Maszk kollektivizmus: A maszk engedelmes alanyokká teszi az embereket

Forrás: AUF1.TV

https://auf1.tv/nachrichten-auf1/masken-kollektivismus-gesichtsschleier-machen-menschen-zu-gefuegigen-untertanen

https://www.bitchute.com/video/FZoL2JbAnJfE/

2 thoughts on “Maszk kollektivizmus: A maszk engedelmes alanyokká teszi az embereket

 1. A globalisták éppen háborúval (esetleg atomháborúig bezárólag) és energiaválsággal vannak nagyon elfoglalva, pontosabban ezekkel nyomorítják tovább végletekig az életünket. Emellett jó lesz odafigyelni, mit akarhatnak még kipréselni a kedvenc Covid eposzukból:

  https://off-guardian.org/2022/10/22/experts-now-admit-you-will-never-be-fully-vaccinated/
  A „szakértők” most elismerik, hogy SOHA nem leszel „teljesen beoltva”

  Mi, az OffG-nél – és számos alternatív médiaoldalunk – már több mint egy éve jelentjük, hogy a Covid oltási kampánynak soha nem lesz vége. Röviden: SOHA nem leszel „teljesen beoltva”. [https://off-guardian.org/2021/12/14/you-will-never-be-fully-vaccinated/]
  Ez nyilvánvaló volt, amikor az egészségügyi intézmények világszerte elkezdték „frissíteni” a fogalom meghatározását. [https://off-guardian.org/2021/10/23/cdc-director-we-may-need-to-update-our-definition-of-fully-vaccinated/]
  Izrael. Amerika. Britannia. Új-Zéland. Ausztrália… mindannyian megtették, és ez nem volt meglepő. A „pandémiát” kezdettől fogva retorikai trükkökkel és manipulatív nyelvezettel hozták létre, irányították, kényszerítették és tartották fenn. Hírnevek régi dolgokhoz. Új definíciók régi szavakhoz. A Covid mindig is a terminológia világjárványa volt. A „teljesen beoltott” képlékeny természete csak egy példa benne. A „double-jabbed”-ről a „boosted”-re, onnan a „double-boosted”-re már keresztülment, és mivel minden változathoz új vakcinák várhatók, úgy tűnik, nem látszik a vége a láthatáron.

  Ahogy mondtam, soha nem leszel „teljesen beoltva”… és most bevallják. A nyelvi manipulációval történő ellenőrzés egy újabb kísérletével nyomást gyakorolnak a „teljesen beoltott” kifejezés kiiktatására a Covid diskurzusból. Tegnap az NBC News közölte ezt a cikket a következő címmel:
  [https://www.cnbc.com/2022/10/21/covid-experts-stop-saying-fully-vaccinated-use-up-to-date-instead.html]
  „A szakértők szerint itt az ideje, hogy ne mondjuk azt, ’teljesen beoltva’ Covid ellen – ez az oka”

  Mielőtt folytatná részletezve az állítást:
  „Ha továbbra is azt mondja, hogy ’teljesen beoltották’ Covid ellen, ideje abbahagyni. A piacra kerülő új boosterek és egy folyamatosan fejlődő vírus miatt a szakértők szerint ez a kifejezés már nem azt jelenti, hogy a lehető legjobban védett. Két, sokkal megfelelőbb alternatívát mutatnak be a járvány jelenlegi szakaszában…”

  Azt javasolják, hogy módosítsd a szókincsedet az általuk javasolt új alternatívával: „naprakész”, ami őszinte beismerése, hogy a Covid-erősítők továbbra is jönni fognak, esetleg örökké. Lényegében, miután 18 hónapot töltöttek emberek millióinak meggyőzésével, hogy „teljes védőoltást” kapjanak, most ismét a nyelvhasználattal kavarnak, hogy megfordítsák az irányt és eltüntessék ezt a megjelölést. Ez azt jelenti, hogy mindazok az emberek, akik kötelességtudóan bevették a vérrög-oltásokat, nemcsak hogy többé nem tekinthetők „teljesen beoltottnak”, hanem soha nem is lesznek azok, és még csak nem is használhatják ezt a kifejezést, mert hamis benyomást kelt.
  A jó hír az, hogy már hónapok óta a vakcinák felvétele lassul, és ez az átlátszó erőfeszítés a jövőbeli emlékeztető kampányok megalapozására valószínűleg „arcára” fog esni. És végül, sajnáljuk az összes (korábban) „teljesen beoltottat”… de megpróbáltuk elmondani, hogy ez fog történni.

 2. A pofapelenka viselésének soha nem volt semmilyen tudományos alapja. Viselkedés-pszichológusok találták ki, a kovid-terror összes többi jogfosztó és megalázó intézkedésével együtt. Mindig is az emberek alávetését, feltétlen engedelmességre kényszerítését szolgálta és jelképezte: az arctalan tömeget, ahol nincsenek egyéniségek, csak egy egységes, engedelmes massza. Gondoljunk csak az eltakart arcú, jogfosztott, tenyészállatként kezelt nőkre bizonyos kultúrákban, vagy az amerikai fekete rabszolgák arcát takaró fém szájkosárra, amely megfosztotta őket még a beszéd lehetőségétől is.
  Aki ezt akarja állandósítani, az állatnak tekinti a saját embertársait, mint a legsötétebb korszakokban. Az ilyen nem érdemli meg az “ember” nevet, mert belül olyan sötét és romlott, mint azok az erők, amelyeknek dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük