Dr. Horkovics-Kováts János – Tapasztalatok az mRNS oltásokkal

Dr. Horkovics-Kováts János a IV. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián.

2023. augusztus 19.

MVSZ Székház Turulház (Budapest, Semmelweis u. 1-3.)

https://rumble.com/v3h2jim-dr.-horkovics-kovts-jnos-tapasztalatok-az-mrns-oltsokkal.html

8 thoughts on “Dr. Horkovics-Kováts János – Tapasztalatok az mRNS oltásokkal

 1. Hatalmas köszönet Dr. Horkovics-Kováts Jánosnak a fantasztikus előadásért.

  Dr. Andreas Noack
  Az előadásban szereplő német vegyész, aki feltárta a grafén-hidroxid szerepét a COVID-vakcinában, és ezért megölték.
  Dr. Andreas Noakot 2020. november 18-án letartóztatta egy felfegyverzett rendőri egység a YouTube élő közvetítésének közepén, majd egy évvel később 2021. november 26-án, néhány órával a grafén-oxidról és a grafén-hidroxidról szóló legújabb videó közzététele után hirtelen meghalt. Valószínleg mikrohullámmal ölték meg. Tünetei a Havanna-szindrómára utaltak.

  Csatolom a videót, amelyben Dr Andreas Noak elmondja, hogy a vakcinában kimutatott grafén nem grafén-oxid (GO), hanem grafén-hidroxid. GHO), ami egy rendkívül stabil molekula, amely biológiailag bomlik le, így alapvetően örökre a szervezetben marad.
  A vakcinában lévő grafén-hidroxid molekulák nanoborotvákként viselkednek, amelyek elvágják a recipiens vénáinak hámrétegét, és szerinte ez az oka a vérrögképződésnek és az utóbbi időben sok élsportolónál megfigyelt hirtelen halálozásnak.
  A nano grafént egyébként mind a 4 nagy oltóanyagban megtalálták: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson és AstraZeneca.
  https://videa.hu/videok/hirek-politika/dr.andreas-noack-a-vakcina-feliratos-6epnzFuBeBoIm4qX

  2.) A megkérdőjelezhető víruselmélet -remek leleplező írás
  “Ahogy David Icke 2020 tavasza óta mondja, ha valódi világjárvány lett volna, nem lett volna szükség esetek és halálozási számok létrehozására a kórházak megvesztegetésével, hogy gyakorlatilag az összes halotti anyakönyvi kivonatban szerepeljen a Covid, függetlenül attól, hogy miben haltak meg a betegek.
  Nem lett volna szükség a betegek aktív megölésére Morfin és/vagy Midazolam kombinációjával a légzés elnyomására, Remdesivirrel a veseműködés rombolására, ami tüdőödémához és az intubáció során károsítja a tüdőszövetet.
  Nem lett volna szükség pozitív esetek létrehozására egy olyan PCR-teszttel, amely nem tud betegséget diagnosztizálni.
  Nem lett volna szükség filmklipeket készíteni, amelyek állítólag túlzsúfolt olaszországi kórházakat mutatnak be.”
  https://anitabaxasmd.substack.com/p/the-questionable-virus-theory?utm_source=post-email-title&publication_id=1748324&post_id=137016832&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=lbxh0&utm_medium=email

 2. HOGYAN MÓDOSÍTJÁK AZ EMBERI SZERVEZETET ÉS A TUDATOT A COVID-VAKCINÁK?

  A Texas A&M és a Hartford Egyetem tudósai által készített, Vezeték nélküli nanoszenzorhálózatok tervezése testen belüli alkalmazáshoz című 2015-ös tanulmánya kijelentette:

  “A feltörekvő nanotechnológia nagy lehetőségeket rejt magában az emberi társadalom megváltoztatására.
  A nanoméretű eszközök beépíthetők az Internetbe. Ez az új kommunikációs paradigma, amelyet Nanothings Internetnek (IoNT) neveznek, nagyon rövid hatótávolságú kapcsolatokat követel meg a nanoméretű eszközök között.
  Az IoNT megvalósítása számos kihívást vet fel. A jelenlegi hálózati protokollok és technikák nem feltétlenül alkalmazhatók közvetlenül a nanoszenzorokkal való kommunikációra. A nanoeszközök igen korlátozott képességei miatt az eszközöknek egyszerű kommunikációval és egyszerű médiummegosztási mechanizmussal kell rendelkezniük ahhoz, hogy hatékonyan gyűjtsék az adatokat a nanoszenzoroktól. Ezenkívül nanoszenzorokat telepíthetnek az emberi test szerveire, és nagy mennyiségű adatot állíthatnak elő.”

  Kira Smith 2022-ben megjelent, CoVid Vaccines Based on Graphene, Nanonetwork and Internet of NanoThings (IoNT) című cikke feltárja, meddig jutott már el a technológia:

  “A grafén egy nanoanyag, amely kivételes fizikai, termodinamikai, elektronikus, mechanikai és mágneses tulajdonságokkal rendelkezik; használható szupravezetőként, átalakítóként, elektromágneses hullámok elnyelőként, jelek kibocsátójaként és vevőjeként.
  Azt is megfigyelték, hogy ha egy fiola Pfizer vakcinát veszünk, és hagyjuk megszáradni a hidrogélt, 3-4 nap múlva a nanoáramkörök jelenléte látható a mikroszkóp alatt: a grafén az, amely az elektromágneses mezőkre és az elektromágneses mikrohullámokra reagál. -DNS alapú nanomintázatok szerint összeállítja a felépítés sorrendjét, az elektroforézis/teszlaforézis pedig az oldatban lévő anyagokban (hidrogélben) elektronikus nanoáramkörökké való folyamatot indítja el, valódi nanoméretű komponensekkel, mint például nanorouter, nanoantenna stb. grafén, amely jelismétlőként működik, mivel rádiómodulálható, azaz képes elnyelni az elektromágneses hullámokat és megsokszorozni azok sugárzását.
  Ezek az elektronikus alkatrészek Graphene Quantum Dots (GQD) és Quantum Cellular Automata (QCA) részecskékben vannak szervezve, amelyek a grafén fenti tulajdonságait élvezik, a Quantum Hall effektusnak köszönhetően exponenciálisan nagyobb mértékben, különösen olyan környezetben, mint például az emberi test.”

  Tovább spekulál:

  “Ezáltal egy testen belüli hálózatot vagy nanohálózatot hoz létre, amely minden létfontosságú paramétert, de a testen belüli legkisebb eltéréseket is érzékeli, köszönhetően a 3D-re szuperponált fejlett és tömörített elektronikának.
  Az összegyűjtött jeleket ezután az 5G hálózathoz kapcsolódó átjárón keresztül az internetre küldenék, hogy egy hatalmas felhőadatbázisban tárolják, és a kvantumszámítógépek számítási teljesítményét kihasználó, Machine Learning alapú szoftverrel dolgozzák fel.
  A végső cél az lehet, hogy örökre tároljuk és végül reprodukáljuk azt, amit „tudatnak” nevezünk.”
  https://www.researchgate.net/publication/358833772_CoVid_Vaccines_Based_on_Graphene_Nanonetwork_and_Internet_of_NanoThings_IoNT

  MINDENT AZ 5 G-RŐL:
  https://www.trillions.news/news/177581-5G-Causes-Cancer–Obesity–Brain-Damage-and-More.html

 3. SZABADALMAK A TÉMÁBAN:

  1.) VAKCINA NANOTECHNOLÓGIA- SZABADALOM: US-9539210-B2
  Ez a szabadalom mindennek az alapja, alfáfa és omegája. Ez az a technológia, amely a vakcina részeként hidrogélen keresztül juttatja be ezeket az emberi szemmel nem látható apró nanorészecske, amely egy egész nanorendszerré áll össze, amelyet kívülről vezérelnek.

  „Nanoméretű, vezérelhető robotegységeket hoztak létre, amelyeket aeroszolizálva nanoraj jön létre.Ez egy szabad szemmel nem látható, biológiailag áthatolható anyag, amely képes áthatolni különféle membránokon, például a szájon, az orron, a füleken és a szemeken.
  Amint bejut ezekbe a membránokba, bekerülhet az érrendszerbe, hogy csomósodást hozzon létre. Hatással lehet az agy érrendszerére is, vagy közvetlenül az agytérbe diffundálható és fegyverezhető. Ezt olyan szinten lehet megtenni, hogy jelenlétüket szinte lehetetlen észlelni.
  A bejuttatás módszere a COVID-19 vakcina volt, amelyet emberek milliárdjaiba fecskendeztek be, hogy megöljék és ellenőrizzék a lakosságot szerte a világon.”

  A fenti idézet az előadás 37.percétől hallható, mindössze 3 percet szánjatok rá.
  dr. James Giordano kutató “Az agy a jövő csatatere címmel”, amelynek a West Point-i, a Modern War Institute adott otthont.
  https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s
  Szabadalom itt:
  https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US-9539210-B2

  2.) NANOKORONAVÍRUS REKOMBINÁNS VAKCINA GRAFÉN-OXID HORDOZÓKÉNT- SZABADALOM: CN112220919A
  „A találmány egy vadonatúj vakcina-fejlesztési eljárást ismertet, amely grafén-oxid anyagon alapul, amely keretként szolgál CpG-molekulák és rekombináns fehérjék betöltéséhez.
  Ez az anyag képes digitális szekvenciatörzsben szereplő digitális mérget betölteni, bármilyen betegséget előállítani.
  https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

  3.) INJEKTÁLHATÓ ESZKÖZÖK RENDSZEREI ÉS MÓDSZEREI (ÖN-ÖSSZESZERELŐ NANOROBOTOK, AMELYEK ANTENNAKÉNT MŰKÖDNEK)
  SZABADALOM: WO-2015-199784A2
  „A jelen találmány általában nanoméretű vezetékekre és/vagy injektálható eszközökre vonatkozik. Egyes megvalósítási módokban a jelen találmány olyan elektronikus eszközökre irányul, amelyek lágy anyagokba, például biológiai szövetekbe vagy polimer mátrixokba injektálhatók vagy helyezhetők be
  A készülék behelyezése vagy befecskendezése után külső elektromos áramkörhöz, például számítógéphez csatlakoztatható.”
  Ez gyakorlatilag nem más, mint a vakcinában lévő grafénrészecskék antennakénti szervezetben történő összeszerelése, hogy az 5 G irányítottan tegye a dolgát
  Ezek a vakcinában lévő anyagok egyedi jelzésekkel vannak ellátva, így irányíthatók, és nyomon követhetők.
  https://patents.google.com/patent/WO2015199784A2/en

  4.) KVANTUMPONTOK- AVAGY ORVOSI INFORMÁCIÓK TÁROLÁSA A BŐR ALATT- SZABADALOM
  Az oltóanyaggal együtt beadott speciális láthatatlan festékanyag lehetővé teheti az oltási előzmények „paciensen” történő tárolását.
  Az MIT kutatói most egy új módszert fejlesztettek ki a páciens oltási előzményeinek rögzítésére: az adatokat szabad szemmel láthatatlan festékmintában tárolják, amelyet a vakcinával egy időben juttatnak a bőr alá.
  A kutatók kimutatták, hogy az új, kvantumpontoknak nevezett nanokristályokból álló festékük legalább öt évig megmarad a bőr alatt, ahol közel infravörös fényt bocsát ki, amely egy speciálisan felszerelt okostelefonnal érzékelhető. (WIFI)

  5.) A KEZELÉSEK, OLTÁSOK, VIZSGÁLATOK ÉS/VAGY TEVÉKENYSÉGEK RANGSOROLÁSÁNAK MÓDSZEREI ÉS RENDSZEREI AZ EGYÉNEK MAGÁNÉLETÉNEK VÉDELME MELLETT- SZABADALOM: US 2021/0082583 A1
  Ez a módszer lehetővé teszi az egyén távmegfigyelését, hogy betartja-e a pandémiás szabályokat, akár az oltásra, a karanténra. Távolságtartásra vonatkozóan, amiért pontlevonás jár a kreditrendszerben.
  https://patents.google.com/patent/US20210082583A1/en

  6.) LUCIFERÁZ NEVŰ SZENZOR AVAKCINÁBAN
  A luciferáz egy olyan enzim, amely a luciferint, egy szerves vegyületet, fényt bocsát ki, és ez a fénykibocsátás adja a luciferáz és a luciferin nevét. Magyarul a vakcina nyomkövető bioszenzora a COVID-vakcinában.
  Pl. Ha egy éterembe csak az mehet be, aki be van oltva, és nem csak papíron, hanem valóságosan is. Ezt egy speciális műszerrel tudják érzékelni.Így az adott étteremben tudják ki van beoltva, és ki nem. Aki be van oltva, az fluoreszkál.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8370122/

  7.) A CBDC és az IOT
  Az Internet of Things (IoT) hardverek, eszközök és készülékek internettel összekapcsolt ökoszisztémája, amely intelligens rendszert alkot, amely viszont más intelligens rendszerekhez kapcsolódik, amelyek autonóm adat-, szoftver- és információcserét folytatnak.
  egy nyílt forráskódú elosztott főkönyv és kriptovaluta, amelyet a dolgok internetéhez (IoT) terveztek.
  Ez egy jegybank kriptovaluta, ami határozott időre fog szólni, korlátozott felhasználással. Hozzáférés letiltva, ha a polgár ellenállást tanúsít, vagy nem veszi fel az oltást, amit az oltásban lévő bioszenzorokból le tudnak olvasni. Ez az ember vonalkódja is egyben.
  Jó ha megjegyezzük, hogy 8 MRD ember már nem egyedi individum, hanem statisztikai adat.

  8.) KRIPTOVALUTA RENDSZER TEST-TEVÉKENYSÉGI ADATOK FELHASZNÁLÁSÁVAL- SZABADALOM: WO2020060606
  (Sátáni számokkal-Bill Gates)
  A Microsoft évek óta részt vesz mindenféle beültethető mikrochipekkel kapcsolatos projektben, beleértve a nők sterilizálását, a digitális személyi igazolványt stb.
  A Microsoft 2019-ben szabadalmat kért egy testérzékelővel (chip) összekapcsolt kriptovaluta rendszerre.
  Tény, hogy már több kísérlet is folyik beültethető mikrochipekkel (ismertebb nevén RFID chipekkel), amelyek „pénztárcául” szolgálnak az olyan kriptovaluták számára, mint a Bitcoin.
  Ugyancsak Nicholas Rockefeller mondta 2006-ban, hogy minden pénz RFID chipekben lesz, és nem lesz többé készpénz.
  A szabadalom szerint:
  „A felhasználó eszközéhez kommunikatívan kapcsolt kriptovaluta rendszer ellenőrizheti, hogy a testtevékenységi adatok megfelelnek-e a kriptovaluta rendszer által meghatározott egy vagy több feltételnek, és kriptovalutát ítélnek oda annak a felhasználónak, akinek a testtevékenységi adatait ellenőrizték.”
  Vagyis: Időszakonként értékelik pl. a testsúlyt, a laboreredményeket, amiből előírhatják számunkra, hogy egy hónapig nem fogyaszthatunk édességet, húst, vagy hogy futkározzunk naponta 12 km-t.
  És ezt a CBDC-fizetésnél észre is fogjuk venni, mert ez a rendszer a CBDC-vel összehangoltan működik, és jó előre akár le is tiltja ezen termékek vásárlását.
  https://patents.google.com/patent/WO2020060606A1/en

  1. Köszi a linket. Sokkoló olvasmány volt ez is.
   Ha megengeded folytatnám, mert az általam csatolt cikkben benne van két magyar felelőssége is a probléma eltusolásában.

   “A PEG-et korábban soha nem alkalmazták jóváhagyott vakcinában, de számos olyan gyógyszerben megtalálható, amelyek időnként anafilaxiát váltottak ki – egy potenciálisan életveszélyes reakciót, amely kiütéseket, zuhanó vérnyomást, légszomjat és gyors szívverést okozhat.
   Egyes allergológusok és immunológusok úgy vélik, hogy a korábban PEG-nek kitett emberek kis része magas PEG-ellenes antitesttel rendelkezhet, ami veszélyezteti őket az oltással szembeni anafilaxiás reakció kialakulásában.”

   “Karikó Katalin, a BioNTech alelnöke, aki a két oltás alapjául szolgáló mRNS-technológia társfeltalálója, azt mondja, megbeszélte Szebenivel, hogy probléma lehet-e a vakcinában található PEG.
   De végül egyetértettek abban, hogy az alacsony lipidmennyiség és az intramuszkuláris adagolás miatt a kockázat elhanyagolható.”

   Mindkettőt nagyon súlyos felelősség terheli a tömeggyilkos vakcinákban lévő mérgek és az alkalmazott technológia miatt
   https://www.science.org/content/article/suspicions-grow-nanoparticles-pfizer-s-covid-19-vaccine-trigger-rare-allergic-reactions

 4. Abban a másik videójában Horkovics úr emlitett valami készítményt, ami kidolgozza a nehézfémek a szervezetből. Meg tudná mondani valaki, hogy mi annak a készítménynek a neve és hol lehet beszerezni? Köszönöm!

 5. Mit tart a római katolkus egyház az oltásokról ?

  Forrás 1)
  A Hittani Kongregáció jegyzéke a Covid-19 elleni egyes vakcinák használatának morális kérdéséről
  Kitekintő – 2020. december 23., szerda | 14:32

  https://www.magyarkurir.hu/hirek/a-hittani-kongregacio-jegyzeke-covid-19-elleni-egyes-vakcinak-hasznalatanak-moralis-kerdeserol

  A)
  Az oltás általában nem erkölcsi kötelezettség, és ezért önkéntesnek
  kell lennie, erkölcsi kötelezettség viszont nemcsak az egyén saját
  egészségének a védelme, hanem a közjó biztosítása is.

  B)
  a gyógyszeriparnak, a kormányoknak és a nemzetközi
  szervezeteknek erkölcsi kötelessége annak a biztosítása, hogy az
  egészségügyi szempontból hatékony és biztonságos, valamint
  etikailag elfogadható vakcinák is hozzáférhetőek legyenek a
  szegény országok számára, és ez ne legyen számukra megterhelő.

  Forrás 2)

  Pro Missa Tridentina Alapitvány
  2023. julius 29

  Égbekiáltó halálkultúra
  https://actio-catholica.hu/index.php/2023/07/29/az-egbekialto-halalkultura/

  Nézzétek meg az első forrást !

  Amikor az egyház a karvaly big Pharma-t rúházza fel egy erkölcsi felelőséggel, akkor ott már nagyon nagy baj van.
  És amikor az egyház azon kuncsorog, hogy a szegények is kapják meg, az általuk életet mentő, génoltást az már a naivitásnak a
  netovábbja. Ez az hivatalos írányzat számomra nem más, mint a gonosszal való teljes összeborúlás, vagyis cinkosság.

  A második forrás jól látja és kezeli a bajt. De szerintem, ezt a római katolikus Tridenti Irányzatot a hivatalos egyház nem ismeri el,
  vagyis üldözi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük