Dr. Jörg-Heiner Möller a poszt-kovid és a poszt-vakcina szindrómáról

Részletek egy “Nordkurier”-cikkből: https://www.nordkurier.de/uckermark/ich-sehe-zerstoerte-lebenslaeufe-und-suizide-0451264002.html

Dr. Jörg-Heiner Möller belgyógyász és kardiológus szakorvos, hónapok óta intenzíven foglalkozik a poszt-kovid és a poszt-vakcina szindróma témájával. Mint mondja: „Ez két név ugyanarra az újonnan megjelent autoimmun betegségre. Az egyiket maga a koronavírus okozza, A másikat a korona elleni oltás által váltja ki.”

A klinikára, ahol dr. Möller főorvosként dolgozik, Németország minden részéről érkeznek páciensek. A betegeknél megállapítást nyert, hogy autoantitesteket termelnek a szervezet saját receptorai ellen: “A jelenleg 170 fős, poszt-kovid-ban vagy poszt-vac-ban szenvedő nőből és férfiból álló betegcsoportomban 98 százalékban tudjuk kimutatni az autoantitesteket, ami egy erős érv az autoimmun kialakulási mechanizmus mellett.”

Pácienseinek csupán 5 százaléka gyógyult meg, a többiek tartósan betegek, 40 százalékuk munkaképtelen.

Ezek mögött a betegek mögött egy teljes orvos-maraton van. Ennek oka, hogy a laborleletek és egyéb vizsgálati eredmények rendszerint mind negatívak. És az orvoskollégák végül jobb híján pszichoszomatikusnak állítják be a dolgot. Ez a legrosszabb betegség, amit hosszú pályafutása alatt látott. Mégpedig azért, mert a betegeknek senki nem akar hinni.

“Tönkrement életeket látok, pénzügyi összeomlásokat, megromlott kapcsolatokat, súlyos depressziókat, melyekben az antidepresszánsok nem segítenek és egyre több öngyilkosságot. Ritkán láttam ennyi kétségbeesést és a betegekkel való beszélgetések után gyakran magam is sírtam. Még soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót!”


Biró Éva

6 thoughts on “Dr. Jörg-Heiner Möller a poszt-kovid és a poszt-vakcina szindrómáról

 1. Tiszteletem!
  Egy valamit nem értek.
  Az önök által feltett videokban, több állítás is ellent mond.
  Az egyikben azt mondják az orvosok,tudósok,kutatók, a koronavírus nem létezik nem izolálták, a másikban azt állítják van vírus hiszen van utána post covid tüneti jelenség. Akkor most melyik az igaz?! Ha nincs vírus, mi okozza az influenza szerű megbetegedést és az utána való post covidot?!
  Sok videot tettek már közzé ezen az oldalon, folyamatosan figyelem megnézem ezeket, de nem teljesen egyhangúak a tanulmányok.
  Várom válaszukat.
  TISZTELETTEL
  N.Zsanett

  1. Kedves Zsanett, nem minden video tükrözi a mi saját álláspontunkat. A vírust nem izolálták, de attól még koronavírus létezhet, a postcovid inkább pos-vac, az oltottak fertőzik a nem oltottakat.

 2. Mi az, hogy post covid? nem derül ki, hogy a betegek közül hányan nincsenek beoltva, pedig ez lenne a legfontosabb. Így máris hivatalossá teszik a 20-21-es “világjárványt”. Nagyon érdekes, hogy a covid idején egy darab influenzás beteg sem volt. Nyilván, mert átcímkézték, így az akkori, akár kezelések elmaradása vagy késése miatt (már akit nem lélegeztettek át a másvilágra) komplikálódott influenzás betegeket postcovidnak, meg long covidnak nevezik.
  Hát igen, valamilyen lezárást keresnek ennek a sikertelen covid akciónak, az ilyen és ehhez hasonló tartalmú írások megszaporodnak majd, ezzel előkészítve a gates által bezengett bombabiztos vakcinának az elfogadását, hiszen…:
  ” Mi mindent megtettünk a vaxok piacra dobásával (kerestünk is egy halom pénzt) az emberiség megmentéséért, de ez a qrva vírus nagyon rafkós, és lám miket okoz. Ezért most jobban odafigyelünk a következő vaxunkra, becs szó, mert annyi járvány lesz itt még, hogy csak na.És mi meg akarjuk menteni az egész emberiséget. Ja, meg a bolygót is, persze.”
  A médiában terjesztve, biztos lesz újabb “járvány”.

 3. “Abban a hónapban a szülők egy csoportja, akiknek gyermekeinél a Corovax-oltás következtében agyvelőgyulladás következtében mentális retardáció alakult ki, beperelte a szövetségi kormányt, követelve a Corovax fejlesztéséért és gyártásáért felelős gyógyszergyártó cégeket védő felelősségi pajzs eltávolítását.”

  Részlet a”SPARS Járvány 2025-2028″ c, 2017 ben megjelent kiadványból. (A 2023 01 05-i Bocsánatkérés és a…cikkből letölthető)

  Ezek szerint a psychosomatic sérülésekre számítottak a kísérlet és a lötty kitalálói 2017 ben, és ez mára be is igazolódott.
  Lehetséges, hogy DR. JÖRG-HEINER MÖLLER nem olvasta ezt a kiadványt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük