Az EU a magánszférához való jogot támadja kiszivárgott dokumentum szerint

Kiszivárgott EU-s dokumentumokból kiderül, hogy 20 uniós ország közül 15 támogatja a végponttól végpontig titkosított kommunikáció ellenőrizehtőségének ötletét egy előterjesztett törvényjavaslat esetében, beleértve Magyarországot is.

Mi történne, ha az EU terve megvalósulna? Megszűnne a magánélet védelme minden polgár számára az interneten.

Szkeptikus Kerekasztal: https://szkeptikuskerekasztal.com/az-eu-a-maganszferahoz-valo-jogot-tamadja-kiszivargott-dokumentum-szerint/

Hivatkozások:

https://en.wikipedia.org/wiki/End-to-end_encryption

https://archive.ph/IV0aG

https://edri.org/our-work/new-eu-law-amplifies-risks-of-state-over-reach-and-mass-surveillance/

https://www.statewatch.org/news/2021/october/new-study-reveals-alarming-expansion-of-biometric-mass-surveillance-in-europe/

https://www.politico.eu/article/data-retention-europe-mass-surveillance/

https://archive.ph/zAhCY

https://signal.org/en/

https://archive.ph/TfSNy

https://s3.documentcloud.org/documents/23819681/law-enforcement-working-party-document-encryption.pdf

2 thoughts on “Az EU a magánszférához való jogot támadja kiszivárgott dokumentum szerint

 1. Kedves vezetőnk, a “nagy magyar hazafi”, orbán viktor és “kormánya”, eddig is eladott minket a beleegyezésünk nélkül. Ezután is elfog adni !

  Egyes túlhevült rajongói ( hivatásos seggnyalók ), írták róla, hogy “Mátyás óta nem volt ilyen hatalmas horderejű politikusa Magyarországnak”.

  Ebben teljes mértékben egyetértek velük !
  Igen, kiváló elődjéhez majdnem mindenben hasonlít, abban kiemelkedően, hogy Rákosi Mátyás is eladott mindent és mindenkit, ami magyar és emberi volt ! Orbánról egy másik Mátyás nem jut az eszembe.

 2. https://www.szilajcsiko.hu/single-post/soros-gyorgyek-altal-behalozott-birosagok-veszik-at-az-uralmat-a-nemzetallamok-felett-pokol-bela

  Gondolom bonyolultabb a jogi téma, jó lenne az emberi jogok tekintetében tisztán látni. Nagyon jók a kérdések, de a válaszok nem annyira érthetőek.
  Leginkább a mai EU-tól mentsen meg az isten, nemcsak jogi, hanem minden, így gazdasági tekintetben is, lásd ukrán termékek terítése.
  Aztán pedig attól, hogy az emberi jog tartalmát nem abszolút módon és időtállóan, hanem alkalmi megfontolások alapján egy társadalmilag el nem fogadott “választott bíróság” tetszés szerint átértelmezgesse.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük