SZKÍTA Hírek 10. adás – 2023. 02. 18.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

https://szkita.tv/31-szkita-hirek-10-adas-2023-02-18

2 thoughts on “SZKÍTA Hírek 10. adás – 2023. 02. 18.

 1. A pénzrendszer átalakításával kapcsolatban a digitalizáció a fő hír.
  Egy szó sem esik róla, hogy a kamatszedő hitelpénzrendszert meg akarnák szüntetni, pedig e nélkül semmilyen átalakításnak nincs értelme.
  A legjobb védelem a magán bankszámlák megszüntetése. Minden magán pénzforgalom legyen készpénzes.
  Lehet, hogy költséges a pénzkezelés, de szabad. A kínai utólag okosak kárán mi még tanulhatunk.
  Én hosszú távon működő nyereséges cégnél (részpiaci szegmensben) még nem láttam 1%-nál nagyobb növekedést. A működő gazdaság igazából nem növekszik, hosszú távon, hanem inkább mindig is egy fenntartó szinten van. Ezért is érthetetlen a kamat, pláne az uzsora. (Az induló (új szegmensek, tevékenységek) növekedés pedig általában kezdeti veszteséggel jár együtt, nem kamat kitermelők.)

 2. Az orvoshoz muszáj mennem részhez ( hisz a baleseti ellátás vagy éppen fogászat szükségessé válhat alkalomszerűen)… és bár az orvosok segítő szándékkal gyógyszereznek, az, amit eddig használtak gond nélkül, na az mára csöppet más összetételű és funkciójú lett… lsd infúzió, érzéstelenítő, vérvétel- labor stb.
  Van egykét homeopatiás szer amivel rávehető a szervezet hogy tudatosan kihajtsa a mindent is ami bekerülhet a pszichopaták közreműködésével…
  Szúrás : ledum ( injekciók)
  Méregtelenítés: arzenikum, thuja
  Az a baj sztem hogy a természetben nem létező azaz a természetes immunitást ez okból kikerülő formulákat alkottak. Idézőjelben 🙂
  Azaz ha informáljuk a testet hogy mit tegyen, mit dolgozzon ki, akkor meg tudja tenni. Ha képes felismerni…hogy alattomos mérgezés történik…
  Ha tud róla mert képes detektálni… akkor gond nélkül megküzd vele ill később is emlékezni fog. Ez az evolúció ( az Istentől eredő)
  Ebben az információterápia segíthet.
  Ill. 528 hz … ( egy kis quantumhealing) sok zenei művet lehet találni a neten, ezen a frekvencián.
  Visszahekkelhető az energetikai új rendszer amit a nyakunkba vágtak.
  Grafén oxid, hidroxid: említettem már- az a jó rezgést is felerősíti. Nem tudatos nem csak a nekünk rossz frekvenciákat erősíti!!!!
  Ismét eljött a kor: “Embernek maradni mindég, minden körülményben”
  Azt kell sugározni.
  És akkor bekaphatja a dark ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük