Patogénből profit! Fauci és a CDC szabadalmaztatta a koronavírust már 2003-ban

Forrás: London Real @ YouTube
Pathogen To Profit – Did Fauci & The CDC Patent Coronavirus in 2003?!
https://youtu.be/JT0bXVTO_uA

https://www.bitchute.com/video/AcBEQlqOkavv/

18 thoughts on “Patogénből profit! Fauci és a CDC szabadalmaztatta a koronavírust már 2003-ban

 1. Döbbenet!
  Ámde, nem erre a hírre gondoltam. Hanem a tegnapi beszélgetésemre egy “ex.” egészségügyi dolgozóra, akit leszázalékoltak néhány évvel ezelőtt. Pontosabban az a döbbenet amit mondott, idézem: „Én nem hiszem el, hogy olyan injekciót adjanak be ami káros!”
  Ledöbbentem! Miért? Utaltam is rá neki: Kétségesnek tartom, hogy nem olvastad a gyógyszerek mellé adott “Betegtájékoztatót”.
  Mennyiféle mellékhatás van azokban felsorolva? KÁROSAK ezek?
  Újabb meglepetés mert amit mondtam abban nem volt kétsége.
  Aztán jött, hogy: (mondom) Nézd! Ez egy KISÉRLETI szer! Egy hamarjában “összetákolt” valami! NEM VÉDŐ, legfeljebb csak oltás!!!
  Meg sem hallotta. :(( … (gyász)
  No, de ha bolondságot beszélek (tegyük fel) akkor miért saját felelősségre fogadtatták el “szegény, nem gondolkodó polgárokkal” az oltást??
  Miért nem vállal senki sem felelősséget a befecskendezett anyagért?
  Mellékhatások? Vagy nem értette, vagy nem akarta érteni a tényt, amit az EU Parlament vizsgáló bizottsága is megállapított: A sűrűn átoltott országokban (Anglia, New Zeland, Israel) MAGASAN több a megbetegedések száma, mint akár Romániában, vagy egyéb “gyengén oltott” országokban.
  Kérdés?
  Ha Csernobil mellett 300-400% -kal magasabb a RÁKOS megbetegedések száma mint bárhol máshol, akkor nem lehetséges, hogy ezt az 1986-os reaktor baleset okozza még mindig?
  A válasz a
  gondolkodó
  és NEM HAZUDOZÓ
  emberek számára teljesen egyértelmű, és világos! (mindkét témában)

  1. Teljesen felesleges már az ilyen emberekre időt pazarolni, total be vannak tokosodva, menthetetlenek, egy részük pedig inkább eltolja magától az info-t, mert úgy könnyebb nekik. Hallottam olyan emberekről, akiknek oltás után problémái keletkeztek és most hajrá, el kezdtek próbálni egészségesebben élni, mert biztosan az volt a baj. Oltásprobléma észbe sem jut…. no comment

   1. 3 oltás után haldokló, a kórházban lélegeztetőn két hörgés közt azt mondja:
    “Ha nem oltattam volna, rosszabb lenne.” Mi a f… lenne rosszabb te agyhalott??? Amikor egy ember idáig süllyed szellemileg, az NE ÉLJEN, nem érdemli meg. Ennyi.

 2. Amikor koronavírusról beszélünk, a mese szót érdemes hozzátenni.
  Próbálom érteni a nekem nem könnyű történetet. Dr. Martin elmeséli, hogy a meséről milyen szabadalmakat találtak, és pár kép mutatja az esti mese média sugárzását.
  A szabadalmaknál arra jutottak, hogy a vírus kommunikáció célja deríthető ki, nem a tárgya, és arra is, hogy az USA szabadalmak egyharmada hamisítvány, ahol a szabadalmak tárgya azonos, .
  Szabadalmakat találtak a vírusra, annak a kimutatására,a mérésére, arra, hogy ki jogosult kimutatni. Vagyis arra készültek szabadalmak, hogy a meséhez nem lehet függetlenül hozzáférni. A szabadalmak előállításához a lehetőség, indíték és az anyagi fedezet is biztosított volt. Az anyagi érdekeltség is ahhoz, hogy a vírus patogénből, a mese kórokozóból profitáljanak. Valamint az érdekeltek névsora is a szabadalmak alapján nyomon követhető. A végső cél pedig a profit. (ismerős?, a semmiből profit, mint a hitelpénznél…)

  USA jogi alapelv: a természetre nem lehet szabadalmat bejegyeztetni. Csak mesterséges dolgokra.
  Ha egy mese igazi mesterséges fegyver lenne, sértené a vegyi és biológia fegyverekre vonatkozó egyezményeket.
  Mindenképp jogsértés történik, a jogi logika szerint akkor is, ha természetes a vírus, akkor is ha mesterséges.
  De mi van akkor, ha a vírus csak mese? Minthogy az. Az alap a semmi. Azért hozzáférhetetlen.
  Amikor a mesét szabadalmaztatják, valójában a semmit szabadalmaztatják. Az se nem természetes, se nem mesterséges fizikai valójában megjelenő, megfogható lény.
  (Az nem derül ki, hogy az oltásba valóban beletett anyagok használata, felhasználása milyen jog alapján lehetséges és büntethető. Járvány pedig nem volt, csak oltás és G, és víz, és étel és levegő mérgezés.)

  Lehet olvasni történelmi titkos paktumokról, amikről csak annyit tudunk, hogy a paktumok léte vagy igaz, vagy nem. Ilyen a szerződésekből kitakart szöveg is.
  Számomra a megoldás nagyon egyszerű, ha nincs írott (eredeti, nem hamisított) elolvasható paktum, nem lehet figyelembe venni. Én nem ismerném el. Milyen alapon? Azzal se nagyon bíbelődnék, hogy utólag bárki bebizonyíthassa, hogy valaha létezett. Már régóta ismert a több példányban hitelesített dokumentáció elkészíthetősége, a tanúsítás, a letétbe helyezhetőség, nem régi korokról beszélünk.

  Az oltási, ételmérgezési, stb. bűnnek ismert anyaga van, ismert eredménye van, ismert erőltető kezdeményezője és ismertek az összefüggések. A titkos vírus szabadalom szál követése hova fog vezetni? Meg kell lenni annak, hogy ugyanezek a vírus szabadalmakban érintett emberek mit is csináltak valójában. Csak kamu tanulmányokat írtak?
  Az igazi oltás előállítók közül kit mire utasítottak, honnan szereztek be anyagokat, stb? Ha teljesen számla nélkül, és feketén, korruptan, annak is kell valahol nyomának lenni. Csak úgy nem kerül be a szemét az oltásokba, se az ételbe. Valahogy dokumentálták. Az nem a “semmi”. Az a fizikai valóság.

 3. Kedves hozzászolók és az úgy nevezett fotelban ülő forradalmárok !
  A WHO-nak van egy facebook oldala, ahol talán érdemes valami jó és csipős bejegyzést tenni.

  Forrás: https://hu-hu.facebook.com/WHOHungary/

  Mondjuk, nem hiszem, hogy ennek nagy hatása lesz a mi jövőnkre. De amit én magam láttam ezen az oldalom, az esetleg érdekes.
  Az imposztorik nyomják a hivatalos és a politikában is elfogadott, számomra már nagyon unalmas témát, az oltásokat és a látszólag
  emberséget, meg az egymás méltatását és mi, értsd a WHO, mindenkit megmentünk. Csak oltasd be megad és menj el ilyen, vagy
  olyan vizsgálatra. Hogy a mellrák vizsgálat, maga okozza a rákot, arról a fáma nem beszélt.

  De vannak csipős és kritikus megjegyzések is, amire az WHO főimposztorai és a hivatalos poltikai elit egyátalán nem reagál.

 4. Nincs vírus, a virológia egy áltudomány

  „Még soha nem bizonyították, hogy létezik vírus – a virológia áltudomány.
  Az, amikor azt állítjuk, hogy nem létezik vírus”, akkor az nem azt jelenti, hogy az emberek nem betegszenek meg, vagy nem halnak meg, csak azt , hogy soha nem bizonyították, hogy ennek oka „vírusból” származik.
  Igaz ez a HIV-re, a COVID-19-re, és a többire is.

  Annak bizonyításához, hogy a „vírus” a „betegség” vagy „halál” oka, először bizonyítania kell az említett “vírus”, létezik,.
  De egyetlen tudományos tanulmány sem jelent meg sehol, amely kimutatná, hogy egy “vírust” közvetlenül egy beteg gazdaszervezet folyadékaiból izoláltak, tisztítottak, jellemeztek és elemeztek.

  Soha senki nem izolált egyetlen “vírus” részecskét közvetlenül állatból, emberből vagy növényből, és nem fényképezte le. Nincs egyetlen olyan videó sem, amelyen a „vírusoknak” nevezett részecskék bármelyike megmozdulna, sejteket próbálna átvenni, vagy bármilyen, nekik tulajdonított műveletet végrehajtana.

  Ez óriási probléma, mert a “vírusok” állítólag egy beteg gazdaszervezet folyadékán keresztül terjednek, tehát ha egy beteg gazdaszervezet folyadékában soha nem találtak “vírust”, akkor honnan származik, és van-e egyáltalán.
  Az emberekkel azt hitetik el, hogy az antitesttesztek bizonyítják a „vírus” létezését, de ez nem igaz.
  Hogyan bizonyíthatja egy antitestteszt olyasvalami létezését, aminek a létezése soha nem bizonyított?
  Ezek az antitesteknek nevezett fehérjék nem specifikusak, bármihez kötődnek

  A módszer:
  A sejtkultúra-kísérletek során a kutatók mintát vesznek valakitől, aki pozitívnak bizonyult a kérdéses „vírusra”,
  A mintát más anyagokkal, például majomvesesejtekkel (Vero-sejtek), szarvasmarha-magzati szérummal, antibiotikumokkal, tápanyagokkal stb. és a tenyészeteket általában CO2-t tartalmazó folyékony inkubátorban növesztik, és néhány nap múlva a sejtek citopátiás jelenségen mennek keresztül, ahol szétesnek és elpusztulnak, és az okot a “vírusnak” tulajdonítják.

  Kérdések:
  -Honnan tudják, hogy a “vírus” benne van a mintában, mivel soha nem látták?
  -Hogyan tulajdonítható a citopátiás hatás a “vírusnak”, ha a “vírust” soha nem izolálták, és soha nem került be a tenyészetbe?
  Csak azt feltételezték , hogy a mintában van, valójában soha nem találták meg a “vírust”. A sejttenyésztési kísérletek nem bizonyítják a “vírusok” létezését, mert módszereik hibásak .

  A csíraelméletbe vetett nagyon tudománytalan hamis hitnek és a terepelmélet teljes tagadásának köszönhető – ez egy epikus méretű hiba. Nincs oka egyiknek a másiknak, csak az emberi test valóságának őszinte értékelése.
  Állítólag még Louis Pasteur, a csíraelméleti nonszensz atyja is bevallotta a halálos ágyán, hogy nincs vírus.

  Rockefeller időben felismerte, hogy mekkora pénz van a gyógyításban, és különösen a járványkezelésben.
  Módszerük mindenre igaz, háborúra, vírusra, mindenre, amelynek elvei: PROBLÉMA, REAKCIÓ-MEGOLDÁS.
  Tehát csináljunk egy mesterséges vírus-PROBLÉMÁT, amire az irányításunk alatt álló médiával sokkoló pánik-REAKCIÓT váltunk ki, majd előállunk a vakcinával, mint MEGOLDÁSSAL.

  Mi a lényeg: A pénz és a depopuláció együtt:
  Nem a megelőzés vagy a gyógyítás a lényeg, hanem az állandó és örökké tartó gyógyulás és a halál – olyan gyógymód, amely évente több százmilliárd dollárt termel a Big Pharmának és a mögötte álló globalistáknak, akiknek markában vannak az egészségügyi hatóságok, élén dr. Faucival, és a WHO-gengszter-vezetőjével.
  https://nikolaosanaximandros.gr/kanenas-ios-den-exei-apodeixthei-pote-oti-yparxei/

  1. A pénzrendszer és a kamu-járvány – nem meglepő módon – nagyon hasonlít egymásra, mivel mindkettő a háttérhatalom “szellemi” terméke.
   Az egész kovid-kamu, kamu-vírusostól, kamu-tesztestől, pofapelenkástól, karanténostól, méreginjekcióstól olyan, mint a pénzrendszer: légvárakra épül, és csak azért létezik és marad fenn, mert naiv és tájékozatlan emberek hisznek benne.
   Ők a saját munkájukat, kreativitásukat és energiájukat adják a fiat-pénzért, valós értékeket a puszta levegőért.
   A kamu-járvány(ok) és kamu-“oltások” pedig az egészségüket, a megélhetésüket és végül az életüket is elveszik, nem is beszélve a családi és baráti kapcsolatok megromlásáról és szétzilálásáról. Ami viszont már mindannyiunkat érint. Azokat is, akik – mint ezen a fórumon is – évek óta próbálják figyelmeztetni az embertársaikat, hogy mi folyik itt, többnyire lesújtó eredménnyel.

   A globalogazdi és csicskásai meg közben röhögnek a markukba, hogy milyen könnyű dolguk van ennyi ostoba és végletekig hiszékeny emberrel.

 5. A COVID-VAKCINA LELEPLEZÉSE

  Itt van a Pfizer saját dokumentuma, amit 75 évre akartak titkosítani, de napvilágra került.
  A Pfizer egy kísérleti vakcina, ami nem ment végig a 4. fázisú vizsgálaton, és mindössze 3 hónapig végezték, 42.086 ember bevonásával.
  Eltitkolták, hogy ez katasztrófálisan végződött.

  A PF-07302048 (BNT162B2) 2021. FEB-28-IG VÉGZETT VIZSGÁLATOK ÖSSZESÍTETT ELEMZÉSE

  A vizsgálatot mindössze 3 hónapig végezték, 42.086 fő bevonásával.
  Ez idő alatt
  – 520-an tapasztaltak mellékhatásokat, de a vizsgálat befejezése előtt felépültek
  – 11.361-nek voltak mellékhatásai, amelyek a vizsgálat végén is fennálltak, vagyis nem gyógyultak meg.
  -1.223 ember meghalt.

  Ez azt jelenti, hogy a részt vevők 31%-nak voltak maradandó mellékhatásai, vagy belehalt.
  CSAK EZ ALATT A 3 HÓNAP ALATT!!

  És erre adta ki az FDA és a CDC az engedélyt, amikor a halálozási arány is magasabb, mint a vírus veszélyessége, ami 0.01 %.

  Ez egy sor szakmai, etikai és büntethetőségi kérdést is felvet, hogy lehet a világot egy ilyen csalással megvezetni.
  Az orvosok pedig mindenképpen felelősek, ha tudták és oltottak azért, ha nem tudták, amit tudniuk kellett azért.

  Szíves figyelmébe ajánlom mindenkinek a csatolt anyag utolsó 9 oldalát, ami a lehetséges betegségek felsorolását tartalmazza.
  1500 lehetséges betegséget, szövődményt sorol fel sorol fel.
  Karikó Katalin vakcinája nem véd meg semmitől, egyre alkalmas: népirtásra.
  https://www.scribd.com/document/543857539/CUMULATIVE-ANALYSIS-OF-POST-AUTHORIZATION-ADVERSE-EVENT-REPORTS-OF-PF-07302048-BNT162B2-RECEIVED-THROUGH-28-FEB-2021?fbclid=IwAR3UVWYDNdHqG1C2SDodxJMJqiXqCkBWrtBZK6eTFSIK

  1. Kedves Éva!
   Én nem hiszek a “kísèrleti vakcina” kifejezésben, szerintem tudták ezt a sátánok nagyon jól, hogy vírus nincs, csak mondva kell csinálni és tudták ők azt is nagyon jól, hogy mit fognak ezekkel a “kísérleti jótét dolgokkal” okozni a népességnek, már régóta készültek rá…. Great reset….

 6. A COVID-járvány alátámasztásának másik eszköze a PCR-teszt volt.

  A PCR teszt feltalálója, Kary Mullis azt mondta, hogy nem használható a COVID-19 vírus kimutatására, és azt sem tudja kimutatni, hogy a vizsgált személy fertőző.
  A PCR-teszt jelentősége abban van, hogy a tudósoknak nem állt rendelkezésre a kutatásokhoz elegendő emberi DNS, azért a PCR-tesztet erre találták ki, az emberi DNS-sokszorosítására.

  A HAMIS PCR-TESZT LELEPLEZÉSE
  Az alábbi információ Anna De Buiscuit brit ügyvédtől származik, de csatolva vannak az ennek bizonyságát alátámasztó hatósági anyagok.

  Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) által most közzétett dokumentum nyíltan elismeri, hogy a vuhani koronavírus (Covid-19) hírhedt PCR-tesztjét nem valódi mintákból fejlesztették ki, hanem a megfázás genetikai anyagának tűnő anyagból.
  Valódi minta azért nem volt, mert a Covid-19-et soha senkinek nem sikerült izolálni.
  Ezért nincs is olyan törvényes teszt, amely pontosan azonosítaná a SARS-CoV-2 jelenlétét.

  Az FDA dokumentumában egyértelműen szerepel, hogy a PCR tesztkészletekben a szokásos szezonális influenza genetikai anyagot használták vizsgálati markerként, mivel a hatóságok tudták, hogy a vizsgálatok „pozitív” tesztet fognak eredményezni, így lehetővé tették számukra, hogy ezeket az eredményeket felhasználják a „Covid” narratíva-terjesztéséhez.

  A dokumentumból a lényeg:
  „Mivel a teszt kidolgozásakor és a vizsgálat lefolytatása idején nem álltak rendelkezésre a 2019-nCoV mennyiségileg meghatározott vírusizolátumai CDC felhasználásra, a 2019-nCoV RNS kimutatására tervezett vizsgálatokat in vitro átírt teljes hosszúságú RNS karakterizált törzseivel tesztelték. (N gén; GenBank hozzáférés: MN908947.2) ismert titerű (RNS-kópiák/µL) humán A549-sejtek szuszpenziójából és vírustranszport tápközegből (VTM) álló hígítóba keverve, hogy utánozzák a klinikai mintát.

  Egy másik kinyilatkoztatás a dokumentumban az FDA beismerése, hogy a teszteredményeket „összevonják”, így pontatlan számokat állítanak elő, magyarul: az FDA olyan adatokat gyártott, ami alátámasztotta a hamis narratívát.

  Összefoglalva:
  Sem a SARS-CoV-2 genomját, sem annak fragmentumait nem sikerült izolálni mind a mai napig, sem emberben sem állatban, semmiféle nyál vagy vérmintából.

  Hogy hozzák létre ezeket a mesterséges “vírusokat”?
  A virológusok kizárólag virtuálisan és in vitro dolgoznak . A szekvenálást a kémcsőben elpusztult szövetből darabonként hozzák létre, amelyhez feltételezhetően fertőzött anyagot adnak, és először polimeráz láncreakcióval (PCR) kétszer amplifikálják, hogy elegendő Majd ezt azután tisztán számítástechnikailag, azaz csak számítógépes modellezéssel dolgozzák fel (!!!) , és így a feltételezett vírus genetikai anyagának egy hosszú szála jön létre, amelyet in vivo, azaz élő szervezetekben soha nem találtak meg .
  Ezt a teljes genomot úgy szimulálják, hogy a PCR-rel előállított rendkívül kicsi fragmenseket hosszú láncba kapcsolják.
  Ezt összeszerelésnek és/vagy igazításnak nevezik .
  Az egész egy számítógéppel segített nukleinsav technológia úgynevezett igazításokon/összeállításokon keresztül.
  Emlékszünk: maga Karikó Katalin ismerte be, hogy ő emailben kapott egy vírusrécskét, és abból fejlesztette ki a vakcinát.

  És még nem remeg a föld, nincsenek tüntetések, és az emberek még mindig maszkban járnak…..
  Ha nem állunk fel, és nem tiltakozunk, akkor a globális elit még több mindent tol le a torkunkon.
  Mert ha nem mozdul meg a tömeg, azt ők úgy értik, hogy hallgatólagosan elfogatuk azt, hogy azt tehessenek velünk, amit akarnak…..
  Nem tehetjük, ha másért nem a gyermekeinkért, unokáinkért kell küzdenünk, hogy az ő életük soha többé ne legyen veszélyben!!!!!!

  A DOKUMENTUM LETÖLTHETŐ ITT:
  https://www.fda.gov/media/134922/download

 7. Engem, (és sokakat másokat is biztosan) leginkább az zavar amikor egy-egy “leleplező” miután feltárta, hogy “Márpedig vírus kezdetben sem volt” utána valamivel később azt “ecseteli”, hogy “Az oltást követően sokkal többen meghaltak mint a vírustól”.
  KÉREM SZÉPEN!
  Gondolkodjunk el, ha “…vírus kezdetben sem volt” akkor miért mondja utána, hogy “….többen meghaltak mint a vírustól”??
  Ha mellé teszi, hogy Afrikában oroszlán támadástól többen meghaltak mint a cápatámadástól, akkor ez a hasonlat jó lehetne. De ez is emarad általában.
  Tehát.
  Ha valamit tagadunk akkor legyünk pontosak, és úgy mondjuk: “Az oltás után többen meghaltak mint az ezt megelőzően hirdetett vírusveszély idején.” Ebben nincs ellentmondás, (hirdették) mert bár (állítólag) a Német nyelvben a nyelvtan szerint úgy fogalmaznak, hogy “nincs van” de MI NE! legyünk olyanok, akik egyik mondatunkkal tagadjuk valaminek a meglétét aztán meg állítjuk, hogy van.
  Vagy, vagy!
  Aki önmagával is ellentmondásba kerül, az a saját hitelét rontja. De a nagyobbik baj, ha a “Védelem sorában is ellentmondás és káosz keletkezik”
  (vagy talán a védelem is az ellenség oldalát képviseli?) (van ilyen is)

 8. Az alábbi videót minden embernek meg kell néznie ! És kérem gondolkozzon el mindenki főleg azon, ami a beszékgetések végén elhangzott !

  Forrás:
  Szétverik a honvédséget Covid-oltásokra és fiatalításra hivatkozva?
  Forrás: https://kuruc.info/r/64/255026/

  Itt most már nem csak a honvédségről van szó. Hanem általános emberjogi kérdésekről is. És mi az, hogy parancsra beoltanak és azért
  a parancsot kiadó azért felelőséget nem vállal ?

  1. Tisztelt B. GY. ez nagyon, nagyon durva!
   Meglátásom szerint a következő történhet. 2024-ben jóváhagyják a WHO alkotmányát kétharmados többséggel. Ez egy újabb “világjárvány” idején már a nemzeti alkotmányok felülbírálója lesz. Ekkor fog kezdődni a tömegek kivétel nélküli kényszeroltása. A nem oltott, gondolkodó magyar katona valószínűleg nem asszisztálna ehhez, ellenben a már beoltott, minden parancsot vagy 5G-n keresztüli sugallatot végrehajtó, agyatlan karhatalmista, talán már csak azért is segíteni fogja mindezt mert ha őt beoltották már korábban, akkor más se úszhassa meg oltás nélkül. A Magyarországra telepített NATO csapatok is főszerepet fognak vállalni e terv végrehajtásában, (hacsak az oroszok addig nem verik szét a képüket). Ekkor fogják élesíteni a FEMA táborokat (stadionokat) is arra a célra amiért igazából építették.
   Nem szép kilátások és meggyőződésem, hogy csak a fizikai önvédelemmel kerülhető el ez az erőszaktevés amit rajtunk akarnak elkövetni, de az jogos és szent önvédelem lesz, akárhogyan is végződjön.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük