Saját szakterületén a világ egyik leghíresebb Professzora Sucharit Bhakdi beszél 2022 novemberében.

Az elmúlt 2,5 év alatt többet tanultam az oltásokról, mint az azt megelőző 30 évben, amíg azokról tanítottam. Nemes egyszerűséggel, ez az egész oltási-iparág egy HATALMAS CSALÁS! Vélhetően a gyógyászat minden idők legnagyobb és legveszélyesebb csalása!

https://www.bitchute.com/video/biPsqwR5WMsK/

12 thoughts on “Saját szakterületén a világ egyik leghíresebb Professzora Sucharit Bhakdi beszél 2022 novemberében.

 1. Tisztelt Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért,

  megdöbbenve olvastam ma a NA.V-tól kapott levelet, melyben azt a határozatot közölték velem, hogy nem fogadják el az 1%-ról tett nyilatkozatomat, (amelyet a Caraka Alapítvány javára tettem adóbevalláskor). Régóta adózom, és eddig soha nem volt probléma az 1%-os felajánlásokkal. Hadd döntsem már el, hogy kinek a javára nyilatkozom! Nagyon dühít a dolog, nem tudom, vajon más is így járt-e?

 2. Kíváncsi lennék, a professzor úr mit szól hozzá, hogy a német legfelsőbb bíróság ítélete szerint nem létezik kanyaróvírus? Mi a helyzet a többi (kamu)vírussal, kiemelten az állítólagos Sars-COV-2-vel?
  Ha az ember ráébred, hogy szakember létére az “oltásokkal” kapcsolatban évtizedeken keresztül arcátlanul átverték, ő meg észre sem vette, akkor fel kell hogy tegye a kérdést: mi mindenben vertek/vernek még át, és miért nem vettem/veszem észre?

 3. Kérdést teszek fel.
  Mi van akkor, ha az ami “vírus” néven bekerült a köztudatba, az tu. Egy KÓD, amely az élő szervezet öngyógyításáért felelős?
  Azaz, ahogy minden ami kint-az bent…minden kód bennünk van. Is.
  Ha a szervezet elromlik, az öngyógyítás protokollja szerint felszabadul egy információcsomag ( vírusként definiált) azért hogy bejutva a beteg sejtekbe azokat kitisztítsa, elpusztítsa, a test megújulását biztosítandó?
  És mi van a mesterségessel? Hát megáll a természetes immunrendszeren. Könnyedén. ! Lsd első kör Wuhan.
  Ezért kell a mesterséges pánik… ill a génmanipuláció.
  Istenem, de hülye faj az emberiség. Szerencse h vannak még gondolkodók.
  És becsületes ébredők. A folyamat…. zajlik. Sok szerencsét és áldást hogy túléljen az Ember, akit Isten teremtett.
  Legyen!

  1. Okos kerdes.

   Valahol olvastam, hogy a tuzeseteknel is mindig vannak tuzoltok, megsem ok okozzak a tuzet.
   Ugyanigy lehet a “virussal” is. Rendben, hogy megfigyeltek sejtszinten sokmindent, de az egesz Koch posztulatumok az elejetol logikatlanok. Kivesznek valamit egy elo szervezetbol, okes. De a visszatetelet miert oltassal vagy oldatos trutyival az orrba oldjak meg? Es akkor meg a “virushoz” adott kotyvalekrol nem is beszeltunk, ami szinten a szervezetbe kerul vissza… Egyaltan mit varnak egy ilyen beavatkozastol? Barbar osember megoldas az egesz.

   Olvastam valahol egy tanulmany reszletet az orr-rol, hogy ha valamit erzekel a levegoben, azonnal kepes valami olyan gazt termelni ami semlegesiti az eppen befele aramlo nemkivanatos dolgot. Nem is ez az egeszben a lenyeg, hanem az, hogy az orr az elsodleges vedelmi vonal.
   De ha Koch masodik lepesekent egy oldatot pakolnak vissza az ember orraba, hogy aztan megvizsgaljak megbetegszik-e, az nem idiotasag? Az auto ablakai is vedenek az eso ellen, de ha egy 30cm-es tomlobol full sugarral ranyomatom a vizet, lehet nem fognak tobbet vedeni semmitol. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem mukodott az az ablak tokeletesen, normalis korulmenyek kozott. A vissza injekciozasba mar bele sem megyek. Mit lehet abban a kiserletben elvarni vegeredmenykent ahol az ego hazat a tuzoltokkal egyutt beleoltom egy lakoparkba? Nyilvan lesz valahol tuz, szoval juhejj, megbetegedett az ember visszaoltas utan.

   Azt sem hiszem, hogy Isten megteremtette az embert es jo sok virust is teremtett nekik, hagy szenvedjenek.
   Isten szereti az embereket, ez latszik mindenbol, a rendszerrel van oriasi gaz. Ezert letezik a “virus” is…

   De nekem az is logikai bukfenc, hogy letezik a vilagban valami (virus) amit ugyanolyan nyelven kodoltak mint az embert magat, igy a virus ugye magaban eletkeptelen, de bekerulve az emberbe pont passzol minden hardver, lefut a virus es megbetegit…

   Nekem sokkal logikusabb, hogy virus nincs, ember van es nem a virusok kodjai epultek be a dns-be, hanem azok a kodok eppen azert vannak es voltak ott a kezdetektol, hogy segitsenek / lefussanak ha baj van…
   Forditva ul a virologia a lovon.

 4. Nagyon elgondolkodtatóak a hozzászólások.
  A mesterséges hír, az álhír, vagy a cenzúra, ami mesterséges, az negatív hírérték. Vagy értéktelen, vagy valódi hír HIÁNY lesz. ( A mesterséges hír egy mérgezés fajta. Ami, és a valódi híreknek a megvonása együtt nem igazán állt meg az emberek 60%-ának az ‘ immun ‘ reakcióján. Megmérgeződtek. )
  A természetes gondolat , ami valós (valódi jó – rossz hír, akár tévedés) pozitív hírértékű. Mindkettőre (álhír, természetes hír) reagálunk, egyaránt külső hatások, és keverednek is. Ha a bármilyen hírt helyesen értékeljük és cselekszünk, az eredmény nem fáj, sőt épít.
  Hír van(energia átadás, külső hatás), a vírus pedig mese. Ha a hírre belsőleg elfogadhatóan reagálunk (belső energia hatás, az eddigi hírek alapján), akkor vagyunk nem betegek. Ha jó az alap a reagáláshoz.
  Az öngyógyításban pedig a vita, egyeztetés, egyéb külső hír hatás segít, ha kiderül magunkról, hogy a hírt nem igazán elfogadhatóan dolgoztuk fel.
  Dr. Bhakdi professzor abban a csapdában van, amikor van két önmagában logikus rendszer, és az egyiket tanítja (az objektíven alaptalant) de csak az egyik rendszer igaz a valóságban is, ami pont a másik, a megalapozott.
  Ő ebből a szempontból mérgezett, az immunrendszerén nem állt meg a tévedés, és rosszak a kiindulási alapjai.
  Egyébként pedig a dömping kiárusításon ránk zúduló cenzúrázott és torzított hírfolyam nagyon drága és káros is egyben. A mentális feldolgozása extra energiát igényel, amit sokan megspórolnak. Nagy árat lehet a spórolásért fizetni.

 5. December 7.-én a német hatóságok eljárást kezdeményeztek az úgy nevezett birodalmi polgárok ellen.

  Azt gondolná az egyszerü magyar polgár, hogy mi közöm nekem ehhez és tulajdonképpen ennek semmi köze sincs az oltásokhoz és a
  virusokhoz.

  De nézzük meg csak ezt a témát egy kicsit részleteiben:

  No. visszatér a 2.vh alatt bevezetett diktatúrához. A téma most a bízonyítási teher megfordítása.
  Eddig az volt érvényben No.-ban a joggyakorlatban, hogy a vádlottat megilleti az ártatlansághoz való jog.

  Tehát a birodalmi polgárok esetén az államnak bizonyítani kell, hogy maga az állam nem követett el jogsértést a vádlottal szemben.
  De most ez a nő, Nancy Faeser meg akarja változtatni.

  Tehát ezútán a vádlottnak kell bízonyitani, hogy a vádban foglaltakat nem követte el.
  És az állam által képviselt vád ezzel a törvény felett áll. Ami azt is jelenti, hogy az állam gyakorlatilag olyan vádat fogalmaz meg, amit
  csak akar.

  Ezt a joggyakorlatot legútoljára a Nemzeti Szocilaizmus alkalmazta.

  A nő, Nancy Faeser célja ezzel, hogy az állam által vádlottat gyorsan és hatékonyan kivonja a forgalomból.
  Aki ezt nem érti, annak azt a magyarázatot lehet elmondani, hogy a vádlottak gyakorlatilag gyorsan elintézik a kedves állami hatóságok.

  Ezzel azt is lehet mondani, hogy a kötelező oltások vitája sok polgárt radikalizált. Akiknek tulajdonképpen a birodalmi polgárokhoz semmi
  közük sincs. De úgy néz ki ez a törvénynek a módisítása, hogy ezzel ezeket a radikalizált polgárokat az állam is nagyon gyorsan
  ártalmatlanná teheti.

  Forrás:
  https://twitter.com/tomdabassman/status/1600833724333031431?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1600833724333031431%7Ctwgr%5Ec1d6ace218e1aa22e0420101ced827524a16b0da%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fde.rt.com%2Finland%2F156762-innenministerin-faeser-will-disziplinarrecht-aendern%2F

 6. Most egy újabb cikk jelent meg a bizónyítási teher jogi fogalommal kapcsolatban.

  Forrás: https://www.pi-news.net/2022/12/mit-der-innenministerin-zurueck-ins-mittelalter/

  Tulajdonképpen ezt a jogi diktatúrát már a kovid-örület alatt ki is próbálták rajtunk.
  Ezt a jogi diktatúrát úgy valósították meg, hogy a kamu PCR-tesztet orrban és szájban használták a gyanútlan polgár ellen.
  A PCR-teszt egy esetleges betegség kimutatására alkalmatlan. Ezt tudta már akkor is a félvilág.

  Ha müködtek volna az állam demokratikus intézményei a bíróságok, akiknek az alkotmányt kellet volna védeniők, akkor ezt a
  középkori boszorkányok üldözéshez hasonló primitiv csaláson alapúló módszert rögtön le kellett volna állítani.
  Mert tulajdonképpen ez a csalás csak arra szolgált, hogy ezzel bárkit és bármikor fogságban lehett tartani.
  És az elnyomó járványügyi hatalomtól egy alkotmánybíró sem kért bízonyságot, hogy mit csináltak az emberekkel.

  Én anno a TASZ oldalait olvasgattam a kovid-kamuval kapcsolatban. És mindig megdöbbentett ennek a kétes szervezetnek a
  jogi értelmezési kijelentései. És persze a kormány oldalom megjelenteket is olvasgattam, ami mindig nagyon megdöbbentett.

  Én csak útólag azt kérdezem, hogy volt ez egyátalán lehetséges ?

  De ne menjünk a múltban vissza. Mert a törvénytelenség még most is létezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük