben.
  Az “országok vezetői”, meg csak beosztott bábok, alattuk. Piramis, de az ám, csak nem az egyiptomiak egyike !

  A valódi hatalom, ha látható is ( talán, és nem lehetetlen ?), fedésben marad, titokban. Álcázva vannak, és soha nem lépnek a nagy nyilvánosság látókörébe, csak távirányítanak.

  1. valószínű, hogy így van, ezek végzik el a piszkos munkát, mint annak idején Hitler. Viszont akkor van remény arra is, hogy egy idő után megbuktatják őket, a Nürnbergi perhez hasonlóan??
   Hiszen a II VH után egy egész normális élet alakult ki, pedig maradhatott volna az a fasiszta szellem, ami kialakult, senki sem lepődött volna meg.

 2. Remek összefoglaló, JP! Néhány észrevétel:
  Harari magából és a kenyéradó gazdáiból indul ki, amikor az embert lélektelen, meghekkelhető állatnak tartja. Bár nem szívesen sérteném meg az állatvilágot azzal, hogy a Harari-félékkel egy mondatban említem őket. A parazita kaszt túlnyomó része a Hare-féle teszt szerint echte pszichopata, mindennemű lelkiismeret és együttérzés nélkül, akik bármekkora gazságra képesek, és meg is teszik. Sajnos az emberiség többsége el sem tudja képzelni, hogy mi mindent!
  JP költői kérdésére válaszolva Schwab, Harari, Soros és a médiában megjelenő hasonszőrűek is csak csicskások, kifutófiúk, ügyintézők, reklámarcok a háttérhatalom zsebében: a valódi hatalom tulajdonosai, az értelmi szerzők mindig a háttérben maradnak. Mivel irányításmániásak, mindent évtizedekre, évszázadokra előre megterveznek, bár nem mindig pontosan úgy sül el, talán mert az emberiség többségének – egyelőre még – van lelke. Nem véletlenül nyomatják a transzhumán agendát, elvégre mégiscsak könnyebb biológiai robotokat irányítani.
  Szó sincs arról, hogy Harari és Schwab “elszólná” magát a globalogazdi terveiről, hanem inkább elérkezett az idő, hogy bevezessék a “terméket” a piacra. Ennek egyik eszköze a PREDIKTÍV PROGRAMOZÁS, amikor egyszer csak a csapból is folyni kezd valamilyen téma, és megjelenik a hollywoodi filmekben is. Most pl. kezdenek minket “felkészíteni” egy “kibertámadásra” és a vele járó gazdasági összeomlásra. Erről a témáról szól a “Crash” (magyar címe:”A csőd”) c. 2017-es amerikai film, érdemes megnézni. Az összeomlás után pedig jöhet a Nagy Újraindítás – legalábbis a lélek, lelkiismeret és együttérzés nélküli technokraták, a folyton a “tudományra” hivatkozó ember-utánzatok szerint.
  A régi görögök szerint az istenek a hübriszt, azaz az önhittséget büntetik a legszigorúbban. Ennek legsúlyosabb formája, amikor valaki kellő tudás, előrelátás és bölcsesség nélkül Istent játszik. A parazita kaszt pszichopatái réges-régen rászolgáltak a legszigorúbb büntetésre.

 3. Ez nem ember:a világ legmocskosabb rohadt lelkületü tömeggyilkos állatja,bill gates ahogy fauchi is ugyanezen fajta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük