A VILÁG URAI

Toroczkai László bemutatja azokat, akik kezében összefut a világgazdaság, akik több pénzt kezelnek, mint Németország, Japán, Oroszország vagy Nagy-Britannia GDP-je. Ahol összeér a fegyveripar és a Covid-vakcinák ügye is. Bemutatja a világ urait.

12 thoughts on “A VILÁG URAI

 1. Laci !
  Szóltak, hogy meg kék világosodni ? Meg, hogy “nem az a lényeg, hogy kik a tulajok !” ?
  Akkor mi a retkes lengő alkar a lényeg ?

 2. Ő is ugyanolyan megmondó ember, mint Bedő, a Férfiak Klubjának alapítója vagy Ákos, aki még csak most kezdi bontani ezirányú szárnyait. A díszlet is hatásos a jelmezzel együtt.

   1. Nézzen már utána a sok “éles szem”, hogy kié a pesti Duna part Csepeltől, Újpestig !!!???
    Évek óta épül, és épült !!! Magyarország NINCS !!! Mára már az elnevezés is hazugság.
    Csak a Közvágóhídtól a Boráros térig nézzék meg az épületek feliratait !!! Ja, hogy ez nincs a facebookon, a “csoportban”, meg a vasárnapi nagymisén sem téma ?

    És akkor jön sz Igazság Bajnoka, Toroczkai, meg a nem túl firtatott múltja !?

    És a fentieket az ország számos pontján is le lehetne írni ! Csak már szinte nem is érdemes.

    Itt már annyi a “lényeglátó”, hogy a Napot is takarják, ettől van olyan sötét. Észosztás ezerrel, …, a fotelból ! Felállni, kimenni ??? Sörért, meg WC-re ! De a többinek osztják, hogy mit “kéne tenni” ! Meg a “rezegj magasan”, és a mindenkor elmaradhatatlan “reméljük, hogy …”, “jó lenne”, és “legyünk optimisták, lássuk pozitívan a világot”, hányingerkeltő moslék dumák, mint perpetuum mobile szóban, a legcsekélyebb lényegi tartalom, és valós akarat, szándék nélkül. A “pozitív” hazugság is hazugság, a “pozitív” megvezetés is megvezetés !

    Rágjátok a gumicsontot, hogy most a pohár félig tele van, vagy félig üres ! Fantasztikusan értelmes elgondolkodni rajta, és folyamatosan !!! Ez a lényege ! Aminek valójában nincs semmi értelme a világon a te szempontodból, de addig sem vagy képes önállóan gondolkodni a valós helyzeteden, ameddig a “mélyrehatóan okos” tanmeséken agyalsz ! Ki van ez találva régen.

 3. Önbíráskodással simán megtisztíthatjuk Mária országát a faj és lélekidegen szeméttől az ziher…
  Bátrabb nemzeti öntudattal megáldott országokban nüansznyibb hazugságokért is kivégzi az Isten adta nép az efféle fajzat belső ellenségeit, mint amit ezek a Soros ügynökök műveltek le itt a cionista gyarmatosítás 33 éve alatt!!!
  A világ vallási vezetőinek véleménye szerint itt a világvég.
  Ez a karácsony volt az utolsó “egyeseknek”:
  https://www.pravda.ru/news/faith/1784…onecsveta/
  Így üzenve a templomból kijövet válaszadásra képtelen szemforgató bélpoklos zsarnokoknak…
  Az, hogy Budaházy Györgyéknek kegyelemért kell könyörögni, a legújabb kori magyarországi cionista rémuralom és zsidó diktatúra örömmámora!!!
  Hiszen éppen eme hazafiaknak a 2006-os megmozdulásai révén kerülhettek kétharmaddal hatalomba apartheid Israhell narancs kipás fartúrói és kikeresztelkedett sátánistái!!!

  „Likasszák már az égben fönt a rostát
  s a csillagok tengelyét olajozzák
  szorgalmas angyalok.
  És lészen csillagfordulás megint
  és miként hirdeti a Biblia:
  megméretik az embernek fia
  s ki mint vetett, azonképpen arat.
  Mert elfut a víz és csak a kő marad,
  de a kő marad.”
  – Wass A.-
  http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

  1. Az egyik dolog a hírrel kapcsolatban, ami eszembe jutott az, hogy a digitális pénz tervezett átállás magában hordozza a számvitel teljes megsemmisítését, az ígéret be nem teljesítése, vagyis a tartozás alóli kibújás érdekében, és a további tartozások értékének elmismásolása érdekében.

   A kamat hamisságán kívül kapcsolódóan a pénz időértéke hamisságáról se fognak valószínűleg értekezni…

   Pedig a pénznek önmagában nincs időértéke(csak adott gazdálkodási logika szerinti egyezményes feltétel), a reál javaknak pedig előállítási idejük, hasznos élettartamuk és elbomlási idejük van, amiket az árazás, és az előállítás tömege egyáltalán nem tükröz.
   Igazából minden előállított javat át kellene értékelni a három idő figyelembe vételével is. De erre biztos nincs idő…., Csak hülye elméletek kiagyalására a haszon szerzés érdekében, amit gyors természet kizsákmányolással és gyors, kíméletlen csalással és pusztítással el lehet érni.

 4. “Az ambíciótól a cselekvésig – a nulla nettó kibocsátáshoz vezető út
  Nagyobb kérdéseket teszünk fel, hogy új ötleteket és innovációkat indítsunk el együtt a nettó nulla felé vezető úton. Elkötelezettek vagyunk a mindenki számára elérhető, inkluzív, méltányos és virágzó átmenet mellett.” (https://www.blackrock.com/corporate/sustainability/committed-to-sustainability )

  Elgondolkoztató, hogy hazánkban az idei az eddigi legmelegebb tél, miközben jelentősen csökkent az emberi CO2 kibocsátás, az energia fogyasztás, a csinált energia ár növekedés miatt. Amikor még a bocik szabadon emészthettek, és nem volt G és HAARP, bezzeg télen fagyott, és esett a hó, az emberek pedig szükség szerint fűthettek.
  Az ok-okozati ismert megoldás, amihez még állami támogatás sem kell, nemhogy új további “ötletek”, hogy végre meg kellene nyomni az eget melegítő óriás energia felhasználók, óriás kibocsátók kikapcs gombját.

  1. Az “eget” tisztelt Uram, a HAARP és hasonló “kézi készülékek” melegítik !!! IDŐJÁRÁS már talán évtizedek óta NINCS !
   Amerikát éppen ( nem először) beledöglesztik a hóba, jégbe, miközben elsivatagosították Magyarország legtermőbb földjeit “nyáron” !!!
   Nincs csapadék, nincs eső, nincs hó, és ez még IDŐJÁRÁS ??? Nincsenek évszakok sem !

  2. Az eget melegítő óriás kibocsátók a HAARP, az 5G, a háborús halogénezett, radioaktív robbanó anyagok. Nyilván, ha egy helyen melegítjük az eget akkor máshol a hő meg lecsapódik, vagy más egyéb földi -vizi-légköri hatása lesz. (Pl. ózon lyuk)
   Mivel ezen óriás melegítők hatása régóta ismert, ugyanúgy, mint az oltásokba belerakott anyagok gyilkos hatása, én azt a ‘mai’ beállítást nem értem, mintha ez mind újdonság lenne, és erről eddig semmit nem tudna se egy tudós, se a Mr. Global felhasználó.
   Mintha a jelenbeli használat alapján derülne ki először, hogy mi ezeknek a hatása, és egyáltalán milyen ok-okozati kapcsolat van.
   Pedig minden ki van kísérletezve, évek, évtizedek alatt ki van próbálva. Egyértelmű az ok-okozati kapcsolat ismerete már a használat előtt. Objektíven.
   Sőt, erről az előzetes ismereti tudásról egyre több részlet derül ki dokumentumok alapján.
   Ez az innováció és a tudatosság.
   Tagadhatatlan, hogy ezek ki nem próbált, ismeretlen hatású módszerek lennének.
   A kísérleti eredmények értékelése viszont szándékosan szubjektív, korrupt, érdek.

   1. Rendkívül sok változata található mára az időjárást befolyásoló eszközöknek, létezésük egy rész tagadott, más részt elismert, de hazudott a működésének az irányultsága. Ez egy háború, minden és mindenki ellen.
    Nincs semmi véletlen, és nincsenek “esetlegességek” ! Tudatos rombolás van, előre eltervezett, tudatos rombolás !
    Ahogy írja, tudatos ölése folyik a Földnek, letagadva, lehazudva az égről még a kéket is !
    “Villám árvizek”, abnormális meleg, abnormális hideg, ott ahol soha nem volt, és nem lehetne, földrengések, szökőárak előidézése, Fukushima !!!
    John Lennon negyven éve kimondott szavai, mely szerint ” pszihopaták uralják a világot”, mára tökéletesen látható, érthető, a nem szellemi fogyatékosok számára legalább is. Meg is ölte egy “rajongója”.

    Ép ésszel fel nem fogható, hogy valakik milyen mértékben veszik a bátorságot istent játszani. Lehet, hogy rosszul fogalmazom meg, ettől jobban elég nehéz, ha egy bizonyos kultúrális szinten belül akarok maradni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük