16 thoughts on “Orvosoknak és pácienseknek

 1. Tisztelt Dr Tamasi József!
  Egy olyan gondolattalan,akarattalan,lélektelen érzelemtelen kiégett,bármi regnáló hatalomnak örömmámorban fetrengve önként és dalolva behódolva csontig nyalintva felad bármit ami a javát szolgálja,csak olyan szavazásra lehet őket rávenni ami teljesen ellentétes az érdekeivel.Egy olyan népet próbál ébresztgetni akik minden jóakarójuknak vesszőfutássá teszi az életét,mig akármi hóhérainak kezet csókol.Itt a falra hányt borsó már dicsérő jelző

 2. Egészen világos: A vakcinák engedélyezésével azonos el alapján, akár a Hypó beoltását is lehetne engedélyezni.
  Nem vitás, ha 3 -féle kóddal (lásd. Vakcina üvegein) csomagolnának Hypó oldatot, akkor ezt is nyugodtan beinjekciózhatnák bárkinek.
  A hatás teljesen ugyanaz lenne!
  Hiszen a “kis adag” Hypó-ra a különféle emberi szervezetek különféleképpen reagálnának.
  Ezek szerint a Hypó is orvosság?
  Igen.
  A kérdés: Mi lenne a cél?
  MOTTÓ:
  Ez esetben is: „Az oltás működik”

  1. Ilyet gyomorrontást Londonban a British Múzeum melletti Starbucks-ban vásárolt szendvicstől kaptam kb.15 éve. Ezzel nem kerültem be a hírekbe.
   Mások se, akik éppen ott ettek a szendvicsekből.

 3. Szerintem ott kezdődik a probléma, hogy ezt a videót pontosan csak azok nézik meg akik eleve már logikusan tudják miről is szól ez az egész plandémia.
  Akiknek igazán szükség lenne rá, még véletlenül sem keverednek ide, de ha véletlenül ide keverednének akkor sem hallgatnák meg.
  Szóval ez a 22-es csapdája.

  1. Sajnos ez nagyon igaz 🙁
   Próbáltam érvelni különféle embereknek, akiket ismerek, vagy csak találkoztam velük. Van egy emlékezetes eset amikor egy intelligensnek tűnő emberrel váltottam pár gondolatot. Az ő szervezetébe bejutott a méreganyag (az agyába) a legelső oltással, amit a MÉDIA adott neki. Az előre kitervelt módon, megszervezetten elkövetett összehangolt bűncselekmény sorozat volt a téma. Ebben kudarcot vallottam. De főképp nem én hanem ő. Miért is? Mert képtelen volt a logikus gondolkodásra 🙁
   Ugyan felkaptam a fejem azon mondatán, hogy: „Nekem felesleges ezekről beszélnie, szociológiát is tanultam”. Ennek elhangzásakor még volt reményem, aztán ébredtem rá: Ez egy elutasító kifejezés volt csupán tőle.
   Hiába tettem fel a kérdéseket: Merné-e valaki tagadni, hogy nemzetközi szinten működik a kábítószer kereskedelem? Tagadná-e bárki aki józanul gondolkodik, hogy maffiaszintű, és világméretű prostitúciós hálózat épült ki a világon?
   Ezeket nem tagadta, szó nélkül, válasz nélkül maradt. És mégsem AKARTA elismerni, hogy világméretekben meg lehet szervezni egy “Itt a farkas! Jön a farkas!” akciót amelyet minden országban, és szinte egy időben hirdetnek.
   Csak egy ostoba kérdése volt a szociológus “barátunknak” amely olybá gyermekded volt, hogy el is felejtettem.
   Egy savanykás érzés maradt csak utána :((

 4. Kedves Tamasi dr.!
  Mindig nagy figyelemmel követtem az ön nyilvános fellépéseit. Csak egy dolgot nem értek.
  Az ön és nagyra becsült, e helyütt önnel együtt fellépő kollégái szájából gyakran hallható a “fasiszta” vagy a “maffia” szó, melyeket a Pfizer és más vakcina-gyártó, főleg amerikai cég-óriások terrorisztikus eljárásainak jellemzésére használnak. Laikus vagyok az orvostudományban, csak a KSH és más hasonló hivatalok adatait figyelve tudom felbecsülni állításaik helyénvalóságát, s pld. az a tény, hogy hazánkban a 2021-es évben az elhunytak száma (nyilván, az oltások miatt) kb. 50 %-al nagyobb volt a sok éves átlagszámnál, megerősíti a fenti elítélő jelzők használatának jogosságát.

  Igaza van önnek, amikor az utóbbi éveket hazánk történelme sötét korszakaként emlegeti. De miért a “kommunizmus sötét korszakához” hasonlítva mondja ön ezt, olyan rendszer korszakához, amelyben nem a profitszerzés állt a törekvések központjában, mint az USA-ban – vagyis a kapitalizmusban, – hanem az emberek érdekében való fáradozás. Ha abban voltak is “sötét korszakok”, azok vagy vezetőink hibái vagy az osztályellenség fellépése miatt következtek be, nem gyógyszeripari maffiák zsarolásai miatt. Ezt bizonyára ön is tudja (én meg életem legjavát abban a “sötét” rendszerben éltem le, melyben azonban olyan nem volt, hogy csak hosszú várakozás után lehetett orvosi kezeléshez jutni, nem is beszélve a gyógyszerész-vállalatok államokat zsaroló ténykedéséről). Pócs dr. kollégája is inkább sok száz éves alkotmányban gondolkodik, ahelyett, hogy a közelmúlt ilyen vonatkozású tanulságaiból merítene.

 5. IGENIS VISSZATETSZÉST KELTŐ ez a FÜGGETLENEDNI AKARÁS (az ALAPÍTÓKAT ISMERVE!!!) a TÖBBSÉGI TÁRSADALOM DOLGOZÓIBAN!!!…- MIKOR is az ORVOSOK ILYEN FOKÚ TEJBEN-VAJBAN FÜRÖSZTÉSE MÉG SOHA NEM LÁTOTT SZINTET ÉRT EL!!!
  RÁADÁSUL ÚGY, HOGY a PANDÉMIÁBAN a FIZETÉSÜK EMELÉSE ÓTA (ORSZÁGSZERTE LÁTVÁNYOSAN NEM HAJLANDÓAK ANNYIT DOLGOZNI, MINT KORÁBBAN!!!) MINDENT RÁHÁRÍTANAK az ASSZISZTENSEIKRE és az AMÚGY is KIHASZNÁLT NŐVÉREKRE!!!
  Egy háziorvosi praxis átlagos havi bevétele 2010-ben 867 ezer forint volt, az idei évben – a háziorvosi, szakdolgozói bértámogatást követően – már 2,626 millió forint körül alakul havonta.
  Az egészségügyi béremelés kiterjedt a háziorvosokra is!!!
  A finanszírozási rendeletben szereplő orvosi bértámogatás teljes összege akkor illeti meg az érintett háziorvosi és fogorvosi szolgáltatókat, ha az orvost heti 40 órában foglalkoztatják, és a növekedés mértéke attól is függ, hogy az orvos szorosabb vagy lazább praxisközösséget vállal.
  Január elsejétől emelkedik a háziorvosi és fogorvosi praxisokban dolgozó szakdolgozók bére is.
  A szakdolgozók bérfejlesztéséhez szükséges fedezettel emelkedik a praxisok finanszírozása. Az Emmi kiemelte, az idei évhez képest a háziorvosi, háziorvosi ügyeleti ellátásra több mint 75 százalékkal, fogászati ellátásra több mint 93 százalékkal magasabb összeget kíván a kormány fordítani jövőre.
  Kitértek arra, hogy a Magyar falu programban az ötezernél kevesebb lakosú településeken 2019 és 2021 között 541 orvosi rendelő újult meg, több mint 12 milliárd forintból.
  Orvosi eszközök fejlesztésére 1708 nyertes pályázatot támogatott a program, négymilliárd forint értékben. Így a Magyar falu programban összesen 16,1 milliárd forint értékben újultak meg a vidéki háziorvosi rendelők, hatmilliárd forintból pedig orvosi szolgálati lakások épültek.
  EZEKUTÁN JOGGAL és OKKAL TEHETJÜK FEL a KÉRDÉST, HOGY MI KELL MÉG?!…- és MIT AKARHAT ENNÉL HATÉKONYABBAN KÉPVISELNI az ún. FÜGGETLEN ORVOSI SZAKSZERVEZET 2022-ben?!

 6. Kedves Tamasi doktor!

  Olyan orvosokat próbál meggyőzni, akiket a hatalom busásan lefizetett, hogy tartsák a szájukat, és adják be a mérgeket mindenkinek, aki hanyatt esik a fehér köpenytől? Akik a megemelt fizetésért még csak meg sem vizsgálják a beteget, véletlenül sem kérdeznek rá az életmódjára, az étkezésére, stb., hanem egyből valami szintetikus szert tukmálnak rá aranyáron! Persze mit várjunk a Rockefeller-féle “vegyszer és szike” indoktrináción nevelkedett, még a mainstream tudomány újabb közleményeit sem ismerő – nemhogy az alternatív orvoslásét! -, ezért túlnyomó többségében inkompetens, pénzsóvár és korrupt, kontraszelektált bagázstól?! Mindenkit sarlatánnak bélyegeznek, akit nem a gyógyszermaffia tart ki, és rövid úton kicsinálják! Azok az orvosok, akikben volt lelkiismeret és együttérzés, már régen a saját útjukat járják, vagy pályát váltottak, Én az Ön helyében nem várnék csodákat.
  Az agymosott, lezüllött orvostársadalom, mint egy fraktál, kicsiben az egész társadalmat jelképezi. A rothadás már olyan mély, hogy az egész rendszer menthetetlen. A gazságszolgáltatási rendszerről ugyanezt el lehet mondani. Az elmúlt két és fél év alatt nem akadt egyetlen tökös jogász, aki érvényt mert volna szerezni az alapvető emberi jogoknak. Ki fogja a doktor mengeléket elszámoltatni? Talán azok, akik jogszerűnek titulálták az emberek kötelező méreginjekciózását? Ha a dr. Füllmich-féle vizsgálat utazó cirkuszba tudott torkollni, akkor ugyan kitől várhatnánk valódi elszámoltatást?
  Csodálom a törhetetlen optimizmusát!

  1. Kedves Cassandra,
   a Füllmich féle vizsgálat nem torkollott utazó cirkuszba, a fejleményekről a jövő hét végén tesznek egy bejelentést (amiről fentebb is tettem be egy linket):
   https://www.szilajcsiko.hu/single-post/korona-vizsgalobizottsag-egy-vilagmaretu-birosagi-ugy-bejelentese

   Az utazó cirkusz, gondolom innen sejlett fel: https://crimesagainsthumanitytour.com/ , ami Füllmichékkel indult ugyan, de elég hamar az ott látható csapat vette át az emberek ébresztését szolgáló utazó cirkusz vezetését.

   Vigano Érsek ismét interjút adott, ami nagyon egy húron pendül az előbbivel:
   https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-hos-vigan-ersek-sars-cov-2-virus-nem-mas-mint-egy-szezonalis-influenza

   Egyébként teljesen egyetértek azzal, amit a korrumpált orvos társadalomról írt , de e téren is van elmozdulás, ami ezen az oldalon korábban lett bemutatva (lehet, hogy elkerülte a figyelmét):
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/az-oltoorvos-aki-oltas-elott-nem-informalta-a-beoltando-szemelyt-ne-aludjon-nyugodtan-mert-hamarosan-jonni-fog-az-elszamoltatas/

   Szerintem a Gran Jury, a Crimes against humanity Tour vagy Vigano érsek megnyilvánulása nem pusztán szórakozásból történik, mert a “szereplőiknek ” nincs jobb dolguk. Félrevezetésre nincs szükség, mert a Great Resetet az ellenállásra buzdítás nem igazán segíti. Így Tamasi Dr törhetetlen optimizmusa sem alaptalan. SŐT, nagyon is tudja mit beszél, de egy 30 vagy inkább 300 éve készülő háborút nem lehet egy-két év alatt megnyerni. A legfőbb nehézség éppen azon emberek meggyőzése, ébresztése, akik a félelem hatására csordaként önként menekülnek a felállított csapdába.
   De a folyamat zajlik és nem biztos, hogy teljesen az előre megtervezett módon. Hiszen “csak” a politikusokkal, davosi bábokkal számoltak, de az emberekkel, vagyis VELÜNK nem.
   MINDEN ELLENÁLLÁSNAK SZEREPE VAN, még ha el is tiporják, mint a kanadai kamion blokádot. Jön a következő, csak fel kell állni a fotelből.
   És még egy önveszélyes tényező van, amit az alábbi írás pontosan kifejt:
   https://mediaforras.com/hagyjuk-mar-a-covidot-gondolatok-az-elmaradt-szembenezesrol-1535

   Putin is éppen mostanában “üzent”: https://oroszhirek.hu/putyin-forradalmi-hatalmas-valtozasok-elott-allunk-a-vilagtortenelem-uj-korszaka-kozeledik/
   Az oldalon látható Ernst Wolff előadása is pozitív kicsengéssel zárul, 1:10:55-ttől, addig gyakorlatilag egy már ismert helyzetértékelés történik.

   Ezek a “mozaikok” összeállítva egy nagyon reménykeltő változást jelenítenek meg. számomra legalábbis. Persze, nem lesz egyszerű az elitnek belátni, hogy az egy pólusú világrend kialakítása most sem jött össze.
   Túl nagy a homokozó, hiszen az maga a teremtett világ. Nem lehet Istent játszani.

   Ez még akkor is igaz,hogy feltételezhető, hogy az elitek megosztódtak, hiszen ők is emberek: irigyek, egoisták, összevesznek, és az egész ellenállásban szintén egy hasonló magasságokból lenyúló kéz van.És itt jön be a Nürnbergi per analógiája, aminek eredményeként egy egész normális élet alakulhatott ki. a világ szerencsésebb részén persze, de aztán nekünk is, amire ismét rácsapott a globalista marxista elit időközben megerősödött paranojája.

 7. Tisztelt Dr Tamasi József ön emberfeletti küzdelmet folytat olyanok érdekében akiknek amikor épp szijat hasit a hátából
  az épp regnáló hatalom,fájdalom helyett szakadatlan orgazmusuk támad tőle.
  Kozel +40 fok,kesztyüben szemöldökig felhuzott maszkban látni ujra százával embereket Magyarhonban minden városban.Gondolja,hogy ezen fosszilizálódott,megkövesült agyakat ujra élővé lehet varázsolni?
  Egy helybeli szerint már sorban a H kórháznál a nem létező ujabb ninja s egyéb variáns elleni halálos ricinért.
  Ön nagyszerü orvostudós és fáradhatatlan bátor példakép embertárs!

  1. Pont hasonló jutott eszembe.
   Amikor a Globál zsarolja és fizeti a politikusokat, azoknak jobban megéri állandóan zsarolva és lefizetve lenni, mint ezt az állapotot rövid úton jogosan megszüntetni. Panaszkodni tudnak….., ha megoldanák, elveszne a perverz élmény.
   Gyors tapasztalat: a szinte üres metró kocsikban megy a fűtés!!!. Az állomásokon megy a légkondi, kint az utcán pedig abnormális a meleg. Az alapvető test tudat nélküliekhez szólna (diploma függetlenül) a piros pontot érő kérdés. Akkor mitől is lenne csoda a mostani megfázás?

 8. Szerintem az egyetlen megoldás a mottó, amit gyakran hallottunk az “Egy mindenkiért, mindenki egyért” 4-es Szövetség tagjaitól:
  „Isten áldja Önöket”
  Vagyis: Ha nincs Isteni beavatkozás, akkor jobbára a Temetkezési vállalkozók profitálnak csak a jelenlegi helyzetből.
  EMBER nem tehet semmit, sajnos.

  Nemrég hallottam egy MORBID érvelést: Amíg Bill G. és hasonszőrű társaik fejével nem fociznak a gyerekek az utcán addig nem lesz változás.
  És gondoljuk át: Amikor “Hasfelmetsző Jack”-et körözte a Scotland Yard, akkor a “körözés” alatt megszűnt az újabb áldozatok halála?
  Ebben az esetben is, a nem látható ellenség tovább dolgozik, mert olyanok mint az orvvadászok:

  LESBŐL támadnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük