Megfélemlítették a Weimari ügy bíróját

A német rendőrség házkutatást tartott annak a bírónak (Christian Dettmar) az irodájában és a lakásán (telefonját elkobozták stb.), aki április 8-án hozott ítéletet a Weimari Kerületi Bíróságon a tanulók két helyi iskolát érintő maszkhordása, illetve a PCR tesztek és a ‘tünetmentes fertőzés’ tárgyában, ahogy arról ezen az oldalon (https://orvosokatisztanlatasert.hu/szenzacios-birosagi-itelet-nemetorszagbol/) is tudósítottuk. A bírót egy hamburgi védőügyvéd, bizonyos Gerhard Strate képviseli.

Ez volt az első alkalom, hogy bizonyítékokat mutattak be a német feslőbíróság előtt az előírt koronavírus elleni intézkedések tudományosságát és ésszerűségét cáfolva. A szakértő tanúk Prof. Dr. Ines Kappstein higiénikus, Prof. Dr. Christof Kuhbandner pszichológus és Prof. Dr. Ulrike Kämmerer biológus voltak.

A ténybeli és jogi helyzet vizsgálata, valamint a szakértői vélemények értékelése után a bíró arra a következtetésre jutott, hogy az általa elítélt intézkedések olyan mértékű veszélyt jelentenek a gyermek mentális, fizikai vagy pszichológiai jólétére, ami jelentős károkat okozhat a jövőben.


Külföldi linkek:

https://2020news.de/en/house-warrant-executed-on-weimar-judge-for-political-reasons/

https://www.bitchute.com/video/EBrGHfvEeGkV/

3 thoughts on “Megfélemlítették a Weimari ügy bíróját

  1. Nem tudom, hogy ez igaz lenne vagy csak így akarják egyesek elérni, hogy a többi bíró féljen ilyen igaz itéletet meghozni.
    De ha ez megtörténhet Németországban akkor nagyon nagy a baj. Akkor már kevés esély marad békésen és a józan ész alapján rendet és igazságot tenni mind nálunk mind az EU-ban. Azt mindig is tudtam, hogy sok a birka ember a világon, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen sok van belölük.

  2. Tátom a szám!… Ilyen létezhet?Majd köszönhetjük a sok agymosott birkának, hogy örömmel hajtják a fejüket igába,mert nem látják a fától az erdőt!Szegény gyermekeinket sajnálom a legjobban mert a mostani nemtörődömségnek ők fogják meginni a levét a legjobban!Nem nekünk felnőtteknek kellene kiállni,megvédeni a gyermekeinket? Szörnyű látni hogy a magyar ember még a saját vérét sem védi!Ez szégyen!!! Még az állat is védi körömszakadtáig a kölykeit….Nem tudom mi kellene hogy történjen még hogy ebben az országban lehulljon a lepel az emberek szeméről,de szerintem itt már semmi nem segít az alvókon! Márpedig ha nem fogunk össze elveszünk!A birkák mindenkit rántanak majd magukkal….Nem mondom hogy számoljanak majd el a lelkiismeretükkel mert az ilyen embereknek már az sincs!!! Szörnyű jövő elé nézünk!!! Elszomorító!😟🤐

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük