Dr. Malone: az mRNS oltás, hatásai, mire számíthatnak az oltottak hosszabb távon, természetes immunitás

Mi volt Karikó Katalin forradalmi hozzájárulása az mRNS technológiához?

Miért tapasztalja sok nő a menstruációs ciklusa összezavarodását?

Összefüggésbe hozhatók-e azok a vérképzőszervi eltérések, a rákos megbetegedések, a spontán vetélések és más termékenységi problémák, amelyek az mRNS injekciók után jelentkeznek?

Ezekre kérdésekre Dr. Robert Malone válaszol. Dr. Malone az eredeti mRNS-platform technológiájának több szabadalmával is rendelkezik.

https://rumble.com/v156aqh-dr.-malone-az-mrns-olts-hatsai-mire-szmthatnak-az-oltottak.html


Forrás: https://angelikamihalik.substack.com/p/dr-malone-az-mrns-oltas-hatasai-mire

17 thoughts on “Dr. Malone: az mRNS oltás, hatásai, mire számíthatnak az oltottak hosszabb távon, természetes immunitás

 1. Engem az érdekelne, hogy ha ezeket Dr. Melone már tudta, akkor miért oltatta magát? Ezt a kérdést miért nem tették fel neki?

   1. Mi lehet a szerepe a fizetett ellenzéknek? szerintem ez is egy jól csengő szlogen, amit kitaláltak az ellenvéleményt megfogalmazókra a globalistákl. A címkézés mindig hálás dolog, és minél egyszerűbb jól csengő szavakkal teszik, a lejáratás egyik okos formája. Erre talán még ember is van külön.
    Mert egyébként mit érnének el ezzel? Hiszen bennünk csak a kétkedést, ellenérzést támasztják alá, fokozzák.
    Ha a céljukat akarnák elérni minél hamarabb, akkor erre semmi szükség nem lenne, valljuk be. Hiszen a davosi ügynök gárdát 30 éven át arra képezték, hogy a megadott jelzésre akcióba lendüljenek. Ha 0 ellenállás van, akkor gőzgépként tarolnak és viszik végbe a tervüket, így talán mégiscsak van némi ellenállás.
    Karikó Katalin gyógyszer és titkos ügynök viselkedett beépítettként, hiszen azt mondta, hogy minden OK, pedig tudhatta, hogy semmi sem OK.
    Mosolygott és nyugtatott.
    A “fizetett ellenzék” csak hergel a folyamat ellen.

 2. Ettől függetlenül még mindig hirdetik a vakcinák jótékony hatását. Ez borzasztó és visszataszító! Minden orvosnak és eü. dolgozónak előírnám kötelező tantárgyként ennek a videónak az anyagát. 🙂

 3. Akkor ha jól értelmeztem a videót, akár a következő hasonlat is megállná a helyét:
  Egy mai korszerű autót egy autógyár visszaküld az időben, mondjuk az ókorba, hogy teszteljék le. Azok egy ló után kötik, látják, hogy tökéletesen vontatható, sőt még kormányozni is lehet! Visszaküldik, hogy letesztelték sok-sok kilométeren keresztül, egészen addig míg a gumija teljesen el nem kopott. Több ezer ló megdöglött a tesztelés alatt, de a kocsi bírta! Még töréstesztet is végeztek: 20-szal nekivontatták egy másik szekérnek. Bele is írták a jelentésbe, hogy ilyen jót még nem is láttak: a másik szekér izzé-porrá zúzódott, az autón meg csak karcolások lettek. Ezek alapján az autógyár meg vígan kiadja az új autóját…

 4. Írtam levelet Orbán Viktornak, az orbanviktor@orbanviktor.hu címre. Remélem kapok választ!
  Alábbiakban bemásolom.

  Tisztelt Miniszterelnök Úr!

  A COVID oltások ügyében írok. Szeretném megkérni arra, hogy töröljék el azt, hogy kötelezővé tehesse a munkáltató az oltást. Elsősorban a kísérleti (korábban emberen még sosem alkalmazott) mRNS oltások aggályosak.

  Eddig elérhető volt a hagyományos, inaktivált vakcina (Sinopharm), ami sajnálatos módon nem lesz elérhető, így nincs választási lehetőség.

  Már hazai szakemberek is ellene vannak a kötelező oltásoknak (Rusvai Miklós, Szlávik János) és az önkéntességet javasolják.

  Kérem, tegyék elérhetővé Magyarországon az EU-ban engedélyezett Valneva, hagyományos inaktivált vakcinát.

  Az mRNS vakcinák bizonyítottan hosszú ideig, 60 napig maradnak meg a szervezetben, a mesterséges géntechnika miatt beépített pszeudouridin miatt (Karikó Katalinnak ez volt az újítása), illetve ezalatt elnyomják a szervezet immunitását. A mesterséges genetikai anyag nemcsak hogy 60 napig tartózkodik a szervezetben, hanem eljut olyan szervekbe, ahová nem szabadna.

  Tehát emberek egészségét károsítják azzal, hogy nem önkéntességi alapon oltatnak, és nem engednek választási lehetőséget hagyományos vakcina és mRNS génterápiás vakcina között.

  Karikó Katalinnal összemérhető felkészültségű szakember, nagyon logikusan levezette alábbi végig érdekes videóban, hogy mik a kockázatai az mRNS vakcináknak, a videó magyar érintettséget is tartalmaz.

  https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-malone-az-mrns-oltas-hatasai-mire-szamithatnak-az-oltottak-hosszabb-tavon-termeszetes-immunitas/

  Várom szíves válaszát!

  Tisztelettel,
  XY

  1. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Valneva_SE

   Nocsak, egy hirtelen 0414-én UK engedélyt kapott újabb méreg.
   Nincs már eddig is elég?
   Tényleg javasolja(indirekten), hogy ezzel is mérgezze magát bárki?
   Azzal (is) károsítom magam, ha oltatok. Nincs nem mérgező oltás. A lényege a mérgezés. Az állam pedig sok mindennel károsít e fenyegető témakörben.
   Például nem véd az ‘alternatív oltástól’, az alternatív méreg bejuttatási (levegő pl.) módszerektől se.

   1. Hegedűs A.
    Én nem szeretnék oltatni. Csak a munkahelyem előírta. Eddig megúsztam a 2 kínaival. De mi lesz, ha ezután csak az mRNS-ek közül lehet választani? Remélem nem fog kötelezni ismét a munkahely. Mivel speciális képzettségem van, nem igazán tudok máshova elhelyezkedni a lakóhelyemen.

    1. Én pedig azért vagyok munkanélküli, amióta kötelező oltás fenyegetettség van, mert ha életveszélyesen fenyeget a munkáltató, közben nem vagyok képes dolgozni. Azt képviseljem, aki közben megöl? Ez alapvető ellentmondás.

  2. Köszönöm hogy megírta és elküldte. Érdekelne, hogy érkezik-e majd reakció.

   Én küldtem négy emailt is küldtem ugyanarra a címre mint Ön, az első kettőt még 2020 áprilisában, hosszú referencia listákkal, leleplezve a plandémiát és az arra tervezett vakcináik veszélyességét.
   (A Covid-ügy háttérét már akkor ismertem, azt megelőzően is folytatott politikai-gazdasági elemzői tevékenységem révén.)
   Válasz nélkül maradtak.

   A harmadik emailt később küldtem, amikor már a booster beadatására szóló kampányt folytatták. A kampány-emailre válaszként küldtem, másolatban a OV címére is, kérve őket neki hogy állítsák le az oltáskényszerítést és az oltatlanok diszkriminációját. Arra sem jött válasz.

   Részlet:

   “Nekünk oltatlanoknak, elegünk van abból hogy Önök politikát csinálnak az egészségügyből, és hogy kísérleti, veszélyes oltások beadatására próbálnak rábeszéléssel, diszkriminációval és kényszerítő eszközökkel rávenni tömegeket, ráadásul nemcsak egyszeri jelleggel de folyamatosan, hisz ezen oltások csak átmenetileg “hatásosak”, azaz NEM hatásosak, és amely oltások szövődményeként világszerte naponta nő a súlyos vakcinasérülések és halálesetek száma.

   Kötelezővé tenni illetve indirekt módon kényszeríteni egy olyan orvosi beavatkozást amelynek súlyos következményei száma a VAERS bejelentett adatai szerint jelenleg közel 900 ezernél tart, és amely a valóságban ennek kb százszorosa, azaz 90 millió körül jár, zsarolással egybekötött emberölési kísérlettel ér fel.

   Ugyanakkor nekünk mint laikus egyéneknek jogunkban áll kikérni egy második, harmadik, n-ik orvosi-szakértői véleményt és szabadon eldönteni hogy azok közül melyiknek adunk hitelt, és hogy mit tartunk nagyobb egészségügyi veszélynek a magunk és gyerekeink számára, az állítólagos vírus-fertőzést vagy az arra adandó terápiák közül bármelyiket.

   Alapvető emberi jogaim egyike hogy visszautasítsam az Önök által kényszerített durva beavatkozást egy olyan betegségre amely az én értesüléseim szerint éppen ezen bizonyos mRNS vakcinák egyik hosszú távú mellékhatása, szövődménye.

   Javaslom figyelmükbe:

   https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/

   “Article 18.

   Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief, and freedom, either alone or in community with others and in public or private, to manifest his religion or belief in teaching, practice, worship and observance.

   Article 19.

   Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.”

   Article 25.
   (1) Everyone has the right to a standard of living adequate for the health and well-being of himself and of his family, including food, clothing, housing and medical care and necessary social services, …

   Article 5.
   No one shall be subjected to torture or to cruel, inhuman or degrading treatment or punishment.”

   Most már huszadik hónapja tart az Önök általi folyamatos zaklatásunk, a hamis PCR-tesztelésekkel fenntartott áljárvány, a vakcinázási terror és zsarolás, az értelmetlen ugyanakkor egészségkárosító, kínzással felérő, emellett megalázó maszk-hordási kötelezettség, a folyamatos pánik-keltés manipulált kórházi és halálozási adatokkal, a társadalom megosztása, a vakcina-kártyák általi diszkrimináció, stb amelynek eredője összességében tömegek kínzása és megalázó bánásmódja, a szabad szólási jogunktól való megfosztás, a média-pluralizmus eltörlése, a nyugalmunktól, családi együttlétünktől és megélhetésünktől való megfosztás, és sokak esetében súlyos fizikai és vagy mentális egészségügyi károkozás, és halál okozása.

   Kérem Önöket, hogy álljanak le minden Covid-intézkedéssel, pánikkeltéssel, vakcina-követeléssel és zsarolással, stb, és azonnali hatállyal állítsák vissza alapvető emberi jogaink érvényesítésének státuszát.”

   Majd küldtem még egyet. Idemásolom a főbb részeket:

   Tisztelt Kormányzat és Miniszterelnök úr!

   Kezdem levelem ezzel az Einstein idézettel:
   “A tekintély átgondolatlan tisztelete az igazság legnagyobb ellensége.”

   Folytatom ezzel a beszámolóval
   Warning From an Auschwitz Survivor: ‘Recognize the Signs’
   https://rumble.com/vphg60-warning-from-an-auschwitz-survivor-recognize-the-signs.html

   Tavaly év elején a 94 éves auschwitzi túlélő, Marian Turski beszédet mondott a tábor felszabadításának 75. évfordulóján tartott megemlékezésen. A lengyel, aki 1944-ben a táborban raboskodott, figyelmeztetett: Ismerd fel a jeleket. “Auschwitz nem a semmiből jött. Tehát mondhatnánk, ahogy lengyelül mondjuk: nem volt implicit nyilvánvalóság.

   A náci tábor nem a semmiből jött, emlékeztette hallgatóságát, hanem egy olyan folyamat végpontja volt, amely a kirekesztéssel kezdődött: a parkok padjaiból, az élelmiszerboltokból, a kórusokból, az uszodákból és a társadalmi klubokból. Miután létrehozták a megbélyegzés, szegregáció és kirekesztés új valóságát, könnyű volt a következő lépés, hogy még több jogtól fosszák meg ezt a kisebbséget, dehumanizálják és brutálisan kiirtják őket.
   “Vigyázat, vigyázat, már hozzászoktunk ahhoz a gondolathoz, hogy valakit ki lehet zárni, meg lehet bélyegezni, el lehet idegeníteni. És lassan, lépésről lépésre, napról napra az emberek hozzászoknak ezekhez a dolgokhoz. Az áldozatok és az elkövetők és a szemtanúk, azok, akiket szemlélőnek nevezünk, kezdenek hozzászokni azokhoz a gondolatokhoz és elképzelésekhez, hogy ez a kisebbség, amely Einsteint, Nelly Sachsot, Heinrich Heinét és a Mendelssohnokat hozta, más, hogy őket ki lehet száműzni a társadalomból, hogy ők furcsa emberek, hogy ők olyanok, akik bacikat, betegségeket és járványokat terjesztenek. Ez szörnyű és veszélyes. Ez a kezdete annak, ami gyorsan kialakulhat.”

   Az auschwitzi túlélő arra kérte az embereket, hogy maradjanak hűek a tizenegyedik parancsolatához: Soha ne legyél szemlélődő. Ezután lányaihoz és unokáihoz fordult, és arra figyelmeztette őket, hogy “védjék meg az alkotmányt, védjék meg a jogaitokat, védjék meg a demokratikus rendet, védjék meg a kisebbségek jogait”, és mindenekelőtt: “Ne legyetek közömbösek”. A túlélő kifejtette: “Ha önelégülté válsz, mielőtt észrevennéd, egyfajta Auschwitz fog hirtelen a semmiből előbukkanni, és rád és az utódaidra lesújtani.”

   Azelőtt lelkes kormánypárti szavazóként, feldolgozhatatlanul elkeserítőnek és felháborítónak tartom azt a népellenes pálfordulást az Önök részéről hogy minden demokratikus és emberi jogi legitimitás nélkül felhatalmazva érzik magukat arra hogy polgáraikat zaklassák olyan kísérleti vakcináik kényszerítő beadatásával, amely nyilvánvalóan nem véd senkit semmitől, hisz ha védene, nem lenne szükség újabb és újabb adagok kényszerítésére.

   Önök minden tudományos alapokat nélkülözve és minden épeszű logikát mellőzve figyelmen kívül hagynak vakítóan világos tényeket, empirikus tapasztalatokat és azon tudományos anyagok hosszú listáját amelyek ezen tapasztalatokat támasztják alá, és azt a tényt miszerint ezek a szerek, amennyiben tartalmuk nem placebo, végzetes egészségi károkozást sőt halált is okozhatnak.

   Mindenkinek alapvető emberi joga elkérni egy második, harmadik, stb orvosi véleményt, és mi pontosan ezt tesszük: olyan szakértők véleményét kérjük ki akik erkölcsi-emberi hozzáállásában és szakértői integritásában megbízunk és ennek értelmében elutasítunk egy olyan testi beavatkozást amit ezen szakértők és így mi magunk is, végzetesen kockázatosnak ítélünk.

   Ezzel szemben a tudományos köntösben tevékenykedő, ám valójában antidemokratikus pénzhatalmi világszervezetek mint a WHO, és az annak diktátumai alatt működő vakon parancsokat teljesítő szakértők orvosi véleménye egyetlen józanul gondolkodó és nyitott szemmel járó egyént NEM ÉRDEKEL.

   Egyre többek számára világos az is hogy az Önök által e célra kiszemelt média-kirakatba tett lefizetett celeb-szakértők összevissza beszéde is azt jelzi hogy egyetlen céljuk a Covid-vakcina-marketing projekt mindenáron való folyamatos sulykolása, és ennek érdekében minden machiavellista eszköz bevetése a tömegek megvezetésére és ezen oltások kényszerítésére.

   Mára már közismert tény hogy a PCR teszt ciklusszáma variálásával bárki kihozható negatívra vagy pozitívra, eme bizonyos Covid-betegségre, mert a CDC által minden kórháznak és rendelőnek kiosztott irányelvek szerint a PCR teszt ciklusszámot úgy kell beállítsák hogy a beoltottakat legtöbbször negatívra az oltatlanakat pozitívra hozzák ki, ezzel fenntartva azt a szemfényvesztést hogy az “oltás véd”.

   Sokan az oltáspártiak közül azzal a kérdéssel érvelnek, hogy miért éppen a Covid-oltásokra gyanakszunk és miért ellenezzük ily szenvedélyesen, a többit miért nem?

   Azért mert a Covid az egyetlen olyan oltás:

   Amely bevallottan génmanipuláció, az összes oltás közt kimagasló aránnyal produkál végzetes következményeket, amit ennek ellenére a nem veszélyeztetett 99 százalékára, még a gyerekekre is erőltetnek, így ezen oltások kockázat-előny aránya extrém módon a kockázat irányába billent.

   Amit egy olyan “járvány” megoldásaként kényszerítenek milliók tömegeire, amely járvány létét a diagnosztikai célra alkalmatlan azaz hazugságra épülő PCR-teszttel “azonosítanak”, és amely járvány egy stanfordi empirikus tanulmány szerint, még 2020 tavaszán igazolta hogy ceteris paribus nem volt több mint egy influenza járvány és nem létezett többlethalálozás, csak minden halál oka átnevezése Covid-ra amit szintén CDC irányelvek írtak elő.

   Amit folyamatos pánikkeltés, gaslighting, média-megtévesztés, manipulációk, csúsztatások, ferdítések, maguknak is ellentmondó szakértői kijelentések, olykor gátlástalanul a szemünkbe mondott hazugságok kísérnek. Minden nyomozó, oknyomozó, vizsgálóbíró, bíró, esküdtszék, ügyész, plusz minden normál logikával és intuícióval megáldott egyszerű magánember, rosszindulattal takargatott tényeket feltételez ott ahol hazugság húzódik meg a háttérben, pláne amikor a megtévesztés ily folyamatos, makacs és ily hatalmas horderejű.

   Amit már akkor bevetnek, sőt kényszerítenek, tömegesen és folyamatosan amikor az oltás még csak kísérleti fázis kezdetén van, és amit annak ellenére kényszerítenek a tömegekre, hogy bizonyítottan nem hatásos a feltételezett célra és hogy már most, tömeges számú súlyos egészségkárosodás és halálozási szám köthető a vakcinákhoz.

   Amelynek halálos és egyéb súlyos mellékhatásait letagadják, annak ellenére hogy a létező követő rendszerek (VAERS, EMA és a WHO adatbázisa) egyértelműen mutatják ezeket.

   Amely oltás olyan kontextusban kerül tömeges kényszerítésre, hogy eközben a politikusok és technokraták maguk is bevallják a járvány megoldására szolgáló “great reset tervét (lásd Klaus Schwab vonatkozó könyve), miközben háborús állapotokat és gazdasági világválságot előidéző intézkedéseket vezetnek be, emellett ezen intézkedések milliók számára végzetes fizikai, mentális és anyagi károkat okoznak, az oltások következménye miatti halálesetek és szenvedés mellett.

   Amit egy olyan intézkedés-sorozat kísér, ami leépíti a normál egészségügyet és a nem-Covid jellegű betegségek ellátását.

   Amit egy olyan vakcina-kártya rendszer kísér, ami a 2.vh előtti kort idéző szegregációs és holokauszt folyamatot indította el, és amit több országban már a jelenben is élesedő nyílt fasiszta rendszer bevezetése is bizonyít. (Ausztria, Ausztrália, Kanada, Új Zéland)

   Amely vakcinákra már azelőtt léteztek szabadalmak mielőtt a járvány kitört.

   Amely oltások minden összetevőjét senki nem ismeri, mert maguk a gyártók titkolják ezeket, így egyetlen orvos illetve beoltott/beoltandó nem tudhatja hogy egyáltalán beadhatók-e az adott illetőnek.

   Mert az egyetlen oltás amit nem előznek meg egyéni alkalmassági és biztonsági vizsgálatok még ezen oltások kísérleti jellege és bizonyítottan extrém veszélyei ellenére sem.

   Minden egyéb oltásra ugyanekkora igaz, hogy nem okoztak tömeges halálozást, azokat évtizedek kísérleti és post-marketing eredményei igazolták biztonságosnak és hatékonynak és mert az egyéb oltások többségét szelektív módon, egyénileg és a maguk helyén alkalmazták.

   Tény hogy szerte a világon, Hazánkban is, milliók tagadták meg, a maguk tájékozott véleménye alapján ezen oltásokat, és megtagadták azt még a folyamatos központi-állami kikényszerítések ellenére is, ami bizonyítja hogy az itt előadott véleménynek óriási tömegbázisa van, hisz azt hatalmas tömegek osztják a cenzúra és a tömegmédiák monopóliuma ellenére is, ma már nemcsak az oltatlanok de egyre többen a kétszer oltottak közül is.

   Ugyanakkor az Önök véleménye is csak egy vélemény amit sokan csak azért osztanak, mert ezt a véleményt a főmédiák sulykolják a tömegek tudatába, és amely véleményhez azért nincs joguk, mert az egy olyan valóságalapokat nélkülöző vélemény amely végzetesen, emberéleteket követelő módon sérti mások minimális emberi jogait, és sérti mások vélemény- és szólás-szabadságát. A mi véleményünk ezzel szemben nem sért senkit, egyedül saját testünk feletti rendelkezési jogaink és véleményalkotási jogunk próbálná védeni az Önök agressziójával szemben.

   Miként az kiderül az említett auschwitzi túlélő figyelmeztetéséből is, amit Önök művelnek a most már végtelenbe nyúló vakcina- és intézkedés-terror által, nem kevesebb mint egy újfasiszta rendszerhez való ürügy koholásában való bűnrészesség, amelyben Önöket nem menti fel a fent leírt tények ismerete elől való konok elzárkózás.

   Az a tény hogy milliókat zsarolnak meg azzal hogy választaniuk kell jövedelmük elvesztése és a között hogy alávetik magukat egy életük kockáztatásával járó orvosi beavatkozásnak, egy olyan szintű aljasság és kegyetlenség, amely a hitleri és a sztálini birodalom mentalitását idézi, nem megválasztott, demokratikus legitimitással bíró választott kormányokét.

   Ha nekünk ártatlan millióknak már ahhoz sincs jogunk hogy önmagunk egészségét jövedelmét és életét megóvjuk és ehhez a saját belátásunk szerint megbízható szakértők véleményét kérjük ki, akkor már a minimális emberi jogainkat is megvonták, és tették mindezt az Önök minden objektív tudást és morális integritást nélkülöző véleménye által.

   Önöknek mint egyéneknek, jogukban áll bármely kísérleti vagy egyéb szereket beadatni maguknak, aszerint ahogy azt Önök megfelelőnek vélik, de csak maguknak. Önöknek jogukban áll a tudatlanság állapotában maradni, és a maguk tudatlansága mentén meghozni életbe vágó döntéseket, de nincs jogukban ugyanezt a tudatlansági állapotot univerzális követelménnyé tenni és ennek értelmében minden ellenvéleményt kicenzúrázni és az ellenvéleményeknek hitelt adókat kirekeszteni a társadalomból. Nincs jogukban az Önök véleményét senki másra kényszeríteni, sem rábeszéléssel, sem direkt vagy indirekt módon való kényszerítéssel, mint pl a szégyenletes náci-jellegű vakcina-kártyájuk, amely által a Covid-oltottak lettek az új árja faj.

   Ezáltal Önök segédkeznek egy olyan új szegregációs rend előkészítésében amely során ártatlan milliók már most a társadalom kirekesztettjeivé váltak és sokan már most munka és megélhetés nélkül maradtak, csak azért mert az ő véleményük valós alapokon áll eme Covid-kérdésben és ezen az alapon megtagadják a kényszerítő vakcinázást.

   Az Önök tudatlansága gondatlan hanyagságból elkövetett népirtói tevékenységgel ér fel, amely által egy a 2 vh előtti időszakot idéző végzetesen veszélyes folyamat indult el.
   Azok az ártatlan milliók, akik felelősséggel és tudás-alapon azaz teljes joggal és jó okkal mindeddig megtagadták hogy önmaguk és gyermekeik egészsége és élete veszélyeztetését vállalják az Önök által erőltetett “vakcinák” által, idővel koncentrációs táboraikba kerülnek majd.

   Hogy érezzék végre tevékenységük súlyát, nézzék végig a levél elején hivatkozott videót és emlékezzenek, Auschwitz sem hirtelen csapott le az égből, azt is egy évekig tartó folyamat előzte meg, a zsidók számára előírt lezárások, diszkriminációs törvények, belépési tiltások, elkülönítések, munkajog és migrációs jog megvonása, stb, és ezt a népirtó folyamatot elsősorban az tette lehetővé, hogy azt néma cinkosok passzív hada nézte végig, akik élvezték a nem-diszkrimináltaknak kijáró álprivilégiumokat.”

   1. Kedves Éva!

    Nagyon értelmesen megfogalmazott levelet küldött OV-nek.
    Sajnos nem kaptam választ, én is írtam már egyet korábban is, kb. 1 éve (hogy az ivermektin miért nem elérhető).
    Találtam egy cikket, ami alapján a magyar vakcinagyárban inaktivált és fehérje alapú, azaz nem génterápiás vakcinákat fognak gyártani.
    https://www.szabadeuropa.hu/a/gyar-meg-nincs-munkacsoport-mar-van-ok-ilyen-vakcinat-keszitenenek-debrecenben/31610621.html
    Ez számomra reménykeltő, hogy mégsem teljesen tájékozatlan a vezetés a vakcina fajtákról (a cikkíró viszont az).

     1. ? reménykeltő…..
      Az összes “oltásban” mérgek vannak, egyiknek sincs köze vírusokhoz, hiszen azok nem léteznek. Úgyhogy hogy melyik enyhébb, melyik nem, melyik fajtában van 99 % placebo, stb..a gyártás során dől el.
      Az eddigi kötelezők “csak” autizmust, allergiát meg ilyesmiket váltottak ki, halált nem, hogy legyen pár évtized hozzászokni ehhez a rendszerhez.

 5. RE: “Mi volt Karikó Katalin forradalmi hozzájárulása…”
  karikó k. tömeggyilkos (!) ünneplése judeo-hungaro-dzsipólandiában
  https://api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/29a4657c-9e5e-40dc-99e6-bcf682ef8fcf.jpg

  ezt az arcodba, a mindenkori törvényesített demokretén maffiát jóváhagyó_toló szavazó proli_surmó (70% +)!

  Hétfő délután befejezték a Színes Város Csoport tagjai azt a festményt, amely Karikó Katalint ábrázolja 220 négyzetméteren.
  https://hvg.hu/kultura/20210831_kariko_katalin_falfestmeny_krisztina_korut

  https://infostart.hu/eletmod/2021/08/31/elkeszult-a-gigantikus-falfestmeny-kariko-katalinrol-foto

  1. Remélhetőleg a K.K.-t ábrázoló festményből is annyi marad, mint az egykori Dózsa György úti óriási Sztálin-szoborból 1956-ban, bár a csizmák az első próbálkozásra még állva maradtak, csak később sikerült azokat is ledönteni… Igaz, hogy utána egy óriási Lenin-szobor került a helyébe, amit csak a gengszerváltás után szállítottak el a Szoborparkba – hátha még szükség lesz rá.

   1. Ami késik, nem múlik:

    „Ismeretlenek összefirkálták Karikó Katalin hatalmas fővárosi tűzfalfestményét (Krisztina körút, I. kerület).
    Az esetről képeket is engedett közölni az Infostart egyik olvasója, a képre firkálták mások mellett a következőket:
    “A bestia mérge”
    “Kuruzslás”
    “Do not take the mark of the beast” (magyarul: utasítsd el a fenevad bélyegét) .”
    https://infostart.hu/bunugyek/2021/10/05/a-bestia-merge-maris-osszefirkaltak-a-kariko-katalin-tuzfalfestmenyt

    A megrendelőről:

    „…az ötemeletes festmény a szeptember 9-én kezdődő Brain Bar jövőfesztiválra készült, és a Brain Bar felkérésére tervezte és készítette a Színes Város csapata.”
    https://24.hu/kultura/2021/08/31/kariko-katalin-falfestmeny-krisztina-korut/

    Az NWO-s „futurista” Brain Bar-ról alább olvashat:

    https://juratus.elte.hu/brain-bar-avagy-fesztival-a-jovorol/ 2021.09.28.

    Idén is lesz:

    „2022. szeptember 29-30. között a Magyar Zene Házában nyitja meg kapuit a Brain Bar jövőfesztivál. Idén 8. alkalommal hozza el a fővárosba korunk legmeghatározóbb gondolkodóit és legvitatottabb témáit.
    A Brain Bar egy “intellektuális vidámpark”, azoknak szól, akik mindenre kíváncsiak és készek rá, hogy tudásukat a jövő alakítására használják. Az utóbbi évek fellépői között szerepel Jordan Peterson, kanadai sztár-pszichológus; Elon Musk édesanyja, a szupermodell és dietetikus Maye Musk; sőt, a világ első humanoid robotja, Sophia is. „
    https://www.gtk.bme.hu/blog/brain-bar-jovofesztival-2022/

    2018-ban (07.18.) meg az NWO globál_totál megfigyelősdi egyik zászlóhordozója, Peter Thiel (Palantir, Carbyne911, PayPal) tartott előadást a Brain Bar (alap. 2015-ben egy bizonyos Böszörményi-Nagy Gergely által 1) keretében:

    https://www.youtube.com/watch?v=FDkhfm6CYjE

    róla kicsit bővebben pld. itt:

    https://unlimitedhangout.com/2020/12/investigative-series/palantirs-tiberius-race-and-the-public-health-panopticon/ 2020.12.07.

    https://www.inverse.com/article/32852-palantir-mad-dog-mattis-trump 2017.06.12.

    a nemzethy támogatóik közt: Miniszterelnökség, Innovációs és Technológiai Minisztérium, Családbarát [?!] Magyarország, OTPBank, Nemzeti Tehetség Program, Magyar Telekom (többségi tulajdonos Deutsche Telekom)

    szupranacionális részről: Google, Bosch, Samsung, Heineken (https://brainbar.com/), valamint „Brain Bar’s 2018 festival ..hosted this year in partnership with WIRED, KPMG, BlackRock [!], and BMW Group, among others.” (https://www.wired.co.uk/article/bc/brain-bar-dangerous-ideas-welcome 2018.04.25.) Nem gyenge névsor – who is who in the global_transhumanist_great resetter zoo!

    1) https://en.wikipedia.org/wiki/Gergely_B%C3%B6sz%C3%B6rm%C3%A9nyi_Nagy

    meg ez:

    „Csányi Gabriella startup-alapító és befektető 30 százalékos részesedést vásárolt az Európa legnagyobb jövőfesztiváljának számító Brain Barban…Csányi Gabriella (az OTP-vezér Csányi Sándor lánya) a Forbesnak elmondta: a Brain Bar vezetésébe nem csak pénzzel száll be, hanem az operatív működésben is szerepet vállal majd.”
    https://forbes.hu/penz/csanyi-gabriella-30-szazalekos-tulajdonreszt-szerzett-a-brain-barban/ 2019.10.31.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük