A gyermekeknek nincs szükségük a COVID-vakcinákra!

Nyílt levélben tiltakoznak az orvosok a gyermekek oltása ellen.

A több mint 40 orvosból és tudósból álló csoport felelőtlennek, etikátlannak és feleslegesnek nevezi az angol kormányának a gyermekek COVID-19 elleni oltására vonatkozó tervét.

A Gyógyszer- és Egészségügyi Termékek Szabályozási Ügynökségének címzett nyílt levélben az aláírók felhívják a figyelmet arra, hogy

a 18 éven aluliakat nem szabad oltani a COVID ellen, 

mert a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a vírus szinte semmilyen kockázatot nem jelent a gyermekek számára, ugyanis a COVID okozta halálozás kockázata egészséges gyermekeknél kisebb mint 1 az 1,25 millióhoz.

A levelet az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának (UK National Health Servicekiszivárgott dokumentumaira válaszul írták, amelyek részletezték, hogyan tervezik az Egyesült Királyság egészségügyi hatóságai a 12 évnél idősebb gyermekek COVID-vakcinákkal történő beoltását.

A nyilvánosságra került anyagok szerint  az Egyesült Királyságban júliustól akár már az 5 évesnél fiatalabb gyermekeket is be lehet oltani.

Erre a lépésre a kormány szerint a COVID-esetek számának csökkentése érdekében lenne szükség, ami a szakemberek véleménye szerint teljesen megalapozatlan állítás.

Emellett fontos tudni azt is, hogy a COVID-oltások kockázatai között szereplő – a 40 év alatti személyek esetében is gyakori – agyi vénás trombózis okozta stroke előfordulási gyakorisága miatt az Oxford-AstraZeneca tájékoztatása alapján a gyermekvizsgálatokat fel is függesztették.

Részlet a brit orvosok kormányhoz intézett nyílt leveléből:

Mély aggodalommal értesültünk arról a javaslatról, hogy Covid-19 vakcinával szándékoznak gyermekeket beoltani. A kiszivárgott értesülés szerint a 12 évesnél idősebb gyerekek 2021. szeptemberében kapnák meg a vakcinát, de annak is megvan a lehetősége, hogy szükség esetén akár az 5 éveseket is beoltsák már az idei nyáron.

Döbbenettel hallottuk a kormány és a SAGE Tudományos testület számos tagjának felhívását arról, hogy a gyerekek oltását minél hamarabb el kell kezdeni a Covid-19 vakcinával. A tanárokat arra ösztönzik, hogy rávegyék a gyerekeket arra, hogy fogadják el a Covid-19 vakcinát, sőt egymást bátorítsák az oltás felvételére az iskolában. Mindez az Egyesült Királyság és a nemzetközi jog törvényeivel nem összeegyeztethető, ami felelőtlenség és nem etikus fellépés. A termék még kutatási, kísérleti fázisban van, ismeretlenek a közép- és hosszú távú mellékhatásai. Ugyanakkor a betegség nem veszélyes a gyerekek számára.

A gyerekek előtt egy egész élet áll még, és szervezetük, immunológiai és neurológiai rendszereik még fejlődésben vannak, így potenciálisan sokkal kiszolgáltatottabbak, sebezhetőbbek a káros behatásokkal szemben, mint a felnőttek.

A levél aláírói megállapítják, hogy teljesen alaptalan a gyermekek oltásának erőltetése, ugyanis bizonyított, hogy nekik nincs szükségük vakcinára azért, hogy védettek legyenek a betegséggel szemben, és a szakember álruhába bújtatott „víruscelebek” által hangoztatott nyájimmunitás kialakulását is illúzió a gyermekek beoltásától várni.

Felszólítjuk a kormányt és az engedélyezési hatóságokat, hogy a múlt hibáit ne kövessék el újra, és tanuljanak a történelemből!

Utasítsák vissza azonnal a Covid-19 vakcina alkalmazását a gyerekeken!

Az egész járvány során sok intézkedés történt, amely mind a biztonságot szolgálta. Az oltás esetében is így kell eljárni. A felnőtt generáció nem teheti ki – szükségtelenül és indokolatlan félelemből – a gyermekeket értelmetlen és beláthatatlan egészségügyi kockázatoknak!


Forrás: https://doktorgodeny.hu/a-gyermekeknek-nincs-szukseguk-a-covid-vakcinakra-124485?fbclid=IwAR1bJDIIRoq43xbNHNfWQtZOPk8Oh6meUhf-TUnQ786gmjIgBll6-oFjPNE

9 thoughts on “A gyermekeknek nincs szükségük a COVID-vakcinákra!

 1. Ez elmebaj! Nálunk is fel kellene lépni ellene! Ez egy kísérleti stádiumban lévő szer! Miért kényszerítik vagy vezetik félre a szülőket, gyermekeket? Sajnos itt a nyár, gyorsan felejtenek az emberek. Ősszel nem tudni mivel jönnek elő. Az oltottakon azt veszem észre, hogy egyre agresszívebbek. Okoz valamiféle tudatmódosulást is ez a szer?

  1. Biztos elő fognak lépni agy újabb láthatatlan ellenséggel, tele az ötlettár, amivel továbbra is félelemben lehet tartani az embereket. Pl. idegenek inváziója! És ekkor lépnek a színre ismét a kormányok, mint megmentőink. Sokan, a gondolkodás helyett, inkább átengedik a sorsuk feletti irányítást.

  2. Egyáltalán nincs kizárva.
   https://silview.media/2020/12/20/rna-modification-used-to-alter-dna-brain-functions-and-behavior/

   Ezt a cikket régebben találtam, de lementettem. A vége felé írja a következőket:
   A 2018 study from the Scripps Research laboratory of Sathyanarayanan Puthanveettil, PhD, peers deep within the nucleus of developing brain cells and finds that long noncoding RNAs play an important role in the healthy functioning and maintenance of synapses, the communication points between nerve cells in the brain.
   “…a hosszú, nem kódoló RNS-ek fontos szerepet játszanak az agyon belüli szinapszisok, idegsejtek közötti kommunikációs pontok egészséges működésében és fenntartásában.”

   Last minute paper from RNA Biology confirms a scientific reality that can be simplified as: RNA can be used not only as a backdoor to your DNA, but also to your brain, with the potential to make you and your future generations dumb without anyone ever suspecting it. We don’t know if this is being currently done, but we have the tools, the motives and the psychopaths to do it.
   “Az RNS nemcsak a DNS, hanem az agyad hátsó ajtójaként is használható, azzal a potenciállal, hogy tompává tegyen téged és a jövő generációit anélkül, hogy bárki is gyanítaná ezt. Nem tudjuk, hogy ez megtörtént-e, de ehhez megvannak az eszközeink, indítékaink és pszichopatáink.” https://phys.org/news/2021-02-neural-mitochondrial-rna-nucleus.html

   Érdekességképpen a testvérem az elmúlt hetekben mondott fel a munkahelyén, amit azzal magyaráz hogy az utóbbi időben elviselhetetlen lett a tiszteletlen, sértő és goromba viselkedés a kollégái részéről. Korábban említette nekem, hogy fele-fele arányban a munkatársai beoltották magukat (mivel fiatalabb generáció, nem nehéz tippelni hogy valószínűleg az mRNS-t tartalmazó Pfizert nyomatták magukba.) Persze ez csak az én meglátásom, de erősen gyanús hogy összefügg a kettő. Ne legyen igazam.

 2. 2021.06.06.-án a STIKO főnőke, Thomas Mertens kijelentett hogy nem támogatja a 12 éves kortól a gyerekek oltását.

  De sajnos a végső szót még nem mondták ki. Most Mertens csak azt mondta, hogy abból kell kindulni, hogy ők nem
  fogják az covid-oltási ajánlatot támogatni.

  Miért ?
  Mert szinte semmi esettanulmäny sincs a mellékhatásokról.
  És a rendelkezésre álló adatok nem elégségesek.
  Forrás: https://www.tagesschau.de/inland/gesellschaft/stiko-coronavirus-impfung-kinder-101.html

  Németül:
  In der Debatte seien viele Argumente “leichthin genannt worden, die einer Nachprüfung nicht standhalten”, kritisierte Mertens.

  A vitákban sok olyan érvelés hangzott el, amik “felelőség nélküliek” voltak és ezek nem állták meg a helyüket az ügy elbírálásban.
  krtitizálta Mertens,

  Érdekesség képpen az európai hatóság, az EMA hatóság már zöld jelzést adott a gyerekek oltásának.
  Az előrejelzések szerint a német kancellár asszonynak, Angela Merkelnek már a héten kellett volna nyilatkozni ebben a fontos
  témában.

 3. Kedves dr. G. Sz !

  A tudatmódosításban a pénz játszik nagyon nagy szerepet.
  De ez a politikäban még inkäbb igy van.
  Az ember, az embnek a farkasa.

  Amikor az oltóanyag cégek már alapanyag hiány miatt nem bírják a nagy iramot.
  Akkor kellenek beszállító cégek is. Mint ahogy az kinéz Mo.-on, az Debrecenben kerül majd megvalósításra.

  De a svácji Lonza cég, Visp-ben is megduplázta a beszállítási kapacitását a Moderna számára.
  Svájcban már olyan nagy szakemberhiány állt elő, hogy már a szakembereket az egyetem elvégzése előtt
  alkalmazni akarják. A tanulmányokat később is be lehet fejezni, elv alapján.

  De talán a vacinázás is meg tudja az emberi agyat zavarni.
  Gondoljuk el, hogy aki csak egy kis szúrás, meg a pillantnyi előnyők miatt hagyta magát zsarolni és most valami komoly életre
  szoló mellékhatása van, az hogy gondolkodik ?

  Az biztosan utálni fogja azokat, akik nem hagyták magukat beoltatni.

  De ha nincs is mellékhatása, akkor is, az oltás már elválaszja az embereket. Egyik mehet nyaralni, a másik meg nem.

 4. Ha szakmailag nézem a dolgot, a körzeti orvosomnál a falon kint lóg a falon a kormány koronavirus oldaláról egy oldal, ami elemzi %-osan, hogy mely korosztálynak mekkora az esélye, hogy elkapja a koronavirust. 0-9 évesek 0%, 10-18 évesek 0,2%. Azaz 1000 gyerekből 2 kapja el. Bele nem hal, sőt, a lefolyása is enyhe. Viszont ha beoltják ezt az 1000 gyereket ezzel a kisérleti gyógyszerkészítménnyel, vajon csupán 2-nél lesz e mellékhatás és enyhébbek, mint maga a sars2 okozta hatások? Mert minden gyógyszernek van mellékhatása! Szlávik tavaly még azt mondta, hogy a terhesek és akik gyereket szeretnének, ne oltassák magukat. Ma már nála is a pénz beszél, a tudomány ugat. Rusnyai megnyilvánulásai pedig egyenesen bohózatba illőek, néha még maga is nehezen tudja visszafogni magát, hogy ne röhögjön a baromságon, amit mondania kell pár Judás ezüstért. Angliába egy megtermékenyitési laborban dolgozó magyar srác mondta, hogy ha egymás mellé pakol egy spermát és egy petesejtet, a sperma megtermékenyíti. Most fordult elő 20 éves pályafutása során először az, hogy a sperma nem mozdult. Persze olyané volt, aki 2 hete kapta az oltást. Szlávik jutott eszembe, aki tavaly még igazat mondott! MC Nyunyónk, a ceremóniamester (MC) is tavaly még igazat mondott, vagyis a maszk csak a betegeknek kell, mert egészségeseknek többet árt, mint használ. Ő is nagy utat tett meg a kilóra megvett szakemberek világában. Mára már szagemberek lettek, a jellemtelenség bűzét árasztják! Van az a pénz…

 5. Józanul, felelősségteljesen gondolkodó szülőkre van szükség, akik nem csinálnak a legújabb módi szerint presztizskérdést egy vakcinából, nem posztolgatnak arról, hogy ki mivel lett beoltva, irigykedve a másikra, és hogy végre “szabad a család” és minden a normál mederben folyik”, hisz kezükben a “zöld passzus”. És nem az alulképzettek és szegénységben élők azok, akik másként gondolkodnak az egész bohózatról, mint ahogy azt a hazai “statisztikák” is kimutatták, hanem sajnos a trendi, valakik által kitalált és a többségre rákényszerített normák által irányított világot követők nagy létszáma, akik lehetnek tanult, diplomás emberek is. A vakcinák márkája olyan, mint egy divatmárka, egy épp felkapott életmódfajta, vagy egy autó- vagy óramárka, stb.

 6. Legújabb ( 2021.06.06 11:00 ) hír a svájci SRF-en a 12-16 éves gyerekek oltásáról Izraelben:

  Izrael befejezte a 16 – 18 éves gyerekek oltását.

  Itt viszonylag sok, általag feletti, mellékhatás lépett fel, nevezetesen a szívkoszorúér gyulladása.
  De az orvosok bravúrós munkájának köszönhetően sikerült a bajt kordában tartani.

  Most Izrael szabad útat adótt a 12 – 16 évesek oltásának.
  ( Érdekes ? Pedig ott most kormányváltás van.
  De ugy látszik, hogy ez nem játszik szerepet ebben a nagyon fontos politikai, vagy egészségügyi döntésben.
  )

  Ja, a duma itt is elhangzott, hogy az oltásnak sokkal több előnye van,
  mint az esetleges mellékhatásoknak okoznak.

  Azt hiszem azt is közölték, hogy Izrael kizárólag csak a Pfizertől veszi az oltóanyagot.
  Aki a hírt pontosan tudni akarja, az maga nézzen a dolgok után.

 7. PFIZER BOTRÁNY

  Pfizer Skipped Critical Testing and Cut Corners on Quality Standards, Documents Reveal
  https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-skipped-critical-testing-quality-standards-covid-vaccine/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=9a6a23a2-99ed-451d-9dd8-e1e11c76af8e

  A Pfizer kihagyta a kritikus tesztelést és a minőségi szabványok betartását, a dokumentumok szerint

  A TrialSite News által megszerzett új dokumentumok azt sugallják, hogy a Pfizer COVID vakcina használatának engedélyezése során a rutinszerű minőségvizsgálatokat figyelmen kívül hagyták.

  A TrialSite News által megszerzett új dokumentumok azt sugallják, hogy a Pfizer/BioNTech COVID vakcina használatának engedélyezésével kapcsolatos rutinszerű minőségvizsgálati problémákat figyelmen kívül hagyták, és hogy az Egyesült Államok és más kormányok tömeges oltási programot hajtanak végre egy hiányosan jellemzett kísérleti vakcinával.

  A hatósági dokumentumokból kiderült, hogy a Pfizer nem vizsgálta meg alaposan a vakcinával kapcsolatos biodisztribúciós https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-spike-protein-travels-from-injection-site-organ-damage/ és farmakokinetikai kérdéseket, mielőtt a vakcinát benyújtotta volna az Európai Gyógyszerügynökségnek (EMA) felülvizsgálatra.
  Valójában a kulcsfontosságú vizsgálatokban – az úgynevezett biodisztribúciós vizsgálatokban, amelyek célja annak vizsgálata, hogy egy beadott vegyület merre halad a szervezetben, és mely szövetekben vagy szervekben halmozódik fel – a Pfizer nem a kereskedelmi forgalomban kapható vakcinát (BNT162b2) használta, hanem egy “helyettesítő” mRNS-re támaszkodott, amely a luciferáz fehérjét termelte.
  A TrialSite News szerint az EMA bírálói osztották ezt a kifejezett beismerést: “A BNT162b2 vakcinajelöltel nem végeztek hagyományos farmakokinetikai vagy biodisztribúciós vizsgálatokat”.

  A farmakokinetika annak tanulmányozására utal, hogy mit tesz a szervezet egy gyógyszerrel, és hogyan mozog a gyógyszer a szervezetben – a felszívódás, a biológiai hozzáférhetőség, a megoszlás, az anyagcsere és a kiválasztás időbeli lefolyása.

  A hatósági dokumentumokból az is kiderül, hogy a Pfizer nem követte az iparági szabványoknak megfelelő minőségirányítási gyakorlatot a vakcinával végzett preklinikai toxikológiai vizsgálatok során, mivel a kulcsfontosságú vizsgálatok nem feleltek meg a helyes laboratóriumi gyakorlatnak (GLP).

  A helyes laboratóriumi gyakorlat vagy GLP olyan elvek összessége, amelyek célja a nem klinikai laboratóriumi vizsgálatok minőségének és integritásának biztosítása, amelyeket a kormányzati szervek által szabályozott termékek kutatási vagy forgalmazási engedélyeinek alapjául használnak. A GLP kifejezést leggyakrabban a gyógyszeriparral és az új gyógyszerek engedélyezése előtt kötelezően elvégzendő nem klinikai állatkísérletekkel hozzák összefüggésbe.

  “Az eredményekből az következik, hogy a Pfizer a világjárvány nyomására próbálta felgyorsítani a vakcina kifejlesztésének ütemezését” – mondta Daniel O’Connor, a TrialSite alapítója és vezérigazgatója. “A kihívás az, hogy az olyan folyamatok, mint például a helyes laboratóriumi gyakorlat, kiemelkedő fontosságúak a minőség és végső soron a betegbiztonság szempontjából. Ha ilyen fontos lépéseket kihagynak, akkor a kockázat-haszon elemzésnek meggyőzőnek kell lennie.”

  O’Connor rámutatott a generikus újrahasznosított gyógyszerek példájára, amelyeknek az értékelés során, még ha engedélyezik is őket, “egyre több vizsgálaton kell átesniük, hogy bizonyítsák értéküket”. A Pfizer vakcina esetében azonban, mondta O’Connor, “a Pfizer még egy radikálisan új, élettudományi alapú technológiával is nagyobb mérlegelési jogkört kapott”.

  A TrialSite News szerint az EMA szokásos gyakorlata, hogy nyilvánosságra hozza a vizsgálati új gyógyszerek beadványainak értékelését. A Pfizer vakcinája esetében az EMA értékelése tartalmazta a Pfizer által az EMA-nak bejelentett nem klinikai vakcinaeloszlási vizsgálatok ügynökségi értékelésének összefoglalóját – az EMA azonban nem hozta nyilvánosságra a Pfizer biodisztribúciós vizsgálatainak eredményeit az EMA nyilvános összefoglalójában.

  Az EMA-nak benyújtott tanulmányokat két módszerrel végezték: a luciferáz fehérjét termelő mRNS felhasználásával és az mRNS jelölésére szolgáló radioaktív jelölés alkalmazásával.

  A vizsgálatok kimutatták, hogy a radioaktivitás nagy része kezdetben az injekció beadásának helye közelében maradt. Órákon belül azonban a stabilizált mRNS-t tartalmazó részecskék egy része széles körben eloszlott a kísérleti állatok testében.

  Filip Josephson előadó (egy szervezet által kijelölt személy, aki jelentést tesz a szervezet üléseinek eredményeiről) és Jean-Michael Race társelőadó azt javasolta, hogy a Pfizer “minősített LC-MS/MS módszert használt a két új LNP segédanyag mennyiségi meghatározásának támogatására”, és “a bioanalitikai módszerek megfelelően jellemzettnek és validáltnak tűnnek a GLP-vizsgálatokban való alkalmazáshoz”.

  A Pfizer által elvégzett és benyújtott vizsgálatok azonban nem GLP-alapúak voltak.

  Továbbá az EMA dokumentuma megállapítja: “Biodisztribúció: Számos irodalmi beszámoló jelzi, hogy az LNP-formulált RNS-ek meglehetősen nem specifikusan oszolhatnak el számos szervben, például a lépben, a szívben, a vesében, a tüdőben és az agyban. Ezzel összhangban az újonnan továbbított 185350-es vizsgálat eredményei szélesebb körű biodisztribúciós mintázatra utalnak”.

  Ez az EMA-megfigyelés megfelel a mellékhatások növekvő számának, és összhangban van a TrialSite által a FOIA révén megszerzett adatokkal, amelyek az LNP-formulált RNS-ek koncentrációját mutatják a lépben, a petefészkekben, más szövetekben és szervekben.

  A TrialSite News felvette a kapcsolatot Dr. Robert W. Malone-nal, az mRNS-vakcinatechnológia eredeti feltalálójával és egy rangos európai szövetség elnökeként dolgozó, névtelenséget kérő vezető szabályozási szakemberrel.

  Amikor megkérték, hogy tekintse át és kommentálja az EMA értékelését, Malone megjegyezte, hogy a termék EUA engedélyezése előtt nem végeztek normális farmakokinetikai és farmakotoxikológiai vizsgálatokat.

  “Különösen meglepett, hogy a szabályozási dokumentumok dossziéja nem GLP PK- és Tox-vizsgálatokon alapuló, a végleges vakcinától jelentősen eltérő formulákra támaszkodó, embereken történő felhasználás engedélyezését jelzi” – mondta Malone.

  A TrialSite másik forrása az áttekintés befejezése után a következőket jegyezte meg: “Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) 2021. február 19-én kiadott Comirnaty (COVID-19 mRNS vakcina) értékelő jelentésének toxikológiai szakaszának (2.3.3) gyors áttekintése aggályokat vet fel a preklinikai vizsgálatok eredményeinek klinikai alkalmazhatóságával kapcsolatban:

  “Az LNP-formulált módosított mRNS (modRNS) biodisztribúciójának meghatározása érdekében a kérelmező két különböző, nem GLP-alapú vizsgálatban, egereken és patkányokon vizsgálta a modRNS eloszlását, és meghatározta egy surrogátum luciferáz modRNS biodisztribúcióját.

  “Így megkérdőjelezhető a nem-GLP vizsgálatok érvényessége és alkalmazhatósága, amelyeket a vizsgált mRNS-vakcina egy változatával végeztek.

  “Ezen túlmenően az EMA számára nem szolgáltattak genotoxicitási adatokat.”

  A hivatalos kormányzati beszámolók szerint a COVID vakcinák minimális kockázatot jelentenek a COVID fertőzés kockázataihoz képest. Ez a meggyőződés képezi az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság sürgősségi felhasználási engedélyének alapját, amely kockázat-haszon elemzésen alapul.

  A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (Centers for Disease Control and Prevention) mellékhatások jelentési rendszerében (Vaccine Adverse Events Reporting System, VAERS) végzett keresés azonban 294 801, a COVID vakcinákat követő mellékhatásokról szóló jelentést tárt fel, köztük 5 165 halálesetet és 25 359 súlyos sérülést 2020. december 14. és 2021. május 28. között.

  Bár az amerikai kormány azzal érvel, hogy a halálesetek egyikét sem hozták hivatalosan összefüggésbe a COVID vakcinákkal, és a bejelentett nemkívánatos események kockázata alacsony, e dokumentumok és a kapcsolódó információk felfedezése megváltoztathatja az EU engedélyezési határozat alapjául szolgáló kockázat-haszon értékelést – jelentette a TrialSite News.

  Amint arról a The Defender és a TrialSite News beszámolt, a tudósok által az információszabadságról szóló törvény (FOIA) révén megszerzett dokumentumokból kiderült, hogy preklinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a vakcina aktív része (mRNS-lipid nanorészecskék) – amelyek a tüskés fehérjét termelik – nem maradt az injekció beadásának helyén és a környező nyirokszövetben, ahogy azt a tudósok eredetileg feltételezték, hanem széles körben elterjedt a szervezetben, és felhalmozódott különböző szervekben, többek között a petefészekben és a lépben.

  Ifj. Robert Kennedy tweet: https://twitter.com/RobertKennedyJr/status/1400804414613561344?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1400804414613561344%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fchildrenshealthdefense.org%2Fdefender%2Fpfizer-skipped-critical-testing-quality-standards-covid-vaccine%2F

  A tudósok által megszerzett kutatások azt mutatják, hogy a COVID vakcina tüskefehérje eljuthat az injekció beadásának helyéről + felhalmozódhat a szervekben + szövetekben, beleértve a lépet, csontvelőt, májat + “magas koncentrációban” a petefészkekben.

  A kutatás szerint ez a spike fehérje nem kívánt helyeken, többek között az agyban, a petefészkekben és a lépben történő termelődéséhez vezethet, ami az immunrendszer szervek és szövetek megtámadásához vezethet, ami károsodást eredményezhet, és komoly kérdéseket vet fel a vakcinával kapcsolatos genotoxicitási és reprodukciós toxicitási kockázatokkal kapcsolatban.

  Byram Bridle, vírusimmunológus, az ontariói Guelphi Egyetem docense, aki tavaly 230 000 dolláros támogatást kapott a kanadai kormánytól a COVID vakcina fejlesztésével kapcsolatos kutatásokra, elmondta, hogy ő és egy nemzetközi tudóscsoport információkérést nyújtott be a japán szabályozó hatósághoz, hogy hozzáférjenek a Pfizer biodisztribúciós tanulmányához.

  A Bridle által megszerzett biodisztribúciós tanulmány kimutatta, hogy a COVID tüskefehérje bekerül a vérbe, ahol az oltás után néhány napig kering, majd felhalmozódik a szervekben és szövetekben, többek között a lépben, a csontvelőben, a májban, a mellékvesékben és “meglehetősen magas koncentrációban” a petefészkekben.

  “Nagy hibát követtünk el. Egészen mostanáig nem jöttünk rá” – mondta Bridle. “Azt hittük, hogy a tüskefehérje egy nagyszerű célantigén, nem tudtuk, hogy maga a tüskefehérje egy toxin és egy patogén fehérje”, amely a szervezetünkben kárt okozhat, ha a keringésbe kerül.

  A 12-17 évesek körében a COVID vakcina okozta sérülésekről szóló jelentések 1 hét alatt több mint háromszorosára nőttek, a VAERS-adatok szerint.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-data-reports-injuries-12-to-17-year-olds-more-than-triple/

  A VAERS az Egyesült Államokban a kormány által finanszírozott elsődleges rendszer a nemkívánatos vakcinareakciók bejelentésére. A VAERS-hez benyújtott jelentések további vizsgálatot igényelnek, mielőtt az okozati összefüggés megerősíthető lenne.

  A VAERS minden pénteken nyilvánosságra hozza az összes, egy meghatározott időpontig beérkezett vakcinasérülésről szóló jelentést, általában a közzététel időpontja előtt körülbelül egy héttel. A mai adatok azt mutatják, hogy 2020. december 14. és május 21. között összesen 262 521 nemkívánatos eseményt jelentettek a VAERS-nek, köztük 4 406 halálesetet – ami 205-tel több, mint az előző héten – és 21 537 súlyos sérülést, ami 3 009-nel több, mint az előző héten.
  Az e heti adatok szerint a 12-17 évesek körében összesen 3449 nemkívánatos eseményt jelentettek, szemben a múlt heti 943 jelentéssel. Az e heti adatok 58 súlyos nemkívánatos eseményről szóló jelentést tartalmaztak a 12-17 éves korcsoportban.

  Az Egyesült Államokban május 21-ig 281,6 millió adag COVID vakcinát adtak be. Ebből 120 millió adag a Moderna, 152 millió adag a Pfizer és 10 millió adag a Johnson & Johnson (J&J) COVID vakcinájából.

  A május 21-ig bejelentett 4406 haláleset 23%-a az oltást követő 48 órán belül következett be, 16%-a 24 órán belül, 38%-a pedig olyan személyeknél következett be, akik az oltást követő 48 órán belül betegedtek meg.

  Az e heti VAERS-adatok szerint:

  A halálesetek 20%-a szívbetegségekhez kapcsolódott.
  Az elhunytak 54%-a férfi, 44%-a nő volt, a fennmaradó halálesetekről szóló jelentésekben pedig nem tüntették fel az elhunyt nemét.
  A haláleset átlagos életkora 74,4 év volt, és a legfiatalabb bejelentett halálesetek között két 15 éves (VAERS I.D. 1187918 és 1242573 ) és egy 16 éves (VAERS I.D. 1225942) volt. Voltak más bejelentett halálesetek is 16 év alatti gyermekeknél, amelyeket nem lehetett megerősíteni, vagy nyilvánvaló hibákat tartalmaztak.
  Május 21-ig 1641 terhes nő jelentett a COVID vakcinákkal kapcsolatos nemkívánatos eseményeket, köztük 527 esetben vetélést vagy koraszülést.
  A 2 577 bejelentett Bell-bénulásos eset 52%-át a Pfizer-BioNTech vakcinázást követően jelentették, 41%-át a Moderna vakcinával történő oltást követően, 192 esetben, azaz 9%-ban pedig a J&J-vel együtt jelentették a Bell-bénulásos eseteket.
  Guillain-Barré-szindrómáról 238 esetben érkezett jelentés, az esetek 43%-át a Pfizer, 38%-át a Moderna és 23%-át a J&J-nek tulajdonították.
  74 781 anafilaxiás esetről érkezett jelentés, amelyek 39%-át a Pfizer vakcinának, 50%-át a Modernának és 10%-át a J&J-nek tulajdonították.
  A véralvadási zavarokról 4 433 jelentés érkezett. Ezek közül 1 842 jelentést a Pfizer, 1 359 jelentést a Moderna

  A CDC vizsgálja a COVID vakcinát követő szívproblémákat tinédzsereknél, serdülőknél

  Május 24-én a The Defender beszámolt arról, hogy a CDC vizsgálja a COVID ellen beoltott tinédzserek és fiatal felnőttek szívproblémáiról szóló jelentéseket. A CDC védőoltási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága május 17-én kiadott egy tanácsot, amelyben figyelmeztette az orvosokat a szívizomgyulladásról szóló jelentésekre, amelyek a jelek szerint túlnyomórészt serdülőknél és fiatal felnőtteknél jelentkeztek, gyakrabban férfiaknál, mint nőknél, gyakrabban a második adagot követően és jellemzően a Pfizer vagy Moderna vakcinákkal történő oltást követő négy napon belül. A legtöbb eset “enyhének” tűnt, és a nyomon követés folyamatban van.

  A CDC közölte, hogy megfigyelőrendszerei nem találtak több szívizomgyulladásos esetet, mint amennyi a lakosság körében várható lenne, de a védőoltásokkal foglalkozó bizottság tagjai szerint az egészségügyi szolgáltatókat tájékoztatni kell a “lehetséges mellékhatásról” szóló jelentésekről.

  A szívizomgyulladás a szívizom gyulladása, amely szívritmuszavarhoz és halálhoz vezethet. A Ritka Rendellenességek Nemzeti Szervezete szerint a szívizomgyulladás lehet fertőzések következménye, de “gyakrabban a szívizomgyulladás a szervezet immunreakciójának eredménye a kezdeti szívkárosodásra”. A szívburokgyulladás a szívet körülvevő szövetek gyulladása, amely éles mellkasi fájdalmat és egyéb tüneteket okozhat.

  Amint arról a The Defender május 26-án beszámolt, egy héttel azután, hogy a CDC bejelentette, hogy vizsgálja a nemrég beoltott fiatal felnőttek szívgyulladását, Connecticut 18 új szívproblémás esetet jelentett olyan tizenévesek körében, akik COVID vakcinát kaptak. Mind a 18 eset kórházi kezeléssel járt – a túlnyomó többség néhány napra, míg egy személy május 26-án még mindig kórházban volt.

  Jen Psaki, a Fehér Ház sajtótitkára a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Biden-kormányzat a bejelentett szívizomgyulladásos esetek ellenére továbbra is azt tanácsolja a fiataloknak, hogy oltassák be magukat.

  A VAERS-ben végzett keresés 419 szívburokgyulladás és szívizomgyulladás esetet tárt fel, minden korcsoportban, amelyet 2020. december 14. és május 21. között jelentettek az Egyesült Államokban a COVID-oltást követően. A 288 bejelentett esetből 247 esetet a Pfizer, 151 esetet a Moderna és 20 esetet a J&J COVID vakcinájának tulajdonítottak.

  A Moderna június elején kéri az FDA engedélyét a 12-17 évesek számára

  Május 25-én a Moderna bejelentette, hogy vakcinája biztonságosnak és 100%-os hatékonyságúnak bizonyult a COVID elleni védelemben egy több mint 3700 12 és 17 év közötti résztvevővel végzett 3. fázisú vizsgálat során – jelentette az Axios. A vállalat szerint nem merültek fel jelentős biztonsági aggályok, és a mellékhatások általában összhangban voltak a korábbi, felnőttek körében végzett vizsgálatban tapasztaltakkal.

  A Moderna azt tervezi, hogy a jövő hónapban az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságtól a tizenévesek számára kifejlesztett COVID vakcinájára kiterjesztett sürgősségi felhasználási engedélyt kér. Ha engedélyezik, ez lenne a második fiatal tizenévesek számára elérhető vakcina.

  A COVID miatt kórházba került gyerekek száma legalább 40%-kal megnövekedett.

  Május 26-án a The Defender arról számolt be, hogy a Hospital Pediatrics folyóiratban megjelent két tanulmány szerint a COVID miatt kórházba került gyermekek számát legalább 40%-kal túlszámolták, ami potenciális következményekkel járhat a gyermekek beoltásának igazolására használt országos adatokra nézve.

  A Stanford University School of Medicine kutatói által készített egyik tanulmány megállapította, hogy a SARS-CoV-2 fertőzések számbavétele a kórházban fekvő gyermekeknél túlbecsülte a COVID hatását a gyermekpopulációban, mivel a számok sok tünetmentes beteget tartalmaztak.

  A 117 kórházi felvételből a szerzők arra a következtetésre jutottak, hogy 53 beteget (45%) a vírustól független okokból vettek fel. A tanulmány azt is megállapította, hogy a SARS-CoV-2-ként kódolt 39,3% (vagy 46 beteg) valójában tünetmentes volt.

  A második tanulmányban a 2020. május 1. és 2020. szeptember 30. között a SARS-CoV-2-re pozitívként feltüntetett 146 betegnyilvántartásból a szerzők 58 beteget (40%) “véletlen” diagnózisnak minősítettek – vagyis a kórházi felvételt megelőzően nem dokumentálták a COVID-tüneteket.

  Ugyanez a tanulmány 68 beteget, azaz 47%-ot a “potenciálisan tünetmentes” kategóriába sorolt, amit úgy definiáltak, hogy “a COVID-19 nem volt a felvétel elsődleges oka ezeknél a betegeknél, és a COVID-19 önmagában nem igényelt közvetlenül kórházi kezelést a kísérőbetegség nélkül”.

  “A célunk az, hogy pontos adatokkal rendelkezzünk arról, hogy a gyermekek mennyire betegednek meg” – mondta Dr. Alan Schroeder, a gyermekgyógyászati intenzív ellátás és a gyermekkórházi orvoslás klinikai professzora. “Ha a kórházak pozitív SARS-CoV-2 teszteredményeire hagyatkozunk, akkor körülbelül kétszeresére fújjuk fel a gyerekeknél a betegség miatti kórházi kezelés tényleges kockázatát.”

  Az OSHA hirtelen megfordítja az irányt, és azt mondja, hogy a munkáltatók nem lesznek felelősek a COVID vakcina okozta sérülésekért

  A szövetségi munkavédelmi és egészségügyi hatóság (OSHA) gyorsan megváltoztatta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy a COVID vakcinákat megbízó vállalatoknak “regisztrálandó sérülésekként” kell kezelniük a mellékhatásokat, és bejelentette, hogy a továbbiakban nem fogja végrehajtani korábbi döntését.

  Az OSHA közölte, hogy a változtatást azért hozta meg, hogy elkerülje “a dolgozókat a COVID-vakcina beadásától való “elrettentés látszatát”, valamint azért, mert nem kívánta “elrettenteni a munkáltatókat az oltási erőfeszítésekben”.

  A The Defender megkereste az OSHA-t, és megkérdezte, hogy miért változtatta meg hirtelen az ügynökség az irányelvét, ki gyakorolt nyomást az OSHA-ra, hogy változtasson az álláspontján, és miért nem rögzítik munkával kapcsolatos sérülésként a COVID vakcina által okozott mellékhatásokat, amelyeket egy munkavállalónak a foglalkoztatás feltételeként kötelezően be kell kapnia, és amelyek a 29 CFR 1904.7. pontja alá tartoznának.

  Az OSHA válaszában a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központokhoz (Centers for Disease Control and Prevention) utalt minket, ahol többet olvashatunk a koronavírusról, a helyi és regionális OSHA-létesítményekről, valamint az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériumának honlapjáról. Az OSHA szóvivője nem volt hajlandó további információkkal szolgálni.

  Belgium felfüggeszti a J&J vakcinát a 41 év alattiak számára

  Május 27-én a The Defender arról számolt be, hogy Belgium bejelentette, hogy felfüggeszti a J&J oltóanyagával történő oltásokat a 41 év alattiak számára, miután egy nő vérrögök miatt meghalt, miután megkapta az oltást.

  Az EMA a belga és a szlovén gyógyszerhatósággal együtt vizsgálja a nő halálát, valamint más, vérrögökről szóló jelentéseket, és felkérte a J&J-t, hogy végezzen el egy sor további vizsgálatot, hogy segítsen felmérni az oltás és a ritka vérrögök közötti lehetséges kapcsolatot.

  A kutatók az AstraZenecát fiatal felnőttek agyvérzésével hozták összefüggésbe

  A The Defender május 27-én számolt be az AstraZeneca oltóanyagával összefüggésbe hozható, fiatal felnőtteknél előfordult nagyér-elzáródásos stroke első eseteiről, amelyeket a Journal of Neurology Neurosurgery & Psychiatry című szaklapban online megjelent levélben írtak le először részletesen.

  A három eset, amelyek közül az egyik halálos kimenetelű volt, két 30-as vagy 40-es éveikben járó nőnél és egy férfinál fordult elő, akiknél a VITT jellemzői jelentkeztek, az AstraZeneca vakcinával összefüggésbe hozható reakció.

  “Ezek az első részletes jelentések az AstraZeneca COVID vakcina után feltételezhetően VITT által okozott artériás stroke-ról, bár a VITT-adatokban már korábban is említést tettek a stroke-ról” – mondta a vezető szerző, Dr. David Werring, a University College London Queen Square Institute of Neurology Stroke Research Centre klinikai neurológus professzora a Medscape Medical Newsnak.

  Növekszik az AstraZeneca vakcina okozta vérrögök miatti halálesetek száma

  A The Defender május 27-én számolt be arról, hogy egy negyvenes éveiben járó ontariói férfi meghalt, miután megkapta az AstraZeneca vakcina első adagját. Dr. Barbara Yaffe, Ontario helyettes egészségügyi főorvosa elmondta, hogy halálát vizsgálják, de a férfi a vakcina által kiváltott immuntrombotikus trombocitopéniában szenvedett. Dr. David Williams főorvos május 11-től korlátozta az AstraZeneca oltásokat azok számára, akik még nem kapták meg az első adagot, a vártnál magasabb vérrögképződési arány miatt.

  Görögországban egy 63 éves nő az AstraZeneca-oltást követően vérrögökben halt meg. Az eset egyike volt annak a négynek, amelyet az Országos Gyógyszerügyi Szervezet vizsgál az AstraZeneca vakcina és a ritka vérrögök közötti lehetséges összefüggés miatt.

  Május 27-én a The Guardian arról számolt be, hogy Lisa Shaw, a BBC díjnyertes rádiós műsorvezetője családja szerint meghalt, miután az AstraZeneca oltást követően vérrögök keletkeztek. A 44 éves nőnek egy héttel az oltás beadatása után erős fejfájása lett, majd néhány nappal később súlyosan megbetegedett – áll a rokonok közleményében. Shaw május 21-én halt meg a Royal Victoria kórházban, miután vérrögök és vérzés miatt az intenzív osztályon kezelték.

  Az Egyesült Királyság gyógyszer- és egészségügyi termékeket szabályozó hatósága szerint a vakcina előnyei a legtöbb ember számára továbbra is meghaladják a kockázatokat. Nem bizonyította, hogy a vakcina okozza a vérrögöket, de azt mondta, hogy a kapcsolat egyre szilárdabb.

  Amint arról a The Defender május 25-én beszámolt, az Európai Gyógyszerügynökség vizsgálja Stephanie Dubois brit divatmodell halálát, aki napokkal az AstraZeneca COVID vakcina első adagjának beadása után halt meg vérrögben. A 39 éves Dubois-nak az egészségügyi tisztviselők szerint nem volt semmilyen alapbetegsége a nicosiai kórházban, ahová május 14-én került, miután légzési problémákat tapasztalt. A divatmodell agyvérzést szenvedett és kómában volt, mielőtt május 21-én elhunyt.

  A kétszeres olimpiai bajnok íjász, Haziq Kamaruddin 27 éves korában, május 14-én halt meg, miután összeesett otthonában néhány nappal azután, hogy megkapta a Pfizer COVID vakcináját. Kamaruddin szívkoszorúér-elzáródás miatt halt meg – közölte szombaton az egészségügyi minisztérium, hozzátéve, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a vakcinával kapcsolatban állna.

  A Yale Medicine szerint a koszorúér több okból is elzáródhat, többek között vérrög miatt.

  Amint arról a The Defender a múlt hónapban beszámolt, mindhárom, az Egyesült Államokban engedélyezett vakcina, köztük a Pfizeré is, potenciálisan vérrögöt okozhat.

  A CDC 81 napja nem veszi figyelembe a The Defender megkereséseit.

  A CDC honlapja szerint “a CDC minden halálesetről szóló jelentést nyomon követ, hogy további információkat kérjen, és többet tudjon meg a történtekről, valamint annak megállapítására, hogy a haláleset a vakcina következménye volt-e, vagy attól független”.

  Március 8-án a The Defender a COVID vakcinákkal kapcsolatos bejelentett halálesetekkel és sérülésekkel kapcsolatos kérdések írásos listájával fordult a CDC-hez. Május 19-én a CDC egyik alkalmazottja közölte, hogy kérdéseinket átnézték, és a rendszerükben folyamatban van a megkeresésünk, de a válasz másolatát nem adta át nekünk.

  81 nap telt el azóta, hogy elküldtük az első e-mailt, amelyben a VAERS-adatok és jelentések iránt érdeklődtünk.

  MINDEZEK UTÁN: JOGUNK VAN TUDNI, MILYEN MELLÉKHATÁSOK JELENTKEZTEK AZ ITTHON OLTOTTAKNÁL KOR SZERINTI BEOSZTÁSBAN, GYÁRTÓK SZERINT SZÉTSZEDVE!
  AHHOZ IS JOGUNK VAN, HOGY AZ OLTÁSOK UTÁN KI, MIBEN HALT MEG, S MENNYI IDŐVEL TELT EL A BEADÁS UTÁN, SZINTÉN GYÁRTÓK SZERINT.
  Ma láttam, hogy a BETHESDA korházban is megtalálták azokat, akik az oltás mellett kezdenek kampányolni.
  Korábban már írtam: Orbán az egész lakosságot oltani akarja a csecsemőket is beleértve, – megfelelve a “világkormányt” tervező háttérhatalomnak.
  És már itt a következő (The Great Reset) lépés a digitális valuta – lsd mai hírek EU. Csak még azt nem mesélik el, hogy a szabadalom biometrikus azonosótít is tartalmaz.
  A Cov.19 – “világjárvány” nem a betegségről, fertőzésről szól, hanem többek között a depopulációról.
  Ezt indirekt módon még Bill Gates is elismerte, aki az egyik interjúban/előadásában elmondta, hogy az oltások, – ha jól dolgozunk – 10-15%-kal fogják csökkenteni a népességet.
  SOHA NEM LESZ OLYAN AZ ÉLETÜNK, MINT 2019-BEN, VAGY KORÁBBAN VOLT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük