A magyar beoltottak a kísérleti egerek?

Rusvai Miklós virológus professzor, Lantos Gabriella egészségügyi menedzser, elnökségi tag és Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház infektológus főorvosa.

14 thoughts on “A magyar beoltottak a kísérleti egerek?

 1. Miután teljesítette a kormány a bevállalt oltásszámot a gazdik felé, így csak most merik felszínre hozni, kisebb elszólásokkal, az igazságot. Mossák kezeiket! A beoltottak pedig meg sem hallják, talán. Az egyes médiafelületeken sem szerepelnek már első helyen a COVID-hírek, egyre jobban háttérbe szorulnak. Most egy kis fellélegzés, aztán ősszel ismét megemelik a melegítési ciklusokat, hogy igazolják a sok álpozitív teszttel egy újabb hullám jelenlétét. Valamikor el kell használni a rengeteg megvásárolt, még szavatossági időn belüli oltóanyagot. Közben jól jövedelmez a “haver” plasztik-kártya gyártóüzeme is. De már “jó fiúként” beharangozták, hogy az EU-s helyreállítási alap egy részét az egészségügyre fordítják, ami állítólag a nagy pandémia alatt sem ingott meg, stabilan állta a sarat. Nevetséges!!!

  1. Nem, inkább siralmas, velejéig romlott és undorító?
   Egyébként mindenben egyetértek!

 2. DÖBBENETES! Az oltástőkés vakcinapropaganda nyíltan “köztudottan” emberkísérlet módra váltott.

  1. Eddig is köztudottnak kellett volna lennie, hiszen akik oltást igényeltek olvashatták volna a lemondónyilatkozatukban – amit aláírattak velük -, hogy kísérleti “vakcináról” van szó, amelynek nem ismerik a hatásait és éppen ezért nem is vállalnak semmilyen felelősséget azok “mellékhatásaiért”, ami lehet halál is … Szóval, ha addig nem volt világos előttük, legalább akkor azzá kellett volna válnia…

 3. Szoval aki nem ohajt kiserleti allat lenni az megkulonboztetesben reszesul hogy meg a munkaja es elete is ramehet. Jol ertem?
  Lehet hogy szlavikot nem zavarja de pl engem nagyon is.

  A valodi szakertok mar most tudjak mi fog tortenni ket ev mulva. A vilag nepessege tobbsege ki fog purcanni az oltás miatt de a szoveg az lesz hogy a virus akkori mutansa okoz halalos pandemiat.

  Fizikailag rosszul vagyok attól ami folyik. Ha valamibe le fogok robbanni ez az ujfasiszta bagazs lesz az oka.

  Remelem egy uj nurnberg es borton var ezekre.

 4. Rá kellene döbbenni, hogy a teljes pártpolitikai berendezkedés, nevezzük “demokráciának”, “nemzetinek”, “liberálisnak”, “szocialistának”, vagy bárminek, csak egy fátyol, ami megakadályozza a tisztánlátást!
  Csak úgy, mint a korrupcióval átszőtt egyházak!
  Hangsúlyozom, egyházak, nem a vallás!
  A vallás támaszt adhat sokaknak, ha sokszor nem is racionalitáson alapul is, de legtöbbször legalább kemény elvek köré rendeződik.
  Minden ilyen politikai és egyházi vazallust el kell zavarni a bánatba dolgozni a földeken teljes vagyonelkobzással körítve, mert valóban csak a munka az értékteremtő! Az értékteremtők vérét szívjókat, magyarul élősködőknek hívjuk, melyektől minden élő organizmus teljes erejével szabadulni igyekszik!
  A pénz, ha nyomtatott, arany, részvény, vagy crypto ugyanúgy mindig a másikból aljas módon piócák képzeletvilága és aki abban hisz velük van és megérdemli sorsát!

 5. Te jó ég! El is mondják nyíltan! Kell ennél több? Vajon felébrednek az alvók ettől? Vagy természetesnek veszik, rendben van az, ami most kibuggyant a fentiek száján? Döbbenetes! Ezeknek túl kényelmes büntetés volna a börtön, a pokol tüzén kínok között kéne sütögetni őket azért, amit velünk tettek!

  1. Így igaz! A tisztánlátóknak pedig ez egy nyílt hadüzenet. Itt előbb-utóbb polgárháború lesz.. Látva ezt a sok aljasságot, amit megtesznek velünk, az ember keze ökölbe szorul, zsebében nyílik a bicska és legszívesebben már most a fegyver után nyúlna.
   Üzenem a vírusterror működtetőinek és kiszolgálóinak: ne várják meg, amíg elpattan a húr, mert akkor nem lesz kegyelem! Biztos, hogy közülünk is sokan elesnek és végül vérbe fojtják a covid-terror elleni lázadást, de az ő soraikat is megritkítjuk és a legfájdalmasabb pontjaikra fogunk csapást mérni.
   Egyébiránt pedig fel kellene már hogy tűnjön valakinek: milyen társadalmi rétegeket nem oltanak? Úgy értem, kiknek nem propagálják a “vakcinát”? Gondolkozzunk!
   Nos????
   Úgy van! Ezt az egész járványőrületet és oltásterrort a fehér ember kiirtására találták ki!

 6. Irtsd a lakosságot vakcinával, az elhalálozásokért pedig okold az oltatlanokat.
  Dr Szlávikkal ellentétben engem azért zavar pár dolog. Ez van.

 7. Egy ilyen arcátlanság után jött a régi időkben a népharag.A nép fia tudta mi a teendője, .kiegyenesítette a kaszát és egyesült a többi jó szándékú társával majd elindult lincselni.Az iménti mondat minden egyes szava véresen komoly. Vajon a ma emberében megvan e ezen jó szándék? Tekintettel arra, hogy az eutanázia vakcina egy időzített bomba, s azon túl, hogy az úgynevezett kovidhoz képest, már most szignifikánsan, nagyságrendekkel többen halnak meg, támadóoltásban, az embereknek már rég ébredniük kéne és egyenesíteni a kaszát.Az ilyen féreg kill gécek, szlávikok az arcunkba röhögnek. Miközben lelki terrorral, megfélemlítéssel hajtják a népet az oltással a halálba, lassan csepegtetik, hogy a szakemberek, most tanulgatják mit is okoz az oltás???Meg valóban ember kísérlet zajlik de senkit nem zavar mert van rá, vészhelyzeti engedély?Nem tudunk semmit, de azért oltsanak be gyerekeket is, meg a várandós, áldott állapotban lévő kismamákat is???Hogy nem folyósodik el az összes szerve ezeknek a férgeknek?Mit művelnek a világgal?????Lógniuk kell!!Lógnia kell az összes mocsoknak aki ezt eltervezte, parancsot adott rá, aki végrehajtotta, reklámozta, hagyta, tudta, engedte!!!Lógnia kell a RÚTCHILDNAK, a ROCKEFELLERNEK, OPPENHEIMERNEK, WARTBURGNAK, s a többi ebben részt vevő világot évszázadok óta irányító, milliárdokat legyilkoló népnyúzóknak. Lógni kell a kamerába tekintő, emberek szenvedésén örömmel mosolygó BILL GATESnek és a nyakában fordított keresztet hordó, aljas MELINDA GATESnek, akik már oly sok gyermeket bizonyítottan meggyilkoltak vakcinázással Afrikában, vagy meddővé tettek és meggyilkoltak kislányokat Dániában, vagy elvetéltek és meghaltak SZÁZEZRÉVELvárandós nők Indiában. Vagy itt van Klaus Schwab, a világgazdasági fórum vezetője, aki nyíltan venné el az emberek magántulajdonát, Elon Musk(lehet, h. nem így írják, tök mindegy), aki virtualis valósághoz, mesterséges intelligenciához akarja kapcsolni az embereket, de ne hagyjuk ki a terrorista Tedrost, a who vezetőjét, aki már több járvány eltusolása miatt is szörnyű károkat okozott és minimum közvetve vér is tapad a kezéhez, az összes ország(szinte nincs is kivétel, a Tanzán elnök meg is halt már mert ellenszegült) elnöke, aki tudatosan népét belevitte a népirtásba, támogatta és engedte, sőt zsarolta az országa lakóit, hogy felvegyék vesztükre a halálos injekciót…Mindnek lógnia kell!!Ezeknek semmi sem szent, már a gyermekeket vették célba.Lógniuk kell!!!Ha a nürnbergi perben, orvosokat végeztek ki, az általuk végrehajtott emberkísérletek miatt, akik hiába védekeztek azzal, hogy parancsot teljesítettek, akkor most ezeknek is LÓGNIUK KELL!!!!!!!!!!

 8. COVID vax témája összekapcsolódik a szintetikus menetrenddel, a Nanotech menetrenddel, az intelligens hálózattal és még sok minden mással . Egy ilyen oltással elérheti, hogy az étertest leváljon a fizikai testről. Az éteri test leválásakor a lélek és a világegyetem kapcsolata rendkívül instabillá válik, az ember pedig automatává válik, mert az ember fizikai testét akarattal és spirituális erőfeszítéssel kell csiszolni ezen a Földön. Tehát az oltás egyfajta erővé válik, amely a tudatot az anyaggal szegezi. Az ember már nem tud megszabadulni a materialista érzéstől. Alkotmánya szerint állat marad, és már nem tud lelkiismeretre kelni. ” Rudolf Steiner.

 9. Ez sajnos már a legelején értheő volt, hisz nincs kikisérletezve, s ennél fogva szó sem lehet róla hogy nem oltatom be magam.
  Hihetetlen hogy olyan erős félelemkeltéssel meg tudták győzni az embereket hogy saját maguk mentek mint a birkák a vágóhidra. Annyira sok kutató orvos és hasonló virológusok élő videói figyelmeztettek mindenkit, s azokra azt mondták, hogy hülyék,akik keményen meg voltak fenyegetve., az
  állásukat elveszthetik stb.
  Már ez is magában beszél, miért fenyegetik meg őket? Azért mert félrebeszélnek? Nem, hanem logikus azért mert az igazat mondják,de az emberek az ellenkezőjét hitték el. Nagyon szomorú, hogy rengeteg embert fogunk elveszteni mert képtelenek voltak logikusan gondolkodni. Vicc is született ezzel kapcsolatban. Két kis egér találkozik s kezdenek beszélgetni, s az egyik kérdezi, mond te neked megcsinálták a tesztet, és be is oltottak? Válasza : Na nem mert mi most meg vagyunk védve hisz most az embereken kisérleteznek. A vicc mindig az igazság oldalán születik.
  A jelenlegi Nürmbergi törvénykönyv alapján perlik Davost ezer ügyvéd és tizezer orvos, Dr. Reiner Füllmich jogi pert inditott a covid-19 csalás ügyében minden idők legnagyobb emberiség elleni bűncselekménye a világ második nürmbergi biróságának is nevezik. A PCR teszt csalás és a covid-19 lesz az évszázad esete Amivel csinálják a tesztet annak a végében nano produkt van, s annyira feldugják hogy az agy is kapjon belőle. A kórházban valakit operálni kell az orvos nem operálhatja meg a beteget ha a tesztet nem csinálják meg, Vagyis közönséges terror. Ha nem engeded meg akkor haljál bele a problémádba. Remélhetőleg hamarosan elérnek vele valamit, hogy állitsák meg ezt a borzalmat Interneten ezt meg lehet találni
  , az angol szöveg nagyon részletes 12 oldal amiben mindent elmagyaráz mi minden következményei lesznek az oltásoknak. Angliában már több a halott az oltásoktól mint maga a covid miatt volt..Mindet máglyán kellene megégetni akik ezt sinálták. Igen a világ népességét 500 millióra akarják csökkenteni. Tudjuk hogy a háttérhatalom bele fog kötni a perbe de remélhetőleg nem érnek el eredményt ebben.Mert amióta Jézus megszületett azóta mindent elkövetnek hogy a világ népeit megnyomoritsák, s még ezek ellen eddig senki nem tudott elérni eredményt.

  .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük