“Összeesküvéselmélet” mint hiteltelenítési módszer

A globalisták hevesen próbálják elhallgattatni azokat a kritikusokat, akik az elfogadott propaganda ellen szólalnak fel. Kedvenc módszerük a hiteltelenítés a “jobboldali szélsőséges” és “összeesküvéselmélet-hívő” megbélyegzés alkalmazásával.

Forrás: AUF1.TV
A teljes interjú: https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/reiner-fuellmich-die-verbrechen-offenlegen-dann-haben-sie-keine-chance-gegen-uns

https://www.bitchute.com/video/vykyiJTmWfWF/

6 thoughts on ““Összeesküvéselmélet” mint hiteltelenítési módszer

 1. Egy korábbi cikk hozzászólásaiban felmerült, „hogyan és mint képzelik a totális hatalomátvételt…?” Ez szűkebben arra vonatkozott, hogyan akarják elvenni tulajdonainkat, hogyan nem lesz semmink? A kérdés nyilván rendkívül fontos mindenkinek, ugyanakkor a globalisták magabiztosan kihirdettek már annyit a terveikből, hogy pontosítsuk az összeesküvés-elméletünket…

  Elsőre rögtön arra gondolunk, hogy csak felfordulások árán, drasztikusan lehet elvenni mindenünket. Éppenséggel nekünk magyaroknak van olyanra is példánk a félmúltból: kitelepítés, beszolgáltatás, padlás lesöprés. Általában a világtörténelemben sose okozott lelkiismeret-furdalást a túlhatalmon lévőknek az önkényes és erőszakos megoldás. Azonban most más időkben, egy nemes értékrendű von der Európai Unióban élünk. Csupa ünnepélyes, emelkedett megoldásra számíthatunk, vagy EU-konform nyelven mondva, innovatív, az érdekelt felek bevonásával történő, fenntartható, inkluzív megoldásra. És mérget vehetünk rá, kifosztásunkban tényleg nem hagynak senkit se lemaradni.

  Pénzünk. Egyre sűrűbben hallunk az „elemzőktől” a világ gazdasági-pénzügyi rendszerének közelgő, soha nem látott mértékű és korszakváltó összeomlásáról. Ezzel egybecseng, hogy a globalisták ugyan nem bevallották, hanem tudósan megállapították, az a részvényesi kapitalizmus, amit eddig is ők uraltak, folytathatatlan! Hozzák helyette az érintettek kapitalizmusát, az új zöld gazdaságra és üzletre való átállásukat, az ESG-t és hasonlókat. Állítólag az átállás mindenki számára méltányos lesz. Mégis sokan megsejtették, hogy már a mostani infláció is furcsább a „szokásosnál”. Hosszabb ideje tart, egyre feljebb kúszik és a végét se ígérik. A következő évekre az elemi megélhetés akár hihetetlen magasra emelkedő költségeiről beszélnek. Ráadásként jön a CO2 adó és számtalan, zöldürüggyel árakba beépített plusz fizetni való. Ezek együttes terhétől hamar megrendülhet az anyagi helyzetünk, két tűz között gyorsan fogynak egyúttal értéktelenednek a tartalékaink. Tömegesen süllyedünk abba a létbe, amikor egyik hónapról a másikra élünk. Az előkészületek afelé mutatnak, hogy a ránk szabadított folytonos infláció kifejezetten megtakarításaink végső megsemmisítését vette célba.

  Korábban, ha egy fizető eszköz elvesztette az értékét helyette új erős pénzt hoztak forgalomba. Ezúttal az értéktelenné vált, vagy kicsivel jobb esetben jelentősen elértéktelenített pénz helyébe nem bocsátanak ki sajátunkként birtokolható új pénznemet. A pénz digitális formája következik. Félrevezetőnek tarthatjuk, hogy pénznek nevezik, mikor csupán egyetlen központi számlán, mások által nyilvántartott és programozottan manipulálható egyenlegünk jön létre. Inkább tekinthető nyomkövető, büntető-jutalmazó pontrendszernek. Felesleges részletezni, a CBDC-t, mint a rend szabályozására nagyon alkalmasan kitalált eszközt már jól megismertük. Nem tudni, hogy a készpénz meddig fog párhuzamosan futni a digitális pénzzel. Sokáig nem akarják hagyni, megszüntetésének terve nem titok. Azt sem tudni, hogy megszüntetése után a központi számlánkon jóváírják-e digitálissá készpénzünk, bankbetétjeink addigra még valamennyire megmaradt értékét, vagy mindenkinek egységesen csak a savanyított UBI fog járni. Sokra nem számíthatunk. Egyre megy, hogy pár milliós vagy komolyabb megtakarítással rendelkezett azelőtt valaki, a végére egyformán boldoggá tesznek minket. Megvalósítva azt a legprimitívebb társadalmi struktúrát, ami az összes létező közbülső osztályt kiiktatja. Marad egy nagyon szűk felső osztály, helyesebben kaszt, akik már csakugyan a világ minden vagyonát birtokolják és leszünk mi, a haszontalan evők. Pénzünk elértéktelenítésével, illetve teljes digitális felügyelet alá helyezésével életünk szabad szervezésére alig marad mozgásterünk.

  Lakásunk. Egy kurzussal ezelőtt tankönyvi példaként okítottak minket, hogy mennyire veszélyes az, ha egyik hónapról a másikra élünk tartalékok nélkül. Egy váratlan betegség, elkerülhetetlen nagy kiadás felboríthatja anyagi helyzetünk kényes egyensúlyát. Tökéletesen tisztában voltunk, vagyunk ezzel magunktól is. Leginkább arra tippelhetünk, hogy döntő egyensúlyvesztésünket az EU-szerte tömegesen elrendelt lakóépületek energetikai felújítására időzítik. Akkorra, amikorra már amúgy is jól leszegényedtünk. Röviden és leegyszerűsítve, be kell csomagolni a házainkat az évtized második felétől kezdődően. Ilyen nagyszabású felújítás horribilis pénzébe kerülhet a társasházaknak, egy-egy tulajdonosra lebontva is. A „legkiszolgáltatottabbaknak” lesz hozzá támogatás európai klímaalapból, de aligha fognak mindent kifizetni helyettünk. Ezt a kötelező anyagi feladatot legtöbbünk végképp nem bírja saját erőből megoldani. Hát megjelenhetnek a megmentők, az ingatlanfejlesztők, vagy hogyan hívják majd akkor az érdekelt felek érdekeltebbik felét a „magánszektorból”, és átvállalják helyettünk a felújítás terheit. Jótéteményükért cserébe természetesen történik valami az ingatlanunk tulajdonjogával. A továbbiakban az ő bérlőiként(?), haszonélvezőként(?) lakhatunk ugyanott – amíg tudjuk fizetni az emelkedő bérleti díjakat, vagy fel nem mondják a szerződésünket, ha netalán rosszba fordul a szociális hitelminősítésünk.

  A banki lakáshitelesek története állandósult probléma. Velük hosszú ideje és várhatóan ezután is, csak folyamatosan növekszik az otthonaikat elvesztők száma. Hihetetlen esetekről halottunk beszámolni. Többek meglepő benyomása az volt, mintha az óriásira felduzzadt hiteltartozásuk behajtásánál is fontosabb lett volna az ingatlanuk minden áron való megszerzése.

  Régebbi építésű családi házakra ugyanúgy vonatkoznak majd az energiahatékonysági követelmények a vele járó felújítás anyagi kötelezettségével. Egyébként a családi házak ára már most rendkívül magas, kevesen tudnak önálló ingatlant vásárolni. Ebben a körben is beindulhat a nagybani befektetői felvásárlás (ahogy pl. az USA-ban már történik). Új családi házak építésére pedig a zöld áhítatba esett önkormányzatok egyre ritkábban adnak ki engedélyt klíma- és környezetvédelmi okokra hivatkozva (ahogy pl. Németországban már kezdik).
  Feltétlenül ide kell vennünk a termőföldek vállalati koncentrációját, kényszerített felvásárlását, esetleg kötelező átadását, valamint a háztáji állattartás lopakodó felszámolását. Ki tudja, később milyen ideával támasztják ezeket alá, de jelölt már bőven van forgalomba: ellátási lánc biztosítása, élelmiszer-biztonság, élelmiszerrendszer újjáépítése, biodiverzitás, állati jogok, járványok, zoonózis. A családi ingatlanok és gazdálkodás utolsó éveit éljük. Az önellátás lehetőségét sorba elzárják a mind kevesebb kivételként megmaradt szerencsésebb ember előtt is. A városlakóknak hasonló képességük nem volt soha.

  Tárgyaink. Miután szabadon elkölthető pénzünk nincs és a független magánélet stabil alapjával, lakástulajdonnal sem rendelkezünk, nem sok kedvünk maradhat ahhoz, hogy a lapostévénket a hónunk alatt szorongassuk, mondván az még a miénk. Előre megidézve lelkiállapotunkat, tárgyaink birtoklásának kisebb jelentősége lesz számunkra, még könnyebben elválaszthatnak tőlük.

  A tárgyak előbb-utóbb megunttá válnak, kifakulnak, félig elromlanak, végül kidobhatjuk őket. A jövőben azonban nem lesz mód a pótlásukra, így fokozatosan elfogynak a birtokunkban lévők. Hiába megyünk az online áruházba, kölcsönzőbe, nem vásárolhatunk helyettük igazi tulajdonba semmit. Ami többféleképpen képzelhető el. Pl. jelzi a CBDC nyilvántartásunk, hogy fényképezőgép nem adható el nekünk, mert nyolc éven belül vettük az előzőt, egyelőre nem jár másik, légy környezettudatos polgár! Vagy, kapunk fényképezőgépet arra a két hétre bérbe, amíg nyaralunk, utána vissza kell vinnünk, mert a sokszínű emberi közösség használatában van. Vagy, kaphatunk fényképezőgépet örökre amellett, hogy soha nem kerülhet a tulajdonunkba, kizárólag folyamatosan bérelhetjük. Évi 199 CBDC-ért. Mellékesen, ismerve őket, tíz év használat alatt bérleti díjban képesek lesznek háromszor többet kifizettetni velünk, mint amennyiért egyszer megvehettük volna. Évtizedek óta létezik ennek a modellje. A komolyabb szoftverek forgalmazása kezdetektől így történt. A szoftver tulajdonjoga a fejlesztőé marad, mi használatba kapjuk szigorú feltételekkel. Meghatározott számú számítógépre telepíthetjük; tilos visszafejteni, nem nézhetünk a belsejébe (majdnem azonosan azzal, hogy nem szerelhetjük, javíthatjuk meg a mosógépünket). Leggyakrabban rendszeres havi, éves díjat kell fizetünk a használatuk alatt, a frissítéseket addig kapjuk; és utoljára: harmadik félnek legfeljebb erős megszorításokkal adhatjuk tovább, hiszen nem a miénk. Egy szoftvernél e feltételek bizonyos fokig indokoltak és nem annyira zavaróak, viszont kézzelfogható mindennapi tárgyakra, értékesebb cikkekre alkalmazva már súlyosan korlátozóak lehetnek. Meg se közelítik a magántulajdon adta szabadságot.

  A legfontosabbakban ezek vonatkozhatnak ránk, az átmeneti kor emberére. Kell egy kis idő, amíg véghez viszik, de tapasztaljuk, hogy a globalisták gátlástalanul elszántak és erőltetik az ütemet. 2030-ig a nagyját valóban befejezhetik, hacsak addig reménytelenül bele nem bonyolódnak a saját galaktikus menetrendjükbe. Jelenlegi állás szerint nyert ügyük van, mi csúnyán vesztésre állunk. A jövő generációja – lényegében egy most tíz év körüli gyerek is – már ebbe nő bele, fel se tűnik majd neki, hogy születésétől fogva nettó zéró.

 2. https://huntv.info/?p=5147
  Az összeesküvés elméletekhez eszembe jutott egy új.
  Mitől lehet energia hiány, ami indokolhatná az áram árának az emelését?
  Miközben tönkremegy a gazdaság, és csökken az emberiség/végső fogyasztó/ létszáma, valamint mindenki napelemet épít a házára, szuper energia takarékos eszközöket használ (kivéve a ki nem kapcsolható eszközök alap fogyasztását), inkább úgy közelítem meg, hogy mi az, aminek hatalmas, kielégíthetetlen energia igénye van.
  Mivel titkos információ az, hogy mennyi az AI rendszer fogyasztása (5G+robotizáció, stb ), és ezt csak valódi fogyasztóra lehet átterhelni (ha az átterhelés a szándék), csak arra tudok következtetni, hogy most éppen a gagyi 5G miatti lehúzás alanyai vagyunk. A kiber agyúak próbálnak naponta reklámot csinálni az AI-nak, de ők már nem tudnak számolni, ezt az emberi agyi funkciót már átadták a gépeknek.

 3. Egyértelműen SZELLEMI HARC folyik a “háttérben”! Mindenki láthatja, hogy semmiképp sem az van mint egy focimeccs esetében amikor a “két csapat” egymással szemben feláll és lezajlik a mérkőzés. Bár ez a példa sem teljesen jó, ugyanis a KORRUPCIÓ ide is “befészkelte” magát.
  Tehát, nagyon is igaz amit a Szentírás megfogalmaz: „… a világ a gonosz hatalmában van” (1János 5:19).
  Döbbenet, de a TÉNYEK, a látható VALÓSÁG ellenére TÖMEGEK még mindig tagadják e tényt!
  A hazugság olyan, mint egy hatalmas lepel! És mit takar?
  Sok-sok ember elméjét, gondolkodó- és felfogó képességét! Elringatja, álmokba ringatja az embereket!
  Hogy azt higgyék: Vezetőink jót akarnak, csak jót akarnak! Ez IGAZ is! De! KINEK, akarnak jót? Ez az ami nem mindegy.
  És mi a TÉT?
  Az elmék, a szívek!
  Lényeges, hogy nem MEGNYERNI, hanem URALNI akarják!
  Új dolog ez? Semmiképp, mert “kezdettől fogva” EZ a cél! És kezdettől fogva a HAZUGSÁG a módszer.
  Az a hipnotikus képessége ami az ember számára felfoghatatlan, hogy “e világ ura” HOGYAN tudja azt elérni, hogy gazugságot hazugság követ és szinte SENKI SEM ébred fel!
  ALIG vannak aki ébredeznek!
  Olyan mintha az agyuk egy ragacsos masszába ragadt volna amitől nem tudnak szabadulni!
  Gondolkodni NEM tudnak, és (talán) a legtöbbjük nem is akar.
  Mintha alaposan be lennének drogozva.
  Döbbenet!

 4. Pont ma olvastam a 24.hu-n, hogy már könyvet is írtak erről, vagyis arról, hogy az összeesküvés-elmélkedés napjaink slágere. Sarlatánok kora a könyv címe.
  Elolvastam a cikket, számomra undorító volt, hogy beskatulyáztak. Ha csak ránézek a cikkre árad belőle a felsőbbrendűség, közben ők írják, hogy én vagyok az. A képek a szerzőkről gyönyörűek. Mintha egy divatlap fotói lennének. Látszik rajtuk az odafigyelt igényesség. Ez a két ember nem csak, hogy mennyire okos, de szép, kultúrált és divatos is. Ilyenkor el kellene szégyellnem magam, hogy én csúnya öreg üres fejű, hiszékeny konteós vagyok?
  https://24.hu/tudomany/2022/07/17/sarlatanok-kora-kritika-kreko-peter-falyuna-nora-interju-altudomanyok-konteok-osszeeskuves-elmeletek-koronavirus-ukrajna/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük