Ron DeSantis: Azt mondták nincsenek mellékhatások, de rengeteg volt!

“Azon fogunk dolgozni, hogy a gyártókat felelősségre vonjuk az mRNS oltásokért”

Ron DeSantis Florida kormányzója.

https://rumble.com/v22w5qa-ron-desantis-azt-mondtk-nincsenek-mellkhatsok-de-rengeteg-volt.html

13 thoughts on “Ron DeSantis: Azt mondták nincsenek mellékhatások, de rengeteg volt!

 1. https://huntv.info/video/grafen-a-hetkoznapi-termekekben/

  Én szeretném kérni a kormányt egy átfogó méregtelenítő program megkezdésére. (Pl. Finanszírozva a big gyári hétköznapi termék gyártók által, a fel nem tüntetett és a feltüntetett káros anyagok miatt fizetendő kártérítéséből. ) Csak méreg MENTES (ide nem számít az ‘á csak kicsi van benne, rendszeresen fogyasztva attól majd 10- 30 év múlva lehet csak rákot kapni’) tápértékkel rendelkező hétköznapi termék kerülhessen a polcokra. Ami nem ilyen, azt haladéktalanul vonják ki a forgalomból, tiltsák be.
  Továbbá a pharma ipar összes oltásának , és hasonló méreg összetevőket tartalmazó gyógyszerének, egyéb termékének,mindegy, hogy kísérleti -e, vagy gyerek, állat, vagy milyen, és kinek címzett, az azonnali megsemmisítésére és betiltására.

  A piac megtisztításanak elmulasztásával rákényszerítenek arra, hogy a fekete tudomány (mágia) által szennyezett méreg termékek megvásárlására költsük az adózott jövedelmünk, legyünk betegek hamarosan.
  Vállalják a feladatot?

   1. Tisztelt Hegedűs A. !

    A háttérhatalom bérgyilkosait “szépen megkérni”, hogy szíveskedjenek tisztességes emberként viselkedni ?????????????
    Azokhoz fordulni bármilyen érdemi kéréssel, akik két lábbal taposnak mindenen ami az embert emberré teszi, akik parancsra, lefizetve, megzsarolva, önként, a saját anyjukat, gyereküket, feleségüket kiirtják ???????????
    Ember nem szokott kérni a Sátán kutyáitól semmit.

   2. Tisztelt S.G. !

    Bárki kipakolhat, lásd B.GY. bejegyzését a japán orvosokról, “parancsra tettem”.

  1. Egyébként a háborús veszélyhelyzet igaz, csak az ellenfél a globál. A ‘háttér ‘ország védelmére pedig alapból köteles az állam, mivel elismerte, hogy létezik veszély. Van minimum egy ellenség. A globál.
   Minket mérgezéssel, kiéheztetéssel próbálnak betámadni.
   Vagy pl.műhússal, ami természetesen nem létezik. Vagy hús van-élő, GMO mentesen létrejött és táplált állatból, vagy nincs hús (=egy éheztetési forma húsevőknek). A ‘műhús’ a ‘gyártás’ után rögtön a szemétbe való. Energia takarékosan és hatékonyan.

  1. Nem akarásnak nyögés a vége. Hiába van tengernyi bizonyíték, büntető eljárás nincs, pláne ítélet. Az elkövetők és cinkosaik azt hiszik, hogy érinthetetlenek, mivel minden szervezet vezető posztjain a cimboráik ülnek.
   Helyette van ál-naiv, szempilla-rezegtető amnesztia-követelés látatlanban, még mielőtt a globális bűnténysorozatot egyáltalán leállították volna, az eljárásokat lefolytatták volna, a bűnösöket elítélték és az áldozatokat kártalanították volna. Sőt, az elkövetők még azt is elvárnák az áldozatoktól, hogy legyenek jók, kedvesek és megbocsátók a bántalmazóikhoz. Ahogy azt a narcisztikus pszichopaták és kríziskezelő PR-tanácsadóik elképzelik…
   Bezzeg ha valaki útjukban van, akkor még bizonyíték se kell hozzá, hogy akár évtizedekre is lecsukják: lásd a Budaházy-ügyet. Az eljáró bírót és/vagy ügyészt meg jutalmul magasabb pozícióba helyezik, ahogy szokták.

  2. Isten malmai lassan őrölnek. Tény, hogy sok a bizonyíték, de valószínüleg csak nekünk tűnik soknak. Ezzel pedig nem sokra mennének. A bonyolult hálózati összegabalyodásokat kell valamilyen módon szálaira szedni. Igaz, Makedon egyetlen kardcsapással elintézte a gordiuszi csomót.
   Teljesen ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból, egyébként az alvó plebsnek mindez nem jelent semmit.
   A köreimben látva, csak idegesítik ezek a “nyugalom megzavarására alkalmas” információk az embereket.
   Szükség van egy arány átbillenésre, talán egyre több nyilvánvalóan oltásáldozatra ahhoz, hogy egyáltalán felfigyeljenek az emberek a gonoszságok valós mértékére.

 2. Nagy a különbség a két megnyilvánuló között!!
  Sokat küzdöttem az életemért,oltatlan nyugdíjasként…..!!!

 3. Mindkét megnyilvánulás nagyon propaganda szagú: az egyik az amerikai választások miatt, a másik az épp aktuális háttérhatalmi elvárásoknak való megfelelés miatt. A képek összevágása pedig hatásvadász.

 4. És ezeket az oltásokat “védőoltásnak” hívták kis hazánkban a politikusaink, szakértőink, orvosaink és munkahelyi vezetőink. És mivel nem vettem fel a védőoltást fizetésnélküli szabadságra küldtek majd 2022 december 17 kirúgtak 32 év szolgálat után. És a betegségből felgyógyulást és igazolt természetes védettséget elutasították! Listáztak, fenyegettek, felelőtlennek és gyilkosnak neveztek, megkülönböztettek, kirekesztettek. Ezt soha nem lehet elfelejteni, felelősségre vonás, elégtétel….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük