Hogyan tettek pórázt az orvosok nyakára?

Nem csupán pórázt, hanem fojtogató szöges nyakörvet. Ismerje meg az orvosok mentális térdre kényszerítésének máig tartó sztoriját.

További izgalmas kisfilmek a Dr. Lenkei videócsatornán. https://drlenkeichannel.com/

10 thoughts on “Hogyan tettek pórázt az orvosok nyakára?

 1. Tisztelt Dr. Lekei Gábor Úr !
  Nagyon szépem köszönöm ezt a nagyon értékes videót.
  Sajnos én 2015-től a saját bőrőmöm tapasztaltam meg, hogy a videóban elhangzott mondatok mit jelentenek.
  Ebben a videóban elhangzanak mondatok, de ezek mögött életek és sorscsapások vannak.
  Én a magam részéről a szomorú tapasztalatokat akkor elmondtam a rokonságomnak, a barátaimnak és az ismerőseimnek.

  De sajnos azt kell mondani, hogy amig az ember saját maga a keserű tapasztalatokat saját maga nem éli át, addig nekem úgy tünik, hogy az
  én intelmeim csak falra hányt borsó volt.

  Miért van ez igy ?

  Mert az emberek nagyon naivak és azt gondolják, hogy ez a profitra bukó egészségügy értük és a mi egészségükért van. És sajnos nem akarnak
  a másik embertársuknak hinni. Vagyis nem tudják elképzelni, hogy a rendszer ennyire gonosz,

  Számomra ennek a gonoszságnak milyen következményei voltak ?

  Fölösleges 15 db. chemoterápiás kezelés ( Non-Hodgkin-Lymphome ) és az azt követő őssejt átültetés és az egészséges fogaim gonosz módon,
  megelőzőzés képpen való kiszólásokkal, való tönkrevágása. De hiába mondom ki az előző mondatot, mert a legtöbb ember számára ez nem
  jelent semmit.

  Hogy én akkor többször életveszélyben voltam, azt rajtam kivül senki nem akarja megérteni.
  Én ezért most azon a véleményen vagyok, hogy engem ilyen kisérleti génlöttyel csak a fizikai erőszak alkalmazásával sem tudnak belőnni.
  Akkor én inkább a halált választom, mert az is sokkal jobb, mint a további sok szenvedés ezen a földön.

  Én most már a kuruc info nevü hírportált is nagyon utálom, mert ott sok nemzeti szinekben lévő sok hamis kommenteló van, akik mint oltásnak
  a pártján állnak és tulajdonképpen kémek és hamis tudományt terjesztenek és sok primitiv beszólással. De ezek az emberek megtalálhatók a
  ( ál ) Magyar Tudómányos Akadémiénál is. Az ember a hirtv-t bekapcsolja, akkor látja ( vagyis a legtöbb fel sem fogja ), hogy miről hazudoznak ezek az áltudósok összevissza.

  1. Én is köszönöm a videót!

   A Kuruc hamis ellenzék, így van ahogy írod. Egy ideig sokat írtam, hogy segíteni próbáljak az otthoniaknak, ha bármi kibukott idekinn, szóltam. Akkor ezek még konteónak tűntek, mára mind igaz lett, megtörtént. Vagy 7 nikkemet nyírták ki. Tudok oda írni de egy refresh után nincs ott, vagyis senki nem olvashatta. Sőt, még a like is eltűnik. Nem a discuss csinálja, mert az RT is azt használja és oda tudok írni.

 2. Én még gyerek koromból, 60-70-es évek, még érzem milyen volt az orvos. Kérdem én! Nem ember és nem saját Öntudattal rendelkező lények, kik dönthettek volna helyesen is?! Volt rá több évtized, de sajnos nem a Jó irány felé döntöttek, hanem a rossz irányba. A 90-es fordulónál, mi kényszerítette őket, hogy rosszabb irányba építsék az egészséget”?! (Tisztelet a kivételeknek)

  1. Az idős falusi orvosok nagyon jók voltak. Már fiatalon is csak bennük bíztam. Ők voltak akik már mindennel találkoztak. A problémák olyan 85-90 között kezdődtek, mikor az a generáció kezdett eltűnni.

 3. Most pórázt tesznek a népekre!
  Kínában bevezetik az “MI ügyészt,” amely automatikusan vádat emelhet a polgárok ellen bűncselekmény elkövetése miatt.
  Míg nyugaton többnyire az emberek beszédét és mozgását automatizált “MI” cenzúra és megfigyelőrendszerek ellenőrzik, Kínában a jelek szerint jó úton haladnak a munkálatok egy olyan gép létrehozásán, amely mesterséges intelligencia alapú ügyészként működne.
  Mennyivel másabb a Magyar nép jövője?!
  Az egyedül attól függ, ki lesz a felső vezetés és törvényhozó. https://youtu.be/ZWwzDnq7poQ

 4. A Következő póráz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CEPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dr. Richard Hatchett, a CEPI vezérigazgatójának elmélkedései 2021-ről
  Dr. Richard Hatchett elmondja személyes gondolatait az elmúlt év eseményeiről, és az előttünk álló kihívásokra tekint, miközben a világ reagál az Omicronra, és felkészül a jövőbeli járványok veszélyére.
  2021. december 21

  A CEPI kibővíti együttműködését az SK bioscience vállalattal, hogy „változatbiztos” vakcinát dolgozzon ki a SARS-CoV és a SARS-CoV-2 variánsok ellen
  A CEPI legfeljebb 50 millió dollárral támogatja az SK nanorészecskés vakcinaplatformján alapuló vakcina-jelölt kifejlesztését, amely védelmet nyújthat a SARS-CoV, SARS-CoV-2 és más sarbecovírusok változatai ellen.
  2021. december 21

  A CEPI vezérigazgatójának, Dr. Richard Hatchettnek a nyilatkozata, üdvözli az NVX-CoV2373 vészhelyzeti felhasználási listáját (EUL):
  „A világjárvány ezen aggasztó szakaszában rendkívül örvendetes hír, hogy a világ új, erőteljes fegyverrel rendelkezik a COVID-19 elleni küzdelem eszköztárában.
  2021 december 17

  A CEPI együttműködik az Affinivaxszal, hogy új COVID-19 vakcinát dolgozzon ki a változatok megcélzására
  OSLO, Norvégia és CAMBRIDGE, Mass, 2021. december 13.: A CEPI, a Coalition for Epidemic Preparedness Innovations és az Affinivax, Inc. (Affinivax) a mai napon bejelentette, hogy partnerséget köt egy új vakcina kifejlesztésének előmozdítására, amely széles körű védelmet nyújthat a SARS ellen CoV-2 variánsok és potenciálisan más bétakoronavírusok.
  2021 december 13

  A Gritstone bio és a CEPI kibővítette a vakcina megállapodást az Omicron változat kezelésére.
  2021. december 6.; Emeryville, Kalifornia és Oslo, Norvégia– A Gritstone bio, Inc. (Nasdaq: GRTS), egy klinikai szakaszban lévő biotechnológiai vállalat, amely a következő generációs rák- és fertőző betegségek immunterápiáit fejleszti, valamint a CEPI, a Koalíció a járványokra való felkészültség innovációiért ma bejelentette megállapodásának kiterjesztését a fejlesztés támogatása érdekében egy önamplifikáló mRNS (SAM) vakcina, amelyet az Omicron COVID-19 variánsának kezelésére terveztek. A CEPI legfeljebb 5 millió dolláros kiegészítő finanszírozást biztosít a Gritstone Omicron vakcinajelöltjének 1. fázisú klinikai vizsgálatának Dél-Afrikában történő lefolytatására, ahol a Gritstone béta változatának COVID-19 vakcinájának CEPI által finanszírozott klinikai vizsgálata hamarosan megkezdődik. A Gritstone SAM COVID-19 vakcináiban beadott SARS-CoV-2 T-sejt-epitópokat (TCE) minimális mértékben befolyásolják az Omicron variánsban talált mutációk,

  CEPI! CEPI! CEPI! Az újdon sült Isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  A Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI)
  egy alapítvány, amely állami, magán-, filantróp és civil társadalmi szervezetektől vesz adományokat, hogy független kutatási projekteket finanszírozzon új fertőző betegségek elleni vakcinák kifejlesztésére.

  Alapítva: 2016. augusztus
  Székhely: Oslo, Norvégia
  Alkalmazottak: 68
  Alapítók: Bill & Melinda Gates Foundation, Government of India

 5. Néhány újdonságot kihagyott: így nincs szó 1. a covidszolgálati beszervezésükről (úgy is, mint önkéntes nyilatkozat) 2. a betelefonálós (“gyurcsokos”) orvosi “felhő rendelésről” (jelentős könnyítés) és a 3. figyelemre méltó bérmotivációkról.

 6. Köszönöm Lenkei Dr. Úr a tájékoztató videót, amely kardinális dolgokra világít rá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük