A SARS-CoV-2 BNT162b2 mRNS vakcina hatása a pajzsmirigy autoimmunitására: tizenkét hónapos követési vizsgálat

Egy 2023. január 27-én publikált japán tanulmány 70 géninjekciózott egészségügyi dolgozónál vizsgálta meg a pajzsmirigy működését.

Tanulmány: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9911871/

Az eredmények szerint a 2 adag Pfizer+ booster után megemelkedett a pajzsmirigy-autoantitestek (TRAb, TgAb) mennyisége, vagyis a géninjekció megzavarja a pajzsmirigy autoimmunitását.


6 thoughts on “A SARS-CoV-2 BNT162b2 mRNS vakcina hatása a pajzsmirigy autoimmunitására: tizenkét hónapos követési vizsgálat

 1. A polietilén glikol szócikk számomra egyértelműen az oltás következmények ok-okozat beismerése. A pajzsmirigy tanulmány konklúziójában hiányzik ennek kimondása az indoklásból.
  Az oltásban beadott PEG polimerlánc építését szerves kálcium katalizálja. A pajzsmirigy hormonok pedig a kálcium anyagcserét szabályozzák.
  Értelmezve azt, hogy mi van az oltásban, a tüske-műanyag-fehérje keletkezésének levezetését nagyon várom, PEG+lipid=műtermék, a műtermék ultrahanggal lebontva pedig sejtméreg. A vírus belemagyarázás pedig a ködösítés.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Polyethylene_glycol (kőolaj poliéter)
  “Biológiai felhasználása
  A PEG módosítható és térhálósítható hidrogéllé, és felhasználható az extracelluláris mátrix (ECM) környezet utánzására a sejtek kapszulázásához és tanulmányozásához. [25][26]
  Példatanulmányt végeztünk PEG-diakrelát hidrogélek felhasználásával, hogy az endoteliális sejtek és makrofágok kapszulázásával újjáépítsük az érrendszeri környezetet. Ez a modell elősegítette az érrendszeri betegségek modellezését és az izolált makrofág fenotípus erekre gyakorolt hatását. [27] A PEG-et általában tömegnövelő szerként használják in vitro vizsgálatokban, hogy utánozzák a nagyon zsúfolt sejtállapotokat. [16]
  A PEG-et általában csapadékként használják a plazmid DNS izolálásához és a fehérje kristályosításához. A fehérjekristályok röntgendiffrakciója felfedheti a fehérjék atomszerkezetét.
  A PEG-t két különböző típusú sejt, leggyakrabban B-sejtek és myelomák egyesítésére használják hibridómák létrehozása érdekében. César Milstein és Georges J. F. Köhler hozták létre ezt a technikát, amelyet antitesttermelésre használtak, és 1984-ben fiziológiai vagy orvostudományi Nobel-díjat nyertek. [5]
  A PEG poliolokból származó polimer szegmensek rugalmasságot biztosítanak a poliuretánoknak olyan alkalmazásokhoz, mint az elasztomer szálak (spandex) és a habpárnák. A mikrobiológiában a PEG csapadékot a vírusok koncentrálására használják. A PEG-et arra is használják, hogy teljes fúziót indukáljanak (belső és külső szórólapok keverése) az in vitro feloldott liposzómákban.
  A génterápiás vektorok (például vírusok) PEG-bevonattal lehetnek ellátva, hogy megvédjék őket az immunrendszer inaktiválásától, és eltávolítsák őket azoktól a szervektől, ahol felhalmozódhatnak és toxikus hatást fejthetnek ki. [28] Kimutatták, hogy a PEG polimer mérete fontos, a nagyobb polimerek érik el a legjobb immunvédelmet.
  A PEG a stabil nukleinsav lipidrészecskék (SNALP-k) összetevője, amelyeket az siRNS in vivo történő csomagolására használnak. [29][30]
  A vérbanki szolgáltatásokban a PEG-t potenciátorként használják az antigének és antitestek kimutatásának fokozására. [5][31]
  Ha laboratóriumi helyzetben fenollal dolgozik, a PEG 300 fenol bőrégési sérülések esetén használható a maradék fenol deaktiválására. [32]
  A biofizikában a polietilénglikolok a választott molekulák a működő ioncsatornák átmérőjének vizsgálatához, mivel vizes oldatokban gömb alakúak és blokkolhatják az ioncsatorna vezetőképességét. [33][34]”

  Ennél a résznél egy kép is található a lánc formáról:
  “A PEG-t és a kapcsolódó polimereket (PEG foszfolipid konstrukciók) gyakran ultrahanggal kezelik, ha orvosbiológiai alkalmazásokban használják. Amint azonban Murali és munkatársai beszámoltak, a PEG nagyon érzékeny a szonolitikus lebomlásra, és a PEG bomlástermékei mérgezőek lehetnek az emlőssejtekre. Ezért elengedhetetlen a PEG potenciális lebomlásának értékelése annak biztosítása érdekében, hogy a végső anyag ne tartalmazzon olyan dokumentálatlan szennyeződéseket, amelyek műtermékeket vezethetnek be a kísérleti eredményekbe. [51]”
  “A polietilénglikolt az etilén-oxid vízzel, etilénglikollal vagy etilénglikol-oligomerekkel való kölcsönhatásával állítják elő. [53] A reakciót savas vagy bázikus katalizátorok katalizálják. Az etilénglikol és oligomerjei előnyösebbek kiindulási anyagként a víz helyett, mivel lehetővé teszik alacsony polidiszperzitású polimerek létrehozását (keskeny molekulatömeg-eloszlás). A polimer lánc hossza a reaktánsok arányától függ.
  HOCH 2CH2OH+ n(CH2CH2O) →HO(CH2 CH 2O)n + 1H
  A katalizátor típusától függően a polimerizációs mechanizmus lehet kationos vagy anionos. Az anionos mechanizmus előnyösebb, mert lehetővé teszi az alacsony polidiszperzitású PEG előállítását. Az etilén-oxid polimerizációja exoterm folyamat. Az etilén-oxid túlmelegedése vagy szennyeződése katalizátorokkal, például lúgokkal vagy fém-oxidokkal elszabadult polimerizációhoz vezethet, amely néhány óra múlva robbanással végződhet.
  A polietilén-oxidot vagy a nagy molekulatömegű polietilénglikolt szuszpenziós polimerizációval szintetizáljuk. A növekvő polimer láncot oldatban kell tartani a polikondenzációs folyamat során. A reakciót magnézium-, alumínium- vagy kalcium-szerves elemek vegyületei katalizálják. A polimer láncok oldatból történő koagulációjának megakadályozása érdekében kelátképző adalékokat, például dimetil-glioximot használnak.”

  1. Ön mit ért az alatt, hogy a virus belemegyarázás pedig ködösites?
   Talán vizsgálták virusokra a vakcinák anyagait? Eddig csak fizikai és kémai anyagok jelenlétét vizsgáló elektronmikroszkópos kutatásról olvastam. A biológiai ágensek jelenlétét miért nem vizsgálták eddig elektronmikroszkóppal az oltásokban és az oltottakbban? Oltás után halottban hiv, ebola, malária szekvenciákat találtak, illetve az oltási programot leállitottak egyes vakcinák esetében, ugyanis hiv tesztek jelztek az oltottaknál. Ezt mivel magyarázza? Van Magyarországon olyan labor, ahol virusok közvetlenül is megfigyelhetők elektronmikroszkóp alatt?

   1. A kérdést nem felém kellene címezni, hanem a magyar laborok felé.
    Hátha ‘megtalálják’, amit még senkinek nem sikerült soha e világon, a vírust.(sars, hiv, influenza, stb.)
    Örömmel venném, ha értesítene, amint megvan.

 2. Ma hallottam, hogy itt Pécsett már a harmadik fiatal ápoló halt meg, most egy intenzív osztályos volt az áldozat 40 év alatti, hazament műszakból, elaludt és többé nem ébredt fel.
  Az előző kettő szívelgételenségben illetve agyvérzésben. Kérdeztem a többieket, akik elmondták a hírt, hogy most már remélem van ötletük miért ez a sok halálozás…. azt mondták nincs, különben sincs köze egymáshoz a háromnak….
  Én csak annyit kérdeztem: ha fél év múlva lesz még 12 ilyen halott vagy mondjuk 30 akkor se lesz közük egymáshoz? Válasz: “Jajj hagyjál minket az összeesküvés elméleteiddel!”
  Bocs ha ezt mondom, de ezeket én nem sajnálom, úgy gondolom nem kár értük.

  1. Kedves Jokki !

   Nagyon őszinte vagyok ( nem feltétlenül előny ), és kívánom az állatjainak, hogy dögöljenek meg, de minél előbb !!!
   ( Admin tisztelettel, ne fulladjon vízbe a hozzászólásom, köszönöm !)

   Nagyon nagy örömömre szolgál, ( teszek rá, hogy kinek nem tetszik !!! ), hogy a vízhordók egy része likvidálja saját magát, ez feltétlenül hasznos minden szempontból.
   Kissé lassúnak tartom a hülyék “tudományon alapuló” önfelszámolását, de legalább “az oltás működik !!!”, és én komoly drukker vagyok !

   Ne kapjon senki a szívéhez, mert “hogyan lehet ilyen aljasságot leírni ?”, ezek a “kiváló nagytudású jóemberek”, ha megtehették volna, már beoltották volna az egész világot, és kinyírták volna az “összeesküvés hívő” minden normális embert, aki nem rohant lelkesen beadatni magának !!!

   Ezek a “szegény, nem attó vót” , hány másik ember halálához járultak hozzá, erőszakosságukkal, fitogtatva a hozzáértésüket, hányakat terrorizáltak, vagy “csak” beszéltek rá ???
   Tessenek vissza emlékezni, hogy mekkora rohadt nagy terror volt az oltatlanok felé !!!!!!!!!!!!!!!!

   Erre szokták mondani, hogy aki hülye, haljon meg ! Ez itt most élőben, és szó szerint történik, semmi átvitt értelemben !
   Semmi részvétem nincs, nem volt, és nem lesz. A hatalom hasznos idiótái. Pont !

 3. Miként remélem, hogy túlélem az NHS legújabb kísérletét, hogy megöljön engem
  https://www.pokolafoldon.com/blog/mikent-remelem-hogy-tulelem-az-nhs-legujabb-kiserletet-hogy-megoljon-engem

  Miután a kormányban, a királynőben és különböző tudatlan hírességekben bízó, hiszékeny milliók körében jelentősen megnőtt a stroke és a szívroham kockázata, és hagyták, hogy beadják nekik a mérgező álvakcinát, amely sokkal többet ártott, mint használt, az NHS már nem tud megbirkózni a stroke-ot és a szívrohamot elszenvedő betegek számával.

  Istenem, meg vagyok döbbenve. A lelkem mélyéig meg vagyok döbbenve, mondom nektek.
  Dr. Vernon Coleman

  Az NHS tehát ravasz módon megkerülte a problémát.

  Visszaminősítette a stroke-ot és a szívrohamot, és a jövőben ugyanabban a kategóriában fogják kezelni őket, mint a fejfájást.
  Még több sokk és rémület.

  Az NHS England pedig most arra kéri a telefonosokat és a mentőszolgálat munkatársait, hogy ne vegyenek tudomást ezekről a betegekről, és közöljék velük, hogy mentő helyett telefonhívást fognak kapni. (Vajon mennyi időbe telik, amíg a telefonhívásra való várakozási időt nem órákban, hanem napokban mérik?)

  Sokan emlékezhetnek a néhány évvel ezelőtti tévéreklámokra, amelyekben az NHS azt mondta a betegeknek és a hozzátartozóknak, hogy fontos, hogy a szélütés áldozatai a lehető leggyorsabban kórházba kerüljenek. Ezt most már elfelejthetik.

  Az új tanács az, hogy azoknak a betegeknek, akik úgy gondolják, hogy szívrohamot vagy agyvérzést kaptak, azt tanácsolják, hogy forduljanak a háziorvosukhoz vagy a gyógyszerészükhöz.
  Olvassa el újra ezt a sort. Aztán, mert nem hisz nekem, nézze meg.

  Ha szívrohamod vagy agyvérzésed van, akkor pénteken három hétre hívd fel a háziorvosodat, és kérj időpontot. Vagy vonszold el magad a gyógyszertárba, és állj sorba, hogy tanácsot kérj egy 16 éves, O-szintű tornászlánytól, aki túl sok sminket visel.

  A háziorvosa természetesen nem fogja meglátogatni otthonában. A hivatalos tanács az, hogy a háziorvosok (akik ma már 26 órás munkahetet tartanak) túlságosan fontosak ahhoz, hogy otthon keressék fel az embereket. Formanyomtatványokat kell kitölteniük, beteglapokat és útlevélkérelmeket kell aláírniuk. Emellett az egészségügyi intézmény úgy döntött, hogy a globális felmelegedés sokkal könnyebben megállítható, ha a betegek autóval mennek az orvosi rendelőbe, ahelyett, hogy az orvos a beteg otthonába menne. (Ez feltehetően azért van így, mert a szívrohamon vagy agyvérzésen átesett betegnek buszon kell utaznia, míg a háziorvosnak a sofőr által vezetett, 15 mérföldet a gallonhoz képest megtakarított Mercedes Benz S osztályon kell meglátogatnia, amelyet abból a zsákmányból vásárolt, amelyet azzal “szerzett”, hogy egy NHS által támogatott ápolónőt utasított, hogy adjon be egy gazillió covid-19 oltást).

  És amennyire én tudom, a 16 éves lány a gyógyszertárban még nem végez házhoz menő látogatásokat, hacsak nem fodrászként vagy körömlakkozóként dolgozik, ami persze tökéletesen lehetséges.

  Tehát mindazok a szerencsétlenek, akiket beoltottak, és akiket ennek következtében most nagymértékben veszélyeztet a stroke vagy a szívroham, eléggé el vannak baszva, ha megbocsátják ezt a régimódi orvosi terminológiát.

  Amikor meghallottam ezt a hírt, kissé megijedtem. Mivel már elmúltam 18 éves, és egyesek szerint a középkorúság határához közeledem, bár kegyes módon nem kaptam védőoltást, mégis jelentős kockázatnak vagyok kitéve a stroke vagy a szívroham szempontjából.

  Természetesen nem tudom megmondani, hogy mit tegyen. Biztosan vannak törvények, amelyek tiltják ezt. Sőt, nyomatékosan utasítom önöket, hogy a következőket ne próbálják ki otthon. Komolyan mondom.

  De ha esetleg érdekel, én naponta 75 mg oldódó aszpirint szedek. Úgy gondolom, hogy az aszpirin csökkenti a szívroham vagy a stroke kockázatát. Az oldódó aszpirint egy nagy pohár vízbe cseppentem, hogy csökkentsem annak kockázatát, hogy az aszpirin irritálja a gyomornyálkahártyámat. A tabletták, amelyeket a gyógyszertárban vásárolok, kevesebbe kerülnek nekem, mint az édesség.

  A tájékozottak tudják, hogy természetesen kétféle stroke létezik. Az egyiket a vérrög okozza. A másik fajtát vérzés okozza. Az előbbi sokkal gyakoribb. Az aszpirin csökkentheti az előbbi kockázatát, és növelheti az utóbbiét. De az esélyek mellettem szólnak, és hacsak nem vonszolom magam a garázsba, nem keresem meg a fúrómat és a fémfűrészt, és nem kezdek el lyukakat fúrni a saját koponyámba, nem sokat tehetek a vérzés megállításáért, ezért teszek valamit a problémával, amit talán kezelni tudok. Hogy őszinte legyek, nem vagyok biztos benne, hogy mindez igaz-e a vaxoltakra, akiket most egy másik faj tagjainak kell tekintenünk.

  És ha szívrohamot vagy agyvérzést kapok, megkértem Antoinette-et, hogy azonnal tegyen 300 mg aszpirint a nyelvem alá. Az aszpirin gyorsabban felszívódik a nyelv alatt. És hogy aztán adjon nekem naponta négy oldódó 300 mg-os tablettát legalább egy hétig, de lehetőleg tovább.

  Szóval, ez a tervem. Semmi kétségem afelől, hogy az egész orvosi intézmény elborzadva fogja felemelni a kollektív karját. De engem nem érdekel. Elhagytak engem, miért érdekelne, mit gondolnak?

  Nem szabad tudomást venniük arról, hogy mit csinálok, mert Mr. Google szerint én egy lejáratott összeesküvés-elméletíró vagyok, és nem adhatok tanácsot semmilyen témában. Különben is, lehet, hogy allergiás vagy az aszpirinre, vagy egy rakás felírt szemetet szedsz, ami az aszpirinnel együtt napalmot vagy homárlevest eredményez.

  Ehelyett fel kell hívnia a háziorvosát, és péntekre három hétre sürgős időpontot kell kérnie, vagy el kell mennie a helyi gyógyszertárba, ahol a 16 éves, O-szintű tornászlány, aki túl sok sminket visel, megmondja, hogyan kezelje a szívrohamot vagy a stroke-ot.

  Vagy talán saját magának kell kutatást végeznie, meg kell vizsgálnia a korábbi kórtörténetet és a vényköteles gyógyszerek használatát, és megalapozott döntéseket kell hoznia arról, hogyan tudja a legjobban kezelni magát és családtagjait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük