Megfélemlítették a Weimari ügy bíróját

A német rendőrség házkutatást tartott annak a bírónak (Christian Dettmar) az irodájában és a lakásán (telefonját elkobozták stb.), aki április 8-án hozott ítéletet a Weimari Kerületi Bíróságon a tanulók két helyi iskolát érintő maszkhordása, illetve a PCR tesztek és a ‘tünetmentes fertőzés’ tárgyában, ahogy arról ezen az oldalon (https://orvosokatisztanlatasert.hu/szenzacios-birosagi-itelet-nemetorszagbol/) is tudósítottuk. A bírót egy hamburgi védőügyvéd, bizonyos Gerhard Strate képviseli.

Ez volt az első alkalom, hogy bizonyítékokat mutattak be a német feslőbíróság előtt az előírt koronavírus elleni intézkedések tudományosságát és ésszerűségét cáfolva. A szakértő tanúk Prof. Dr. Ines Kappstein higiénikus, Prof. Dr. Christof Kuhbandner pszichológus és Prof. Dr. Ulrike Kämmerer biológus voltak.

A ténybeli és jogi helyzet vizsgálata, valamint a szakértői vélemények értékelése után a bíró arra a következtetésre jutott, hogy az általa elítélt intézkedések olyan mértékű veszélyt jelentenek a gyermek mentális, fizikai vagy pszichológiai jólétére, ami jelentős károkat okozhat a jövőben.


Külföldi linkek:

https://2020news.de/en/house-warrant-executed-on-weimar-judge-for-political-reasons/

https://www.bitchute.com/video/EBrGHfvEeGkV/

5 thoughts on “Megfélemlítették a Weimari ügy bíróját

 1. Nem tudom, hogy ez igaz lenne vagy csak így akarják egyesek elérni, hogy a többi bíró féljen ilyen igaz itéletet meghozni.
  De ha ez megtörténhet Németországban akkor nagyon nagy a baj. Akkor már kevés esély marad békésen és a józan ész alapján rendet és igazságot tenni mind nálunk mind az EU-ban. Azt mindig is tudtam, hogy sok a birka ember a világon, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen sok van belölük.

 2. Tátom a szám!… Ilyen létezhet?Majd köszönhetjük a sok agymosott birkának, hogy örömmel hajtják a fejüket igába,mert nem látják a fától az erdőt!Szegény gyermekeinket sajnálom a legjobban mert a mostani nemtörődömségnek ők fogják meginni a levét a legjobban!Nem nekünk felnőtteknek kellene kiállni,megvédeni a gyermekeinket? Szörnyű látni hogy a magyar ember még a saját vérét sem védi!Ez szégyen!!! Még az állat is védi körömszakadtáig a kölykeit….Nem tudom mi kellene hogy történjen még hogy ebben az országban lehulljon a lepel az emberek szeméről,de szerintem itt már semmi nem segít az alvókon! Márpedig ha nem fogunk össze elveszünk!A birkák mindenkit rántanak majd magukkal….Nem mondom hogy számoljanak majd el a lelkiismeretükkel mert az ilyen embereknek már az sincs!!! Szörnyű jövő elé nézünk!!! Elszomorító!??

 3. Egyetègek! Köszönet es hála a néhány tisztalelkű orvos munkájaert! A Szabadsag Mozgalom aktivistáinak!

 4. Ez Németországban is előfordul. Tavaly év végén egy Walter von Eichelburg nevű osztrák újságíró hartgeld.com lapján megírta, amit tudott már akkor a forrásaitól, hogy nem kell komolyan venni a koronavírust: a osztrák és német kölni kórházigazgató barátai véleménye szerint. Aki meghalt a kórházukban korona halálokkal, az 1-2 napon belül amúgy is meghalt volna az alapbetegségében. Ezt az ENSZ Agenda 2021-gyel magyarázta.
  És szerinte aki ezt túléli,arra majd az Agenda 2030 vár , ugyanez pepitában. Mindenét elkobozták, pszichiátriára zárták. Talán most is ott van, ha még él.
  És mindezt szerinte évtizedekkel ezelőtt kidolgozták és eltervezték Francois Mitterrand segédje Jack Attali vezetésével.
  Future of life cikkében franciául megírta, amit egy francia lefordított angolra..
  Erről fórum: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?t=55708
  Szóval van ilyen Németországban is, Bilderberger
  Haynau rossz munkát végezhetett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük