“Korona tények”: A vakcinagyártók kibújnak a felelősség alól

Forrás: AUF1.TV.

https://auf1.tv/corona-fakten-auf1/corona-fakten-impfstoffhersteller-stehlen-sich-aus-der-verantwortung

https://www.bitchute.com/video/KvMhdyuOHK5Y/

9 thoughts on ““Korona tények”: A vakcinagyártók kibújnak a felelősség alól

 1. A Big Pharma gátlástalan csicskásai pont azzal vádolják a méreginjekció hatásait vizsgáló kutatókat, amiket ők maguk rendszerszerűen és módszeresen tesznek: a kísérletek, vizsgálatok adatainak meghamisítása, manipulálása, elhallgatása, cenzúrázása. Vagyis tipikus projekció, amikor másokra vetítik ki a saját bűneiket. A PR kríziskezelési módszerei is pontosan ezen alapulnak: ha kitör a botrány, tagadni kell a végsőkig, és amikor már nem lehet tovább tagadni, mert a tények makacs dolgok, akkor az elkövető az ellenfelet/áldozatot hibáztatja, rákenve a saját bűneit, A végén az áldozaton marad a bélyeg a közmondásos “kabátlopási” ügy miatt, amit eredetileg tőle tulajdonítottak el. Csakhogy akkor már senki sem emlékszik rá, hogyan is volt valójában.

  Remélhetőleg a méreginjekció-botrány előbb-utóbb akkorára dagad – amikor már nem lehet tovább tagadni és az ellenfélre kenni! -, hogy maga alá temeti az egész velejéig romlott struktúrát.

  1. Dagadgat lassan. Egy újabb feljelentés olvasható, ezúttal az osztrák covid kormány ellen:
   https://www.napitema.com/2022/11/feljelentes-330-oldalon_21.html

   Az oltatlanok vére egyre keresettebb lesz, ezért Oltatlan vérbankot hoznak létre:
   https://www.europereloaded.com/unvaccinated-blood-banks-learn-more-about-the-growing-clean-transfusion-movement/
   vagy akár itt is, egy másik vonalon:
   https://www.activenews.ro/externe/Cererea-pentru-sange-de-la-nevaccinati-este-reala-si-in-crestere-177617

   Lassan bevezetik az oltatlanokat a tőzsdére, felmegy az árfolyamunk:)))))

 2. Egy érdekes szemelvény, amire ma hívták fel a figyelmem. De, miért is érdekes? Ugyanis egy 2005 december 22.-én kiadott havi rendszerességű folyóirat egyik cikke ez!

  A főcím: Egy új világjárvány – Mikor?

  Az alábbiak nagyon érdekesek! Kérdés: HONNÉT tudta “valaki” hogy mi lesz ma? Hacsak nem “Ők” rendezik úgy az eseményeket, amit ma látunk!

  IDÉZEM a LÉNYEGET

  Egy orvosi folyóirat a következőkről számolt be 2003-ban: „35 év telt el az utolsó influenzapandémia óta, és megbízható feljegyzések szerint az eddigi leghosszabb idő két ilyen járvány között 39 év volt.” A cikk így folytatja: „A világjárványt okozó vírus talán Kínában fog feltűnni, vagy egy hozzá közeli országban. És talán olyan felszíni antigéneket, vagyis fertőző géneket fog tartalmazni, melyek állatokat támadó influenzavírusokból származnak” (Vaccine).

  A cikk előrejelzése szerint a vírus „nagyon gyorsan el fog terjedni az egész világon. Több fertőzéshullám lesz. A megbetegedések minden korosztályt érinteni fognak, és óriási törést fog okozni minden ország társadalmi és gazdasági életében. A legtöbb korosztályból, hacsak nem az összesből, rengetegen vesztik majd életüket. Nem valószínű — még a gazdaságilag legfejlettebb országokban sem —, hogy az egészségügyi rendszerek képesek lesznek rá, hogy mindenkit megfelelő ellátásban részesítsenek.”

  Vajon mennyire nyugtalanítja az embereket egy ilyen lehetséges eseménysorozat? John M. Barry, a The Great Influenza című könyv írója a következőképpen értékeli a helyzetet: „Egy terrorista, akinél atomfegyver van, minden ország politikusának a rémálma. Egy új influenzapandémia már nem annyira, pedig ezt is komolyan kellene venni.”

  Itt olvasható akit érdekel: https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/102005923

  1. Ezt hívják prediktív programozásnak: előre kondicionálják a birkanépet, hogy kisebb legyen az ellenállás, amikor sor kerül a megvalósításra. Amit már ismerünk, azt könnyebben elfogadjuk, és a végén “normálisnak” tekintjük, pláne, aki eleve ebbe születik bele. Mint a mostani sátánista-pedofil, transznemű és transzhumán ideológiákat, amelyek erőszakos terjesztése és “normalizálása” – különösen a “fejlett” nyugati civilizációban – ezerrel folyik.
   Mi ebben – egyelőre – még nem értük utol őket, akárcsak az életszínvonalban, de ne legyenek illúzióink. A Soros- és Schwab-féle ideológiai/politikai kitartottak itt is terjesztik a mételyt, és úgy tűnik, az agymosott/agyhalott népességben lenne rá igény.

 3. …ÉS, MOST KÖSZÖNJÜK MEG “SZÉPEN” a MÉREGINJEKCIÓK KORONÁZOTT KIRÁLYNŐJÉNEK a Dr. CELEBBÉ TETT CIONISTA ÜGYNÖK KIRAKÓ=KARIKÓ KATALINNAK és a SZINTÉN CION-GLOBALISTA ORBÁN-REZSIM MÜLLER CECÍLIÁINAK, HOGY ROTHSCHILD UKÁZRA HALÁLRA MÉRGEZTÉK a MAGYAR LAKOSSÁG 2/3-át!!!
  VÉRFAGYASZTÓ, DE az RNS GEN VAKCINÁLT “EGYEDEK” VALÓJÁBAN ÍGY a SZABADALMAT az USA-ba BEJEGYZETT CÉG TULAJDONÁVÁ VÁLTAK; – HISZEN OLTAKOZÁS ELŐTT ÉPPEN EZT a “BELEEGYEZŐ” NYILATKOZATOT ÍRATTÁK VELÜK ALÁ a KOLLABORÁNS “ORVOSOK” = KORTÁRS MENGELÉK!!!

  ENSZ határozat: A Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele (a BigTech/Pharma tulajdonába) és tetszés szerinti hasznosítása. Ezt az Agenda 21-ben is kimondták, és kiterjesztették az AGENDA 30-ra. “Az emberi genom feltérképezése az 1990-es évek nagy részét igénybe vette. Az emberi agy feltérképezése, amely 2010-ben kezdődött, gyakorlatilag befejeződött. Most a Föld összes DNS-ének feltérképezése, beleértve az emberi DNS-t is, a technokraták / transzhumánok következő nagy álma. Az eredmény az élőlények egy részének vagy egészének genetikai manipulációja és olyan szintetikus DNS létrehozása lesz, amely jelenleg nem létezik a természetben.”

  ◽️ A legtöbb embernek és különösen az oltott embereknek fogalmuk sem lehet a következő felfoghatatlan hírről:

  Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága úgy döntött, hogy az oltott emberek világszerte szabadalmaztatottnak minősülnek, és gyakorlatilag annak a gyártónak a tulajdonává válnak, amelynek géntechnológiával módosított anyagát az oltás révén megkapták. Mivel a beoltott személy sejtjei a szervezetben egy életen át termelik és terjesztik ezt az anyagot, a beoltott személy egész teste a Big Pharma tulajdonának tekinthető.

  A következő cikkben olvashatod

  Az eredeti ENSZ Biológiai Sokféleség Egyezményt 1992-ben tartották az Agenda 21 konferenciával párhuzamosan az “ENSZ Gazdasági Fejlesztési Konferencia” (UNCED) néven. Mindkettőre a brazíliai Rio de Janieróban került sor, és az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP), az ENSZ Nevelésügyi Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a Nemzetközi Természetvédelmi Unió (IUCN) támogatásával.

  Az Agenda 21-et “a 21. század napirendjének” nevezték el, és a fenntartható fejlődésre, a történelmi technokráciához nagyon hasonló, erőforrás-alapú gazdasági rendszerre összpontosított.

  “A fenntartható fejlődés olyan fejlődés, amely kielégíti a jelen szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek képességét saját szükségleteik kielégítésére.”

  “A biológiai sokféleségről szóló egyezmény által felvetett fő aggodalom a biológiai sokféleség feletti tulajdonjog és ellenőrzés kérdése … a fő aggodalom a gyógyszeripar és a feltörekvő biotechnológiai iparágak védelme volt.”

  Ezt az elképzelést alátámasztandó a szerzők nyersen kijelentették: “Egyezményt írtak arról, hogyan lehet a biológiai sokféleség felhasználását szabadalmak és biotechnológia révén “fejleszteni”.

  Jegyezzük meg figyelmesen, hogy a gének tulajdonjoga és ellenőrzése nem volt mellékes kérdés: ez volt a FŐ TÉMA!

  2. következtetés: A genetikai erőforrások azt jelentik, hogy a genetikai anyagot a biotechnológiai ipar által végzett géntechnológia révén birtokolni, hasznosítani és ellenőrizni kell.?

  Az őrült globális törekvés, hogy szintetikus mRNS-t és szintetikus DNS-t fecskendezzenek a Föld minden emberének karjába, egy kicsit értelmesebbé kell váljon az olvasó számára. Ez a közös víziójuk, hogy áthidalják az ember és a természet közötti szakadékot, hogy “harmóniában éljenek” a természettel, hogy egyensúlyba hozzák az erőforrások és a fogyasztás mérlegét, hogy új piacokat teremtsenek új termékek számára, hogy életre keltsék a transzhumán álmot, a DNS megváltoztatását az élet meghosszabbítása és végül a halhatatlanság elérése érdekében.

  Mindez az orrunk előtt történt, Amit mi az Agenda 21, az Agenda 2030, a Biodiverzitás Egyezmény stb. kulcskérdéseinek gondoltak, azok valódi kérdések voltak, de nem ezek voltak a fő kérdések.

  Valójában a fő kérdés a Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele volt…

  @technocracy.news
  (https://www.technocracy.news/un-blueprint-exposed-the-takeover-of-all-genetic-material-on-earth/)
  A közös jövőnk!
  PDF-be itt (https://axelkra.us/wp-content/uploads/2021/10/our-common-future.pdf) letölthető!

  1. Az ENSZ, mint olyan, határozatai kik által vehetők még komolyan?
   Mint a kanadai orvos? kollégium? “ajánlásai” is.
   A szervezet szempontjából a bevitt idegen anyagok mérgezések. Blokkolják a normális működést. Ez nem gén módosítás.
   Ez inkább a papír minden teóriát elbír kérdése, nem valóságos történés.
   Egyébként szerintem az élő anyagokat nem birtokba veszik, hanem kipusztítják az élővilágot, ami, ha az életkörülmények teljesen megváltoznak, nehezen fog újra magára találni. Már ha ezt ki akarják valaha ismét erőszakolni a “birtokosok”.
   Az élet nem egy csettintek egyet és ugrik a bolha típusú működés.

  2. A tech őrültek és jogászaik, valamint a csatlakozó politikusok azt hihetik, hogy ha elmentik a géneket, és eltörlik az életet, akkor a mentés helyreállítás gomb megnyomásával majd minden működni fog, mint régen. Mert ők mindent tudnak és mindenhatók.

 4. Felmerült a kérdés: Attól van, vagy nem attól van?
  A válasz? Csak egy lehet: Aki TAGADJA, és azt mondja: „Nem attól van!” Azt azonnal be kell oltani a BIZTONSÁGOS szerrel!
  DE! Azt, hogy melyik “fokozat”-tal azt nehogy már Ő válassza ki! Tehát?! Az oltóanyagnak annak kell lennie, ami ezrek, sőt milliók egészségébe került. Így a “Tagadó tesztalany” színt vall már az oltás előtt, mert egyszerűen nem hajlandó alávetni magát az oltásnak.

  Feltételezem, hogy számosan ismerik Bölcs Salamon király “próbáját”, aki elő két asszony járult, hogy tegyen igazságot köztük. Mindkettő azt állította, hogy az életben maradt gyerek az övé és a másik asszony gyermeke halt meg! Mit tett Salamon? Hozatott egy kardot és azt mondta: Vágják ketté az élő gyermeket és így felezzék el a két asszony között. Természetesen ez nem történt meg, mert az IGAZI anya felkiáltott, hogy NE bántsák a gyermeket.

  A “mellékhatás tagadók” is felkiáltanának az ÉLETÜKÉRT!
  100%
  És ezzel színt vallanának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük