Másik Magyarország – Álom vagy valóság? – Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna

Agenda 2030: a fenntartható fejlődésért? Milyen és melyik rendszert, kik és hogyan akarják fenntartani? Egy forgatókönyv részletei pontról pontra. Rossz álom vagy valóság? Az Antikrisztus tízparancsolata a georgiai köveken? “Sváb”bogárral az élen! Nyertesek és vesztesek, gazdagok és szegények, jóllakottak és éhezők. Hányszor üssön még az óra, NE térjenek nyugovóra!

Hallgatni és nézni a moziban kell. Itt és most ébredni, hallani és látni kell! “Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!” www.nexustv.hu

4 thoughts on “Másik Magyarország – Álom vagy valóság? – Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna

 1. Nagy tisztelet és köszönet Prof. Dr. Bardócz Zsuzsannának az előadásért, de különösen a végszavakért, hogy bár ez egy végtelenül gonosz terv, de nekünk kötelességünk ezt meg kell akadályozni.

  Minden ember Isten teremtménye, és minden embert és közösséget Isten szeretete élteti, és amíg szeretet van, addig ember is van, és addig, amíg szeretetközösség is van, és addig remény is van.

  Valahol olvastam, hogy az ember úgy van megteremtve, hogy minden ember minden sejtje tudja a valaha élt összes ember összes sejtének összes tudását. Ennek az alapja az univerzummal való kapcsolat.
  De a háttérhatalom, ezt megakadályozandó, elkezdték kicsi gyermekkortól a fluor adagolást, majd ez ivóvízbe és fogkrémbe, és még ki tudja mibe belerakva mérgezik az embereket,és ezzel szándékosan és tudatosan elsorvasztják a tobozmirigyünket.
  Ez a tobozmirigy a harmadik szem, az univerzummmal való kapcsolattartás legfőbb szerve szerve.
  Ha megnézzük az ókori relikviákat, ott mindegyiken rajta van, egy tobozszerű képződmény, utalva ennek rendkívüli fontosságára.

  Az ember testének és lelkének tönkretételét a kötelező oltásokban található mérgekkel érik el, amelyekben többek között rengeteg higany van, és alumínium. Ez felelős a régen soha nem ismert olyan betegségekért, mint Parkinson-kór, Alzheimer-kór, diszlexia, autizmus, táplálékallergia, és gyógyszerallergia, és a végtelenségig lehetne a felsorolást folytatni.

  De a mostani vakcina az embert teljes egészében levágja az univerzumról, és ezzel az emberel lelkének elpusztítását célozza meg.
  Rudolf Steiner megjósolta a jövőt, ahol a vakcinák ellophatják lelki természetünket, mégpedig oltóanyaggal.
  “A materialista orvosok kötelessége lesz az emberiségből a lelket kivonni.
  Ilyen vakcinával az éteri testet kiválaszthatja a fizikai testtől. Amikor az éteri test külön van, a lélek és az uNIVERZUM közötti kapcsolat rendkívül instabillá válik, és a vakcina olyan erőké válik, amely a tudatot az anyagba tolja.
  Ezt követően az ember már nem lesz szabadulni az anyagi érzéketől, és az alkotmány értelmében állat marad, és többé nem elérhet szellemi tudatot.”
  https://nikolaosanaximandros.gr/o-steiner-kai-oi-daimones-tou-aimatos/

 2. Az előadás címének a “A népirtó polip csápjai”-t adnám. Mindegyik módszer célja a népesség csökkentés. Egyik tervezett intézkedés se minősíthető humánusnak, a jólétet, az egészséget, a tehetséget, az egyéni kiteljesedést szolgálónak.

  Néhány elhangzott témához szeretnék pár megjegyzést fűzni, amik teljesen blöffölések.
  Korábban már írtam, hogy teljes blöffnek tartom a mű magzat teremtést, hiszen csak teremtett tud megnőni és élni, élő szülő nélkül nincs élet. Nincs mű magzat, csak ellopott életek vannak.
  A másik az oltottak gondolkodási képessége, akik kvázi elektrosokkot kaptak.
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Kondenz%C3%A1tor_(%C3%A1ramk%C3%B6ri_alkatr%C3%A9sz)
  “Kondenzátor az az áramköri elem (alkatrész), amely villamos tér létrehozásával elektromos töltést képes tárolni.”
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Idegsejt
  Ha a kettő dolgot összeteszem, az idegsejtben levő élő kondenzátor villamos tér létrehozásával elektromos töltést képes tárolni. Ezt a képességet blokkolja az oltás. Ettől ember marad mindenki, de korlátozott, sokkolt értelmi vagy egyéb szervi működési képességgel. (Az idegsejt vagy idegsejt aktivitás pusztulást ki lehet mérni valahogy?)
  Azt is utópiának tartom, hogy közös agyat lehet létrehozni, inkább közös agyatlanságot, ahogy ezt látjuk is a gyakorlatban.
  Azt is utópiának tartom, hogy a szervrendszerek részeinek elektromos tere azonos lenne, nagyságuk, kapacitásuk és egyéb tulajdonságaik is mások, ahogy minden szervben mások a sejtjeink, a sejtek energiája is más, időben is változó, és ez az energia nem kivehető, mint egy műtét, vagy kigyűjthető, mint a vér lecsapolás. Az elektromos aksi lemeríthető, ahogy az autó aksi is használaton kívül (https://villamautonyitas.hu/mi-szivja-le-az-auto-akkumlatorat/?cn-reloaded=1). A szívet szokták bebikázással újraindítani. De ezek szerint el akarják hitetni, hogy ‘bebikázhatók’ a lemerült sejtek, bármely szervben. Csakhogy az ember kicsit bonyolultabb működésű, mint egy autó. Utópia, hogy majd egymást fogjuk bebikázni, mint egyik autó a másikat. Egy aksi-aksi kapcsolat még megoldható, de az ember nem egy darab sejt, az autó pedig ebből a szempontból “egysejtű”. Hiszi a piszi az ilyen történeteket. Egyébként az életerő finomhangolására léteznek már módszerek.
  A hivatkozott wikipédia szócikkből: “Egy kondenzátor meghibásodása számos okból bekövetkezhet:
  mechanikai sérülés idegen behatás által; túlfeszültség; határfrekvencia túllépése; rövidzár; öregedés, kiszáradás; fordított polaritás miatti gázképződés, robbanás.”

  Sajnos saját tapasztalatból mondom, hogy szeretettel nem sikerült a ‘leukémiával oltott” macskámat meggyógyítani a leukémiájából. Viszont megtartani egy hosszú életre igen, de a szenvedését nem a szeretet csökkentette le, se egyéb hivatalos leukémia terápia (amit nem kapott), hanem alternatív módszerek valamennyi ideig. A szeretet megtart, ameddig tart(hat). A szeretet is egy tudás, ösztönös, spirituális tudás, amivel élni lehet, és ami nélkül nem lehet élni.

  1. A szeretet és hit a legmagasabb szintű rezgés, és energia, ami gyógyíthat, és akár életet menthet.

   Szeretném megosztani a saját tapasztalatomat, ami EGY ÁLTALAM MGTAPASZTALT FÖLDÖN TÚLI CSODA VOLT.
   Édesapámnak 1980-ban azt mondták, meg kell műteni, szívbillentyűt és koszorúeret kell cserélni, egyébként 3 hónapja van hátra. Közben megszületett a fiam, az unokája, és olyan energiákat kapott, hogy 17 évig nem volt semmi baja, és teljes életet élt.
   Majd 17 év után egyszerre összeomlott a szervezete, ráadásul vidéken félrekezelték, ezért életveszélyes állapotba került a Szabolcs utcai kórházba. Egy hónapig tartott, amíg olyan állapotba hozták, hogy műthető legyen.
   Megműtötték, a műtét úgy nézett ki, hogy sikerült, de a kezelő orvos gondosságának köszönhetően pár nap múlva rájöttek, hogy a billentyű elengedett, mert előtte szívbelhártya gyulladása volt.
   Visszakerült az intenzív osztályra, és azt mondták, sajnos újra meg kellett operálni. Két nap múlva tűzték ki a műtétet, miután kiürült a szervezetéből a véralvadásgátló. Állandó telefonos kapcsolatban voltam a kórházzal.
   Reggel 7-kor megműtötték, és amikor telefonáltam, azt mondták, nem sikerült a műtét, továbbra is elenged a billentyű, már a professzor nagyítóval keresi, hogy hol.
   Délben ismét fenyitották, és amikor telefonáltam, ugyanezt erősítették meg, és azt mondták, hogy éjszaka ismét megműtik. Akkor már egy héten belül negyedszer. Azt mondták, hogy nagyon kevés az esély.
   Kétségbeestem Amikor a családom este 10 órakor lefeküdt, én gyertyát gyújtottam, és órákig imádkoztam, szinte megállás nélkül.
   Nekem nagyon rossz a vizualizációs képességem, és az agykontrollt sem tudtam emiatt használni.
   De akkor, szinte transzállapotba kerültem a folyamatos ima-mormolástól, és láttam közelről a papámat a kórteremben, és csak azt mondogattam neki, papa gyógyulj meg, papa nagyon szeretünk.
   Másnap, a műtét után a professzor nem sok jóval biztatott, csak annyit mondott, hogy mindent megtett, amit csak lehetett, és hogy Isten kezében vagyunk.
   Hetekig válságos volt az állapota, de mi minden nap mentünk hozzá, simogattuk, és beszéltünk hozzá akkor is, amikor nem volt magánál.
   És bő másfél hónap alatt teljesen meggyógyult, még az orvosok is a csodájára jártak, és mondták, hogy ebben a mi szeretetünknek is része volt.
   A professzor egy nemzetközi előadáson bemutatta a papám esetét, ami egy teljesen reménytelen helyzetben végrehajtott sebészi bravúr volt, és amiért nem lehet elég köszönetet mondani.
   Az egész kórház rendkívüli volt, szinte mindenki egyként drukkolt a papám felépüléséhez.
   Ahol van hit, és van szeretet, ott vannak csodák is.
   Mert ahogy az imának,és a szeretet-energiának óriási teremtő ereje van, úgy a negatív energiáknak és érzelmeknek betegséget okozó, pusztító ereje van.
   Áldás/szeretet Mindenkinek!

   1. 10 EMBER HALT MEG SZÍVROHAMBAN EGY TÁNCFESZTIVÁLON INDIÁBAN

    A szeretet leukémiát nem gyógyít. Sok ember szerete se. Hosszan tartó, napi együttérző szeretete se.
    Az AI adatbázishoz, ami ezek után se fogja tudni értelmezni a szót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük