Beoltva, becsapva, magunkra hagyva

Magyar oltáskárosultak beszámolói. A legbátrabbak, elmondják az oltástörténeteiket.

Velük tudjuk megállítani ezt az őrületet. Az igazság a mi oldalunkon van. Nem vagytok egyedül. Jogotok van elmondani, meghallgatva lenni és kárpótolva lenni.

https://www.bitchute.com/video/pxh7jdIz7vus/


Oltáskárosult beszámolója, 2022. május 21.

https://www.bitchute.com/video/XyWCRob3adhF/

12 thoughts on “Beoltva, becsapva, magunkra hagyva

 1. Az oltáskárosultak első feladata nem a panaszkodás, hanem a: bocsánatkérés. Ezután indulhat meg az oltatlan, diszkriminált, mindenből kizárt, megalázott, megfenyített, megzsarolt honfitársak megbocsátása, ha meg tudnak egyáltalán bocsátani, visszagondolva az elmúlt egy év aljasságaira, a gyermekek diszkriminációjára, hogy egészségük ellenére hazazavarták őket az iskolából karanténba, hogy nem kaptak oktatást, de az oltott társaik mehettek iskolába, hogy a tananyagot úgy kellett összekönyörögni másoktól, megalázva, megszégyenítve őket, hogy a kisgyermekek kezét el kellett engedni az óvoda kapujában, mert az oltatlan szülő nem tehette be a lábát a közpénzből finanszírozott intézménybe, hogy a szülők elvesztették munkájukat, megélhetésüket, álmaik, terveik összetörésével zokogva aludtak el nap mint nap, hogy kizárták őket a társadalmi együttélésből, kultúrából, szórakozásból, az őket is megillető egészségügyi ellátásból, hogy elhallgattatták a felszólalókat, a petíciókat benyújtókat, a tüntetőket, a logikus, reális kérdéseket felvetőket, a megosztottság elleni küzdőket, a védelmezőket.

  Mit várnak tőlünk-e videók közzétételével? Én elvből meg sem néztem őket. Amíg egyetlen egy gyermek is diszkrimináció elszenvedője az ostoba, nyavalygó, a zsarolásnak engedő, megfélemlíthető, megfenyegethető, józan ésszel nem rendelkező, gondolkodásra, küzdésre képtelen, a környezetében zajló folyamatok reális érzékelésére képtelen oltakozó tömegek által előidézett és fenntartott állapotnak, addig engem egyetlen egy beoltott sorsa sem érdekel.

 2. Egy hasonló tartalmú videóhoz az alábbi komment érkezett, amivel a kirekesztettek egyikeként maximálisan egyetértek. Idézem:

  “Beoltva- Mi most elmondjuk! – Mit mondtok el? Mit? Miattatok van az egész, mert egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, akárhányszor mentetek beoltatni magatokat, most meg a problémáitokat elmondjátok!? Nem nektek vannak a problémáitok, hanem a józan eszű, kritikus gondolkodású, ellenállásra kész oltatlanoknak, akiket diszkriminálnak, kizárják őket a társadalmi együttélésből, leszólják, leköpik, mert beteg, fertőző, meggyilkol másokat! Ha egyszer sem oltottátok volna be magatokat a józan eszetekre hagyatkozva, akkor nemcsak betegek nem lennétek, hanem már régen véget ért volna ez az aljasság, mert nem tudott volna kibontakozni!
  Nem az oltottaknak kell itt segélyvonalakat létesíteni, hanem az oltatlanoknak, akiket kizárnak az orvosi ellátásból, nem azoknak a képeit kell közzétenni, akik már meghaltak, mert pontosan ők azok, akik soha nem vették védelmükbe a diszkriminált oltatlan honfitársaikat, akik semmivel és senkivel nem törődve, élték oltottként az életüket, egészen addig, amíg a következmények közbe nem szóltak! Ha nem szóltak volna közbe, ezeknek az embereknek egy fikarcnyi jóérzésük sem volt soha az oltatlan embertársaik iránt, s csak azért, mert ők élhették tovább az életüket, fel sem merült bennük, hogy segítő jobbot nyújtsanak a diszkrimináltaknak! Nem érdekelnek a nyavalygós panaszáradatok, én az ellenálló és ezáltal mindent felvállaló embertársaim előtt hajlok meg!’

 3. Egyetértve az előttem szólókkal, miszerint az oltottak ne panaszkodjanak, megjegyzem, hogy sokan kényszerből oltatták be magukat: megélhetés kényszerből, akaratuk ellenére. Ők valóban áldozatok. Viszont jópáran a “Védettségi” előnyeiért, és a kritikus gondolkodás hiánya miatt szúrattak. Ők már tényleg ellenérzést érdemelnek.
  Reményre ad okot a következő számsor: 1 oltást kb 6,8 millióan
  2 oltást kb 6,4 millióan
  3 oltást kb 3,7 millióan
  4 oltást kb 270 EZREN kaptak.

  Innen látszik, hogy bedölt a Gates-Orbán-Merkely-Müller-Szlávik féle eugenikus erőlködés. Nálunk is, de máshol is.
  A következő, vagyis a legújabb pánikkeltő Gates féle próbálkozás, a majomhimlő talán nem lesz hasonló fogadtatású. Pedig
  Dr Bill Gates WHO tulajdonos és főepidemiológus nagyon igyekszik:
  The next pandemic will get attention this time
  https://www.youtube.com/watch?v=z-kq4YpyFp0

  Már csupán Szíjjártó Péter aláírásának a tintája kell megszáradjon a WHO szerződésen ahhoz, hogy mindenkinek kiderüljön a “Magyar családok védői” kinek és minek szolgáltattak ki bennünket.

  Jobbra indexel és balra megy.

 4. No de uraim!

  ahelyett, hogy örülnének az ún. “nemzethy, szabadságharcos eredményeknek” –

  Mi történt a fogpaszta reklám, über-nemzethy onkológus_ossuarist Kasler proffal?

  “Az ötödik Orbán-kabinet önálló egészségügyi minisztérium nélkül kezdi meg munkáját…
  Most már biztos, hogy nem lesz önálló egészségügyi minisztérium…

  Orbán Viktor parlamenti jellemzése szerint “belevaló”, “ütőképes”, “válságálló” kormányzati struktúra egyértelműen kilóg az Európai Unió (EU) tagországainak sorából: a gazdasághoz tartozó területek és fogalmak felülreprezentáltak,

  viszont minisztériumi szinten az előző ciklussal ellentétben már egyáltalán nem találkozunk a kormányzás társadalmi, “emberi” aspektusaival.

  Nemhogy nincs önálló oktatási vagy egészségügyi minisztérium, de a minisztériumok és tárca nélküli miniszterek elnevezését nézve az lehet az érzésünk, az országirányításnak egyáltalán nincs szociális dimenziója.”
  http://medicalonline.hu/kitekinto/cikk/mostohan_banik_az_orban_kormany_egeszseguggyel 2022.05.27.

  “the bestest” [sic] – rejoice!
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/Viktor_Orb%C3%A1n_2022.jpg
  +
  “az igazság charmeur Grál-lovagja”

  ‘A világon csupán egyetlen olyan ország van, ahol a belügyminiszter felelős az egészségügyért is. Arra viszont sehol sincs példa jelenleg, hogy a belügyminiszter egyszerre felel még az egészségügy mellett az oktatásért is.
  Az utóbbi napokban kiderült, hogy Pintér Sándor a következő Orbán-kormányban már nemcsak a belügyekért lesz felelős, hanem – az Emberi Erőforrások Minisztériumának megszűnése után – az ő tárcája alá tartozik majd az egészségügy és az oktatás is.’
  https://index.hu/belfold/2022/05/21/pinter-sandor-belugyminiszter-egeszsegugy-nauru/

  1. Pintér Sanya létezik még, vagy csak egy alteregót mutogatnak jómessziről, vagy még úgy sem ?

   1. Pintér Sándor meghalt 2014-ben, akkor vette át Orbán Rachel a gyerekkereskedelem és a pedofil ipar területét. Az ál-Pintér miatt a család most titkosított pert folytat, hogy elismerjék a halálát és megkaphassák a vagyont, egyelőre hiába.
    Azért is jelenik meg ritkán, nehogy lebukjon az ál-Pintér. A maffia irányítását teljes egészében az Orbán család és Rogán Antal vették át.

  2. Már az “emberi erőforrások” név is nagyon árulkodó volt: központilag szervezetten kiszipolyozható embertömeg. Mint a Mátrixban a Duracell elem, amit Morpheus mutat fel Neónak.
   Ha ez megszűnt, akkor talán már nem is annyira emberi, hanem esetleg transzhumán erőforrásra akarnak áttérni…

 5. Bizonyos információk szerint 2009-ben kicsit kiluggatták !?
  Regényt lehetne írni a viselt dolgairól, milyen “üzletek” tulajdonosa volt, mit csinált, kikkel üzletelt ! Egy Dietmar Clodo, a “bombagyáros” esete ! Egy “főrendőr” nem tudja, hogy kivel ül le tárgyalni ? Egy “főrendőr” a munkáján kívül folytathat üzleti tevékenységet ? Egy “főrendőr” tulajdonában hogy lehetett a “kínai piac”, csak példaként ? Ó, és ezek csak egy picike morzsák a kisded játékokból. El lettek súrolva az olajszőkítés minden bizonyítékai, az ügyben nyomozó valódi rendőrök meg rendszeresen hátba lőtték magukat a szolgálati autóban, ebédidőben, vagy a motoros futár halálos “balesetet” szenvedett !? Nyomtalanul tudtak “eltűnni” 40 vagonos olajszállító vonatok, nem egy, nem kettő, és még véletlenül sem találták meg őket soha !!!
  Egyesek szerint régen nem él, de hogy bújtatják az egészen biztos, és az étlapon ugyan szerepel mindenkor mint főfogás, de ha rendelne a vendég, hát éppen elfogyott, mert annyira finom és népszerű.
  Akárhogy is van, ez is jól szemlélteti a nagy nemzeti fidesz valódi lelkivilágát. Pintér zsebében voltak, mindent tudott róluk, trónra tették, tetszett van nem. Fogott emberek voltak, ma is azok. A múlt idő egyben jelenidő is.

 6. 2021 decemberében egy környéken lakó nő, 3 oltással, meghallotta miről beszélgetek valakivel a buszmegállóban, ráadásul maszk nélkül, odajött megkérdezte: “Maga oltatlan?” Mondom: “Igen”. Ő: “Akkor legalább 4 maszkot kéne hordania!” Válaszom: “Nekem nem kell maszk.” Viszontválasza: “Akkor dögöljön meg!”
  Múlt héten láttam fekete ruhában. Mondja ez egyk ottlakó, hogy “rákos, ráadásul a lánya és az unokája is meghalt az oltás után nem sokkal, szerinte és az orvosa szerint is kovidba. Neki 2 hetet ígértek az orvosok”.
  Ránéztem. Visszanézett. A feje elvörösödött, láttam, hogy legszívesebben leköpne….
  Tudjátok mit? Az ilyenek azt kapják amit érdemelnek.
  Hozzám még egyetlen ember se jött oda, aki mindenféle sötétségnek, hülyének stb elmondtak, amiért nem oltatok. Egyik se mondta, hogy bocs igazad volt. Sőt még most se hiszik el. Úgyhogy nem érdekelnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük