Energiakrízis: Valami NAGY dolog történik EURÓPÁBAN!

Forrás: Point of view @ YouTube

“Something BIG is Happening in EUROPE!!!”
https://youtu.be/_LeuNFhmlAc

https://www.bitchute.com/video/P7dnuPA3DDuR/

5 thoughts on “Energiakrízis: Valami NAGY dolog történik EURÓPÁBAN!

 1. A videó talán arról szólhat, hogy a magas árak mellett (Globálék előre kifizettetik maguknak a tőzsdézéssel), fizikailag is el akarják vágni az energiához való hozzáféréseket, szándékosan, intenzívebben, mint korábban. Miközben magas energiaráfordítással, más szóval végtelen felesleges energia készlet pazarlással olyan HAARP hideget akarnak csinálni télre, és azt a globális áramszünetet, ami a covid alatt volt már betervezve, de el lett halasztva. Ezt a kártyát talán most akarják kijátszani (covid2), hogy a lakosság lélekszám csökkentés projekttel is haladjanak egyidejűleg.
  Tőzsdei spekulatív energia árazás, és a sok beépített díj (tranzitdíj, adótartalom, hálózathasználati és fejlesztési díj) esetén korrekt az lehetne, ha a munkabér (minimálbér) ára is tükrözné ezeket a mozgásokat, legalább évente egyszer utólag korrekcióra szorítva a munkáltatókat minden bér tekintetében, megemelve annyival visszamenőleg, hogy az éves energia és élelmiszer áremelés kifizethető legyen belőle. Az árspekuláció önmagában nem indokolható. Szerintem a spekuláción keresztül fizetődik ki előre a HAARP energia zabálás ára is, többszörösen. A HAARP működtetéséhez a mennyiség pazarlása nem szempont, erre jut mindig, ahogy például tankhajók tartalmának tengerbe engedésére is. Amíg a pazarlás ennyire látványos, biztosak lehetünk abban, hogy nincs objektív hiány se, még évszázadokig.
  Olyan ez, mint a szocializmusban a pult alatti hiánygazdaság, vagyis a látszat hiány teremtése, amikor csak szóban van hiány, relatívan, szándékosan elvágva, és/vagy túlárazva a hozzáférést.

  Két apróság:
  Ha technikai tartalék képzésként tartályokban tároljuk az energiát, ha tároljuk a silókban a gabonát, akkor miért nem tárolhatná az ember is a pénzét, hogy igény szerint tudja időzíteni a szükségleteihez való hozzáférést? Miért is nem tarthatja meg időkorlát nélküli fizikai formában az ember a korlátos mennyiségű pénzét, amiért cserébe korlátos idő alatt letett valamit az asztalra, a közösbe?
  A fűtés kérdés módszerére kitalálták az el nem oltható égéseket, amit évek óta látunk környezeti katasztrófaként. Akkor ezt a sok fűtőanyagot a “nagy” tudomány miért nem hasznosítja téli működésre, háztartási és ipari fűtésre, szabályozva, a mérgesgázok semlegesítésével és elvezetésével? Ha keressük az alternatív fűtési módokat, hát ez nagy adag fűtőanyag, az égése látható a gyakorlatban alkalmazva. Ha meg az ilyen égés hatása veszélyes, és szabályozhatatlan, akkor hogyan alkalmazható ipari, közlekedési eszközökben, szimplán a környezetbe szórva?

  1. Az el nem oltható égések elrettentő példája az elektromos autók lítium-akkumulátorának kigyulladása. Egyre több ilyen eset fordul elő, mégis ezerrel propagálja a klímahiszti lobbi az elektromos autókat, amelyek előbb-utóbb kizárólag önvezetők lesznek, vagyis az utas nem oda megy, ahova akar, hanem ahova a járművet irányító szoftver engedi, pl. nem mehet ki a 15 perces gettóból.

 2. Az “oltás” felvétele egy leadott szavazat volt erre a “szép” világra. A többség szavazata érvényesül(t).
  Következő szavazat a készpénz mentesség elfogadása.
  .
  Szurkolok agymosottak, gyorsítsátok fel az időt! Hajrá, hajrá. Unalmassá kezd válni az elb*ott világotok amit választottatok.

  1. Kedves Ben !

   Legnagyobb sajnálatomra tökéletesen igaza van.
   Engem ezen a honlapon már jópárszor “megszóltak”, hogy miért nem vagyok “pozitív, lássam pozitívan a dolgokat” !!!???

   Amit látok naponta, és tapasztaok, azon mi a retkes, büdös ló…t lehet látni “pozitívan” ???
   Csak, hogy érthető legyek megfelelő mértékben !

   Agyatlan robotok, gondolkodásra ténylegesen abszolút képtelen szerencsétlenek tömkelege, embernek mondva !
   És nincs egy talpalatnyi hely sem, ahová lépek, és nem ezt tapasztalom !
   Amikor már egy féleszűvel találkozom, hurrázok, és könnybe lábadt szemmel meghatódom !!!
   Erről ennyit !
   Ez a rohadt, mocskos valóság.

   ( A miértek felsorolása hosszú lenne, de kérdem én, mi, pár ezren itthon, és pár millióan a világban, akik hellyel-közzel látjuk, értjük, hogy mi történik, mi miért nem hülyültünk el kellőképpen, mint a nagyon nagy többség ??? Ugyan azt a levegőt szívjuk, ugyan az a tv, rádió hazudott-és hazudik nekünk is, ugyanazok a politikusok néznek minket is teljesen hülyének, hogy hogy még sem mentünk le kutyába ??????????????????????????)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük