Szabadulj a karbonkredit digitális börtönéből


https://www.bitchute.com/video/Znf5BWY7s8MZ/

Forrás: Computing Forever @ BitChute
https://www.bitchute.com/video/0WHZ32okv0Oi/

7 thoughts on “Szabadulj a karbonkredit digitális börtönéből

 1. A Deutsch Tamás évekkel ezelőtt hangoztatott digitális “jólét” program egész előre vitte Magyarországot a “jóvőbe”: EESZT, Online számlázás a szomszédos országokhoz képest máris beljebb vitt a digitális börtönbe, a Zala Zone tesztpálya pedig az okos városok kiváló
  próbaterepe, amilyen, délceg miniszterelnökünk szerint a környéken nincs.
  Matolcsy már korábban nyilatkozott kedvezően a digitális pénz bevezetéséről.

 2. Remek összefoglaló! Globális ember-idomítási kísérlet alanyai vagyunk, viselkedés-pszichológusok által kidolgozott, válogatott tömegmanipulációs módszerekkel, amit az emberek többsége észre sem vesz, vagy ha esetleg észreveszi is, csak legyint rá… most még.
  Ha ez nem velünk történne, azt hihetnénk, hogy egy gyenge B-kategóriás hollywoodi disztópia-film nézői vagyunk. Miféle hely az, ahol a lakosságra karbonadót akarnak kivetni, hogy megadóztassák a puszta létezésünket is a saját szülőbolygónkon? A napfény (még) ingyen van, de már abból is egyre kevesebb jut el hozzánk a chemtrail-ezés miatt. Tegnap a vegyicsíkok már kora reggel beborították az amúgy tisztának induló eget. Sebaj, vegyék meg a népek a D-vitamint tablettában, ha nem akarják, hogy az immunrendszerük leépüljön. Hadd kaszáljon még többet a Big Pharma, nem igaz?
  Mikorra tervezik az oxigénadót, amikor csak egy “okos” gázmaszkból jutnánk levegőhöz, ami távolról irányítható és bármikor lekapcsolható? A pofapelenka talán már erre akarta kondicionálni a népeket? Mikor jelenik meg a Világgazdasági Fórum weboldalán, hogy “Elégedj meg kevesebb oxigénnel, és fizess érte, hogy megvédd a bolygót”?
  Persze a parazita kaszt ez alól is mentesülne, miközben a magánrepülőgépeikkel egyik “klíma”konferenciáról a másikra repkedve papolnának arról, hány fokban egészséges fagyoskodni télvíz idején, hányszor elégséges fürdeni egy hónapban, vagy hányszor illik levegőt venni egy perc alatt egy “klímatudatos” polgárnak. Mindezt szigorúan “tudományos” alapon, celeb-álszakértőkkel alátámasztva a médiában, napi 24 órában.

 3. A videó pofátlanul felveti a nagy félrevezető kérdést, milyen technikai dolgokról vagyunk képesek lemondani?
  Az egy alap, hogy mindenért mi fizetünk. A rosszért is és a jóért is, érdemes lenne eldifferenciálni.
  Számos esetben ki se derül a természetbe való beavatkozások kárának és a károk kockázatainak értéke, nagy része megfoghatatlan, ami talán egy megfoghatatlan biztosítással el is intéződik. A környezeti hatások kockázatát ki kellene mutatni ott, ahol felmerülnek. Gondoljunk csak a sunnyogásra, amikor kezdeményeztem az 5G magyar bevezetési engedélye mögötti kalkulációnak és környezeti hatástanulmánynak a nyilvánossá tételét. Azóta is titkos. Ennyit a „transzparenciáról”, az átláthatóságról.
  Már írtam korábban, hogy nekem az a technika lenne jó és elfogadható, aminek életciklusa belesimul a természeti körforgásba, szennyezés nélkül. Amíg nincs ilyen technika, addig nem vezethető be. (Ha már bevezetett, akkor persze a visszaállás lépésenként tud megvalósulni.)
  Ha nem feketítjük vissza a földet, hanem lebetonozzuk, ha a víztározás rendszerét nem építjük vissza, ha nem elégszünk meg a bekábelezett telefonnal és internettel (pedig már az is elég szennyező), a wifi stb helyett, ha úgy gyártunk műanyagot, hogy hiányzik a lebontás nem szennyező módon, ha úgy engedünk a légkörbe halogéneket, halogénezett szénhidrogéneket, hogy nem is ismertek azok a gáz reakciók, amik bekövetkeznek; ha úgy módosítjuk az időjárást, úgy tartjuk fenn az 5 stb. G-t, hogy végtelen olajat kell hozzá elégetni (pl. akár rendszerhasználati díjként fizetve, amikor a rendszer nem változott, a karbantartás, építés stb díjaknak eleve bekalkuláltnak kell lenni, nincs a rendszer felrobbantva), ha elpusztítjuk hülyeség indokokkal a saját táplálékunkat, és a természeti környezetet, akkor vége, ha akarjuk, ha nem. Ez következmény, okozat, ha úgy tetszik. Ha elfogy a víz, nem lesz 2025. Nyáron már láthattuk az előzetest.
  A számla, hogyan is fizetünk : https://24.hu/fn/gazdasag/2022/09/22/rezsiszamlak-kiderult-miert-no-durvan-a-rendszerhasznalati-dij/
  A kérdés helyesen úgy hangzik, hogy a global és pribékjei mikor lesznek annyira intelligensek, hogy feladják a szemetük, a műmérgeik ránk erőltetését, és a kapcsolódó, minden intelligenciát nélkülöző ideológiát. Az intelligenciájuk hiánya abból is látszik, hogy nekik mindig más a hibás, a könyvelésükből pedig konszolidáltan csak az tűnhet ki, hogy ők a világon a legnagyobb károkozók, hiába terítik szét a szemetet (mi vagyunk a szemétlerakók). Miközben van alternatív megoldás, aminek az érvényre jutását akár nyílt erőszakkal is gátolják. Ne feledjük el azt sem, hogy nyíltan gátolják azt is, hogy a rossz kezdeményezéseik megakadályozásra kerüljenek. Jelenleg minden közösségi érdeket felülír a global 9000 fős családjának a közösségi érdeke.

 4. Tegnap láttam egy ismeretterjesztő dokumentumfilmet az akkumlátor-technológiáról. Múltjáról, jelenéről, jövőjéről. Ebben megemlítették, hogy a nagy hidegben az ólom-savas akksik teljesítménye 2/3-ára felére esik vissza a hidegben lelassuló kémiai reakciók hatására. Példaként említették, hogy Oroszországban a hidegebb területeken éjszakára nem állítják le a gépjárművek motorjait, mert másnap reggel nem indulnának be. Visszatekertem, mert nem akartam hinni a fülemnek! Mi van? Nálunk itt az EU-ban környezetvédelmi carbon-adókkal akarják sújtani a lakosságot, a világ más részein meg le sem állítják az autók motorját? Ez a start-stop rendszerű piroslámpánál leálló motor is faszság, csak az akksik élettartamát rövidíti, nem is beszélve arról, hogy nagyobb, drágább akksit kell bele venni, és máshol meg éjszakára is úgy hagyják?
  Úgy érzem, hogy ez csak egy csepp a tengerből. Említhetném a tengeri hajózást, hogy azokra nem érvényes egy szabvány sem. Olyan széndioxid kibocsájtású diesel motorjaik vannak, mint a 80-s évek autóiparának. De az nem számít.
  Teljesen igazat adok a videónak, és nagyon fontosnak is tartom, hogy sok-sok ember lássa!

 5. Ok, a videóban elhangzottakat sokan tudjuk, azonban mindig is lesznek olyanok akik büszkén felvállalják a hülyeségüket. Mire is gondolok?
  A kezükben ültetett csípek pl., amelyekkel már jelenleg is beléphetnek a munkahelyükre, bankolhatnak, vásárolhatnak és stb… ami őket ráadásul boldoggá teszi és ez a nagyon szomorú tény, BOLDOGGÁ TESZI ŐKET! Mindegy mit szajkóz az alternatív média, a különböző felvilágosító és figyelmeztető/óvó videók, fittyet hánynak rá. Hiába megy tönkre az emberek többsége a szemük láttára és itt nem az elitről beszélek, hanem az emberi ostobaságról ami hatalmas. Még a többség bégetve öngyilkos módon vonul a saját vesztébe, addig azt a kevés hányadot is sajnos magával rántja akaratlanul, akik k”.ra nem szeretnék ezt az egész rendszert. Miért? Mert nincs más választásuk, mivel a többség seggfej és sajnos ez tény, hogy a meggyőzésükre kár az energia. Ennek ellenére én optimista vagyok és valahogy úgy érzem kilábalunk ebből is, mégha igen-igen göröngyös is lesz az út az igazság és a jobb élet felé.
  Másrészt tájékozódtam én is az akkumulátorok terén – DPed említette itt – és bizony ugyanúgy mint az erőművekből származó és a mai napig meg nem oldott hulladékanyag felhalmozódás tárolása a környezetszennyezés szempontjából, hát bizony nem megoldott. És ha már a környezetszennyezésről regélnek, hát az a mérhetetlenül sok delfin, bálna vajon miért is vetődött partra holtan? Nyilván a szolároktól és egyéb hadi bevetésektől, vegyi anyagoktól amit manapság művelnek hacsak tesztként is a tengereken és óceánokon. Továbbá vajon miért volt aszály nyáron hazánkban pl., hát nem is a természet által kreált történések miatt. Ugye ezt senki nem hiszi már el manapság!? Lehetne végtelenül folytatni a sort…,de minek, az emberiségnek fel kell nőnie elsősorban. Amennyiben majd a “felvilágosodottak” viszik a prímet és nem az ostobák, akkor ragyoghat fel a reménysugár az esély arra, hogy JÓ irányba valósuljon meg minden.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük