Megszületett a Független Magyar Orvosi és Egészségügyi Dolgozói Egyesület

Megszületett az egészségügy dolgozók védelmében az FMOEDE Független Magyar Orvosi és Egészségügyi Dolgozói Egyesület. Az egyesület fő célja az egészségügy területén dolgozó orvosok, ápolók, és egyéb egészségügyi szakdolgozók érdek-képviselete, különösképpen az egészségügyi dolgozókat ért negatív diszkrimináció ellen való fellépés, elsődlegesen amely a szakmai álláspontjuk miatt éri őket.

FMOEDE

 • Célunk, hogy ne lehessen megfosztani a munkájától, egészségügyi tevékenysége gyakorlásától valakit, csak mert szakmai álláspontja, máséval nem egyezik meg mindenben.
 • Céljaink közé tartozik a hátrányos helyzetbe került egészségügyi dolgozók megsegítése, érdekeik képviselete.
 • Az egyesület célja a diszkriminációmentes egészségügyi társadalom és diszkriminációmentes egészségügyi munkahelyek elérése Magyarországon, a megkülönböztetés mentes és igazságos egészségügyi környezet meghatározása és érvényesítése.
 • Célunk, hogy kizárólag publikált és ellenőrzött tényeken alapuló tudományos tények érvényesülhessenek az egészségügy és a gyógyítás területén.

Vezetőség

Elnök: Matyijcsik Sándor, Traumatológus sebész

Alelnök: Dr. Szamos Gyöngyi, Gyermekorvos

Kapcsolat tartó: Könye Tímea

Weboldal: https://fmoede.hu/

20 thoughts on “Megszületett a Független Magyar Orvosi és Egészségügyi Dolgozói Egyesület

 1. Mióta van ez az úgynevezett járvány,őszintén mondom,szinte egyáltalán nem voltam beteg,náthás,influenzás. Azelőtt, minden évben párszor voltam megfázva,lázam volt,folyt az orrom és ez kb. egy hétig tartott minden alkalommal. 2020 elején a családommal átestem egy enyhe betegségen,enyhe lázzal és nem éreztem szagokat meg ízeket.Aztán májusba,antitest felmérést végeztettünk vérből,az eredmény nagyon jó volt,ezért megkaptuk a védettségi igazolványokat 4 hónapra. Szeptemberbe ismét elvégeztettük a vértesztet, és még mindig volt kb. ötször több antianyag a minimálisnál,amely a védettségi igazolványhoz szükséges. Ezek után senki ne mondja nekünk,hogy jó lenne beoltatnunk magunkat! Beszélgetek olyan emberekkel is akik azt mondják,hogy mégis biztosabb ha beoltatjuk magunkat,mert veszélyeztetünk másokat. Még nekem legyen bűntudatom,amiért a saját szervezetem legyőzte a vírust és megtalálta az antianyagot??? Nemhogy megdicsérjenek,amiért szedtem a c,a d és egyéb vitaminokat és egészségesen éltem? Mindez felháborító és logikátlan!

  1. Kedves Ziegler Úr! A tömegpszichózissal függ össze,amit leírt.
   Nem lehet áttörni a propaganda által hallottakat. Én már nem
   is próbálkozok azzal–a békesség kedvéért–,hogy bárkit meggyőzzek
   az itt olvasottakkal,hallottakkal. 72 éves, oltatlan vagyok,meglehetősen tartok
   a választások utáni várható szigorításoktól. (Ausztriában nagyon drasztikus
   lépéseket terveznek.)

 2. VÉGRE!!!!
  Gratulálok Önöknek a bátorságukhoz, a kiállásukhoz, a tenni akarásukhoz. Önök megmutatták,hogy – bár az elmúlt immáron közel 2 évben – abszolút hozzá nem értő politikusok, celebek, botcsinálta járványügyi “szakemberek, virológusok, immunológusok… stb”, mindent elkövettek,hogy a még tisztességes, gyógyítani akaró és tudó orvosokat, ápolókat, a járványügyekben, oltási programokban, virológiában és az ide tatozó minden egyéb szakterülethez valóban értő kutatót, tudóst lejárassanak, elhallgattassanak, aki merészel, merészelt bármilyen kétségének vagy más, a mainstream médiából ömlő “tudományos”, “orvosi” nézetekkel nem egyező véleményének, tapasztalatának hangot adni. Mindezt tették természetesen, a biztos hatalmuk elefántcsonttornyaiból, “azemberek” érdekében, az ő egészségük védelmében,olyan elképesztő félelemkeltő hadjárattal, melyet semmiképpen nem indokol és indokolt a múltbeli és a jelenlegi helyzet sem. Számomra döbbenetes gőggel és arroganciával söpörtek le minden olyan szakembert, legyen az bárki: orvos, kutató, ápoló, járványüggyel, vakcinákkal,virológiával, immunológiával foglalkozó több évtizedes kutatói,orvosi tapasztalattal rendelkező szakembert,akik hangot akartak adni az általuk tapasztalt negatív hatásoknak, mind az orvosi/gyógyítási protokolok esetében,mind pedig a vakcinálással kapcsolatban. Önök nem is tudják talán elképzelni,hogy mekkora szükség van Önökre. Önökre, akik végre talán őszintén, tisztességesen, valóban, a jelenleg ismert tudományos, orvosi tényeken alapuló tájékoztatást szeretnék adni – és remélem így lesz – az EMBEREK-nek. Ebben az őrült “tudományos” kavalkádban, óriási szüksége van arra az EMBEREK-nek, hogy végre felnőtt módjára bánjanak velük és érthetően, egyértelműen elmondják nekik,hogy egyáltalán miről szól, szólt az elmúlt 2 év, honnan indultunk, hol tartunk, mit nem tettünk eddig, mit tehettünk volna már eddig is és nem utolsó sorban, hogy hová tartunk. Mi a cél? Hogyan akarjuk ezt a szétzilált, rommá vert, egészségügyet, orvos- társadalmat és természetesen az EMBEREKET a tudomány álcája mögé bújtatott félrevezető, tudománytalan,ostoba információk helyett, olyan információkkal ellátni és tudással felvértezni,mely valóban az egészségüket szolgálja majd nem csak most,hanem a jövőben is.
  Őszintén remélem,hogy sikerrel járnak és a még hezitáló, az egzisztenciális félelem béklyójába gabalyodott, orvos kollégáikat is maguk mellé tudják állítani és együtt végre visszaadhatják a bizalmat az orvosokban, hitet a tudományban,abban,hogy a tudomány nem öncélú,bigott hitrendszer, hanem valóban az emberiség javára, javáért létezik.
  Ehhez a jelenlegi helyzetben valóban embert próbáló feladathoz kívánok Önöknek kitartást, meg nem alkuvást, egészséget!

 3. Végre egy igazi ellenszakszervezet az “áltudományos” hitegetőkkel szemben!!!
  Láthattuk, hogy mi volt a legelső hullámban, konkrétan alig, vagy nagyon szórványosan fordultak elő esetek vidéken, a legtöbb eset Budapestre korlátozódott. Ezt a V4-ek sunyin titkolták is az elején, ahogy kezdetben Törökország sem jelentett eseteket. AZTÁN megtörtént a NAGY egyeztetés a témában, miután lement az első hullám. A csicska kormányok kormányfőit összehivták egy kis “megbeszélésre”, ahol közölték velük, milyen “védekezési” eljárásokért mennyi pénzt nyomtatnak nekik. Szijjártó aztán találkozott a rtschildokkal is, lepapirozni a részleteket. Ezután kezdődött a “védekezés”, melynek kapcsán lezárások, maszk, vakcinakötelezés, valamint, amit csak kevesen tudnak, dezinfektáló éjszakai permetezések kezdődtek az egész orszégban. Tehát innentől kezdve lettek kisebb városokban, falvakban is tömegével esetek, ahol eddig semmi nem volt az első hullám idején. A virust permetezik, mint a windows “frissitéseket”, havi újabbnál újabb “frissitésekkel”, vagyis előre kikisérletezett mutánsokkal. A módszer egyszerú: gyártunk virusokat, azt védekezés cimen kiszórjuk, terjesztjük az emberekre aeroszolos úton, arra gyártunk gyilkos vakcinákat, és ezt ismételgetjük amig mindenki bele nem döglik. A potilkusoknak pedig nyomtatják a pénzt ezért, és kezükbe adják a hamis “önvédelmi” érvet, hogy ők “mindent megtesznek a védekezésért”, vagyis a népirtásért. Magyarul homokba dugva a fejüket, mintha mit sem sejtenének az egészről, végignyomják hazug módon a népirtási agendát. Ennyit számitunk nekik. Semmit. Ezeket választottuk? Minek? Hogy kiirtsák a saját népüket? Ahogy a szintén népirtó Huxley mondta: a jövő diktatúrái , már nem hagyományos feudalista mintájú diktatúrák lesznek, hanem áltudományos-farizeuskodó diktatúrák, ahol a “törvény” többé nem a szabadságjogok, hanem a nagybetús “ÁLTUDOMÁNY”, mely látszólagos “érveinek” a köznép fejet hajt. Ki merne vitatkozni az ÚJ PAPOKKAL, a “TUDÓSOKKAL”???
  Ha azt mondák, hogy minden hónapban vakcina, akkor azt kell követni, ők a “MINDENT IS TUDÓK” a “bevataottak”, akiknek szavával nem lehet ellenkezni. Amig a feudalizmusban az uralkodók hatalmát az egyház szavatolta, addig korunkban a “kormányok” vagyis k swaab iskolájában kiképzett türannoszok uralmát az új vallás a “TUDOMÁNY”, és annak új egyháza a billg által fenntartott bioterrorista szervezet a “WHO” szavatolja. A népirtók által teljesen felvásárolt “új egyház”, élükön a szintén felvásárolt “TUDÓSOKKAL” majd megmondják EU szinten a kollaboráns, népirtó kormányoknak, hogy mit csináljanak az alatvalókkal, a rabszolgákkal. Túl sokal vannak? Fel akarnak szabadulni a rabszolgák? Az “egyház” /WHO/ majd elrendel nekik KÖTELEZŐ népirtó oltásokat. A helyi farizeuskodó “kispapok” /újságirok, oltó “orvosok”/ pedig szórják az egyház /WHO/ újabbnál újabb hülyeségeit, hamis hittel hitegetve a népet a “templomokban” /televizió/, és a piactereken /internetes “újságok”/. Ez a globális újfeudalizmus, új Egyiptom a saját “papi” kasztrendszerével, melynek feje az új “egyház”, vagyis a WHO, vagyis aki mögötte áll. rfellerek és rtscildok irányitják a világot. A politikusok csicskák, a népek pedig rabszolgák, akikre már annyi szükségük sincs, mint korábban, mivel az általuk végzett munka nagy részét már meg tudják oldani automatizációval, robotizációval. Ugyanis a robot nem lázad fel a “vallás” = “tudomány”, vagyis a mögötte álló személyek hatalma ellen, a robot nem fog kimenni az utcára, nem fog sztrájkolni, nem fog ellenük “szavazni”. A szavazások is el lesznek csalva majd mindenhol, amerikai mintára, szórnak valsmi virust járvány előtt, “vészhelyzetet” kiálltanak, és lehet majd interneten szavazni, amit persze úgy csalnak el, ahogy akarnak, ezzel szavatolva továbbra is hatalmukat. A modern kori gyarmatositás nem országok elfoglalásával zajlik, ugyanis már megtörtént, csendben a szinfalak mögött. Elég csak az uralkodói helykre beültetni a saját ügynökeiket, és az ország már el van foglalva. Elég csak a bankrendszer igazgatói helyeikre a saját embereiket beültetni, és az ország, és a nép vagyona már az övék is, lehet kilopni kimenteni az aranyat, ingatlant, cégeket, mindent az országból. Ezt kell látni, a gyarmatositás már megtörtént, szépen, csendben, miközben te azt hitted, hogy egy személyre szavazol, nem pedig a mögötte álló globalista terrorszerveztre. A világ gyrmatositása után a következő lépés a hatalom “megszilárditása”, vagyis a lakosság “rabszolgasorba” süllyesztése. Ennek egyértelmú kisérlete folyik most a Huxley által felvázolt “ÁLTUDOMÁNYOS DIKTATÚRÁK” kiépitésével.

  1. Nem vírus! Grafén-oxiddal pumpálnak minket, ami a wireless technika de főleg 4-4+-5G hatására “aktiválódik” Erre utal az is, hogy az esetek Budapesten voltak. Úgy emléksem 2020 év elején otthon alig volt még 5G vagy egyéb antenna “bővítés”.
   Olvassa el ezt, egy MD tollából aki az első eseteket kezelte Olaszországban, leírja mi történik a szervezet szintjén, az 5G kapcsolat egyértelmű.
   https://www.westonaprice.org/health-topics/questioning-covid/

   1. Kedves Gundel Úr!

    Nem tudom, hogy mit szórnak, de hogy “valamit” szórnak, amit nem kellene, az TUTI.
    Vidéki kis falu, semmi zaj sehol soha, de mitóta a covid 2. hullám elkezdődött zúgnak a gépek este, morajló zúgással, csak ritkán látni, mert este van, de a ház fala is beleremeg sokszor. Magát a szórást csak párszor tudtam kilesni. Ez gyakran, hetente többszöt is megfigyelhető, de csak ősztől nyár elejéig, MILYEN ÉRDEKES, EDDIG SOHA NEM JÁRT REPÜLŐ ERRE, MOST PEDIG NÉHA OLYAN MINTHA ITT MENNE LE EGY LÉGIPARÁDÉ HETI TÖBB ALKALOMMAL IS. Vajon mit kell ezeknek szórni ennyire? Vajon miért terjednek ezek a variánsok ennyire?

 4. -És még egy nagyon fontos tényező amely nagyon legyengíti az ember immunrendszerét, a stressz, a félelem, a rettegés a megbetegedéstől. Mindezért a média felelős 90%-ban, szerintem, mert a helyett, hogy megnyugtatná az embereket, biztatná, hogy nem olyan veszélyes ez a “járvány”, inkább rettegésben tart mindenkit, csak egyet fúj, hogy oltani,oltani,oltani! De közben elismeri, hogy az oltás nem véd meg a fertőzéstől, és az is megfertőzhet bárkit,aki be van oltva. Az az érzésem,hogy csak az oltások miatt volt ránk szabadítva ez az egész ocsmányság. Én személyesen, halgatok híreket, nézek tv-t, de meg tudom szűrni a rossz hírt, nem engedem be a tudatalattimba, nyugodt vagyok, és ez a hit miatt van. Nem vagyok én a pápánál is keresztényebb, vagy hívőbb, de kishitű vagy hitetlen sem vagyok. Szerintem semmit sem szabad túlzásba vinni, az életem fő alapelve az arany középút (aurea mediocritas), és ez, meg a FELSŐBB INTELIGENCIA mindig segített az életem során. Ennyit szerettem volna elmondani és BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDEN NORMÁLISAN GONDOLKOZÓ, HUMÁNUS, JÓSZÍVŰ, EMBERSZERETŐ ÉS SZILÁRD HITŰ, KORRUMPÁLHATATLAN HONFITÁRSUNKNAK !

 5. A Grafén oxid sejtpusztulást vált ki a makrofágokban. És nem a vakcinákról szól, hanem a 10 éve tartó kiemelt grafén kutatási eredményekről. https://youtu.be/2nYvS11NDRc
  Az orvosoknak meg kívánom, hogy térjenek vissza az eskühöz a méreggyára kiszolgálása helyett és ne a Dr. meghatározás legyen kiemelt helyen, hanem az ember. Hatalmas presztízs veszteségen mennek keresztül, és helyre is kell állítaniuk. Ez nem a méreggyárak és egyéni vagyon előbbre helyezésével fog menni.

  1. IGEN!
   Jó lenne már véget vetni a vírus legendának mert amíg él, mindig előjöhetnek valami újabb halálos vacakkal. Mérgezés, nem pedig vírus. Grafén-oxid és “elektroszmog”.
   Dr Tom Cowan kiadott most egy rövidke “könyvet”. Az ő saját oldalán lehet megvenni, nevetségesen olcsó, 5USD.
   “Breaking the Spell”. Egy összefoglaló a vírus “izolálásról”, PCR csalásról, miért betegszünk meg, stb.
   https://drtomcowan.com/pages/books

 6. Nem értek egyet a kötelező oltás propagandával. Sót maga az oltóanyag eléggé megkérdőjelezhető. Az önrendelkezési jog megsértése és emberek ellehetetlenítése egy erőszakos társaság hatalomvágyához köthető.
  Olyan emberek társaságát keresem akik szívvel lélekkel szeretnék a munkájukat végezni és embertársaikat tisztelve közösség érdekeit szolgálni.
  Mivel nem oltakoztam a Kiskunfélegyházi városi kórházból elbocsátottak. Így munkanélküliként küzdök a hétköznapokkal. Keresem folyamatosan a munkát.

 7. Nem vagyok híve a kötelező oltásnak. Sőt a vakcína összetétele ismeretlen. Hatása szintúgy. Ismerőseim között sokan panaszkodnak hogy oltott rokonuk vagy ismerősük meg halt az oltakozás után nem sokkal.
  Mivel nem oltakoztam elbocsátottak a Kiskunfélegyházi Városi Kórház Rehabilitációs osztályáról ahol nővérként dolgoztam. 2021 november 01 óta munkanélküli vagyok.
  Örülök hogy találok olyan közösséget ahol osztják a véleményem és tisztelik mások Önrendelkezési jogát
  tisztelettel

  1. Hát sajnálom. Folyton panaszokat, beadványokat kell írni, hogy vegyék vissza és ebben az egyesületben végre testületileg lehet tenni. Előbb utóbb megbuknak és mind felelni fog a gaztetteikért.

 8. Szuper, végre, nagyon örülök, bár én nem vagyok eü. dolgozó, de szívből kívánok a csatlakozóknak, azaz a szervezetnek hatalmas energiát, kitartást és főként sikereket! (y)

 9. Gratulálok, ez nagyszerű hír!
  Bárcsak pedagógusoknak is lenne hasonló, mert a psz eddig egy belevaló tüntetést sem volt képes összehozni!

 10. Gratulálok!
  Nagyon sok erőt, kitartást és még sokkal több követőt kívánok a céljaink eléréséhez!
  Hajrá hajrá sok sikert!

 11. IGENIS VISSZATETSZÉST KELTŐ ez a FÜGGETLENEDNI AKARÁS (az ALAPÍTÓKAT ISMERVE!!!) a TÖBBSÉGI TÁRSADALOM DOLGOZÓIBAN!!!…- MIKOR is az ORVOSOK ILYEN FOKÚ TEJBEN-VAJBAN FÜRÖSZTÉSE MÉG SOHA NEM LÁTOTT SZINTET ÉRT EL!!!
  RÁADÁSUL ÚGY, HOGY a PANDÉMIÁBAN a FIZETÉSÜK EMELÉSE ÓTA (ORSZÁGSZERTE LÁTVÁNYOSAN NEM HAJLANDÓAK ANNYIT DOLGOZN, MINT KORÁBBAN!!!) MINDENT RÁHÁRÍTANAK az ASSZISZTENSEIKRE és az AMÚGY is KIHASZNÁLT NŐVÉREKRE!!!
  Egy háziorvosi praxis átlagos havi bevétele 2010-ben 867 ezer forint volt, az idei évben – a háziorvosi, szakdolgozói bértámogatást követően – már 2,626 millió forint körül alakul havonta.
  Az egészségügyi béremelés kiterjedt a háziorvosokra is!!!
  A finanszírozási rendeletben szereplő orvosi bértámogatás teljes összege akkor illeti meg az érintett háziorvosi és fogorvosi szolgáltatókat, ha az orvost heti 40 órában foglalkoztatják, és a növekedés mértéke attól is függ, hogy az orvos szorosabb vagy lazább praxisközösséget vállal.
  Január elsejétől emelkedik a háziorvosi és fogorvosi praxisokban dolgozó szakdolgozók bére is.
  A szakdolgozók bérfejlesztéséhez szükséges fedezettel emelkedik a praxisok finanszírozása. Az Emmi kiemelte, az idei évhez képest a háziorvosi, háziorvosi ügyeleti ellátásra több mint 75 százalékkal, fogászati ellátásra több mint 93 százalékkal magasabb összeget kíván a kormány fordítani jövőre.
  Kitértek arra, hogy a Magyar falu programban az ötezernél kevesebb lakosú településeken 2019 és 2021 között 541 orvosi rendelő újult meg, több mint 12 milliárd forintból.
  Orvosi eszközök fejlesztésére 1708 nyertes pályázatot támogatott a program, négymilliárd forint értékben. Így a Magyar falu programban összesen 16,1 milliárd forint értékben újultak meg a vidéki háziorvosi rendelők, hatmilliárd forintból pedig orvosi szolgálati lakások épültek.
  EZEKUTÁN JOGGAL és OKKAL TEHETJÜK FEL a KÉRDÉST, HOGY MI KELL MÉG?!…- és MIT AKARHAT ENNÉL HATÉKONYABBAN KÉPVISELNI az ún. FÜGGETLEN SZAKSZERVEZET 2022-ben?!

 12. Hát október 1-l kirúgott Eü-s vagyok, visszamentem tanítani, erre ott is ledobták a bombát, átesettség okán haladékot kaptam május 5-ig…hogy addig sikerül-e elmennem felmentési időre, az a kérdés…július 10-én mehetnék nyugdíjba Nők40-l…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük