Büntetőfeljelentést tettek a svájci Gyógyszer Engedélyezési Hivatal, a Swissmedic-el szemben.

A covid vakcinák soha sem kerülhettek volna senki számára beadásra.

Mint ismeretes az vakcinázások óta csak a hivatalos USA beli adatok szerint 32%-al nőtt a napi átlaghalálozások száma. A vakcinák által okozott úgynevezett posztvakcinázási mellékhatások száma pedig napról-napra nő, a génmódosított emberi szervezetekben gyarapodó tüskefehérje termelés okán, ami az mRNA vakcinák hatásmechanizmusának sajátossága.

A büntetőfeljelentés három fő vádpontja:

 • A vakcinák ideiglenes engedélyének illegális kiadása
 • A népesség megtévesztése
 • A piac elégtelen felügyelete

Bővebben a feljelentésről: https://coronacomplaint.ch/

https://rumble.com/v1vk57r-bntetfeljelentst-tettek-a-svjci-gygyszer-engedlyezsi-hivatal-a-swissmedic-e.html

21 thoughts on “Büntetőfeljelentést tettek a svájci Gyógyszer Engedélyezési Hivatal, a Swissmedic-el szemben.

 1. Svájcban ez, Romániában a legfelsőbb bíróság érvénytelenítette a vax igazolásokat:
  https://szmm.substack.com/p/no-green-pass-precedens-erteku-birosagi?utm_source=post-email-title&publication_id=1059304&post_id=85339159&isFreemail=true&utm_medium=email
  Brüsszelben Ursula körül szorulni látszik a hurok, mint láthattuk korábban.

  Mindeközben nálunk minden a “legnagyobb rendben”, szokás szerint:
  https://szmm.substack.com/p/valami-buzlik-magyarorszagon-a-who

 2. Elnézés, ez is hosszú, de töményen alátámasztja a „Kerekasztal beszélgetés – Childrens health defense rendezvény” írás alatti hozzászólást. Amíg mi giliszta módjára araszolgatunk, a globalisták óriás lépéseket tesznek, hogy a végén eltapossanak:

  https://off-guardian.org/2022/11/18/g20s-globalist-pledge-commits-to-vaccine-passports-digital-currency-much-much-more/
  A G20 globalista „fogadalma” elkötelezi magát az oltási útlevelek, a digitális valuta és még sok más mellett
  2022.11.18.
  Kit Knightly

  A múlt héten Balin került sor a G20-ak éves találkozójára, amelyen a világ 20 legnagyobb gazdaságának vezetői aláírták az alábbi kötelezettségvállalást:
  – Az élelmiszertermelés és -elosztás „reformja”
  – Növelje a „dezinformáció” megfigyelését és cenzúráját az interneten
  – Növelje a „megújuló” energiaforrásoktól való globális függőséget
  – Programozható digitális pénznemek bevezetése
  – Nemzetközi digitális vakcinaútlevelek bevezetése

  Igen, miközben mindenkit annyira elterelte a „Kherson bukása” és az a rakéta, amely állítólag Lengyelországot találta el, a világ minden tájáról érkező vezetők gyülekeztek összeillő ingben, és fényes kis gyűrűs iratgyűjtőkben tették közzé világkormányzati terveiket.
  Láthattuk már, hogy a COP27 az „alternatív gazdálkodásra” (azaz laboratóriumban termesztett húsra és rovarevésre) összpontosít, de a G20-ak vezetőjének nyilatkozata sokkal ambiciózusabb. És még várni kell az ENSZ biodiverzitási csúcstalálkozójára.
  Igen, a hátborzongató globális összejövetel-szezon nagyon beindul, és a résztvevők nem titkolják globális terveik előrehaladását.
  Az egészet itt olvashatja el, csak néhány fontos idézetet húzunk elő.
  Kezdetnek vessünk egy pillantást az idei csúcstalálkozó „témájára”, amelynek nagyon ismerős csengése van:
  „Gyógyuljatok együtt, gyógyuljatok meg erősebben.” Nevezzen őrültnek, de ez csak egy másik módja annak, hogy „építs vissza jobban”, nem igaz? Arra számíthat, hogy a „build back better” szalaghirdetés alatt tett nyilatkozatok tele vannak Great Reset beszédpontokkal… és teljesen igaza van.

  Újra elkötelezik magukat az élelmiszerek elleni háborúban, és a COP27-nek a mezőgazdaság „innovációjára” és „reformjára” való összpontosítása visszhangzik [kiemelés a szövegben]:
  További összehangolt intézkedéseket fogunk hozni az élelmezésbiztonsági kihívások kezelésére, ideértve az áremelkedéseket és az élelmiszer-alapanyagok és műtrágyák globális hiányát […] biztosítjuk, hogy az élelmiszer-rendszerek jobban hozzájáruljanak az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodáshoz és annak mérsékléséhez, valamint a biológiai sokféleség csökkenésének megállításához és visszafordításához, valamint az élelmiszerforrások diverzifikálásához [ …] Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk az innovatív gyakorlatok és technológiák átvételét, beleértve a digitális innovációt a mezőgazdaságban és az élelmiszer-rendszerekben a termelékenység és a fenntarthatóság növelése érdekében
  Az egyértelműség kedvéért: „az éghajlatváltozás mérséklése” azt jelenti, hogy „kevesebb húst termelnek”; „élelmiszerforrások diverzifikálása”: „bogárevés”; az „innovatív gyakorlatok és technológiák” pedig laboratóriumban termesztett húst és/vagy élesztőpasztát jelentenek.

  Rengeteg anyag található az éghajlatváltozás „visszafordításáról” vagy „enyhítéséről”, beleértve az energiaellátás „reformja” túlzottan bőbeszédű ígéreteit:
  Ismételten megerősítjük elkötelezettségünket a globális nettó nulla üvegházhatásúgáz-kibocsátás/szén-dioxid-semlegesség elérése mellett, […] növelve a tiszta energiatermelés – ideértve a megújuló energiát – elterjedését, valamint az energiahatékonysági intézkedéseket, ideértve a csökkentett szénenergia fokozatos leállítására irányuló erőfeszítések felgyorsítását. Ezt nem kell lefordítanom.

  És ezt követően jön a „pandémiás felkészültség” játék, amely „jogilag kötelező erejű eszközt” kér a globális világjárványra való felkészültség „erősítésére”:
  Megerősítjük elkötelezettségünket a globális egészségügyi kormányzás megerősítése mellett, a WHO vezető és koordináló szerepével, valamint más nemzetközi szervezetek támogatásával. Támogatjuk a Kormányközi Tárgyaló Testület (INB) munkáját, amely egy olyan jogilag kötelező erejű eszköz kidolgozását és tárgyalását folytatja, amelynek jogilag kötelező és jogilag nem kötelező elemeket is tartalmaznia kell a világjárvány [felkészültségének] erősítése érdekében. Ez már egy ideje napirenden van, korábbi darabjainkat erről itt és itt olvashatja .

  Következő az ígéret az internet szigorúbb ellenőrzésére a „biztonság” kedvéért:
  Elismerjük, hogy a megfizethető és jó minőségű digitális kapcsolat elengedhetetlen a digitális befogadáshoz és a digitális átalakuláshoz, miközben rugalmas, biztonságos és biztonságos online környezetre van szükség a digitális gazdaságba vetett bizalom növeléséhez […] Elismerjük a dezinformációs kampányok elleni küzdelem fontosságát, kiberfenyegetések, online visszaélések és a csatlakozási infrastruktúra biztonságának biztosítása.

  Ha visszafojtott lélegzettel várta, hogy megemlítsék a központi banki digitális valutákat (CBDC), akkor ne várjon tovább:
  Üdvözöljük a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) Fizetési és Piaci Infrastruktúrák Bizottságának (CPMI) jelentését a fizetési rendszerek összekapcsolásáról [és] a BIS CPMI, a BISIH, az IMF és a Világbank közös jelentését a hozzáférési lehetőségekről a központi banki digitális valuták (CBDC) interoperabilitása a határokon átnyúló fizetésekhez.

  Végül – és talán a leginkább aggasztó – ígéretet tesznek a nemzetközi vakcinaútlevelek bevezetésére:
  Elismerjük a megosztott műszaki szabványok és ellenőrzési módszerek fontosságát az IHR (2005) keretein belül a zökkenőmentes nemzetközi utazás, az interoperabilitás, valamint a digitális és nem digitális megoldások felismerése érdekében, beleértve az oltások igazolását is. Támogatjuk a folyamatos nemzetközi párbeszédet és együttműködést a megbízható globális digitális egészségügyi hálózatok létrehozása érdekében.

  Itt van a G20 bevásárlólista, amely tartalmazza (de nem kizárólagosan): Élelmiszerreform, energiareform, világjárványügyi jogszabályok, „kiberbiztonság”, CBDC-k és vakcinaútlevelek/digitális azonosító. Semmi meglepő, de szokatlan látni, hogy mindez egy dokumentumban van így. És ne feledkezzünk meg a régebbi motívumról sem – a kapzsiságról. A „fogalom” tele van „finanszírozási hiányokról”, adományokról és „köz-magán társulásokról”. Mindezek fedezetül szolgálnak a nemzetközi pénzmosásra, sikkasztásra és egyéb módokra, amelyekkel az adófizetők pénzét az 1% túltömött zsebébe juttatják.

  Ó, egy kis emlékeztető azoknak, akik még mindig hisznek abban, hogy Oroszország jó harcot vív a globalista rosszfiúk ellen Ukrajnában – Oroszország a G20 tagja, és aláírta a fogadalmat. Ahogy Kína is, a BRICS-országok többi tagjával együtt. Itt nincsenek hősök, mindannyian együtt vannak benne … de a háborújuk biztosan jól elvonta a figyelmet, nem? Alapvetően mindez csak megerősítés – ha megerősítésre lenne szükség –, hogy a Great Reset még mindig jön. Még ha a Covid el is múlik, az új normális itt marad. De természetesen mindig ez volt a terv.

  1. Miért éreztek kényszert arra, hogy valahányszor a Nyugat népirtó kovid-intézkedéseit bíráljátok, minden esetben a szátokra vegyétek Oroszországot is?

   Netán képesek voltatok első kézből, folyamatosan, orosz nyelven tájékozódni a csinált járvány első napja óta?
   Vagy csak annyi történt, hogy semmit nem tudtok első kézből, eredeti nyelvű forrásból, ellenben a RUSZOFÓB agymosás ezen a területen is átmosta az agyatokat?

   1. Figyuzzá má’ cimbi !

    A Szputnyik V “vakcina” az szerinted mi a tetves rossebb ???
    Kigyütt Lenin a mauzóleumból, titokban, és legyártatta, Putyin tudta nélkül, nem ???

    Eltévedtél haver, nem kicsit ! A G-20-ak tény, nem feltételezés. A vakcina tény, nem feltételezés.
    Ezen a honlapon meg “ruszofóbia” ???
    Nem tudom ki küldött, de komolyan, téged nem hiányolnak a kurucon ? Mostanában mint ha megszaporodtatok volna ?

   2. Részünkről nincs szó ruszofóbiáról. Az az idézett cikk szövege. Viszont a G20-ak egyöntetűen aláírt kötelezettségvállalását tárgyalva a cikk végén ez a szöveg nem tekinthető elfogultnak, inkább csalódottan tárgyilagos. Sajnos egyre inkább be kell látni. Eredeti forrás pedig van rengeteg, tényleg csak pár és összevissza:
    https://www.kommersant.ru/doc/5608376
    https://www.interfax.ru/moscow/696227
    https://www.vedomosti.ru/management/articles/2022/01/26/906565-sberbank-predpriyatiya
    https://c4ir.ru/news/second-meeting/

    1. Csak egy keresztkérdés: ki tudnád fejteni 10 mondatban, a saját szavaiddal, hogy mit takar egészen pontosan a Деятельность Центра четвертой промышленной революции в России, amire a negyedik linkben hivatkoztál ??? Értelmes forrás ugyanis nem hivatkozza ezt a Yandex keresőjével keresve, orosz nyelvű oldalakon.

     A Kommerszant cikkéhez: egy 145 milliós nagyhatalomról van szó, az ennek megfelelő fenyegetettséggel, aminek az USA és az EU által folyamatosan szított ruszofób őrjöngéssel is szembe kell néznie. Napi szinten történnek civil objektumok ellen irányuló terrorista kísérletek, amelyekből havi szinten több meg is valósul. Pont azok játsszák képmutató módon az ártatlan szentszüzet, akik ennek a cirkusznak a kitervelői és pénzelői ???

     Az Interfax cikkéhez: ez egy 2020 február 21-i cikk, amikor a Nyugat berobbantotta a járványhisztit. Ekkor az Orosz Föderációban már tudtak arról, hogy az USA mindenféle ürüggyel gyűjti az orosz állampolgárok DNS mintáit, azt is tudták már akkor, hogy mire kell nekik, és meg is tiltották ezt a tevékenységet. A nem éppen barátságos szándékot feltételezve történt az is, hogy a RF területén nem lehetett nyugati oltóanyagokkal, a Pfizerrel és a Modernával oltani. (Sok hülye liberális orosz persze ment is nagy felháborodva a balti államokba, ahol szívesen beléjük nyomták a tutit.) Pont azok játsszák képmutató módon az ártatlan szentszüzet ebben a kérdésben IS, akik ennek a cirkusznak IS a kitervelői és pénzelői ???

     A Vedomosztyi cikkhez: tudod, az Orosz Föderáció egy piszok nagy ország (államszövetség). A Föld bolygó legnagyobb területű állama. Még az Uralon inneni területein is 2-300 kilométereket autózhatsz úgy, hogy egyetlen lakott településen se tudsz keresztülmenni. Egyszerűen mások az ARÁNYOK az Orosz Föderációban, és mások az arányok a hozzá képest tömegnyomor szinten összezsúfolt lakosságú Európai Unióban. Mást jelent a környezetvédelem ott, ahol a terület legnagyobb része háborítatlan szűzföld, és mást jelent Európa nyugati részén, ahol az emberek valaga egymásba ér.

     De leginkább mégis az érdekelne, hogy mit takar egészen pontosan a Деятельность Центра четвертой промышленной революции в России, a saját szavaiddal, 10 mondatban összefoglalva.

     1. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a leírtak tartalmi, értelmezhető része neked nemigen számít, de hátha olvassa más is. Megismételve, részünkről nincs szó russzofóbiáról. (Eredendően. Persze az események idővel alakíthatnak mindenki szemléleten.) Ennek ellenére tovább fújod a magadét ezen a vonalon. Tízmondatos házi feladatot meg ne adjál nekünk, megoldottunk már hasonlót sokszor, önszorgalomból, fizetés nélkül. Az is oda van írva, hogy tényleg csak pár és összevissza hivatkozásról van szó esetlegesen, ami szintén nem tudott értelmezett tartalommá fejlődni benned. Mindössze annyi, illusztrációk arra, hogy bizony olvasunk eredeti orosz forrásokat. Naná hogy olvasunk, ebben a háborús helyzetben meg pláne, napi rendszerességgel.

      Viszont az első bejegyzésed felett könnyen elsiklottunk, visszatérünk rá. Azt írod, valahányszor … minden esetben szánkra vesszük Oroszországot. Ezzel szemben emlékezetünk szerint, korábban még egyetlen egyszer se írtuk le azt a szót, hogy orosz vagy Oroszország. De negatív értelemben biztosan nem emlegettük, vagy utaltunk rá. Szóval kizárt, hogy erre a kijelentésedre valahol is találtál alapot, mégis belemondod a levegőbe. Miért?
      Azonban ez a kisebb. Az idézett cikk vitathatatlanul a G20-ak legutóbbi tanácskozásának záró nyilatkozatát tárgyalja, a végén említi mellékesen az oroszokat. Ebben a nyilatkozatban a világ összes meghatározó országa (most már nem csak a G7-ek, és ez nagyon nem jó hír) újból erőteljesen szorgalmaz egy átfogó mezőgazdasági-, élelmiszer- és energiareformot; minden országra nézve jogilag kötelező érvényű világjárványügyi jogszabályokat; internet felügyeletet, benne nagyon is sejthetően fojtogató cenzúrát; a központi banki digitális pénzek, a vakcina útlevél és digitális azonosító stb. bevezetését.
      Miket? Mindazokat, amelyeket a „great reset”, az „új normális” egy-egy elemeként itt mindenki határozottan elutasít. Legalábbis a hozzászólásokból úgy olvassuk ki már évek óta. Furcsa, ezúttal észrevehetetlenek maradtak, pedig nyilván rájuk próbáltuk felhívni a figyelmet. Ehelyett nyílegyenesen oda lyukadsz ki, hogy agymosott russzofóbok vagyunk. Neked nem is volt más szándékod, és általában véve egyfajta címkéző lejáratás.

      Sokan bizakodunk, hogy van olyan világerő, amely képes a dolgok jelenlegi menetét megfordítani, azonban a remények fogyatkoznak, az ellenkező tények meg gyülekeznek. A napokban pl. egy, a globalisták szeretetével/orosz-ellenességgel eddig igazán nem vádolható magyar oldalon is kissé besokalltak és a következő cikket jelentették meg:
      https://www.napitema.com/2022/11/a-kelet-es-nyugat-ugyanazon-vaganyon.html
      A Kelet és Nyugat ugyanazon a vágányon van a WEF/ENSZ/Agenda 2030-al! Magyarország jó tanuló: 21. a listán. Oroszország a 45. Út a rabszolgaság felé!
      2022. november 19.

 3. Elég színi játéknak tűnik azok után hogy az emberiség nagy része már be van oltva. Most jön majd a B terv, ami megmondja mit is tegyenek ezek az emberek, mi a gyógyír minderre? Olyan fura hogy a nagyok egyre inkább átállnak a jó oldalra.

 4. Nemrég ezt írtam a segíts magadon, Isten is megsegít szólás kapcsán: „Amit nem látunk, az egyidejűleg a többi emberi és egyéb történés, és azt érezhetjük isteni segítségnek, amikor pont pozitív, kedvező események találkoznak össze véletlenül az időben. Bajban a „Segíts magadon, Isten is megsegít” mondás értelmét ebben látom. A jó időzítésű megfelelő emberi tett Isteni áldásos.”
  Nagyon örülők annak, hogy a Teremtő téma jelen van az oldalon. (pl. TÜNTETÉS AZ OLTÁSÁLDOZATOKÉRT – 2022. NOVEMBER 9.) A kommentek hatására megpróbáltam megfordítani a felvetésem. Ha valami nem sikerül, azt nem érezzük feltétlenül egyből annak, hogy Isten nem segített, sem azt, hogy ez a sátán műve lett volna (én legalábbis még nem éreztem így). De vajon a gonoszok sikerén is van-e áldás, vagyis érezhető-e a tettük isteni áldásosnak?
  Arra jutottam, hogy a „sátán műve” egyszerű emberi szándékosság következménye, semmi több. A sátán olyan, mint a vírus, egy ember által kitalált fogalom, egy szimbólum, egy jelkép, és nem létezik. A Teremtés misztikussága, és a fizikai megnyilvánulása számomra egyértelmű. Azt pedig megtapasztaltam, hogy a születés és a halál nem biztos, hogy 100%-osan tiszta és teljes átalakulás (pl. születéskor meglévő betegségek, vagy teljesen el nem távozottak).
  A központi gondolat, ami sátán téma ügyben bennem felmerült, az a tehetségtelenség előrejutásának biztosítása családi háttérrel, a tehetségesek kizárásával. A vér lehet a másik vérének, fizikai-lelki erejének átvétele, vagy elvétele, kiontása, vagy elméleti vérszövetség alapú alárendelődés, jelképes családba fogadás kihasználási céllal. Ezért kellhet szimbolikusan és fizikailag a vér a sátánistáknak. Akiknek a tehetség nem adatott meg természetesen, vagy csak nem ismerik fel a saját képességeiket, amik gyümölcsözőek lehetnek. A vér különös szerepet játszik a mai történetben. És itt nem az erősebb győz-ről van szó, hanem a jobbnak lenni valamiben-ről, az egzisztenciális kiemelkedésről nem vérségi alapon.
  Szeressük a vér szerinti fiút, akkor is, ha más nála tehetségesebb, és adjunk neki egy olyan hatalmat, amivel nem képes bánni? Vagy a vér szerinti ellenében a tehetséges versenytársé legyen az utódlás? Vagy mi van akkor, ha tehetséges az utód, de mégse egy ős klón, és nem abban tehetséges, amiben az ősei? Hogyan marad így egyben az ősök által teremtett, felépített világ, vagyon, rang és pozíció? Hogyan lehet nyomással, erőszakkal elősegíteni azt, hogy a rang és a vagyon ne vesszen el, utódlással ne kapjon belőle más? Hogyan záródjon ki a verseny, hogy a rátermettség választási szituáció és a kérdés még fel se merülhessen?
  A gonoszok sikerén nem lehet áldás, ők csak ártanak azoknak, akik jobbak náluk és velük kapcsolatba kerülnek. Amikor „érdekből”, természetellenesen, erőszakkal leviszik a szintet, és szétbarmolnak valamit (eltérítik a jól működő kapcsolódási szinteket pl.) az nem lehet kedvező esemény, sem siker, hiába is élhetik meg annak. A kudarcot sikernek nevezni masszív önbecsapás.
  A gonosz tettük ellen tegyünk, ez a mi dolgunk, ők pedig nem istenek (hiába szeretnének Teremtők lenni), csak emberek, mint mi. A Teremtő az egy másik szint -? (Az az xx állítás se igaz, hogy az egy szinten levők közötti konfliktust csak egy felsőbb szint tud beavatkozással megoldani, napi szinten tudom cáfolni.)
  Számosan külföldön, immár a svájciak is tisztában vannak azzal, hogy emberi szinten, emberi tettekben van a megoldás. Mi miért nem?

  1. En ezt sokkal egyszerubbnek gondolom.
   Isten nem szereti a lusta embereket, nekik nyilvan nem fog sokat segiteni.

   Az emberek szabad akaratot kaptak tole, tehat nem fog megjelenni es ugy besegiteni, hogy nem kertek es egyertelmu legyen o segitett.

   Tehat ha egy ember szabad akaratabol eldontotte valamit megtesz es nekimegy, csinalja es nem adja fel – es Isten is jonak gondolja ezt -, akkor besegit(het).

   Valahogy ugy tudom elkepzelni ezt, mint amikor egy kisgyerek ul a hintaban es nyavog lokjem meg.
   Ha nem probalkozik – annak ellenere tudom meg tudja magat lokni -, nem fogok segiteni (mar ha az a celom tanuljon, lokje meg magat es ne lustalkodjon es ne varja mas segitsen neki).
   Ha pedig probalkozik, akkor lehet 1-1 olyan ponton ahol erdemes, besegitek neki es ott adok kis energiat a hinta lengesenek ahol kell. Ezt pedig ha nem pont felem fordul lehet eszre sem fogja venni.

   Ilyen modon tehat nem serul a szabad akarat es csak abba az iranyba lesz besegitve amerre az ember is magatol elindult.

   Erre mondjak azt is, hogy „Folyton kérjetek és kaptok; folyton keressetek és találtok; állandóan kopogtassatok és ajtót nyitnak nektek.”

   Satan nagyon nem az emberek altal kitalalt fogalom es nagyon is letezik, csak szet kell nezni a vilagban.
   Meg a teremtes egy felfoghatatlan csoda, a rendszer viszont amiben elunk, ami letezik a vilagban egy borzalom, az Satan muve (hamis vallasok, politika, Hollywood, stb). Es eppen ez a celja a hatterben maradjon, ne is jusson meg csak eszebe se senkinek hogy o letezik es szidja csak mindenki Istent a rossz dolgokert.
   „Tudjuk, hogy Istentől származunk, de az egész világ a gonosz hatalmában van.” (1Jn 5:19)

   Szerintem a Satanistaknak azert kell a ver, mert ezzel is direkt szembe mennek Istennel, aki azt kerte tartozkodjunk tole.

   Cselekedetek 15:29
   “tartózkodjatok a bálványoknak áldozott dolgoktól, a vértől, a megfojtott állattól és a szexuális erkölcstelenségtől. Ha gondosan őrizkedtek ezektől, jól lesz dolgotok. Legyetek jó egészségben!””

   De nyugodtan ide lehetne sorolni a mostani filmekben, sorozatokban a meleg szalakat is, amik nelkul is ugyanolyan ertheto lenne az adott film. De ezzel is szembe mennek Istennel, mert o ugye ferfit es not teremtett es a szexualitast kizarolag kettojuknek szanta hazassagban. Es mirol szol most a vilag? Az ellenkezojerol, ez folyik mindenhonnan, tehat amennyire tiszta es gyonyoru a Teremtes, annyira undorito Satan tenykedese es rendszere. Mindketto vilagosan lathato ha az ember szet akar nezni a vilagban.

   Sajnos a legtobb ember tul buszke ahhoz leuljon es elkezdjen gondolkodni, mert o ugye sokkal jobban tudja es neki ne mondja meg senki. Ha Isten szoba jon sokszor csak vigyorognak, de azon nem hiszem egyszer is elgondolkodtak az eletukben, hogy amit esznek, az egyaltalan honnan van. Mert ugye az ember egyetlen magot sem kepes teremteni, igy egyetlen novenyt sem. A testunket pedig eppen azok a novenyek tartjak eletben amiket nem az ember teremtett. Mar csak ebbol a par mondatbol lathato a teremtes osszehangoltsaga es akkor meg milyen melysegekig le lehetne menni ebben a temaban…

   1. A teremtés szót én is használom hibásan. Az ember átalakítja és kihasználja a Földet, ahogy a nemzés képességét és a létet is “használatra” kaptuk.

  2. Meg nehany vers Satanrol a poszt vegen, ezekbol egyertelmuen latszik, hogy letezo (nem emberi) szemelyrol van szo.

   Ami meg fontos, hogy nezzuk meg a lepteket az ember es Teremtoje kozott.

   Ezutan ertsuk meg, hogy az Isten rendszereben torteno dolgok is ennyivel magasabban vannak az emberek rendszereben levoknel.

   Jakab 1:14
   Hanem mindenki úgy van próbára téve, hogy a saját kívánsága vonzza és csábítja. Mikor aztán a kívánság megfogant, bűnt szül, a bűn pedig, mikor elkövetik, halált hoz világra.

   Erre irtam egy masik posztban masnak, hogy ha valaki a Bibliat koveti, az rosszat nem tud tenni vele, abban van leirva pontosan, hogyan elhet(ne) az osszes ember egymassal bekeben a Foldon Isten szerint.

   „A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a kiigazításra, az igazságosságban való fegyelmezésre, hogy az Isten embere teljesen alkalmas, minden jó cselekedetre hiánytalanul felkészített legyen” (2Ti 3:15–17).

   Mivel sokan kinevetik a Bibliat, le regi konyvezik igy nem is tartjak be a benne foglaltakat, latszik hol tart a rendszerunk.
   Ha lenne lehetoseg csak annyira, hogy egy rovid atmeneti ideig mindenki betartana csak azt az egy dolgot, hogy az emberek szeressek a felebarataikat, az azt jelentene nem fognak nekik hazudni. Ez pedig olyan merteku javulast eredmenyezne a rendszerunkben, hogy nem ismerne senki a vilagra. De hat a legtobb ember kapzsi es kepesek megtaposni a masikat egy kis penzert…

   Tehat ahogy Isten nem nyul bele a szabad akaratba, feltetelezem Satan sem teheti (nincs neki megengedve), mert akkor mar nem letezne a vilagunk. Tehat o is “csak” vonzza az embereket a sajat rendszereben minden artalmas dologhoz, amivel leginkabb az a celja, hogy elidegenitse az embereket Istentol. Igy mindenki aki ot koveti leginkabb a penzt hajhassza. Aztan amikor elmegy mellettuk az elet, leesik nekik, ahogyan be sem hoztak semmit a vilagba, ki sem vihetnek semmit es talan nem a penznek kellett volna a legfontosabbnak lennie eletukben. Nyilvan egy szintig el kell erni az ember eletben maradhasson, de itt nem errol beszelek.

   1János 5:19
   Tudjuk, hogy Istentől származunk, de az egész világ a gonosz hatalmában van.

   Jelenések 12:9
   Ledobták hát a nagy sárkányt, az őskígyót, akit Ördögnek és Sátánnak neveznek, aki az egész lakott földet félrevezeti. Ledobták őt a földre, és az angyalait is ledobták vele együtt.

   1Péter 5:8
   Maradjatok meggondoltak, legyetek éberek. Ellenségetek, az Ördög, fel-alá jár, mint egy ordító oroszlán, és azon van, hogy felfaljon valakit.

   1János 4:1
   Szeretteim, ne higgyetek el minden ihletett kijelentést, hanem győződjetek meg arról, hogy az ihletett kijelentések Istentől származnak-e, mert sok hamis próféta ment ki a világba.

   2Korintusz 11:14, 15
   Nem is csoda, hiszen maga Sátán is folyton átváltoztatja magát a világosság angyalává.15Semmi különös sincs tehát abban, ha a szolgái is folyton átváltoztatják magukat az igazságosság szolgáivá. De az fog történni velük, amit a tetteik alapján megérdemelnek.

   1. Amit megérdemelnek, a földi igazságszolgáltatás szerint, meg kell adjuk nekik.
    (Én nem istenítem se a jó, se a rossz tetteket, se a tulajdonságokat, ezt is használatra kaptuk.)

 5. Magyarán: a feljelentést hónapokkal ezelőtt megtették az ügyvédek, de az ügyészség elsüllyesztette egy fiókba, és azóta sem hajlandó foglalkozni vele. A sajtótájékoztatót azért tartották, hogy ne lehessen a feljelentést tovább a szőnyeg alá söpörni!
  Úgyhogy az ügy gyakorlatilag nem tart sehol, mert a hatóságok nem hajlandók foglalkozni vele a “jogállam” és a “demokrácia” mintaállamában, Svájcban. Sajnos megvan az esélye, hogy valamilyen ürüggyel visszadobják, ahogy eddig szinte mindenhol tették. Ugyan miért is indítanának eljárást a saját klubbeli cimboráik és a kenyéradó gazdáik ellen?

  Furcsa mód, eddig csak a romániai fejlemények adhatnak okot némi bizakodásra, ahol már vannak ítéletek is, pl. a diszkriminatív farmaflepni elkaszálása, valamint a lakosságot a pofapelenka miatt vegzáló izomagyak túlkapásai ügyében. Pedig a “balkáni” Romániát nem tartják a nyugati típusú “jogállam” és a “demokrácia” mintaországának. Vagy talán éppen ezért?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük