Az oltások halálozási esetei néhány készítményre vezethetők vissza! – Dr. Bodo Schiffmann

A jó hír azok számára, akik nem ezen készítményből kaptak, hogy ők nagy valószínűséggel a nagy számú placebo-készítményekből kaptak, de nem is kaptak ezzel védelmet! Tehát amit ígértek nekik, hogy védettek lesznek, az nem igaz!

Ezt tudjuk is! Oltottak terjesztik a betegséget! Így utólagosan nézve a dolgot, ez jó számotokra! Mások meg fogják állapítani, hogy magasan veszélyes készítményből kaptak! És, hogy legjobb esetben is, most életük végéig, vérhígító gyógyszereket kell szedjenek! Ez az, ami itt történt! Egyértelműen bizonyítani tudjuk ezt!

Dr. Bodo Schiffmann

8 thoughts on “Az oltások halálozási esetei néhány készítményre vezethetők vissza! – Dr. Bodo Schiffmann

 1. “A jó hír azok számára, akik nem ezen készítményből kaptak, hogy ők nagy valószínűséggel a nagy számú placebo-készítményekből kaptak, de nem is kaptak ezzel védelmet! Tehát amit ígértek nekik, hogy védettek lesznek, az nem igaz!”

  Ez az utolsó mondat elég rosszul sikerült! Pont hogy azzal kaptak védelmet, hogy nem nyomták beléjük a biofegyvert! A védelmet a nem szétbarmolt immunrendszerük adta, ahogy az összes oltatlannak is!

 2. Igen tudjuk. Meg sok minden mást is tudunk. Meg azt is tudjuk, hogy kötelezik majd mindenkire, mint sógoréknál tették. Na akkor mit tudunk majd? Mehetünk mi is “oltakozni” hiába “tudunk” mindent :(.

 3. Népirtás “észre ne vegyék” módszerekkel + temérdek pénz bekebelezése a vakcinák gyártása, vagyis a szurik után. Sajnos az emberek még mindig nem ébredtek fel eléggé.

 4. https://t.me/miteinander_mutig_sein/10203?fbclid=IwAR3apmp9Fegtb8-HQhW4IA7051KF3aD0F18X79ZEGdQLINbJQRH-COIRcIM

  Dr. Carola Javid-Kistel Telegramjáról, de ő is úgy kapta:
  “Az orvosi területeken abszolút titoktartás van, de az emberek nem bírják tovább, nem akarnak tovább hallgatni.
  Ezek a képek egy NRW-i (Nordrhein-Westfalen) intenzív osztályról érkeztek hozzám. 2 betegről van szó oltás után. A videón látható beteg az elképzelhetetlen mértékű trombózissal nem élte túl. Sajnos nem tudni, hogy melyik vakcinát kapták, mivel ebben a kórházban tilos rákérdezni erre.
  Az ápoló a munkáját kockáztatta, hogy elkészítse ezeket a képeket, és régóta fontolgatja az elhunyt iránti tiszteletből, hogy közzé tegye-e a képeket.
  De az embereknek tudniuk kell, mit tesznek az oltások, mielőtt még többen halnak meg. “

 5. “A Kormányzati Tájékoztatási Központ beharangozójának megfelelően megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amely szerint február 15-étől csak az számít védettnek, aki oltott, aki átesett a fertőzésen az már nem. Aki oltott, de a fertőzés miatt nem vett fel újabb oltást, annak fontosak a megszabott határidők.”

  Ez még mindig csak egy vészhelyzeti engedélyt kapott, kísérleti szer, amelyről nincs bizonyítva, hogy vakcina egy soha nem izolált és tesztelt – nem ismert – vírus által okozott állítólagos megbetegedés ellen! Továbbá ezek még mindig csak emberkísérletek, mivel ezeknek a nem ismert és nem ellenőrzött tartalmú injecióknak továbbra se ismeretesek a rövid, közép és hosszútávú mellékhatásai hatásai. Illetve a rövid távúak közül már jelentkezett sok, de ezeket nem gyűjtitek, vagy letagadjátok! És most azzal, hogy fél évente akarjátok az emberekbe beletolni, már azt próbáljátok elhitetni az emberekkel, hogy ezeknek nem is lesznek közép és hosszútávú hatásaik… Már magába azért halált érdemelnétek, mivel kísérleti szerekként engedélyeztétek, viszont semmit nem tettetek meg ezek felügyeletére, folyamatos nyomon követésére, hogy naprakészen láthassa mindenki, hogy a kísérleti szerek beválnak-e vagy sem! Nem is tettetek semmi előkészületet rá, tehát tudtátok, hogy népirtásra készültek! Azt pedig kezdjük el firtatni, hogy még az országos tisztifőorvos se adott engedély ezek bevezetésére, mert leszarta, hogy neki mi lenne a dolga… Lehet azt gondolja veletek együtt, hogy ezt majd megússza ő is veletek együtt?! Nem fogjátok!

 6. Talán Karikó Katalint és Müller Ceciliát is bíróság elé kellene citálni ?
  Továbbá a BIONTECH és a hozzá hasonlókat is be kellene perelni és kártérítést követelni ? ? ?
  Továbbá az erőszakosan oltani akaró – pénzért – háziorvosokat is elő kellene venni, mert felelőtlenek voltak, és csupán parancsot teljesítettek ? ? ?
  A Nürnbergi perben sem csak Hitlert lehetett felelőssé tenni, hanem a végrehajtókat is elitélték. ” parncsot teljesítettek ”
  Vagy ez még ezután fog bekövetkezni ? ? ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük