A Pfizer csecsemők géninjekciózásának klinikai vizsgálata

A 6 hónap- 4 év közti korosztály számára is sürgősségi engedélyt akar a Pfizer a géninjekcióra az USA-ban. De milyen adatok alapján? Erről beszélt dr. Claire Craig:


Link: https://tkp.at/2022/07/14/klinische-studie-des-c19-impfstoff-von-pfizer-fuer-babys-erklaert-wie-getrickst-wurde/


“Dr. Claire Craig vagyok, diagnosztikai patológus, a HART-csoport társelnöke. Szeretném önökkel áttekinteni azokat a bizonyítékokat, amelyeket a Pfizer épp most nyújtott be az FDA-nak a 6 hónap- 4 év közötti gyermekekre vonatkozóan.

Sok minden van ebben a tanulmányban ami ledöbbentett és azt hiszem önöket is sokkolni fogja. 4526 hat hónap és négy év közötti gyermeket vontak be a vizsgálatba. A gyerekek közül 3000-en nem jutottak el a vizsgálat végéig. Ez óriási szám, ez a kétharmaduk. De miért történt ez? Erre a kérdésre válaszolni kell. Ha nincsen erre válasz, akkor már pusztán ezért ezt a tanulmányt semmisnek kell tekinteni. Mert mit mutat ez a tanulmány?

Súlyos kovid-betegséget határoztak meg olyan gyermekeknél, akiknek a pulzusa enyhén emelkedett volt vagy a percenkénti légvételek száma néhánnyal megnőtt. Hat 2-4 év közti gyermek volt, akiknél súlyos kovid-betegség alakult ki az vakcina-csoportban és csak egy ilyen gyerek volt a placebo-csoportban.Ez alapján nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez a vakcina súlyos kovid-fertőzést okoz, mint annak, hogy nem. Volt egy gyerek, aki kórházba került a kísérlet során, mert láza volt és görcsrohamot kapott. Be volt oltva.

Most térjünk vissza arra, hogy mit határoztak meg kovid-esetként. Ezzel teljesen elferdítették az adatokat. Beoltották a gyerekeket és az első adag után három hetet vártak a második adag beadásával. Ebben a háromhetes időszakban a beoltott gyermekek közül 34-en kapták el a kovidot és csak 13-an kapták el a placebo-csoportban. Ez 30%-kal nagyobb esélyt jelent a kovid-fertőzésre ebben a háromhetes időszakban, ha valakit beoltottak. És ezért ezeket az adatokat figyelmen kívül hagyták.

Aztán nyolc hét telt el a második és a harmadik adag között, ezalatt szintén sok gyerek kapott kovidot a vakcina-csoportba tartozó gyerekek közül. Ezt az adatot szintén figyelmen kívül hagyták. Aztán a harmadik adag után is volt még néhány hét, amelyeket figyelmen kívül hagytak. Ez azt jelenti, hogy végül a vizsgálat során felmerült kovid-esetek 97%-át figyelmen kívül hagyták. Csak az apró számokat nézték meg. A nagyon alacsony számokat. Végül a vakcina-csoportban három kovid-fertőzött gyermeket hasonlítottak össze a placebo-csoportban megbetegedett hét kovidos gyerekkel. És azt mondták, ez azt mutatja, hogy a vakcina hatékony.

Megvizsgálták, hogy a gyerekek közül hánynak sikerült kétszer megfertőződnie a koviddal a két hónapos követési időszak során. 12 gyerek volt, aki kétszer kapta el a kovidot, egy kivételével mindegyik oltott volt, többnyire három adaggal. Szóval el kell tűnődni azon, hogy mire gondoltak, amikor azt állították, hogy a kovid-ráta csökkent a gyermekeknél. Hiszen itt van 12 gyerek, aki kétszer is elkapta a kovidot, közülük 11-en oltottak.

Tehát összegezzük: 4500 gyermeket vettek fel a tanulmányba, akik közül 3000 kiesett a vizsgálatból. És végül azt állítják, hogy az oltás működik, a három és a hét kovid-eset közti, mindössze négy gyermek különbségre hivatkozva. És mindez egy olyan betegség esetében, amely nem is érinti a gyermekeket. Hosszú távú biztonsági adatok hiányában pedig el kell gondolkoznunk, hogy hogyan hagyhatta jóvá egy etikai bizottság ezt a kisgyermek-vizsgálatot. A kicsiket nem veszélyezteti a kovid.

És most a Pfizer ezt bizonyítékként benyújtotta az FDA-hoz, hogy vészhelyzeti felhasználási engedélyt kérjen. A sürgősségi engedély olyan helyzetekre vonatkozik, amikor súlyos károsodás vagy halál veszélye áll fenn. Az öt év alatti gyermekeket nem fenyegeti a kovid okozta súlyos károsodás vagy halál kockázata. Még a saját tanulmányukban is ki kellett találjanak más módszereket a probléma mérésére, mert nem volt súlyos betegség vagy haláleset.

Eredetileg úgy akarták eladni ezeket a termékeket, mintha a fertőzés átadását is csökkentenék. Viszont teljesen etikátlan lenne kisgyerekeket emberi pajzsként használni. És ma már tudjuk, hogy ezek a szerek nem csökkentik az átvitelt, a WHO sem állítja már ezt, tehát ez az érv sem állja meg a helyét. A biztonságosság szempontjából az alanyokat hat hétig követték nyomon, mielőtt feloldották a vak-tanulmányt és beoltották a placebo-csoport tagjait is.

Tehát a placeboval oltott gyerekeket, azaz a kontrollcsoportot átlagosan hat hétig követték nyomon, majd ők is megkapták a vakcinát, így a biztonsági kontroll-csoportnak örökre vége. A tény, hogy ez a tanulmány egyáltalán létezett, felfoghatatlan. Vannak más kérdések is, amelyeket nem emeltem ki, de ezek a legfontosabbak, amelyekre a szülőknek magyarázatot kell kérniük a döntéshozóktól.”


EZT KIFEJEZETTEN ORVOSOKNAK. NE OLTSATOK KISGYEREKEKET, HALLGASSÁTOK MEG A BELINKELT VIDEÓT ÉS OLVASSÁTOK EL A BELINKELT TANULMÁNYT!!!


Egy német videót is megjelent arról, hogy a Pfizer az USA-ban engedélyeztetni akarja a géninjekciót a fél év-4 éves korosztály számára.

Videó, amelyben Florian Schilling elemzi a tanulmányt: https://rumble.com/v198kv1-impfung-fr-kleinkinder.html

A videóban elhangzottak összefoglalása:

Az FDA 2022. június 15. óta ajánlja a géninjekciót 6 hónapos kortól.

Ez maga az FDA-dokumentum: https://www.fda.gov/media/159195/download

A tanulmányban kovid-esetnek minősül, ha valakinek pozitív a PCR-tesztje + az alábbi tünetek közül egyetlenegy is jelen van:

• Láz
• Új vagy fokozott köhögés
• Új vagy fokozott légszomj
• Hidegrázás
• Új vagy fokozott izomfájdalom
• Új íz- vagy szagvesztés
• Torokfájás
• Hasmenés
• Hányás
• Evésképtelenség/rossz táplálkozás

Így definálták a súlyos kovid-esetet: A fent leírtakon túl az alábbiak közül egynek jelen kell lennie:

• Klinikai tünetek nyugalomban, amelyek súlyos szisztémás betegségre utalnak (pulzusszám/ légzésszám-változás, O2 szaturáció< 93)
• Légzési elégtelenség
• Sokk bizonyítéka (szisztolés vérnyomás <90 Hgmm, diasztolés vérnyomás <60Hg mm)
• Jelentős akut vese-, máj- vagy neurológiai diszfunkció
• Felvétel intenzív osztályra
• Halál

A tanulmány elsődleges szempontja az antitestek szerepe volt. A tanulmányban kijelentik, hogy aki megfelelő mennyiségben termel antitestet, automatikusan immun a megbetegedéssel szemben. Ezt a megállapítást egyéb tanulmányokból vették át. Ez azonban nem helytálló, mint ahogy ezt a valóságban folyamatosan látjuk is.

A másodlagos szempont az oltóanyag hatékonysága volt, mégpedig annak függvényében, hogy mennyi kovid-esetet tudott megakadályozni a beadott oltóanyag. A tanulmányban azokat az eseteket számolták, amelyek a 3. oltást követően, egész pontosan 7 nappal a 3. oltás után vagy még azután jelentkeztek. Ez tehát annyit jelent, hogy ezeknél az egész kicsi gyerekeknél 3 adag vakcinát használtak az alapimmunizáláshoz és minden kovid-megbetegedést amely a 3. oltás előtt illetve a 3. oltást követő első hétben lépett fel, nem számolták az esetekhez.

A nyers adatok:

Az 1. képen egy táblázat látható a 6 hónap- 2 éves kor közti kísérleti babák adataival. A képen a pirossal bekeretezett szám a hatékonysági mutató a Pfizer szerint. A tanulmányban előforduló legkisebb (-370,1) és legnagyobb (99,6) hatékonyságból számolták ki valahogy a középértéket, ami 75,5 százalék. Szerintük. Amikor ez a hatékonyság kiszámolásra került, a tanulmány ennél a korosztálynál már csak 416 résztvevőből állt és a 3. oltást követő egy hét elteltével 3 kovid-eset volt összesen, 1 a vakcina-csoportban, 2 a placebo-csoportban.

Ezekre a nevetséges adatokra alapozzák az ajánlást, hogy a kisbabákat milliószámra oltani kell. 

A 2. képen a 2-5 év közti kisgyerekek adatai vannak. Itt a Pfizer szerint 82,3 százalék az oltóanyag hatékonysága. Ezt is a legkisebb (-8) és a legnagyobb (98,3) hatékonysági mutatókból számolták ki valahogy. Mégpedig a 3. oltást követően egy hét elteltével, amikor ebben a korcsoportban már csak 690 résztvevő volt és közülük 7 gyerek volt kovidos, 2 a vakcina-csoportban, 5 a placebo-csoportban.

Nyilvánvaló problémák a tanulmánnyal:

-Ilyen kicsi esetszámokból nem lehet következtetéseket levonni
-A tanulmány során megjelenő hatékonysági mutatók tartománya (-370%-tól 99%-ig) katasztrofális. Senki nem tudja ebből megmondani, milyen a tényleges hatékonyság.
-Az eset definíciója is problémás. Egy +PCR teszt egy náthával kovid-esetnek számít.
-Túl rövid a megfigyelési időszak. Nincsen hosszútávú megfigyelés.
-Minden adatot figyelmen kívül hagytak, ami a 3. oltás előtt és utána egy héten belül történt.

Hogy miért oltották a tanulmányban résztvevő gyerekeket 3-szor? Azt jól látni a 3. képen. Azért, mert a 2. oltás után megugrott a kovid-megbetegedések száma mind a vakcina-csoportban, mind a placebo-csoportban és ha ebben az időszakban számolták volna ki a hatékonyságot, akkor sokkal rosszabb értékeket kaptak volna. Ezért a Pfizer kérelmezte az FDA-tól, hogy változtathasson a tanulmány protokollján és egy 3. oltást is beadhassanak a gyerekeknek.

A 4. kép összefoglalja, hogy míg a Pfizer a kénye-kedve szerint kiválasztott időszak 10 (7, 3) kovid-esetéből két viszonylag magas hatékonyságot számolt mi (75,5%; 82,3%), addig a teljes időszak kovid-eseteinek (156; 219) figyelembevételével csak 14%-os és 31%-os hatékonysági mutatót kapott volna. Vagyis nem kaphatna engedélyt a vakcina, mert az engedélyezéshez minimum 50%-os hatékonyságot kell bizonyítani.

Ezek a kicsi gyerekek semmit nem profitálnak a Pfizer géninjekcióból, nem beszélve a mellékhatásokról amelyekről eddig még szó sem esett.

A 2-5 év közti gyerekek között voltak olyanok, akik több alkalommal kaptak pozitív PCR-teszt eredményt. Mégpedig 6 gyerek a vakcina-csoportból és 1 gyerek a placebo-csoportból.

A 2 év alattiaknál egyetlen súlyos kovid-eset volt, ő egy oltott kisbaba volt. A 2-5 év közöttieknél 6 oltott gyereknél volt súlyos lefolyás és 1 placebos gyereknél. Csak éppen a súlyos kovid-esetek adatainak elemzése nem tartozott a tanulmány szempontjai közé.

Összegezve: 14-31 százalékkal csökkenti az oltóanyag az enyhe lefolyású kovid kockázatát, miközben kb. 300 százalékkal növeli a súlyos lefolyású kovid kockázatát.


Biró Éva

8 thoughts on “A Pfizer csecsemők géninjekciózásának klinikai vizsgálata

 1. Csecsemőkön, kisbabákon, kisgyerekeken kísérletezgetni a méreginjekciókkal?! Miféle “szülők” azok, akik ezt megengedik, és miféle ember-utánzatok azok, akik ezt a disznóságot hajlandók végrehajtani, mindenféle lelkiismeret és együttérzés nélkül, ráadásul “törvényesen”?! Hát már legalizálták a dr. Mengele-féle szörnyűségeket?! Úgy látszik, a “halál angyala” eredményesen képezte ki hasonszőrű pszichopata kollégáit a II. világháború után, amikor dr. Green néven az Egyesült Államokban folytatta borzalmas ember(telen)kísérleteit.
  Mi jöhet még? Nyilvános csecsemőáldozat Moloch/Baál/Sátán oltárán, a túlnyomó többség sunyi hallgatása, esetleg éljenzése közepette?!

  1. Mindig is voltak olyan szülök, kik ostobaságból illetve pénzért gyereküket ,eladták. Talán az az újdonság, hogy egy ország aki a demokrácia és emberi jogok védelmezőjének tartja magát, ilyet, büntetlenül megenged. Vagy pénzért mindent? Úgy érzem, mintha a Világban valami nagyon “elromlott” és az emberek egyre irracionálisabban viselkednek.

 2. https://www.bitchute.com/video/ZWb6lTbXFOAh/
  Jelenleg még nincs megsemmisítve egy olyan USA törvény, ami lehetővé teszi ‘jogszerűen’, felelősségre vonás nélkül, hogy lehet oltási károkat okozni gyermekeknek, a gyermekek számára ajánlott vakcinákkal. Az ajánlott gyerek oltás viszont már beadható felnőtteknek is felelősségre vonás nélkül.
  Egyébként a sürgősségi felhasználási engedély ad felelősségre vonás alóli mentességet az USA-ban.
  Annak a széles közönség előtti bemutatása, hogy a fekete tudomány a dolgozatokat hogyan manipulálja politikai érdekek, de valójában a Globál érdekeinek mentén, és hogyan teszi át jogi felelősséggé, a jogász szakma feladata lenne. Én továbbra is hiányolom a kiállásukat a témában, és mivel nem állnak ki, gyilkosnak is tekintem őket is.
  Politikus nem rendelhet el alkotmányos jogi úton ajánlott gyilkosságot. A halálbüntetés jogos büntetési forma, amit az első, oltás beadása utáni azonnali halál bekövetkezésekor a teljes Global group-on, a csicskásait , fekete tudósait is felölelően, az összes tagján végre kellett volna hajtani.
  A jog tartalma felülírja a formát, Át kell minősíteni egy szabályt a tartalom szerintivé, ha a forma és a tartalom nem fedi egymást. Ez így működik elméletben.
  Egyébként, ha bárki csinálhat bármit, akkor orvosként be lehet szerezni ajánlott gyilkos vakcinákat, egy áldozattól kapott kamu jóváhagyás papírral be lehet adni némi rábeszéléssel, és ha belehal, vagy károsodik, akkor ez a jól végzett munka, a többi kit érdekel.
  Már elhangzott, hogy a jövőben a tervek szerint ilyen kamu tanulmány se kell majd, hanem az éles gyakorlat, kísérleti létszám korlát, és megelőző tünetek fellépése nélkül fogja megmutatni, hogy egy beadott gyilkos méregbe valaki belehal-e vagy sem. Mint az igazmondás, vagy a boszorkányság bizonyítása méreg itatással a sötét középkorban: ha elég nagy dózist kapott az áldozat, akkor rögtön meghalt, tehát hazudott, tehát boszorkány volt.Ha a vizsgálat után később halt meg, az kit érdekelt.
  Önigazolás keresés ez ahhoz, hogy büntetlenül, bármikor lehessen mérgezni a vizet, levegőt, táplálékot, bármit. Élesben.Mert már a méreg beadás formája se számít.

 3. Milyen covidot kaptak el a kicsik az oltás után, amikor rájuk eleve nem veszélyes az egyébként is kamuvírus, ami csak a média által támad?! Egyszerűen csak hatásosak a méreginjekciók náluk! Teszik a dolgukat, amire kitalálták azokat!

  https://informatialibera.ro/hu/schwab-wef-es-satanistaja-jacinda-arden-beismerte-a-covid-kiserleti-szerum-nem-vedooltas-nem-ved-semmilyen-virustol-uj-zelandon-egyre-tobben-halnak-bele-a-rajuk-kenyszeritett-vakcina-biologia/
  Schwab WEF-es sátánistája, Jacinda Arden beismerte a COVID kísérleti szérum nem védőoltás, nem véd semmilyen vírustól – Új Zélandon egyre többen halnak bele a rájuk kényszerített “vakcina” biológiai fegyverbe
  09/07/2022 12:39 által Szőke MáriaNézetek: 1183
  Újabb “konteó” bizonyosodik be világszerte a COVID-vakcinákkal kapcsolatban ,éspedig az, hogy a védőoltásnak hazudott kísérleti génterápia generálja a tulajdonképeni megbetegedéseket.
  Nemcsak az úgynevezett “COVID-ellenes” oltások teljesen hatástalanok, de Új-Zélandon jelenleg zajló sorozatos elhalálozások történnek az oltottak körében, ami nem egy védőoltásra, hanem népirtásra utal és Jacinda Ardern miniszterelnök teljesen tisztában van ezzel.
  A vezető új-zélandi epidemiológus, Michael Baker professzor az NZ Heraldnak adott interjújában azt mondja, hogy “vesztésre állunk a vírus elleni fegyverkezési versenyben”.
  A Covid megbetegedések az elmúlt 9 napban 50%-kal nőttek, ami egy “hirtelen emelkedés”. Baker azt mondta: “Ez egy dinamika, egy harc köztünk és a vírus között és vannak olyan tényezők, amelyek elsősorban a vírusnak kedveznek”.
  Ez magyarán azt jelenti, maga a beadott génterápiás szer válik a tulajdonképpeni “járvánnyá”, ugyanis átprogramozva az oltottak termézetes immunrendszerét, kiteszi azokat az újabb betegségeknek, melyekkel megkavart, átkódolt immunrendszerük már nem képes harcolni.

  A cikk szerint a kórházak túlterheltek.
  Az NZ adatok azt mutatják, hogy a Covid megbetegedések és kórházi kezelések csökkennek az oltatlanok körében, de növekednek az oltottak körében; hihetetlen, de Baker felszólított az új mRNS vakcinák sürgős bevezetésére. Figyelemre méltó, hogy Baker olyan terminológiát használt, amelyet általában háborús időkhöz szoktak kötni.

  Az érthetetlen módon túl sok minden okból bekövetkezett halálozás nem befolyásolta a járványügyi politikát

  Ezzel szemben John Gibson professzor, a Waikato Egyetem közgazdásza közzétett egy tanulmányt, amelyből kiderül, hogy nem csak a védőoltások hatástalanok, de az Új-Zélandon jelenleg tapasztalható többlethalandóság súlyos egészségügyi hiányra utal a beoltottak körében.

  Világszerte hasonló emelkedést mértek, amely gyakran a fiatalokat és a munkaképes korosztályt érinti.

  A kérdés nyitott továbbra is, miért vannak szabadlábon világszerte a COVID-terrorista kormányok tömeggyilkosai???

 4. RE: “A 6 hónap- 4 év közti korosztály számára is sürgősségi engedélyt akar a Pfizer a géninjekcióra az USA-ban.”

  Már vagy egy hónapja megkapták a Modernával együtt –

  A CDC még június 17-én (péntek) hagyta jóvá a Pfizer (3 dózis) és Moderna (2 d.) szutykát (“shots for tots” < i.e., toddlers)…

  https://apnews.com/article/covid-science-health-3c1a0d8aca1967bb010b4557d63ff9aa 2022.06.22.

  https://med.stanford.edu/news/all-news/2022/06/cdc-covid-vaccine-children.html 2022.06.20.

  https://pbs.twimg.com/media/FDuGhQpXIAEJJEQ?format=jpg&name=large

 5. New York-ban a tüntetők betörtek a gyerekeket oltóhelyre

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/demonstranten-dringen-hinter-die-kulissen-des-kinder-impfzentrum-sie-sind-entsetzt-ueber-das-was-sie-vorfinden/

  A megdöbbenve tapasztalták, hogy a személyzet kizárólag a ferde szemüenből áll.
  A másik megbönnető tény, hogy a nagyszámú személyzetnek nincs munkája.

  De a másik videón látszik, hogy vannak olyan mega lökött szülők, akik oltásra viszik a gyereket.
  Szánalmas képek ezek, de az emberi hülyeségnek nincs határa.

 6. FELHÍVÁS KLIPKÉSZÍTÉSRE a VILÁG MAGYARJAIHOZ!!!
  Drága Lélek és Testvérek!
  …ha ihletet érzel légy szíves forgass (t)rendhagyó klipet 3-om dalunk „valamelyikéhez”, hogy a világ magyarjai között meghirdetett megmérettetés keretében megnyerhesd a P. Mobil híres jótékonysági gitárját, ami 1 újabb világraszóló licitet követően olyan kisemmizett honfitársunkon segíthet, akit le akart darálni a háttérhatalom!!!
  http://web.t-online.hu/apuska/media/6/03__Fogantatas.mp3
  http://web.t-online.hu/apuska/media/6/01__Mandragora.mp3
  http://web.t-online.hu/apuska/media/8/03__Ordogera.mp3

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük