Foglalkozni kell a vakcinakárosultakkal! Méghozzá minél előbb!

Fricz Tamás, Magyar Nemzet


Ott kezdem, hogy a berlini Charité Intézet kimutatta, hogy Németországban a súlyos vakcinaszövődmények száma negyvenszer magasabb, mint gondolták volna. Mintegy félmillió embert érinthet ez német földön. Mindezt Harald Matthes, a vizsgálatot folytató csoport vezetője nyilatkozta nemrég.

És ez súlyos adat. És nem csak Németország érintett ebben, Hollandiából, az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Nagy-Britanniából és még számos országból érkeznek adatok a vakcinakárosultakról, számuk nem csekély. 

A tények azt mutatják, hogy amióta a vakcinák tömegesen beadásra kerültek, döbbenetes mértékben megnövekedett az érthetetlen halálesetek száma a világon, s ami a legdurvább, hogy az oltottak körében növekedett meg jelentősen a súlyos szövődmények és halálok száma, s nem pedig az oltatlanokéban. 

Még egyszer mondom: aki nem csak hivatalos, „első” nyilvánosságot olvas a médiumokban, az tudja, hogy itt tényekről és még egyszer tényekről, méghozzá kegyetlenül szomorú tényekről van szó. 

Ezt nem lehet, és nem szabad elhallgatni. S mindez döntően az mRNS-vakcinákra, a Pfizer és a Moderna által gyártottakra igaz elsősorban. 


Cikk tovább olvasása a Magyar Nemzet oldalán: https://magyarnemzet.hu/fricz-tamas-blogja-all/2023/08/foglalkozni-kell-a-vakcina-karosultakkal-meghozza-minel-elobb


13 thoughts on “Foglalkozni kell a vakcinakárosultakkal! Méghozzá minél előbb!

 1. Az, hogy a vakcinák hatása kétséges lehet, hogy nem lehetett előre látni a kockázatot, nem merült fel a gyanú ezzel kapcsolatban, hihetetlen.
  Tekintve a szerződés fura, megszokottól eltérő(kísérleti) és logikátlan felelősségi feltételeit.
  Már az is gyanút kelthetett, hogy Kary Mullis meghalt. Az oltást és a tesztet elutasító ország vezetők meghaltak.
  Ezenkívül a Tisztánlátók is előre szóltak, időben, nyilvánosan.
  Azzal is kellene foglalkozni, hogy (alternatív és hagyományos) oltakozás és injekciózás a bevivendő anyagok értelmetlensége miatt betiltásra kerüljön, további kár megelőzése címen, az eddigi engedélyezők és végrehajtók pedig felelősséget vállaljanak az eddigi kárért. A süket füleik, lezárt szemeik, szólás nélkül csukott szájuk által kifejezett bekeményített közömbösségük meg kell, hogy bosszulja magát. Részükre személyes felelősségre vonás szükséges, népirtás vádjával. Az anyagi kárt pedig a teljes részvevő nemzetközi bűnöző garnitúra kell fedezze, társasági és magánvagyonból.

 2. Elég nehéz velük úgy foglalkozni, ha
  1.) A fele retteg, hogy ha kiáll a nyilvánosság elé,l akkor rémhírterjesztésért meghurcolják, de ha mondjuk belerokkant az oltásba és azóta rokkantságit kap, akkor meg attól, hogy ha pampog, hogy az oltástól van, akkor elveszik tőle még a rokkantságiját is…. Nem egy ilyent ismerek.
  2.) A másik fele meg nem is ismeri el, hogy oltáskárosult, hanem azt mondja, hogy a rohadt oltatlanok miatt lett poszt kovidja…. ilyent is ismerek nem egyet. Olyant is ismerek akinek két gyermeke halt meg az oltástól, de állandóan gyűlölködik, hogy meg kellene ölni az oltatlan gyerekek szüleit merthogy a gyerekei miattuk haltak meg…
  Ez utóbbiakkal nemhogy foglalkozni nem kell, de inkább valami sötét verembe kéne zárni, mert menthetetlenül hülyék.

  1. 1 nappal ezelőtt
   A babának, aki 34 órával az oltások után halt meg, mérgező mennyiségű alumínium volt a vérében

   szilajcsiko.hu

 3. “Sokat tanultunk megint. És még mennyit fogunk, Istenem!” Ez az utolsó mondat.
  Ez úgy hangzik, hogy sose fognak tudni levizsgázni azok, akikre gondol. Hiába a nagy ‘tanulás’ még -még -még és még.

  A cikkben szerepel, hogy a károsodás gyógymódját most kísérletezgetik.
  Kezdhetnék azzal, hogy kijelentik, érvénytelen az USA emberi génmódosítás szabadalom, hiszen arról van szó, hogy fém mérgezés befecskendezés történik, amitől azt várják, hogy majd robot lesz az emberből. Pedig az oltott beteg lesz, szenvedő, marad ember. Annak kijelentése nélkül, hogy mit kellene gyógyítani, mitől káros az oltás, mire keresik a gyógymódot, hiábavaló a megoldás kísérletezgetése. Úgy hangzik, hogy sose fognak tudni megoldást találni. Úgy hangzik, mintha lenne ilyen kereső szándék, de csak lenne.

 4. Ebben a megvezetett, kollektiv nyugati társadalomban már nem csak a génoltások okoznak bajt az egyszerú embereknek.
  Hanem a normális társadalom rombolásában más erők is, mint például a LGBTQ-propaganda is kiveszi a részét.

  Miről van itt szó ?

  Trans-nő, Sophie Griebel (28) három éve elkezdett Testosteron-t szedni.

  Mert azt gondolta, hogy őt senki sem szereti és talán megpróbál egy új férfi szerepben tetszelegni. A mellét is leoperálták
  az értelmes és jóindulatú orvorosok. ( Gondolom én, nem ingyen volt meg ez a sebészeti beavatkozás. )

  És a szegény Sopie, most már férfi, észrevette, hogy igy sem érzi jól magát ebben a liberális megveszekedett sátáni
  társadalomban. És most a szegény újra elódaja a szomrú sírámát ennek a megértő liberális társadalomnak.

  Nevezetesen azt, hogy valakik tökretették az ő életét !

  Forrás: Nach Trans-OP: Frau muss mit verstümmeltem Körper leben
  https://www.pi-news.net/2023/09/nach-trans-op-frau-muss-mit-verstuemmeltem-koerper-leben/

  És mit ad Isten ! Már 130.000 követője van a 28 éves kedves, szenvedő személynek.

  A szívhezszoló reportot az AUF1-től Birgit Pühringer készítette a megnevezett ( megvezett ) személlyel.

  (
  De a történet nagyon hasonlít a génoltások történetére is. Becsalogatja a boltos a bámulót az igéret földjére.
  Azt mondja neki, hogy majdnem ingyen van a portéka és ezzel biztosan boldog leszel te földi halandó.

  Nem lesz itt kötelező oltás, mert ezt a deokráciára érett magyar társadalom ezt nem fogadja el. Ah, dehogy !

  Aztán meg átváltott a megmondó ember arra, hogy a munkáltató a munkához még is megkövetelheti az
  értékes oltást.
  )

 5. https://huntv.info/video/kormanyzati-korrupcio-nagy-gyogyszer-kollizio-fasizmus-vendeg-sasha-latypova-2023/
  Ha jól értem, a Pfizer arra kapott megbízást, hogy katonai célra előállítson egy mérget, amit nem kellett tesztelnie. Ez lenne a biofegyver- a gain of function, gyógyszer előállítási felelősség nélkül?
  De akkor ugyanez a méreg hogyan került mégis lakossági oltásként, “védőoltásként” forgalomba? Az állam halálos ellensége a saját lakossága, akit kötelezően ‘megvéd’ egy halálos gain of function méreggel? Ezt mondták?
  Vannak itt még kérdések. Lesznek még.

 6. https://www.bitchute.com/video/zmt3QhXGQdpF/
  RESPONSE TO DR. RICHARD FLEMING

  Dr. Richard Fleming tett egy javaslatot egy fertőzés próbára. Mi lenne, ha bemennénk egy szobába, amiben CDC által biztosított himlő fertőzésnek lennénk kitéve, és nézzük meg, hogy túléljük-e ezt a fertőzést?

  Dr. Cowan válasza az alábbi:
  Ez egy érdekes kihívás, de ha jól belegondolunk, miről is szól?
  Az állítás az, hogy a CDC-nek létezik olyan anyag kivonata, amiben van himlő vírus, ami ki tud váltani himlő tüneteket, és meg tud ölni. Egyben feltételezik, hogy ezért túl félősek lennénk bemenni ebbe a szobába.
  A kérdésnek igazából semmi köze a virológiához, hanem arról szól, hogy szándékoznánk-e kitenni magunkat egy CDC által készített valamivel való találkozásnak?
  Ha virológiáról lenne szó, mi lenne a logikus lépéssor ilyenkor? Először is bizonyítani kellene, hogy abban, amit ad a CDC, van himlő vírus egyáltalán. Az anyag tartalma, amit adnak, az toxikológiai kérdés, nem virológiai. Természetesen senki nem akarja arzén, vagy valami bomlástermék mérgezésnek kitenni magát.

  Ellenben mit szólna ehhez? Mutassa meg, hogy benne van az anyagban a vírus, és vegyük ki belőle. Csak ezzel a kivett vírussal legyen a fertőzés elvégezve. Első lépésben az anyagot tisztítsa meg, vegye ki a toxikus dolgokat. Utána elektronmikroszkóppal bizonyítsa be, hogy csak egynemű alkotóelemek vannak a maradék anyagban. Utána bizonyítsa be, hogy az vírus és pont a himlő vírusa, semmi más. Ez pedig egy előállítható fehérje, egy genom kóddal kódolhatók egyedileg azonos példányok. Aztán a genomot vegye ki az elkülönített, azonosított vírusból, és mutassa meg, hogy mind egy bizonyos hosszúságú, és ez mindegyik vírus fehérjében így van. Ezzel mondható el végül, hogy az anyag alkotói klónok, és mindegyik egy himlő vírus. Következő lépés ennek a vírusnak a szaporodási és növekedési vizsgálata. Ilyenkor is igazolni kell, hogy azonos anyag keletkezett a kiindulásival. Majd az első fertőzés tesztet állatokon való kipróbálással elvégezve meg kell jelenni a himlő tüneteinek. A betegből pedig ki kell tudni mutatni a beteg vírusos váladékot. Utána lehet ezt emberre szórni, Dr. Cowanra is.
  Ezeket a lépéseket technikailag egy laborban el lehet végezni. Rutin lépések ezek. Józan ésszel felmérve a CDC laborban kifőzött, toxikus anyagával való találkozásnak senki nem tenné ki magát.

  Hasonló a helyzet, amikor valaki azt kérdezi, hogy haldokló AIDS beteggel való szexnek kitenné-e magát?
  A kérdésfeltevés csapdája szintén az, hogy ebben a kísérletben hol van az AIDS? Nincs egy független változó, vagyis vírus, amit lehetne tesztelni. Rengeteg változó van az ilyen próbában. Hasonló kérdés lehet az, hogy kapna e vért haldokló AIDS betegtől? Ha lenne HIV vírus izolálva, azzal lehet kísérletezni, de nincs, tehát a téma nem kérdés.
  Mi lehet a baj a vérrel egyébként? Dr. Fleming valóban azt sugallja, hogy a haldokló vérében az egyetlen dolog a HIV vírus? Ez egy hihetetlen és tudatlan vélemény a vér összetételéről. Egy teszthez idegen fehérjéket, vér alkotókat kellene kapni egy haldoklótól, amiben ki tudja, mi lehet. Ettől természetesen idegenkedik bárki, ez egy toxikus vér.
  Ha egy „Freedom community” tudós ezeket nem tudja megérteni, az az ő baja.

  Dr. Cowan a fenti érvelési rendszert a vírusok létét bizonygató emberek érvelésével szembeni válaszadáshoz mesélte el. A vírusokkal kapcsolatban feltett kérdések a kérdező intelligenciájáról fognak árulkodni.

  Miért nem végezte már el a CDC anyaggal a fertőzés próbát saját magán Dr. Fleming egyedül? Miért nem adja ki a himlő anyagot a CDC bárkinek, kísérletezésre, bevizsgálásra? A munkáltató miért nem oltja be saját magát előbb a méreg verzióval, mielőtt bárkinek is előírja? A placebo nem ér, ez már nem kísérlet.

 7. “Egy teszthez idegen fehérjéket, vér alkotókat kellene kapni egy haldoklótól, amiben ki tudja, mi lehet. Ettől természetesen idegenkedik bárki, ez egy toxikus vér.”
  Nemcsak toxikus, hanem patogén is. Mi lehet a vérben? kérdésre válaszolva: Amikor a HIV vírusról beszélnek, ragaszkodva a vírus”tudományhoz”, akkor az ön által leírt egyéb mérgező, bomló anyagok mellett a biológiai létformák lehetőségét is kizárják (legalább is érdek figyelmen kívül hagyni). Dr. Robert O. Young-tól olvastam régebben, hogy az AIDS-esek vérében legtöbbször kimutatható a Trypanosoma cruzi nevű protozoon. Ez egy vér élősködő, mondanám hogy féreg, de egysejtű mikroorganizmus. Mikroszkópos felvételek alapján féregre hasonlít. Ha belelapozunk a “mainstream tudástárba”, akkor ott is leírják: “A Trypanosoma cruzi által okozott Chagas-betegség opportunista fertőzés a HIV/AIDS hátterében.” Részletezve van, mennyire hasonló a toxoplazmózishoz, amit szintén egysejtű Toxoplasma gondii okoz. “A parazita betegségekről kimutatták, hogy fokozott és elhúzódó immunaktivációt okoznak. A CD4+ és CD8+ sejtek számának csökkenése, a T-sejtek elhalásának növekedése és a celluláris anergia (olyan állapot, amelyben a szervezet nem tud reagálni egy antigénre) mind kimutatható”. Tehát konkrétan immunhiányos állapotokat okoznak, nekem eléggé egybecseng az AIDS-nél leírt tünetekkel. Szükségszerű hogy egy kis nehézfémlötyivel, toxikus anyaggal előtte legyengítsék leterheljék a méregtelenítési mechanizmusokat. A különböző “védőoltások” AIDS, méhnyakrák és egyéb nemi betegségektől megvédeni hivatott gyógyszarok tökéletesek erre a célra, na meg azért azokba is bele lehet csempészni pár ilyen-olyan élősködőt (lásd Covid-vakciánok esete). A toxinok és élősködik (előszeretettel egysejtűeket alkalmazva) szinergikusan rombolják le az egészséget – erre szerettem volna rávilágítani. Ha a grafén, szintetikus kígyóméreg nem elég, akkor kellenek a kis egysejtű barátaik is. Mindenkinek lehet választani víruselmélet és Logika között. Egyelőre a logika áll vesztésre. Ezt csak egy kis kiegészítésnek szántam az AIDS-re reagálva, na meg felhívva a figyelmet a féregtelenítés fontosságra, ha már méregtelenítünk. Tisztelettel olvasva hozzászólásait.

  1. Kedves Ben,
   Én azt el tudom képzelni, hogy formaldehidben eltett tetem turmixot beadnak oltás címen. Azt, hogy élő dolgot, azt biztos nem. Az romlandó. Feltűnő lenne egy romlott fiola.
   Az pedig, hogy éppen milyen egysejtű segítsége kell ennek a kipucolásához, mi kezd el gyógyításként termelődni valakiben, az méreg specifikus.
   Itt ezek szerint egy “protozoon”.

 8. Engem mindig meglep az az elképesztő cinizmus, amivel minket, egyszerű gyalogokat kezelnek a hatalmon lévők és csicskásaik.
  Fricz Tamás miért nem akkor állt ki a nyilvánosság elé, amikor a hivatalos narratívától eltérő valódi tudósokat és orvosokat, egészségügyieket – elsősorban a Tisztánlátókat! – meghurcolták, rabosították, sőt, börtönbüntetésre ítélték (!), lejáratták, elhallgattatták, kirúgták, megszégyenítették, megalázták, etikai eljárás alá vonták?! Miért nem hallgatott rájuk Fricz úr a kenyéradó gazdáival együtt, amikor még időben lett volna? Miért nem akkor állt ki mellettük? Miközben a népirtó dr. mengelék és bűntársaik azóta is szabadon grasszálnak?

  Most akarnak foglalkozni a méreginjekció-károsultakkal, amikor már nemcsak a lóláb, hanem az egész ló kilóg, és tényleg csak a hülye nem látja?! Ha egyáltalán foglalkozni akarnak velük, vagy az egész csak elterelés, újabb porhintés és szerecsenmosdatás, a felelősség lepattintása, hogy “mi nem tudtuk, így nem tehetünk semmiről”. Mivel az ő kezükben futnak össze az információk, PONTOSAN TUDTÁK, hogy mi folyik itt! A fejük búbjáig benne voltak, elejétől a végéig! Sőt, még túl is lihegték, más országokkal összehasonlítva, mert ugye “mi megvédjük a magyar családokat”, meg “aki nem oltakozik, az meghal”. Erre nincs mentség és nincs bocsánat!!!

  És egyébként mi van azokkal az “egyszerű”, józan gondolkodású emberekkel, akik “csak” nem dőltek be az ócska propagandának, nem hagyták, hogy a betegségipar erőszakot tegyen testükön-lelkükön, de a családjuk, kollégáik, baráti körük emiatt kiközösítette őket? Akiket naponta ért inzultus végtelenül ostoba, agymosott, hatalmaskodó alkalmazottaktól, biztonsági őröktől az üzletekben és más nyilvános helyeken? Őket ki és mikor fogja megkövetni és kártalanítani?

  Fricz úr, a legelső lépés a kíméletlenül őszinte önvizsgálat (lenne), aztán a teljes beismerés, a bűnbánat, a bocsánatkérés, és végül a maradéktalan jóvátétel és igazságtétel minden károsult részére. Ezek közül egyetlen lépést sem lehet kihagyni, és még akkor sem lehet teljesen helyreállítani az okozott mérhetetlen testi-lelki károkat, visszacsinálni a tragédiákat, feltámasztani a halottakat. Ennek eleve nem is lett volna szabad megtörténnie, ha nem tiporták volna lábbal a szólás- és gyülekezési szabadságot és a többi alapvető emberi jogot, a jogászok szégyenteljes közreműködése mellett!!!

  Mielőtt a hatalmon lévők és csicskásaik beindítják az újabb kamukovid- vagy egyéb félelemkampányt, jó, ha tisztában vannak azzal, hogy kétszer nem játszhatják ki ugyanazt az ászt. A mondás szerint “ha egyszer becsapsz, szégyelld magad, ha másodszor is becsapsz, szégyelljem magam”.
  Előbb-utóbb mindenképpen lesz elszámoltatás, és minél később, annál nagyobb lesz az ár, amit fizetniük kell.

  1. Ez pontosan igy Igaz…!A mainstream mediaban -hirszerkesztok-tudositok-riporterek-musorvezetok-ujsagirok-bemondok…stb.-mind-mind jol tudtak azt hogy hazudtak-hazudnak-emberek eletet teszik tonkre ……..mindazzal amit csinaltak/csinalnak
   .Ezek az alakok Emberiseg elleni bunoket kovettek es kovetnek meg most is el….!
   Remelhetoleg el fog jonni az az ido amikor mindazert amit tettek es tesznek mind -kivetel nelkul mind felelosegre lesznek majd vonva.De addig is…………..Pl. Angliaban az emberek joresze megvetesel tekint a mainstream mediara- BBC…… stb -es az ezekben kozremukodokre mar -..Remelhetoleg Magyarorszagon is az emberek nagyresze legalabb ezt megteszi….!

 9. Ez a pugris, Karl Lauterbach oltakozott a legújabb, minden benne van, génoltóanyaggal egy katonai kórházban.

  Forrás:
  Karl Lauterbach empfiehlt Risiko-Gruppen erneute Corona-Impfung
  https://www.youtube.com/watch?v=3xVerBrNQ54

  Lauterbach: Corona-Herbst ohne Maßnahmen – Aufruf zur Impfung
  https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/lauterbach-corona-herbst-ohne-massnahmen-aufruf-zur-impfung,TqCYsYa

  Ebben az a megtévesztő, hogy erre az oltóanyagra még a STIKO sem bólintott rá. Tehát az esetlegesen felllépő
  károkra semmi , de semmi kártérítés nem kap sehol sem a kárvallott.

  De talán a nagyközönségi bugrisok számára ez is elég rábeszélés egy újabb szúrira.

  1. Egy nagyobb összegben mernék fogadni rá, hogy Lauterbach placebót kapott. Biztos, hogy nem kockáztatta a “becses” személyét azzal, hogy laborpatkányt játsszon, és egy többszörösen mérgező kotyvalékot adasson be magának. Főleg, mivel leginkább neki kell(ene) tisztában lennie vele, hogy mi minden van benne, ami nem tesz jót az egészségnek, csak a pharma-maffia profitjának és a népirtási ütemtervnek.

   Azok közül, akik a méreginjekciót nyilvánosan reklámozták, vagy akár nagy médiafelhajtás közepette adatták be maguknak, azóta többen megbetegedtek vagy meg is haltak, mert:
   – vagy annyira ostobák és önhittek voltak, hogy elhitték a propaganda-dumát, hogy mennyire biztonságos, és eleve nem kértek placebót,
   – vagy mit ad Isten, valaki kicserélte a placebót valódi “hatóanyagra”, és a méreginjekció-influenszert nagyon gyorsan utolérte a valóság, amit az illető olyan vehemensen tagadott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük