Dr. Jörg-Heiner Möller a poszt-kovid és a poszt-vakcina szindrómáról

Részletek egy “Nordkurier”-cikkből: https://www.nordkurier.de/uckermark/ich-sehe-zerstoerte-lebenslaeufe-und-suizide-0451264002.html

Dr. Jörg-Heiner Möller belgyógyász és kardiológus szakorvos, hónapok óta intenzíven foglalkozik a poszt-kovid és a poszt-vakcina szindróma témájával. Mint mondja: „Ez két név ugyanarra az újonnan megjelent autoimmun betegségre. Az egyiket maga a koronavírus okozza, A másikat a korona elleni oltás által váltja ki.”

A klinikára, ahol dr. Möller főorvosként dolgozik, Németország minden részéről érkeznek páciensek. A betegeknél megállapítást nyert, hogy autoantitesteket termelnek a szervezet saját receptorai ellen: “A jelenleg 170 fős, poszt-kovid-ban vagy poszt-vac-ban szenvedő nőből és férfiból álló betegcsoportomban 98 százalékban tudjuk kimutatni az autoantitesteket, ami egy erős érv az autoimmun kialakulási mechanizmus mellett.”

Pácienseinek csupán 5 százaléka gyógyult meg, a többiek tartósan betegek, 40 százalékuk munkaképtelen.

Ezek mögött a betegek mögött egy teljes orvos-maraton van. Ennek oka, hogy a laborleletek és egyéb vizsgálati eredmények rendszerint mind negatívak. És az orvoskollégák végül jobb híján pszichoszomatikusnak állítják be a dolgot. Ez a legrosszabb betegség, amit hosszú pályafutása alatt látott. Mégpedig azért, mert a betegeknek senki nem akar hinni.

“Tönkrement életeket látok, pénzügyi összeomlásokat, megromlott kapcsolatokat, súlyos depressziókat, melyekben az antidepresszánsok nem segítenek és egyre több öngyilkosságot. Ritkán láttam ennyi kétségbeesést és a betegekkel való beszélgetések után gyakran magam is sírtam. Még soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót!”


Biró Éva

4 thoughts on “Dr. Jörg-Heiner Möller a poszt-kovid és a poszt-vakcina szindrómáról

 1. Mi az, hogy post covid? nem derül ki, hogy a betegek közül hányan nincsenek beoltva, pedig ez lenne a legfontosabb. Így máris hivatalossá teszik a 20-21-es “világjárványt”. Nagyon érdekes, hogy a covid idején egy darab influenzás beteg sem volt. Nyilván, mert átcímkézték, így az akkori, akár kezelések elmaradása vagy késése miatt (már akit nem lélegeztettek át a másvilágra) komplikálódott influenzás betegeket postcovidnak, meg long covidnak nevezik.
  Hát igen, valamilyen lezárást keresnek ennek a sikertelen covid akciónak, az ilyen és ehhez hasonló tartalmú írások megszaporodnak majd, ezzel előkészítve a gates által bezengett bombabiztos vakcinának az elfogadását, hiszen…:
  ” Mi mindent megtettünk a vaxok piacra dobásával (kerestünk is egy halom pénzt) az emberiség megmentéséért, de ez a qrva vírus nagyon rafkós, és lám miket okoz. Ezért most jobban odafigyelünk a következő vaxunkra, becs szó, mert annyi járvány lesz itt még, hogy csak na.És mi meg akarjuk menteni az egész emberiséget. Ja, meg a bolygót is, persze.”
  A médiában terjesztve, biztos lesz újabb “járvány”.

 2. “Abban a hónapban a szülők egy csoportja, akiknek gyermekeinél a Corovax-oltás következtében agyvelőgyulladás következtében mentális retardáció alakult ki, beperelte a szövetségi kormányt, követelve a Corovax fejlesztéséért és gyártásáért felelős gyógyszergyártó cégeket védő felelősségi pajzs eltávolítását.”

  Részlet a”SPARS Járvány 2025-2028″ c, 2017 ben megjelent kiadványból. (A 2023 01 05-i Bocsánatkérés és a…cikkből letölthető)

  Ezek szerint a psychosomatic sérülésekre számítottak a kísérlet és a lötty kitalálói 2017 ben, és ez mára be is igazolódott.
  Lehetséges, hogy DR. JÖRG-HEINER MÖLLER nem olvasta ezt a kiadványt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük