Prof. Bhakdit népuszítással vádolták, végül felmentették

2023. május 23-án reggel kezdődött prof. Bhakdi tárgyalása, népuszítással vádolták meg. Végül felmentették!

Prof. Bhakdi a bírósági ítélet (felmentés) után:

Dr. Ronald Weikl:
“Hogy érzed magad most a MWGFD számára való nyilatkozatnál? Mi mindannyian gondoltunk rád és odakint is annyira sok ember. Milyen érzés ez?”

Prof. Bhakdi:
“Először is, mindnyájatoknak köszönöm. Én semmiféle összeütközésben nem voltam, megfigyelő voltam. És mondjátok csak, mi az, hogy népuszítás? Angolul “hate incident” vagyis gyűlöletet kelteni. És mivel én nem tudom, hogy mi az a gyűlölet, ezért az uszítás egy olyasvalami, amit nem értek. Így tehát ez az egész eljárás és ez a vád egyáltalán nem érintett meg engem. Egyáltalán nem. Mert ők olyan dologról beszélnek, amit én nem ismerek.

Azt hiszem, hogy az egyesületünk végrehajtja a kötelességét azzal, hogy felállunk és megpróbálunk az embertársainknak segíteni. Ez az orvosok és az orvostudósok kötelessége. Minden amit teszünk, amit az egész egyesület tesz, Roni Weikl és mindenki más, azért teszi mert ez a kötelessége. És ehhez nincs szükségünk… nem kell bátornak lennünk, ezt nem lehet másképp, egyszerűen nem lehet másképp. És ez jól van így.

Szóval, még egyszer minden kedves barátomnak, nektek, akik jók vagytok: Együtt maradunk és tovább csináljuk. Nem harcolunk, csak egyszerűen tovább csináljuk a lehetőségeink szerint. A lehetőségeink nem nagyok, mert az egyesületünk elég kicsi és nincsen nagy infrastruktúránk. De amit megtehetünk, továbbra is meg fogjuk próbálni megtenni.”


Biró Éva

4 thoughts on “Prof. Bhakdit népuszítással vádolták, végül felmentették

 1. A leggyakoribb mindennapos, tömeges erejű gyűlöletkeltések és gyűlölet fenyegetések fenntartási módjai, főként ezen témák képviselőinek finanszírozásával:
  – manipulációs megosztás, faji-rassz, stb.-vallási felsőbbrendűség hirdetése
  – kettős mérce alkalmazása, igazságszolgáltatás hiánya, fogalmi- ideológiai címkézési manipulációval zűrzavar keltés: pl. terrorista-fasiszta antifa-antiterrorista
  – korrupció, ingyenélő munkaképeseknek az adófizető társadalom általi kötelező eltartatása
  – pofátlan hazudozás (vírusok meséjével pl., GMO csalás, fekete mágia tudománynak hirdetése)
  – sokG bevezetés miatti egészségügyi kár okozás ( https://huntv.info/video/5-g-gyilkolo-hatasa-a-vakcinaban-levo-grafen-oxiddal/ ) tömegmérgezések, környezetszennyezéssel direkt élőhely rombolás
  – háború és atomtámadás, hidegháborús ellenség gyártás – ok nélkül; hamis ellenségkép állítás
  – tulajdon és szabadságjogok elvétele (oltás kötelezővé tétel, féreg etetés, ételmérgezés eltitkolása)
  – társadalomból kizárás (oltatlan árt az oltottnak pl.)

  Egy dolog nem működik a gyűlöletkeltés ellen: a további gyűlöletkeltés, a gyűlöletkeltés folytatása. Ez nyilvánvaló, hiszen a kiindulás maga egy gyűlöletkeltés.
  A gyűlöletkeltők általi fenyegetettségekre való figyelem felhívás pedig nem gyűlölet keltő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük