26 thoughts on “ÖSSZEHANGOLT ÖSSZEESKÜVÉS I. RÉSZ

 1. Mint talän sokan tudjäk Mo.-nak volt egy régi alkotmánya. Amit a rendszerváltás ledegraláltak egy 2. vh utáni alapokkal rendelkező
  alkotmányra.

  Ha már a régi magyar alkotmányt nem lehet elővenni, akkor illene Rousseau: társadalmi szerződés nevü müvét tanulmányozni.
  Forrás: http://mek.oszk.hu/08800/08879/08879.pdf

  Ebben létezik a nép és a politikai vezetőség között egy szerződés.

  Az osztrák FPÖ-Klubobmann Herbert Kickl a parlamenti felszólalásában megemlíti, hogy ezt a szerződést a mai politikai döntéshozik
  egyszerüen felrugták.

  Hogy egy állam, addig tartja az alatvalóit a álságos közjő érdeknek a megindoklásával a kalitkában, amig csak akarja.

  A megindoklás igy hangzik:
  Ez a korona világjárvány az emberiségre nagyon veszélyes.

  Lásd: korona lezárás és kinyítás. Valamint egy hamis PCR-teszt alapján 14-napos karantén.
  Teszi mind ezt az állam, még akkor is, hogy a bezárt egyátalán beteg lenne, vagy valakit is meg tudna fertőzni.
  Ez szögesen ellenkezik az alpvető emberi joggal !

  A kalitkába bezárt embernek meg kiadják az ukázt, hogy a helyzetét jogorvoslás indokkal nem tudja megváltoztatni.
  A kaltikában való fogságot csak úgy lehet megtámadni, hogy a magyar állam egy jogtiprást követett el a bezárttal szemben.

  Engem 2020 Május végén PCR-tesz nélkül 14 napra csak úgy kalitkába zártak, mert véletlen külfökdről utaztam be Mo.-ra.

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Teszi az állam mind ezt azért, hogy a hamis fertőzési számokkal az embereket az oltás igájába hajszólja bele.
  Az érdek nem az emberek érdekét szolgálja, hanem a gyógyszergyártó cégek érdekét, akivel a kormány titkos
  szerződéseket kötött meg.

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Herbert Kickl beszéde: a zöld utlevél egy perverzió:

  Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=lZb7d-LTh68

  Németül a politikus zárószavai:
  das Wort die Skaverei und das Recht stehen in Widerspruch zueinerder sie schiessen sich gegenseitig aus

  ich schliesse sie mit einem Vertrag aus:
  zu meine Gunsten und ihrer Lasten
  ich sie solange halten werde solange wie mir es gefällt

  Tehát a rabszolgaság és a törvény egymást kizárja.
  És ezt egy szerződéssel csak úgy kizárom ( ukáz ).
  Ami az én érdekemet szolgálja, az az önök igája.
  És ezt az állapotot addig tartom fenn, amig csak akarom. ( Mert mindig jönnek a mutánsok. )

 2. Tisztelt Doktor Úr!
  A videóban elhangzik, hogy 2023 januárjában akarják végeleges engedéllyel ellátni a vakcinákat, ezt követően tudják csak kötelezővé tenni az oltást. Kérdésem az lenne, hogy valóban a későbbiekben ezt kötelezővé tehetik? Mi lesz azokkal akik nem szeretnék ezt megkapni?

  1. terveik szerint teljesen kizárnák a társadalomból. Erre építenek elkülönítő stadionokat és táborokat. De azért eddig nem fognak tudni eljutni, hamarabb el fogja söpürni őket a népharag. El kell kezdeni gyűjteni a bűnjeleket!

   1. Ma dobta ki a reklám : “ne hallgasson a vakcinaellenesekre”
    Remélem nagyon szorul a hurok ha már ennyire rákényszerülnek, hogy a kormány nevében hirdetik ezt. Kitartást mindenkinek!

 3. Egy folyamatos rettegésben, félelemben tartott emberi populáció saját maga támogatja a vakcinázást a szabadság és a biztonság elnyerése érdekében. Mindaddig, míg ebben az állapotban vannak, a kormányok érvényesíteni tudják akaratukat.

 4. Tisztelt Doktor Úr!
  Kérem, (hozzájárulása esetén) fontolják meg a hivatkozott matematikatanár 40 oldalas összeállításának közzétételét.
  Egy tárgyilagos, tényszerű összefoglaló bátrabb olvasók általi terjesztése sok megtévesztett embertársunk szemét segíthetne felnyitni.
  Köszönet és elismerés a kurázsijukért, további munkájukhoz kitartást kívánok.

 5. Kitartást kívánok munkájukhoz, csakis ilyen orvosokra lenne szüksége társadalmunknak.

 6. Egy rövid megjegyzést szeretnék hozzátenni a remek előadáshoz amivel tökéletesen egyetértek. Sokan nem értik a tömegek reakcióit a covid propaganda manipulációira. És azt sem, hogy tudták elaltatni az emberek ellenállását, és hogy miért nem látja a legtöbb ember az egészségüket megkárosító intézkedések mögött a tervszerűséget.
  Hogy megértsük a tömegek viselkedését és reakcióit a világban történő folyamatokat illetően az észérveket pihentetni kell. Ami most történik a covid “járvány” leple alatt az egy okkult szeánsz. Egy fekete mágia hadviselés az emberiség ellen ahol támadják mind a három szintet: az elmét, az érzelmeket és a tudatalattit. A kulcsszó a félelem keltés. Ebben a folyamatban nem kell észszerűséget keresni. Az állatoknak nincs tudatuk mégis meglehet őket félemlíteni. Ha már egyszer a félelmet elültették az emberek érzelmi szférájában utána már megy minden simán mint a karikacsapás.
  A másik nagyon fontos lépés a félelem beégetése a tudatalattiba. Mivel a tudatalatti nem érti a nyelvet ezt a lépést a szimbólumok alkalmazásával érik el – a maszkok, a kézmosási rituálé, távolságtartás ésatöbbi. Ez az egész egy idő után egy öngerjesztő mechanikus folyamattá válik. Ezt most mindenki megtapasztalhatja ha kimegy az utcára és megfigyeli a maszkosokat – ahogy járnak kelnek a világban, ahogy betöltik a teret a jelenlétükkel, a gesztikulációik ésatöbbi – ami egy varázslat alatt üzemelő emberi massza képét mutatja. Ha megakarjuk érteni miért nem látják az emberek a rájuk leselkedő legnyilvánvalóbb veszélyeket sem a covid intézkedések mögött, hát ezért – az elvarázsolt ember egy olyan mentális szinten üzemel ahol az észérveknek nincs befolyásolási érvényük.
  Sokan azt sem értik miért nincs kommunikáció a mágiára nem fogékony és a hivatalos mágusok (politikusok, propaganda média) között. Mért nem ülnek le megbeszélni a helyzetet – eszmét cserélni. Akinek van egy kis ismerete a mágiáról, legyen az fehér vagy fekete, annak ez nem kérdés. A mágia nagy fokú koncentrációt igényel, mert csak így lehet kialakítani egy intim viszonyt a mágus és a “célközönség” között. Akármilyen mellék tényező, vagy nem odavaló kellék könnyen belezavarna ebbe az intim viszonyba és a beavatás varázsa elpárologna. Minden beavatási szertatás pontos, precíz menetrend szerint zajlik. Még a legkisebb eltérés sem megengedett ebben a műveletben.
  Eliphas Lévi a 19-edik század egyik nagy mágusa írja a transzcendentális mágia című munkájában, hogy a precizitás az egyik kulcs elem a mágia gyakorlatában. Ezeket a precíziós elemeket figyelhetjük most meg a kormány és a “dekoratív” törzs napi mantráiban. Az üzenetek egyszerűek, rövidek és pontosak és láss csodát működnek.
  Biztos vagyok benne, hogy a kormánytagok és az operatív törzs tagjai kaptak egy kezdő tanfolyamot a mágia alapjaiba, még ha ezt valami más címszó alatt tanították is nekik.

  1. Nem hiszem, hogy ennyire spirituális lenne az ok. Szerintem inkább a jól bevált hitleri megfélemlítés zajlik most, csak globálisan. Mindaddig, míg az embereket ebben az állapotban tudják tartani a propaganda segítségével, addig a kormányok sikeresen végre tudják hajtani a terveiket. Az emberek a szabadság, a régi élet újbóli birtoklása érdekében saját maguk tolják előre a vakcinázást.

  2. https://www.bitchute.com/video/fWKQvB1IBkQI/ : osztályozás, szimbólum, hátrányos megkülönböztetés, jogok elvétele, diszkrimináció, szervezettség, megosztás-polarizálás, üldözés, megsemmisítés, tagadás ha valamit kihagytam akkor kérem nézze meg a fenti videót Henna Mariától

   majd ezt,
   https://www.bitchute.com/video/EUPoaKFepl0H/

   s akkor megérti ezt, 20250331 https://besthirdetes.hu/tudasfa/tenyellenorzok-szerint-hamis-pedig-ez-az-igazsag-nezd-meg.html , s tehát aki a sötétség szemébe néz, a sötétséggel kapcsolatban odaadja a lelkét, hogy szürke emberré, majd ha beélesítik az 5G-t fekete emberré váljon… de közben azért dolgozik a Szentháromság, mert ott lesz a Nagy Figyelmeztetés s az Elragadtatás, tehát nem sok időnk van Jézus Krisztus Urunk dicsőséges második eljöveteléig. Sokan vitatkoznak azon, ki lehet az Antikrisztus , de mint megértjük a 10 királya is Antikrisztus 2021. május 10-én kaptuk :

   Mit jelent a „KATECHON” PÁL második levele szerint a Thesszaloniaknak?

   1. A KATECHON az a szó, amelyet Szent Pál apostol az Antikrisztus eljövetelét visszatartó akadály kijelölésére használ. Az egyházatyák, köztük Szent Ágoston, ezt az akadályt a Római Birodalomként értelmezték, amelyben az egyházat mártírhalálig üldözték. (Kr. U. 29–476).

   2. Szent Pál bejelenti a par excellence „gonoszság embere” eljövetelét, aki a végső időkben minden fölé emeli magát és „Istenként mutatja be magát”, hozzátéve, hogy „a gonoszság rejtélye már működik” a világon .

   3. A jelenlegi jelek, egyházi, politikai és gazdasági események azonban azt jelzik számunkra, hogy „a gonoszság rejtélye” a jelen időkben működik – éppen abban a pillanatban, amelyben élünk.

   csak nem tudom, hogy mi a magyar megfelelője a KATECHON-nak

 7. “A COVID‐19 miatt elhunyt betegek boncolása kulcsfontosságú a SARS‐CoV‐2 fertőzéssel összefüggő patológiai háttér jellemzésében. Amerikai kutatók új boncolási protokollja szerint a COVID‐19 klinikai és szövettani jellemzői hasonlóak a halálos influenzánál tapasztaltakhoz, így a két betegség szövettani mintázata átfed. A boncolás szerint az akut tüdőkárosodás gyulladásos jelei nem különböznek a COVID‐19 és az influenza között. A vizsgálat hangsúlyozza a viszonylag nem specifikus klinikai jellemzőket és patológiás elváltozásokat, amelyek a COVID‐19 és az influenza súlyos eseteinél hasonlóan lépnek fel.” (Tamás Letoha)

  https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/cjp2.220?fbclid=IwAR2esH-6Jo2_2WubhChqPOnYt6yHKjg42fE1ZJo689CFRnueWH208mSwr-c

 8. Kedves Doktor Úr!

  Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan adat, miszerint az oltott emberről oltatlanra átkerülő tüskefehérje továbbfertőzne az oltatlanról oltatlanra, vagy van-e ennek a jelenségnek realitása?
  Nagyon köszönöm a bátorságát, az elkötelezettségét, a kitartását, az idejét és energiáját, és a válaszát!

  1. Nagyon keveset tudunk még. Ezért kellett normális világban egy védőoltást 15 évig tanulmányozni. Most ezek mind tiltott emberkísérletekben folynak a résztvevők tudta nélkül.

   1. Igen, tudjuk, hogy most ennek az oltásnak semmi köze a védelemhez, nyílt program szerint megy minden. Köszönöm még egyszer a válaszát! Jó egészséget és sok erőt kívánok Önnek és Szeretteinek, Kollégáinak!

   2. Kérem nézzék meg David Icke-t ezzel kapcsokatban és Dr Carrie Madej utolsó videóit is. Könnyen lehet, hogy ez az egész nem valami tüskefehérjéről szól.
    https://davidicke.com/2021/04/30/human-antenna-broadcasting-the-vaccine-frequency-david-icke-dot-connector-videocast/
    Dr Carrie Madej, 5. perc környékén mondja el a lényeget.
    https://brandnewtube.com/watch/stew-peters-interviewing-dr-carrie-madej-the-truth-about-the-kill-shot-quot-there-039-s-no-of_X6likSRiIzkYecq.html

 9. http://www.atv.hu/videok/video-20210507-mennyire-kell-tartanunk-az-koronavirus-indiai-mutansatol – Szlávik János

  Szlávik János szerint a kamaszok/serdülők oltása rendben van, Egyelőre még a kisebb korosztályt nem látja indokoltnak. EGYELŐRE.
  Azután Merkely, ő, vagy Rusvai (vajon, kinek a kicsodája lehet, hogy állatorvosként “szakértővé” avanzsálhatott?) elmondja, hogy olvasott egy újabb Harvard tanulmányt, hogy a 12-16 évesek is olthatóak lesznek., vagy találnak egy “orvost” ,megfelelő rémhírt kommunikálva, mint a várandósok esetében,, aki elmondja , hogy már a 10-11 évesek is lélegeztető gépen vannak, vagy valami mást.. Bár, visszanézve nem túl változatosak az ilyen típusú kommunikációk .Az USA-ban már kezdeményezte a Pfizer a 12 évesek olthatóságát. -És megyünk majd egyre lejjebb és lejjebb, ahogy Schwab szeretné (Y.Tube-on látható) a teljes népesség beoltásáig, senkinek ne legyenek illűziói.
  ,
  Kedves Doktúr úr,
  nem fognak minket táborokba zárni, mert oly kevesen maradunk, hogy nem éri meg ilyeneket fenntartani. Jönnek a katonákkal kísért oltók, s mint Amerikában a szellemi fogyatékosokat (szintén videó erről a neten) – egész egyszerűen kényszer oltanak, s hogy nem a legfincsibb anyaggal, az bizonyos, vagy, ha megpróbálunk elbújni, egész egyszerűen levadásznak bennünket és gyermekeinket.
  Nekünk nem a perekre kell(ene) várni,hanem azokra az orvoskollégákra, akik még a rendszerben dolgoznak és tudják, mi történik. Nekik kellene 100-200-an felállni és elmondani mi is folyik valójában. Vagy ők úgy gondolják megússzak mindazt, ami várható lesz?
  A “háttérhatalom”, amire fent Erik is célzott egyetlen dologtól tart az pedig a tömeg és az igazság. Egyelőre még van népességünk…

  Az előbb hallottam, hogy a kormány 5 millió oltottat vár Pünkösdre, további kedvezmények jönnek. Szinte két hetente emelik a tétet ilyen-olyan “jóságokkal” korosztályokat lefedve, nekik kedvezve és ezt sem látja senki. Tömegpszichózis.

  Visszatérve Szlávik Jánoshoz:
  Elondta továbbá hogy korábban 2 (!) év volt egy oltóanyag kifejlesztése, most, a “világjárvány” miatt rövidülhetett le ez az idő néhány hónapra.
  No most nem igen hiszem el, hogy ne lenne azzal tisztában, mit beszél, de ha mégsem – viszont akkor miben is szakértő? – mellékelem a következő amerikai anyagot, most szedtem le a kedvéért:, hátha ebbe az oldalba bele-belenéz, ha már a külföldieket nem olvassa.
  Pl. az amerikai VAERS HALÁLOKAT, ÉS A NAPRÓL-NAPRA BŐVÜLŐ UN. OLTÁS SÉRÜLTEKET, vagy az angol kormányoldal sárga lapos rendszerét , kiváló tudósok, így Pfizer volt igazgatójának anyagát, Nobel díjasok és mások riadóit. Én néztem és láttam, hogy Angliában hányan vakultak meg. Volt, aki az oltás után közvetlenül, volt aki később. Amennyiben csak ezt nézem, nagyobb kockázatnak ítélem, mint az “oltóanyagot, – vele ellentétben.

  Vakcina fejlesztés, tesztelés és szabályozás – lefordítva. Eredeti:https://www.historyofvaccines.org/content/articles/vaccine-development-testing-and-regulation

  Az oltóanyag-fejlesztés hosszú, összetett folyamat, amely gyakran 10-15 évig tart, és magában foglalja az állami és a magán szféra részvételét.
  A jelenlegi rendszer fejlesztése, tesztelése és szabályozó vakcinák során kialakított 20 .században, mint a részt vevő csoportok szabványosított eljárásaik és rendeletek.
  Kormányfelügyelet -Az Egyesült Államokban
  A 19. század végén számos emberi védőoltást fejlesztettek ki. Himlő, veszettség, pestis, kolera és tífusz oltások voltak. Az oltástermelés szabályozása azonban nem létezett.
  1902. július 1-jén az Egyesült Államok Kongresszusa elfogadta “A vírusok, szérumok, toxinok és analóg termékek értékesítésének szabályozásáról szóló törvényt”, amelyet később Biologics Control Act néven emlegetnek (bár a “biológia” a törvényben sehol sem szerepel). Ez volt az első modern szövetségi jogszabály, amely ellenőrizte a termékek minőségét. Ez a cselekmény részben az 1901-es St. Louis-i és Camden-i szennyezési eseményekre adott válaszként jelent meg himlőoltást és diftéria antitoxint tartalmazva.
  A törvény létrehozta az USA Közegészségügyi Szolgálatának Higiéniai Laboratóriumát a biológiai gyógyszerek gyártásának felügyeletére. A higiéniai laboratórium végül az Országos Egészségügyi Intézet lett. A törvény megalapozta a kormány azon jogát, hogy ellenőrizzék az oltásokat készítő létesítményeket.
  Az Egyesült Államok 1944. évi közszolgálati törvénye előírta, hogy a szövetségi kormány adja ki az engedélyeket a biológiai termékekre, beleértve az oltásokat is. Az 1954-es poliovírus elleni vakcinabaleset (Cutter-incidens néven) után megalakult a Biológiai Standardok Osztálya az oltások biztonságának és szabályozásának felügyelete érdekében. Később a DBS-t átnevezték a Biologics Bureau-ra, és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal részévé vált. Ma már a Biológiai Értékelés és Kutatás Központjaként ismert.
  Máshol
  Az Európai Unióban az Európai Gyógyszerügynökség felügyeli a vakcinák és más gyógyszerek szabályozását. Az Egészségügyi Világszervezet bizottsága ajánlásokat fogalmaz meg a nemzetközileg használt biológiai termékekről. Sok ország elfogadta a WHO szabványait.
  Az oltások fejlesztésének és tesztelésének szakaszai
  Az Egyesült Államokban az oltóanyag fejlesztése és tesztelése a szokásos lépéseket követi. Az első szakaszok feltáró jellegűek. A szabályozás és a felügyelet növekszik, ahogy a jelölt vakcina átjut a folyamaton.
  Első lépések: Laboratóriumi és állatkísérletek

  Feltáró szakasz
  Ez a szakasz magában foglalja az alapvető laboratóriumi kutatásokat, és gyakran 2-4 évig tart. Az államilag finanszírozott tudományos és kormányzati tudósok olyan természetes vagy szintetikus antigéneket azonosítanak, amelyek segíthetnek egy betegség megelőzésében vagy kezelésében. Ezek az antigének tartalmazhatnak vírusszerű részecskéket, legyengült vírusokat vagy baktériumokat, legyengült bakteriális toxinokat vagy egyéb, kórokozókból származó anyagokat.
  Preklinikai szakasz
  A preklinikai vizsgálatok szövettenyésztési vagy sejttenyésztési rendszereket és állatkísérleteket használnak a vakcinajelölt biztonságosságának és immunogenitásának vagy az immunválasz kiváltásának képességének felmérésére. Az állatok alanyai lehetnek egerek és majmok. Ezek a tanulmányok képet adnak a kutatóknak az emberekben várható sejtes válaszokról. Javasolhatnak biztonságos kezdő dózist a kutatás következő szakaszára, valamint az oltás beadásának biztonságos módját.
  A kutatók a preklinikai állapot alatt adaptálhatják a jelölt vakcinát, hogy megpróbálják hatékonyabbá tenni. Kihívásos vizsgálatokat is végezhetnek az állatokkal, vagyis beoltják az állatokat, majd megpróbálják megfertőzni őket a megcélzott kórokozóval.
  Sok jelölt vakcina soha nem halad tovább ezen a szakaszon, mert nem képesek előállítani a kívánt immunválaszt. A preklinikai szakaszok gyakran 1-2 évig tartanak, és általában a magánipar kutatóit veszik igénybe.
  IND alkalmazás
  A szponzor, általában egy magáncég, benyújt egy új vizsgálati gyógyszer (IND) iránti kérelmet az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához. A támogató leírja a gyártási és tesztelési folyamatokat, összefoglalja a laboratóriumi jelentéseket és leírja a javasolt tanulmányt. A klinikai vizsgálatot végző intézményt képviselő intézményi felülvizsgálati testületnek jóvá kell hagynia a klinikai protokollt. Az FDA-nak 30 napja van a kérelem jóváhagyására. Az IND kérelem jóváhagyása után a vakcinát három fázisú tesztnek vetik alá.
  Következő lépések: Klinikai vizsgálatok emberi alanyokkal
  I. fázisú oltási kísérletek
  Ez az első kísérlet a jelölt vakcina értékelésére emberekben egy kis felnőttcsoportot érint, általában 20-80 alany között. Ha az oltást gyermekeknek szánják, a kutatók először felnőtteket tesztelnek, majd fokozatosan csökkentik a tesztalanyok életkorát, amíg el nem érik céljukat. Az I. fázisú vizsgálatok nem lehetnek vakok (más néven nyílt jelölések, mivel a kutatók és talán az alanyok tudják, hogy oltást vagy placebót alkalmaznak-e).
  Az első fázisú tesztek célja a vakcinajelölt biztonságosságának felmérése, valamint az oltóanyag által kiváltott immunválasz típusának és mértékének meghatározása. Az 1. fázisú vakcinakísérletek kis többségében a kutatók alkalmazhatják a provokációs modellt, megkísérelve megfertőzni a résztvevőket a kórokozóval a kísérleti csoport beoltása után. Ezeknek a vizsgálatoknak a résztvevőit gondosan figyelemmel kísérik, és a körülményeket gondosan ellenőrzik. Bizonyos esetekben a kórokozó legyengített vagy módosított változatát használják a kiváltáshoz. Az ígéretes 1. fázisú kísérlet a következő szakaszba lép.
  II. Fázisú oltási kísérletek
  Több száz egyénből álló nagyobb csoport vesz részt a II. Fázisú tesztekben. Az egyének egy része olyan csoportokba tartozhat, amelyek veszélyeztetettek a betegség megszerzésére. Ezek a vizsgálatok randomizáltak és jól kontrolláltak, és tartalmaznak egy placebo csoportot.
  A II. Fázisú tesztelés célja a jelölt vakcina biztonságosságának, immunogenitásának, a javasolt dózisoknak, az oltások ütemezésének és a beadás módjának tanulmányozása.
  III. Fázisú oltási kísérletek
  A sikeres II. Fázisú jelöltoltások nagyobb kísérleteket folytatnak, emberek ezreitől tízezrekig. Ezek a III. Fázisú tesztek randomizáltak és kettős vakok, és magukban foglalják a kísérleti vakcinát, amelyet placebo ellen tesztelnek (a placebo lehet sóoldat, egy másik betegség elleni vakcina vagy valamilyen más anyag).
  A III. Fázis egyik célja az oltások biztonságának felmérése emberek nagy csoportjában. Bizonyos ritka mellékhatások nem jelentkezhetnek a korábbi fázisokban tesztelt alanyok kisebb csoportjaiban. Tegyük fel például, hogy a jelölt vakcinával kapcsolatos nemkívánatos esemény minden 10 000 emberből 1-ben előfordulhat. Felismerni a jelentős különbség az alacsony frekvenciájú esemény, a tárgyalás tartalmaznia kellene 60.000 tárgyak, fele a kontroll, vagy nincs vakcina, csoport (Plotkin SA et al. Vaccines , 5 -én szerk. Philadelphia: Saunders, 2008 ).
  A vakcina hatékonyságát is tesztelik. Ezek a tényezők a következők lehetnek:
  1) A jelölt vakcina megakadályozza-e a betegségeket?
  2) Megakadályozza-e a kórokozóval való fertőzést?
  3) Antitestek vagy más típusú, a kórokozóval kapcsolatos immunválaszok termeléséhez vezet-e?
  Következő lépések: Jóváhagyás és licenszelés
  A sikeres III. Fázisú kísérlet után az oltóanyag-fejlesztő egy „Biologics License Application-t” nyújt be az FDA-hoz. Ezután az FDA megvizsgálja a gyárat, ahol a vakcinát készítik, és jóváhagyja a vakcina címkézését.
  Az engedélyeztetés után az FDA továbbra is figyelemmel kíséri a vakcina előállítását, ideértve a létesítmények ellenőrzését és a vakcinák sokaságának gyártó általi tesztjeinek felülvizsgálatát a hatékonyság, a biztonság és a tisztaság szempontjából. Az FDA-nak joga van a gyártók vakcináinak saját tesztelésére.
  Az oltások engedélyeztetés utáni nyomon követése
  Számos rendszer ellenőrzi az oltásokat azok jóváhagyása után. Ide tartoznak a IV. Fázisú vizsgálatok, az oltásokkal kapcsolatos nemkívánatos események jelentési rendszere és az oltásbiztonsági adatlap.
  IV. Fázisú vizsgálatok
  A IV. Fázisú vizsgálat olyan opcionális tanulmány, amelyet a gyógyszergyártók végezhetnek egy oltás felszabadulása után. A gyártó folytathatja a vakcina biztonságosságának, hatékonyságának és egyéb lehetséges felhasználásának tesztelését.
  VAERS
  A CDC és az FDA 1990-ben hozta létre az oltásokkal kapcsolatos mellékhatások jelentési rendszert . https://vaers.hhs.gov/index.html A VAERS célja a CDC szerint „az oltásokkal összefüggő nemkívánatos események lehetséges jeleinek felderítése”. (A jelzés ebben az esetben egy lehetséges negatív esemény bizonyítéka, amely az összegyűjtött adatokban merül fel.) Évente mintegy 30 000 eseményről jelentenek be a VAERS-nek. E jelentések 10–15% -a súlyos orvosi eseményeket ír le, amelyek kórházi ápoláshoz, életveszélyes betegséghez, fogyatékossághoz vagy halálhoz vezetnek.
  A VAERS egy önkéntes jelentési rendszer. Bárki, például egy szülő, egészségügyi szolgáltató vagy a beteg barátja, aki gyanítja, hogy összefüggés áll fenn egy oltás és egy nemkívánatos esemény között, jelentheti az eseményt és az erről szóló információt a VAERS-nek. Ezután a CDC megvizsgálja az eseményt, és megpróbálja kideríteni, hogy a nemkívánatos eseményt valóban az oltás okozta-e.
  A CDC kijelenti, hogy a VAERS adatait figyelik
  • Új, szokatlan vagy ritka vakcinával kapcsolatos nemkívánatos események észlelése
  • Figyelje az ismert nemkívánatos események növekedését
  • Azonosítsa a nemkívánatos események bizonyos típusainak lehetséges betegkockázati tényezőit
  • Határozza meg az oltástételeket a jelentett mellékhatások megnövekedett számával vagy típusával
  • Értékelje az újonnan engedélyezett vakcinák biztonságosságát
  Valójában nem minden, a VAERS-hez jelentett mellékhatást okozott oltás. A két előfordulás csak időben kapcsolódhat egymáshoz. Valószínű, hogy nem minden oltásból származó káros eseményt jelentettek a VAERS-nek. A CDC kimondja, hogy sok olyan káros eseményről, mint például az injekció beadásának helyén fellépő duzzanat, nem számolnak be. A CDC szerint a súlyos nemkívánatos eseményekről „valószínűleg nagyobb jelentőségű, mint a kisebbekről, különösen akkor, ha nem sokkal az oltás után jelentkeznek, még akkor is, ha véletlenek lehetnek és más okokkal is összefüggenek”.
  A VAERS sikeresen azonosított számos oltással kapcsolatos ritka mellékhatást. Köztük vannak
  • Bélprobléma az első rotavírus elleni vakcina bevezetése után 1999-ben
  • A sárgaláz vakcinával kapcsolatos neurológiai és gyomor-bélrendszeri betegségek
  Továbbá, szerinti Plotkin és munkatársai., VAERS azonosított további vizsgálat szükségessége MMR társítva véralvadási rendellenesség, encephalopathia után MMR, és ájulást immunizálás után (Plotkin SA et al. Vaccines, 5 -én szerk. Philadelphia: Saunders 2008 ).
  Oltásbiztonsági Datalink
  A CDC 1990-ben hozta létre ezt a rendszert. A VSD összekapcsolt adatbázisok gyűjteménye, amely nagy orvosi csoportok információit tartalmazza. A linkelt adatbázisok lehetővé teszik a tisztviselők számára, hogy adatokat gyűjtsenek az oltásról az orvosi csoportok által kiszolgált lakosság körében. A kutatók hozzáférhetnek az adatokhoz, ha tanulmányokat javasolnak a CDC-nek, és jóváhagyják őket.
  A VSD-nek vannak hátrányai. Például kevés teljesen be nem oltott gyermek szerepel az adatbázisban. A VSD számára információt nyújtó orvosi csoportok olyan betegcsoportokkal rendelkezhetnek, amelyek általában nem reprezentálják a nagy népességet. Ezenkívül az adatok nem randomizált, kontrollált, vak vizsgálatokból származnak, hanem a tényleges orvosi gyakorlatból. Ezért nehéz lehet ellenőrizni és értékelni az adatokat.
  A Rapid Cycle Analysis a VSD 2005-ben elindított programja. A valós idejű adatokat figyelemmel kíséri, hogy összehasonlítsa a nemrégiben beoltott emberek nemkívánatos eseményeinek arányát a be nem oltottak arányával. A rendszert elsősorban az új oltások ellenőrzésére használják. A Rapid Cycle Analysis által ellenőrzött új vakcinák között szerepel a konjugált meningococcus vakcina, rotavírus vakcina, MMRV vakcina, Tdap vakcina és HPV vakcina. Ezután tovább vizsgálják a nemkívánatos események és az oltás közötti lehetséges összefüggéseket.
  Következtetésképpen
  A vakcinákat a többi gyógyszerhez hasonlóan fejlesztik, tesztelik és szabályozzák. A vakcinákat általában még alaposabban tesztelik, mint a nem oltóanyagokat, mivel az oltásokkal végzett klinikai vizsgálatokban az emberek száma általában nagyobb. Ezenkívül a vakcinák engedélyeztetés utáni nyomon követését a Betegségellenőrzési Központok és az FDA szorosan megvizsgálják.

  Angolul értőknek:
  A weblapon elérhető videó:n Dr. Paul Offit az oltáskészítés általános folyamatát írja le.
  (Philadelphia Orvostudományi Főiskola)

 10. A teljesen hiteltelen amerikai CDC kiadott egy aljas propaganda szöveget ami az emberek megvezetését és az egyre csökkenő oltakozási hajlandóságot próbálja meg felturbózni hamis és átlátszó propaganda dumával.

  “Aki minden oltást megkapott, részt vehet beltéri és kültéri tevékenységekben, legyen az kicsi vagy nagy, maszk vagy fizikai távolságtartás nélkül …Mindannyian vágyakoztunk erre a pillanatra, hogy visszatérhessünk végre a normális életbe.

  „De van néhány figyelmeztetés is. A fertőzés kockázata nem nulla, de a tüneti betegség kialakulásának kockázata igen alacsony, a súlyos betegség vagy halál kockázata viszont gyakorlatilag nulla. De vannak kivételek. A legyengült immunrendszerrel rendelkező személyek továbbra is veszélyben vannak, ezért továbbra is kell hogy tartsák a távolságot és maszkot kell viselniük. Akik nincsenek beoltva, jobb ha beoltatják magukat, mert ők veszélyben vannak.”

  Akkor olvassunk a sorok között és lássuk mi van elrejtve a következő pár mondatban.

  “A fertőzés kockázata nem nulla, de a tüneti betegség kialakulásának kockázata igen alacsony, a súlyos betegség vagy halál kockázata viszont gyakorlatilag nulla. De vannak kivételek. A legyengült immunrendszerrel rendelkező személyek továbbra is veszélyben vannak…”

  A fertőzés kockázata nem teljesen nulla mivel a félelem virus nem múlik el egyik napról a másikra a korlátozások feloldása után sem, így a megfélemlített emberek között még lehetnek fertőzések. Viszont arra számítanak hogy ezzel a kamu dumával sikerül valamelyest modorálni a mesterségesen generált félelmet az önálló gondolkodásra képtelen oltottak körében és talán már nem fognak belehalni a félelembe. Ugyancsak, hallgatólagosan jelzik, hogy a covidnak mondott virus soha nem is létezett és az emberek nem attól betegedtek meg hanem a mesterségesen előidézett félelemtől. A félelmet próbálják az intézkedésekkel csillapítani és azt szuggerálják az oltottaknak, hogy a várható alacsonyabb fertőzöttség az oltásoknak tudható be. Azok viszont akik annyira pánikolnak hogy ez a sekélyes duma sem nyugtat meg és továbbra is rettegnek, veszélyben vannak.

  https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/cdc-fully-vaccinated-people-dont-have-to-wear-masks-inside_3814539.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-05-13-3&mktids=081f71371b2804d424570caf099863d7&est=F0XLwWKApoZv49jHcRd4aeWjPQx7gXgwoWpXzRoWLjR2vHIXqvqN9pxT7VY%3D

  “Anyone who is fully vaccinated can participate in indoor and outdoor activities, large or small, without wearing a mask or physical distancing,…If you are fully vaccinated, you can start doing the things that you had stopped doing because of the pandemic. We have all longed for this moment, when we can get back to some sense of normalcy.”

  “There are a few caveats. The risk of any infection is not zero, but the risk of developing symptomatic disease is very low, and the risk of severe disease or death is virtually zero. There are exceptions. For people with weakened immune systems, they remain at risk and absolutely should continue to socially distance and wear masks. Those who are not vaccinated should get vaccinated because they also remain at risk.”

 11. Kedves Tamasi Úr!
  Nem véleményt, hozzászólást szeretnék írni, inkább egy kétségek közötti apa szeretne véleményt kérni Öntől. Nem csodálkozom, ha ezt a bejegyzést nemkívánatosnak találják ezen a helyen, de őszintén kérdezném az Ön véleményét – akár közvetlen e-mailben is.
  Sok erőt adtak eddig nekünk a “járvány” kitörése óta eltelt időben. Azt hiszem, gyerekeinkkel együtt sikerült jól átvészelnünk ezt az időszakot félelem nélkül, bár néha kétségekkel.
  Szerintem a járvány 1. és 2. “hullámánál” hozzánk hasonlóan a legtöbben nem is értették, van-e egyáltalán betegség. Sehol az ismeretségi kürönkben, de másokéban sem betegedett meg senki.
  Ez a mostani “hullám” viszont már más. Tudom, hogy a hivatalosan közölt járványügyi adatok közzül gyakorlatilag mindegyik csúsztatás és valótlan, de nem tudok mit kezdeni azzal, amikor első kézből hallok elszomorító híreket. Jó egy hónappal ezelőtt lábatlani barátnőnk mesélte, hogy a városukban 24 40 év körüli, családos fiatal halt meg. Ismerte őket, nem csak híresztelés. Máig hihetetlennek tartom, nem értem. (Persze, Lábatlanon talán nem jó a levegő az ipari tevékenység miatt, de nem kellene hirtelen meghalnia ennyi fiatalnak.) Múlt héten egy ismerősömtől hallottam, hogy 3 40 év körüli évfolyamtársa halt meg. Ma az unokatestvérem barátnője, 39 éves, sportos, egészségesen élő. Két gyereket hagyott maga után. Két nap alatt lélegeztetőgépre került, három hét után elment.
  Nem vagyunk oltáspártiak, és a mostani oltásokkal kapcsolatban is ugyanaz a véleményünk, mint Önöknek. Mégis, ha elolvassa soraimat, mivel tud biztatni? Hogyan tegyem helyre ezeket a dolgokat?
  Válaszát előre is megköszönve
  Juhász Sándor

  1. Kedves Sándor, ezeket a dolgokat nem lehet helyre tenni, mert légből kapottak, rémhírek, Ön sem látta, csak hallotta, olyanoktól esetleg, akiket azért béreltek fel, hogy rémhírekkel fokozzák a lakosság pánikját. Az adat ott kezdődik, amikor legalább a neveket, és róluk valamit – néhány adatot – tudunk. Először is: az elhunytakat oltották-e? mert most minden intenzív osztály, covid osztály az oltottakkal van tele és elsősorban azok halnak meg, akik oltást kaptak. A 40 éves azért nem fiatal, talán inkább középkorú. Hogy 24 meghalt, meg kéne nézni, hogy miért? Ez így inkább rémhírnek és valótlannak tűnik. Nincs járvány most, mindenki látja, – csak az oltások szedik az áldozataikat.A fenti hírek, melyeket Ön írt, azok kamunak tűnnek. Szóval előbb utánajárni, majd kérdezni. Valótlan dologról kérdezni sem tanácsos.

 12. Az egészségügyi személyzet az extrém védőfelszerelés miatt túlterhelt. Ebben a cuccban centrális vénát szúrni, beteget intubálni úgy, hogy folyik a szemüvegen az izzadtságom, a hátamon folyik a víz, hát nem is tudom.
  Amúgy mi inkább otthon maradunk, nem akarok vegyülni senkivel, nem kívánok az undorító színházaikba menni, nem akarok tőlük semmit. Eddigi 53 évemben is inkább adtam, mint kaptam. Jól érzem magam otthon, van mit tenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük