Majd akkor megyek én is tüntetni

Rusvai Miklóssal beszélgettünk koronavírus, oltás és immunitás témakörben a Kontextus csatornáján. A videóból megtudod, hogy mikor fogunk együtt tüntetni Rusvai Miklóssal!

Egyre több porszem kerül a propaganda gépezetbe, ami a felvételből kiderül. A korábbi véleményformálók között is akad már olyan, aki a hatalmi nyomás ellenére szükségesnek érzi a normalitást, és az igazság kimondását:

„A fertőzöttség adja a legjobb és legmagasabb szintű védelmet. Ha egyszer átesnék a fertőzésen, soha többé nem oltatnám magam!”

A teljes videó megtekinthető a Kontextus csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=Prsc-mo1mgg&t=0s


43 thoughts on “Majd akkor megyek én is tüntetni

 1. Nem értem, hogy teheti meg valaki, hogy a TV-ben ezt mondja, itt meg a szöges ellentétét?
  Nem értem, hogy ha ez kiderül, akkor miért nem kérdez rá erre a tényre valaki?
  Nem értem, hogy nem került képbe az ivermectin?
  Nem értem, hogy nem kérdeztek rá a gyermekek oltására?

  Az egész riport finomkodó volt. A kemény kérdéseket messze elkerülte. Kis csatákat nyert, de Rusvai képén lévő vigyor azt mutatta, hogy a háborút már megnyerték, ez a riport csak a győztesek nagylelkűsége volt.

  1. Felháborító, hogy mikor rákérdeznek Rusvaitól arra, hogy járvány közepén tilos oltani, akkor azt válaszolja, hogy oltás előtt le kell teszteltetnie magát az embernek. Ezt az életbevágóan fontos információt miért nem propagálja a TV-ben? És tegyük gyorsan hozzá, hogy a gyorstesztek szart sem érnek. Legyen csak a hazug és elfogadott PCR teszt minden oltás előtt. Persze a váróban elkülönítve megvárva az eredményt!
   Megmondom, hogy miért nem. Mert ez óriási pénzbe, szervezésbe kerül, és annyit nem ér az emberélet.

   Helyette azt hallom a TV-ben, hogy gyerekek nyilatkoznak, hogy nem is fájt. Ilyet be mernek vágni a híradóba. “Gyertek csak gyerekek, most nem fáj, esetleg később belehalsz, de akkor meg letagadjuk, hogy ettől!”

  2. Nem finomkodó, ugyanazt értjük alatta beszélgetés kellett volna!
   A hazugságaira kellett volna rákérdezni!
   – Mi Rusvai véleménye a kötelező oltásokról?
   – Az álpozitiv eredményeket produkáló PCR tesztről?
   – Az oltások mellékhatásairól?
   – A kórházban kezelt oltott/oltatlanok valódi számáról?
   – A fentebbi arány titkolgatásáról?
   – Ő biztos tudott számokat. Ki és miért utasította, hogy lehazudja, hogy nem tudja?

   Persze a fentebbi kérdésekre újabb hazugság lett volna a válasz. De akkor legalábbis később ez alapján felelősségre lehetett volna vonni!
   Ezek a kérdések miért nem lettek nekiszegezve? Rusvai anagrammája amúgy is “A virus”! A legsötétebb ellenfél. Gyilkosok szószólója. És ott bratyizgatnak Gődénnyel? Egyetértünk 99%-ban? Hát nem!
   Úgy érzem Gődény is meghajol a politika súlya alatt. Minél inkább parlamentbe szeretne kerülni, annál inkább használja a politika ferdítő módszerét: Az igazságnak azon oldalát mutatja, elemzi amelyik számára kedves. A másikat meg elhallgatja.
   Persze gyanítom, hogy miért nem kérdezett rá ezekre. Meg volt állapodva előre, hogy miről beszélhetnek, és miről nem. Gondolom Rusvai csak így ment bele a beszélgetésbe. Ebben az esetben:
   1. Nem megy bele Gődény a beszélgetésbe.
   2. Megemlíti a riportban, hogy vannak még kérdések, amiket nem szabad feltenni!

 2. Az elhangzottak alapján én arra a hírre várok, ami közli a kísérleti oltások betiltását és a további hasonló lehetőségek betiltását is.
  A többi oltás szabályozása esetén pedig figyelembe kellene venni az országokban már létező szabályozásokat is, és az oltási hatások orvosi -szakmai tapasztalatait is.
  (kizárva a kutatók és gyártók érdekeinek képviselését, ami összeférhetetlen)

 3. Gődény György részemre egy igaz és hiteles ember. Ilyen tanácsadó kellene a minisztériumba.
  Rusvai Tanár Úrban ha egy kicsit későn is, de megszólallt a becsület. Ez is tiszteletreméltó.
  Köszönet valamennyi munkatársnak, akik ezt az oldalt üzemeltetik. Szerencsére vannak akik az igazi
  tudományt és az emberek érdekeit tartják fontosnak.

 4. Milyen jó lenne, ha Rusvai úr is menne tüntetni :))) Tulajdonképpen ugyanarról beszélnek, akkor miért van mégis konfliktus?

 5. Igen, ez most akkor hogy is van? az M1-en is elmondja Rusvai ugyanezt a véleményét, álláspontját?
  Meg kellene nyugtatni az embereket,a tömegpszichózis ugyanis már nagyon káros irányban vitte a hipnotizáltakat, hitehagyottként nem látnak, nem hallanak. Ha ezt a beszélgetést az M1-en Cecilia után bejátszanák, inkább kidobnák a TV-t az ablakon, vagy azt hinnék, hogy Rusvaiból kettő van.

 6. Ezt az állatorvos végzettségű “szakértőt” nem szabad legitimálni, leülni vele egy asztalhoz, vitázni vele.
  Ahogy az agrárbiológus Bolondkőivel, a másik állatorvos végzettségű Kacskoviccsl vagy a genetikus- immunológus végzettségű Dudvával sem.
  Egyik sem adhatna szakvéleményt emberek, pláne nem gyerekek oltásáról.

  Inkább a Mi Hazánkra szavazok, mint a NÉP- re.

  1. Pedig a mi hazánk ugyanazt a vírus- és félelemkeltő propagandát nyomja, mint a mainstream, csak megengedték nekik, hogy begyűjtsék a fidesztől elfordulókat, ezért felvették az oltás ellenes álcát, meg deep state leleplező álcát. Ők dörzsölt politikusok már, akik valamennyien beoltatták magukat a vezetőségben, na nyilván nem a 3 sorozatszámúval, hanem az 1-essel és nem véletlenül nyomták az elején a maszkpropagandát és az oltáspropagandát is. A vitorlát is mindig arra kell fordítani, amerről a szél fúj.

   1. Tökéletesen látja, Doktor Úr!

    A mi hazánk az irányított ellenzék – controlled opposition – tipikus példája.

    De nem ők az egyetlen…

 7. ” A korábbi véleményformálók között is akad már olyan, aki a hatalmi nyomás ellenére szükségesnek érzi a normalitást, és az igazság kimondását:”
  Vagy szimplán a seggét próbálja menteni. És tudható, hogy ez a leg finomabb megfogalmazás.

  1. Persze, hogy csak a seggét akarja menteni! Nevetséges ez az egész műsor is! Milyen nem izolált és tesztelt vírusról van szó?! Milyen világjárványról?! Milyen “vakcinákról” – amelyek erre a sosem látottra készültek-, amikről majd csak évek múltán derülhetnek ki, hogy milyen hatásuk van – persze a létező nagyon súlyos “mellékhatásokról” hallgatva -, de azért tolják az emberekbe kötelezően?! És egyáltalán milyen évekről beszélnek ezek az emberek?! Az emberiségnek ezek miatt az oltásoknak csúfolt biológiai fegyverek miatt már nincs hátra – esetleg- 2-3 évnél több! Lehet itt habokat csápolni és zajongani a felszínen, és elterelni a figyelmet egyéb témákkal a szándékos népirtásról, de előbb-utóbb a kollaboránsokra is sor kerül! Egyáltalán ha abban megegyeztek , hogy tulajdonképpen a nátha eddig is túlélhető volt és csak kis kellemetlenséget okozott, akkor miért nem vonják felőségre a “professzor urat”, hogy akkor mégis miért kellett ilyen vehemensen reklámoznia ezeket az “oltásokat”, mint az örökélet hordozóit?! Amikkel megöltek és megnyomorítottak sokszáz millió embert és a többi sok milliárd pedig a halálsoron várakozik a kivégzésére?! Szóval nem oltásellenes Gődény doki?! Attól függetlenül se, hogy már a kezdetek óta érkeznek a hírek és még hivatalos tanulmányok is vannak a nagyon súlyos “mellékhatásokról” és a rengeteg ezek által okozott halálról, amit a hatalom eltitkol?! Ugye nem azt akarja ezzel mondani, hogy ő is csak egy nyeretlen kétéves, aki tényleg elhiszi, hogy a nátha ellen akarják megvédeni az emberiséget azok, akik eddig mindenükből kiforgatták őket?! Nagyon csalódott vagyok!

 8. Na jó, hát én ettől kiborultam mint az egylábú boroskancsó

  Futottunk egy jókora kört, és oda jutottunk ahol a Covid előtti épeszű időkben voltunk, miszerint egy járvány időszak alatt is éljünk maszktalan és vakcinázatlan normál életet és ha nem vagyunk jól maradjunk otthon és kúráljuk magunk, Gratulálhatunk a szakértőnek hogy elérkezett Móricka szintjére

  Ursula, az EU főnácija szerint azért az egész EU-t be kellene kötelezően vakcináztatni a halálos kotyvalékaikkal

  Azért e jókora kör futása alatt sokmindent elértek, csak nem fogjuk soha megtudni a vonatkozó számokat, mert azok nem érdekesek,

  Vajon hány gyerek sérül fizikálisan és mentálisan a maszkhordás miatt
  Vajon hányan vesztették el megélhetésük, hányan haltak bele az értelmetlenül bekapott kísérleti génmódsítő szerekbe, hányan vesztették el szeretteiket ugyanezért, hányan haltak meg mondjuk infarktusban amiért Rusvai és társai halálra ijesztgették őket, hányan haltak bele abba hogy nem kaptak normál eü ellátás, mekkora érvágást kapott a hazai és világgazdaság, stb, stb

  Aranyos hogy ilyen kedélyes a hangulat, de az összes Rusvai-féle bagázsnak, a kormány tanácsadóinak a médiáknak és nemzetközi társaiknak a rács mögött lenne a helye, nem pedig interjúalanyokként egy ilyen műsorban.

  1. Hát, igen, dettó! “Uraim, egyedül maradtunk”, ahogy királyunk mondta anno, amikor a “szövetségeseink” lefalcoltak mellőlünk!

 9. Szerencsétlen Rusvainak már nincs visszaút a sok süketelését illetően, ami szégyenére már letörölhetetlen a világhálóról!!!
  Éppen úgy nincs hitele, mint a felcsúti barna póknak, aki végóráit éli…- sajnos élhetetlenné téve az isteni immunrendszerükben bízókat.
  MIÉRT is NÉZ OVi TÜKÖR HELYETT…- INKÁBB PESTI TV-t?!
  Arcdiagnosztika: mutasd az arcod, megmondom, ki vagy!!!
  “Az arcára van írva a gonoszság”, “akinek szögletes az álla, az nagyon erőszakos ember!!!”
  1876-ban jelent meg Lombroso hírhedt könyve, amelyben nem kevesebbet állított, mint hogy a bűnözők felismerhetők arcuk, testfelépítésük alapján.
  Pedig az arcelemzést kár volt elfelejteni – hiszen mindenki használja nap mint nap.
  Lombroso legeredetibb megállapítása az volt, hogy szerinte a bűnözésre való hajlam igenis látszik az arcon!!!
  EZEK UTÁN az is 1ÉRTELMŰ VÁL6OTT, HOGY GYŐRI GÁBOR=OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, MIÉRT is VÁLASZTOTTA a PESTI TV-t…- KEREK TÜKRE HELYETT!!!
  https://eszmeletlen.blog.hu/2021/12
  https://eszenyieniko.blog.hu
  https://libernyak.blogstar.hu

 10. 36 oszrák bátor orvos levelet írt az Osztrák Orvosi Kamara elnökénel, Thomas Szekeres-nek, hogy az orvosok kényszerítését arra
  vónatkozólag, hogy az covid-19 oltások mellékhatásáról az oltakozókat nem szabad tájékoztatni. Ezt a kényszerítést az elnök vagy vónja vissza,
  vagy a legjobb esetben mondjon le a hivataláról.

  Forrás: https://de.rt.com/oesterreich/128468-osterreichische-arzte-verfassen-offenen-brief/

  A levél tartalmát talán lehet a magyar viszonyokra is adaptálni. Mert a levél nagyon sok hasznos információt tartalmaz.
  A levél az orvosi etikára és a genfi orvosi esküre is hivatkozik.
  A 36 osztrák orvos arról is írt, hogy ők nem engedik magukat megfélemlíteni és zsarólni.

 11. Tényleg nem értem, hogy amit itt most Rusvai elmond, miért nem mondta el már eme járványnak nevezett média- és tömeghisztéria kezdetén?

  Ha azóta megváltoztatta véleményét, miért nem közli mindezt most a főmédiákon is?

  Ha Rusvai most azt gondolja hogy a legjobb védekezést a vírussal való találkozás során ehet elérni, ő mint az egyik főmókus főáramú szakértő, miért nem szólítja fel a Kormányt az összes járványügyi intézkedés azonnali visszavonására (hisz azok azt a célt szolgálták volna a narrativa szerint, hogy általuk NE találkozunk a vírussal), és miért nem követeli az oltási igazolványrendszer, az oltatlanok elleni narrativa és diszkrimináció megszüntetését, és kiváltképpen az erre kiválasztott szerencsétlen szektorokban az oltási kötelezettség visszavonását?

  És hogy van Rusvainak képe arra hogy azt vágja a szemünkbe, hogy a média azért terhel minket a manipulációival mert ez érdekel minket? Ja, azért hazudtak bele a képünkbe és félemlítették meg a milliókat most már több mint másfél évig mert “ez érdekli az embereket”? Mégis kicsoda ez az össze-vissza hazudozó valaki aki szakértőként tetszeleg és aki számára emberek milliói életével szabadon szórakozni jó mulatság?

  Minden tiszteletem dr Gődény úré hogy nála a biztosítékot ez a mértékű szemétség nem csapta ki

  1. “Minden tiszteletem dr Gődény úré hogy nála a biztosítékot ez a mértékű szemétség nem csapta ki”

   Inkább az a baj, hogy nem csapta ki nála!

 12. Egyébiránt én magam büszkén vallom hogy ez a vírus mint valami speciális eset nem létezik, mégpedig ezért vélem így:
  Dr Andrew Kaufman : The Full Uncensored Interview | Right Now | Ickonic
  https://www.bitchute.com/video/HChyskZDJHsm/

  A CONvid-genocídium áttekintése

  A hatóságok

  1. Az értelmetlen RT-PCR tesztet használják az egészséges többség halálosan fertőző betegként való azonosítására, és “tünetmentes Covid-eseteknek” minősítik át őket.

  2. Az értelmetlen RT-PCR tesztet használják arra, hogy a kisebb megfázást vagy influenzát halálosan fertőzőnek minősítsék, és “enyhe Covid-esetekké” minősítsék át őket.

  3. Az értelmetlen RT-PCR tesztet használják arra, hogy minden súlyos légúti megbetegedést, kórházi kezelést és halált “súlyos Covid-esetnek” minősítsen át.

  4. Elhallgatják és cenzúrázzák agresszívan azt a tényt, hogy az úgynevezett súlyos Covid-esetek megelőzhetők egy erős immunrendszerrel, és biztonságos és hatékony gyógyszerekkel és módszerekkel gyógyíthatók.

  5. Kísérleti DNS-manipuláló anyagokat kényszerítenek a tömegekre “vakcinaként”, amelyek
  – még az állítólagos “fertőzést” sem szüntetik meg, ezért haszontalanok a feltételezett célra.
  – valójában tönkreteszik az immunrendszert, így a súlyos esetek, így a “világjárvány” látszatát is fenntartják.
  – mellékhatásként autoimmun betegséget okoznak, amelyet szintén tévesen “Covid-19”-ként diagnosztizálnak.
  – a szervezetbe fecskendezett mérgező tüskefehérje és egyéb toxinok révén már számtalan korábban egészséges embert megöltek vagy rokkanttá tettek, de ezeket az eredményeket nem ellenőrzik és nem számolják.

  1. Szerintem ellenőrzik és számolják a Big Pharmánál, mivel ezek egy soha nem látott globális (amúgy tiltott) emberkísérlet adatai, csak nekünk nem kötik az orrunkra…
   Egyébként minden mondatával maximálisan egyetértek!

  2. Bizony! Sőt még izolálni se izolálták és tesztelték ennek a “halálos pandémiának” az okozóját! Akkor mi ellen is fejlesztettek “vakcinát”?!

 13. Svájc bevezette, hogy a kondi és a testedzési központokba csak 2-G-vel lehet belépni.

  Mi lett ennek a következménye ?

  Hogy a forgalom 1/5-ére esett vissza.

  Mivel Svájc 60 %-ban oltott, ezért ezt az érdektelenséget csak mással lehet megmagyarárni.

  Nevezetesen azzal, hogy oltott és a nem oltott emberek összebeszélnek egymással.
  Tehát akik mehetnének, most már azok sem mennek az ilyen helyekre.

  Mi lett ennek e következménye ?

  Hogy az intézkedéseken lazítottak. Most már elég a szájmasznak a viselése is. Azt hiszem, most ez a cél.

  Forrás: https://www.srf.ch/radio-srf-1/geimpft-oder-genesen-was-sagen-sie-zu-2g

  Azt hiszem van egy másik forrás is. A fenti forrás arról szól, hogy a vendéglátás is döglödik.
  Ez már csak természetes.

  Ki kivánkozik ilyen helyre bemenni ?

  1. “Most már elég a szájmasznak a viselése is. Azt hiszem, most ez a cél.”

   Szerintem ez az a cél amit hosszú távon, sőt véglegesen meg akarnak tartani
   Azon túl hogy a tömegvakcinázás eme biofegyverrel önmagában is háború a fehér őslakosság ellen de azt a célt is
   szolgálja hogy elterelje a figyelmet az egyik fő célról, arról hogy eközben felgyorsult az iszlám általi globális honfoglalás, a demográfiai háború
   Alap
   Eurábia: a politikusok eladták Európát az iszlámnak olajért és hatalomért │ Gertrud Galster
   https://www.bitchute.com/video/ZhG37xcGV1Fo/

   Ennek értelmében az eladott Európára kell kényszerítsék az iszlám összes kulturális igényét, amelynek része az is hogy a megszállók minden infidelt azaz a megszállás alatti népeket fizikailag tisztátalannak tekintik
   Íme, a ló saját szájából:
   “108. The entire body of an infidel and even his hair and nails and all liquid substances of his body are impure.”
   https://www.al-islam.org/islamic-laws-ayatullah-abul-qasim-al-khui/impure-things-najasat

   Na mármost, nyilván nem fogják bevallani az arctakarásunk valódi okát, mert akkor lenne ellenkezés. Ehelyett elintézték a dolgot a járvány hisztériával és azzal hogy a fiatalok tudatlan tömege számára még divattá is tették az arcpelenka alatti fulladozást és a szén-dioxid szivását oxigén helyett

  2. “Hogy a forgalom 1/5-ére esett vissza.

   Mivel Svájc 60 %-ban oltott, ezért ezt az érdektelenséget csak mással lehet megmagyarárni.”

   De ugye azt is tudjuk már, hogy az “oltottak” – akik nem csak placebót kaptak – enyhébb és súlyos “mellékhatásokat” szenvednek! Legyengülnek, fáradékonyabbak, nem kapnak levegőt, stb. Ilyen állapotban se az jut az ember eszébe, hogy “megyek egy kicsit edzeni”…!

 14. Az oldalon van egy másik videó feltéve, aholis arról van szó, hogy az antitestek magas szintje nem jelenti egyáltalán a víruson való átesettséget, vagyis a védettséget azzal szemben. A másrészt Gödény dr. beszédében a kötelező oltásokkal kapcsolatban, nem a tanárokat és az eü. dolgozókat kellett volna példának említeni, hanem pl. a rendvédelmi szerveket, ahol miért is kell az oltás? A szabadban menetelnek, hajtanak végre parancsokat, közvetlenül nem érintkeznek emberekkel, ügyfelekkel, betegekkel, gyermekekkel….! Kitől kell megvédeni őket, pl. a tűztől a tűzoltóst, vagy kiket kell megvédeni tőlük, a bűnözőket a rendőrtől, vagy a tüntető tömeget a szabad ég alatt, nem értem az egészet? 😉

 15. Üdvözletem,Jó estét a Doktor Uraknak,és az olvasóknak!
  Régóta követem a riportokat,cikkeket,videókat,és a sok hasznos és jó,és még jobb videóbókból,írásokból,talán nekem személy szerint ez az eddigi legjobb.Kellemesen csalódtam Rusvai Miklós doktor úrban,amikor elmondta,hogy a természetes immunitás,jobban véd az oltásoktól,és ha ő is átesett volna,eszébe nem jutna oltatni magát.Gődény György is nagyon szépen,ellentmondást nem tűrően közölte a tőle megszokott határozottsággal,és magabiztossággal,hogy nem az oltás ellen van,hanem a KÉNYSZERÍTÉS ELLEN,így csupa nagy betűvel.Tényleg abba kéne már maradjon,ez az oltottak,és nem oltottak közötti vita.Mindenki cselekedjen úgy,ahogy a megérzései,ösztönei,hite diktálja.Ha valaki úgy érzi magát biztonságban,hogy be van oltva,és abban hisz,akkor cselekedjen úgy.Viszont ha valaki nem akarja,azt ne kényszerítsék már,különféle aljas módszerekkel (munkahely megszüntetés,kizárás bizonyos helyekről),az oltás felvételére!! Én soha senkit nem ítélek el sem az oltás,sem a nem oltás miatt.Példának a családunkban a feleségem és a lányom be van oltva,én és a fiam nem.Ők abban hisznek,mi a természetes immunitásban,és a jó istenben.
  Jó egészséget és kitartást mindenkinek!

 16. Rendkívül kulturált és hasznos beszélgetés volt. Nem vágtak egymás szavába, nem volt fölényeskedés, nem volt hangossági verseny, röviden partnernek tekintették a másikat. Úgy éreztem, hogy mindkettőjüknél volt némi konfliktuskerülés, de ennek ellenére is előjöttek és megvitatták a nézetkülönbségeket. Sőt talán azért érinthettek ennyi témát, mert nem ragadtak le egy-egy apróság részletes megvitatásánál.

  Jó lenne, ha ennek lenne folytatása, mert hiányérzet azért maradt bennem. A vírusra az emberek nem egyformán fogékonyak, ahogy ez a vitából is kiderült, így vírussal szembeni védekezés elemei is el kell térjenek egymástól. Én rendkívül problémásnak érzem, hogy most csak a vakcina létezik, mint az egyetlen aduász a covid oltást támogatóknál. Szerintem egy hasonló beszélgetést megtöltene az egyes társadalmi csoportoknál alkalmazandó stratégiák megvitatása. Sorba lehetne menni az életmód, a táplálkozás, a táplálék kiegészítők, a gyógyszerek és a vakcinák részletes elemzésén. Szerintem rengeteg csoport van, akinek az előző felsorolás első pár elemén elég lenne optimalizálni, és nem lenne szüksége a felsorolás vége felé említett dolgokra.
  Csak cukorbetegből van 1,1 millió ebben az országban. Ezt a járványt, a járvány elleni védekezést és a vírustól való félelmet fel lehetett volna használni arra, hogy a ráébresszék a lakosságot arra, hogy mennyire önpusztító életmódot folytatunk, és az örökölt genetika mellett mennyi mindent tehetnénk önmaguktól is az egészségükért. Ha ezekben javulás lenne, akkor a vírus is sokkal kevesebb áldozatot szedne, de számos más betegség is kevésbé terhelné az egészségügyet.

  És innentől álmodozom. Ha heti rendszerességgel, hasonló hangnemben vitatná meg a két oldal a járványhoz kapcsolódóan az elmúlt hét eseményeit, friss kutatási eredményeit, nemzetközi és hazai szereplők megnyilatkozásait, akkor talán átcsorogna ez a lakosságra is, és nem lennének ilyen mély törésvonalak a lakosságban, nem gondolnák azt, hogy a másik oldal az maga az ördög, és meg akarja ölni a többieket. De ha már fent sincs párbeszéd, akkor lent sem lesz, nem fogjuk érteni a másik oldalt.

 17. Az explorer keresőben,ha ott keresünk,akkor a következőket tapasztaljük:
  Saját hírcsatorna:koronavírus ,koronavírus,koronavírus,aztán melyik népszerű celeb válik,lép félre,kinek milyen vírus,teszt dukál,mit csinál Putyin,hogyan vonja össze csapatait a saját országhatárán,le akarja rohanni Ukrajnát,mi volt a rallyn,milyen foci eredmények születtek,Karikó Katalin sokadik kitüntetését kapja ismeretlen oltakozó szervezetektől
  Aztán arról soha nincs hír,hogy az USA-ban a bíróság kötelezte a Pfizert,hogy az 55 évre titkosított anyagát az oltásoknak 500 oldalával havonta ,cenzúrázatlanul hozza nyilvánosságra havonta.arról sem,hogy perbe fogták Bident az kötelező oltások miatt,meg még sok egyéb,ami fontosabb lenne,mint a kötelező oltások cikizése,az oltottak,és oltatlanok közötti háború szítása!Arról sincs szó,hogy Kamala Harris Trump terorristáinak nevezte az oltakozni nem akarókat,arról sincs szó,hogy Ursula von der Leyen el akarja törltetni a Nürnbergi II törvényt,már másodszor.A bécsi,Berlini,meg egyéb városi hatalmas tüntetéseket a covid oltások,lezárások ellen, pár futballhuligán hőbörgésének nevezik,pedig legutóbb(pénteken !) százezernél nagyobb tüntetés volt,Berlinben pedig hatalmasabb,amit úgy jellemzett a magyar sajtó,hogy pár rendőr helyreállította a rendet!
  Szóval,a rendcsinálás nem ott fog kezdődni,hogy bejelentik a pandémia végét!Ennél sokkal nagyobb reformokra lesz szükség,át kell szervezni az egészségügyet, az orvosok,ápolók viszonyát a gyógyszergyártókhoz,a gyógyszeripart le kell építeni arról a gyalázatos magasságból,ahová felnyalta magát,gyógyszerellenőrzés,eü politika nem a rendőrség ,katonaság dolga,nem a tömegeket,hanem a politikát,a hazugságot,a háttérhatalmat kell megfékezni annyira,hogy soha többé ne háborgathassa,ne zsarolhassa a dolgozókat,nem csak országosan,hanem a világon se többé!

  1. “Szóval,a rendcsinálás nem ott fog kezdődni, hogy bejelentik a pandémia végét!”

   A pandémia még csak most kezdődik, és éppen az “oltások” miatt, amik biológiai fegyverek! Nem lesz olyan “rendcsinálás”, mint amiről Ön beszél! Gyakorlatilag ez a “rendcsinálás”, ami most történik, úgy ahogy néhány család eltervezte! Ebben benne van az eü személyzettől, a fegyvereserőktől és a néptől való megszabadulás is! Számunkra ez kb januártól fog letagadhatatlanul láthatóvá válni, amikor beköszönt az influenza szezon.
   https://uploads.disquscdn.com/images/334e6e240646880e1ebc6a5640a3d1a88fb5c92c86f8bea876ce30528c368bb9.jpg

 18. Hány antitesttel rendelkező egészségügyi dolgozó került utcára azért mert nem vette fel az oltást. Hány pedagógussal, rendőrrel, tűzoltóval fog megtörténni ugyanez? Vártam hogy dr. Gődény ezeket a tényeket neki szegezi Rusvai doktornak, miután többször arról beszél hogy aki átesett a fertőzésen annak felesleges oltani. Elgondolkodtató ami itt folyik!

  1. Én is hihetetlenül nagyon csalódtam Gődényben. Megalkuvó. A kényes kérdéseket messzire elkerüli. Így akar majd politizálni is? Semmiben nem különbözik azoktól akik már ott vannak a vályú szélénél.

 19. Nyugodt hangvételű beszélgetés volt, hasznos információkkal. Rusvai Úr már néhány hete is azt nyilatkozta, hogy jobb mutatókat várt az oltások után. Ez az az eset, mikor a tények végül mást igazolnak, mint amit előzetesen gondolt valaki. Számtalan ilyen eset volt a tudománytörténetben. Ami zavaró, hogy többször elhangzik, hogy “hisz benne”.
  Kepler születésének 450. évfordulója van. Ő is hitt benne, hogy a bolygók pályája a platóni tökéletes mértani testek szabályszerűségei szerint alakul, és sok éve ment rá, mire az ellentmondó megfigyelési anyagok miatt ezt el kellett vetnie. Az általunk ma ismert három kepleri törvény megfogalmazása egyben saját hitének trónfosztását jelentette. Ekkor vált tudóssá.
  Létezik intuíció is a tudományban, ebből hipotézisek, sejtések születnek, (pl. a legtöbben a Fermat-sejtésről hallhattak matek órán). Sok esetben jóval később bizonyítékok is születnek. De hit csak ahhoz fér, hogy valaki mondjuk az életét tegye fel egy bizonyításra.

 20. Nemt’om feltünt-é a mindenkori hozzászólóknak, hogy mindkét észosztó alaptételnek veszi a “patogén SARS-CoV-2” létét, mi több a lódoktor azon felvetését, miszerint (@2.01-től) “Most már inkább azt mondom, hogy 20-25% közé tehető annak az aránya, hogy ez egy laborszökevény vírus”…

  az asszírszakállas meg is fejeli a következővel:

  (@2.09-32) “Kiderült, hogy amerikai pénzekből fejlesztettek különböző koronavírus változatokat, vagyis kísérleteztek koronavírussal Vuhanban – ez egyértelmű…Az viszont érdekes kérdés, ahogy az egész elindult; hogy ott Vuhanban történt valami (max. előre lezsírozott – vö. Event 201 & George Fu Gao – forgatókönyv szerinti über-csaló “patogén vírusizoláció” és teátrális pánikgenerálás), és utána nem Sanghajban vagy Pekingben történtek dolgok, hanem Bergamóba került valahogy ez a vírus (sic!)…csak feltétezéseink vannak.” 1)

  vIrusvai “tancsibá”: (3.07-24) “Mitől veszélyesebb?…bizonyos feltételek esetén nagyobb halálozást okoz [mint az influenza?!]; az össznépességre vetítve kb. 2%-os (sic!) a halálozás.”

  Simán keveri, sőt felnagyítja a CFR-t (case fatality rate – értsd: eü.-i ellátásra szorulók) az IFR-hoz (infection fatality rate) képest – ez utóbbi érték a 2021 február/március tájékán, a stanfordi biostatisztikus Jo(h)n Ioannidis szerint ca. 50 országból érkező adatok alapján, és figyelembe véve a kamu-PCR által kidobott hamis pozitív eredményeket is, nem több mint 0.15-0.20%.

  Csak így tovább lódoktor “úr”!

  1) Tanulságos olvasmány: https://www.mintpressnews.com/lab-leak-gain-function-media-myths-swirling-around-wuhan-institute/278555/ 2021.09.29.

  korábban ugyanez itt: @tünetmentes szuperfertőző szerint:
  2021-11-01 – 21:15
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/az-elhallgatott-mellekhatasok/#comment-7925 2021.10.30

  Már korábban posztoltam ugyanezt ezen a felületen, de a hivatkozást nem sikerült megtalálnom:

  “a ‘NarancsEmber’ Trump külügyminisztere (nem sokkal előtte CIA i(z)ga(z)gató), a West Point-i végzettségű Mike ‘we cheated, we lied, we stole’ Pompeo (A) klasszikus dezinforámációs taktikával még 2020 elején ráborította a kínaikra az asztalt (nem mintha sajnálnám őket!), mintegy átverte (double-crossed) az Új Világrend másik tartószlopát jelentő kapitalo-kommunistákat, miután azok az előre megírt plandémikus forgatókönyv (Event 201 és tsai.) szerint eljátszották a rájuk kirótt szerepet (‘új gyilkos vírus’ támad, emberek esnek össze koreografáltan az utcán, karantén 40 millió lakosra, stb.) a globális médiaszínház számára.

  A SARS-CoV2 mint Vuhanban előállított “biológiai fegyver” narratívát a ballibsi (neokomcsi-multikulti) dezinformációs média akkor még nem kürtölte világgá, hiszen az a TheDonald köreiből származott (ld. nem sokkal később John Bannon & Wengui). Egy hirtelen pálfordulással erre csak akkor kerítettek sort, miután Creepy Dementia Vaxy Joe Bident beiktatták az elcsalt választást követően: olyanok kezdték hirdetni a “vuhani biofegyver” elméletet, akik korábban Szaddam “tömegpusztító” arzenáljáról hazudoztak, köztük Condoleeza Rice (B).
  A többnyire jobbos, konzervatív (trumpista) érzelmű szavazók számára gyártott magyarázat szerint a kínaiak által, és bizonyos amerikai körök tudtával és finanszírozásával, folytatott ún. ‘gain of function’ (‘funkciónyerés/-bővítés’?, röviden: GOF) kísérletek eredménye a SARS-CoV2. Ennek az eljárásnak a rövid kritikáját ld. itt: 10.06-16.56 min. https://odysee.com/@drsambailey:c/gain-of-function-gaslighting:8

  (A) Beszédes a következő elszólása (sajtókonferencia, 2020.03.20.) a Covid-1984-re adott kormányzati lépések tekintetében: “Ez az ügy halad a maga útján…Épp egy gyakorlat [kellős közepén] vagyunk.” [Amire Trump közbeszúr:] “[Ezt] tudathattad volna velünk [korábban is].”
  https://www.europereloaded.com/live-exercise-pompeo-lets-slip-how-he-sees-the-covid-19-pandemic/
  https://www.youtube.com/watch?v=cWgStdDtXFc – ugyanez szövegösszefüggésben (1.03.00-1.03.46; kiváltképp 1.03.21-25 min.)

  Ez némileg hajaz NY állam kormányzójának, Andrew Cuomo bon mot-nak aligha nevezhető kijelentésére (2020.04.11.), miszerint “felkészülési gyakorlaton” (preparation drill) veszünk részt. Hurrá, és köszönjük!!
  http://www.renegadetribune.com/gov-cuomo-says-covid-19-is-a-preparation-drill/
  https://www.bitchute.com/video/QifJjdUVmSTt/%5D

  (B) https://davidicke.com/2021/05/28/wuhan-lab-virus-leak-a-calculated-diversion-from-the-simple-truth-there-is-no-virus-david-icke-dot-connector/

  https://off-guardian.org/2021/05/29/coronavirus-fact-check-11-is-sars-cov-2-a-bioweapon/

  https://dailystormer.su/iraq-war-hoaxer-condoleezza-rice-promotes-wuhan-lab-leak-theory/

  https://anti-empire.com/that-majority-of-americans-now-believe-covid-is-a-chinese-designer-virus-is-fantastic-news-for-the-lockdown-freaks/

  kapcsolódó: @ tünetmentes szuperfertőző szerint:
  2021-10-02 – 17:19
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-dolog-amirol-nem-szabad-beszelni-termeszetes-immunitas/#comment-7440

 21. Korábban megjelent egy szakirodalmi összeállítás (Dr. Tamasi József, 2021-11-22):
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-main-streambol-kimarado-irodalmi-hivatkozasok-uzenete-egyertelmu-csalas-egeszsegugyi-diktatura-ellenunk-gondosan-megtervezett-haboru-zajlik/.
  Vajon van-e olyan magyar akadémikus, aki cáfolni tudná mindazon állításokat és bizonyítékokat, melyek a felsorolt igen nagyszámú hivatkozásban találhatók? Vajon van-e olyan magyar akadémikus, aki szakmai szempontból azonos szinten áll a korábban élvonalbeli, – azóta diszkvalifikált -, kutatókkal, pl. dr. Malone-nal, dr. Yeadon-nal, dr. Bhakdi-val, dr. Kaufman-nal, valamint sok mással és tudná-e hitelt érdemlően cáfolni nevezettek coviddal kapcsolatos álláspontjának a helyességét?
  Ha mindez nem megy, akkor az egészségügyet irányító vezetés nemcsak szakmailag alkalmatlan, hanem genocídiumban is bűnrészes.

 22. “Szervezett, nagyszámú gyilkosság vagy az arra tett kísérlet (fizikai népirtás), súlyos testi vagy mentális sérülés okozása, a csoport olyan életfeltételek közé kényszerítése, ami alkalmas a csoport teljes vagy részleges fizikai megsemmisítésére (például mesterséges éhínség, halálra dolgoztatás), vagy olyan intézkedések, amelyek célja a csoporton belüli születések meggátolása (biológiai népirtás), valamint a gyermekek erőszakkal áthelyezése a csoportból egy másik csoportba.”
  Népírtás témához: szóbeszédként, tömeges félelemként felmerült az időjárás(nagy mínuszok) fegyver lehetséges bevetése 2022 februárban, hosszabb időszakra, teljes áram és gáz hiánnyal kiegészítve. Itt lenne az ideje az állami főműsoridős fizetett hirdetéseknek, amikben felkészítik a lakosságot arra, hogyan készüljön fel a kifagyasztás(a túlélt súlyos fagyás amputációkkal járhat) és kiéheztetés kivédésére, illetve milyen segítséggel készül egy ilyenre az állam. Honvédelem témakörben.

  1. De ők miért akarnák a népet felkészíteni a túlélésre, amikor nem győzik elég erőszakosan kényszeríteni az embereket a gyilkos biológiai fegyverek beadatására?! Ugye azért azt nem gondoljuk, hogy ők csak véletlenül és tudatlanul, mit sem sejtve cselekszenek?!

 23. Ennek ellenére,most meg jön az Omicron elleni vakcina?Mi lesz itt?Hogy védekeztünk a kötelezettség ellen?

 24. Ma már Rusnya-Rusvai januárra az ötödik hullámot jósolja,a “Kimondott igazságok” oldala pedig folytonosan riogat más járványokkal,ugyanúgy Bill Gates is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük