A Csapda – Mi az, hogy működik és hogyan menekülünk meg az illúzióitól

David Icke a legtöbb hivatkozás szerint „összeesküvés-elmélet hívő”, bár ez így túl homályos és elutasító. Valójában élete utolsó 30 évét annak szentelte, hogy nyomozzon, kutasson, kikérdezzen és dokumentáljon „ki és mi irányítja valójában a világot”. Szókimondó természete ellenére, egészen biztosan félreértik, főként azok, akik meg sem hallgatják rendesen.

David azt akarja, hogy mindannyian álljunk fel és kezdjünk el önállóan gondolkodni. Felhagyni azzal, hogy az életet magától értetődőnek vegyük, és elkezdjünk megkérdőjelezni, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt? Lehet, hogy egyesek nem értenek egyet az üzenetével, de sokak számára egy kis fényt kínál egy egyébként sötét világban.

Összefoglaló a legújabb David Icke interjúból:

https://www.bitchute.com/video/bwZlqBnVl7BI/

Letölthető: https://mega.nz/file/VRYg3YiR#Bzt5RtBbU4ZRWBwD-qWNMiritX-T5txVyxzR4rd1Lxs

Forrás: https://freedomplatform.tv/rose-icke-7-the-trap-what-it-is-how-it-works-and-how-we-escape-its-illusions/

3 thoughts on “A Csapda – Mi az, hogy működik és hogyan menekülünk meg az illúzióitól

 1. FIZETETT GYILKOSAINK KÖZTÜNK CSÁMPÁZNAK és RAJTUNK ÉLŐSKÖDNEK!!!
  Merkely Béla május 10-i nyilatkozata szerint szezonális náthává szelídül a koronavírus!!!

  Ugyanakkor nagyban propagálta az új típusú halálos vakcinák felvételének fontosságát is!!!

  A Semmelweis Egyetem rektora a Nemzeti Népegészségügyi Központban megtartott XXVII. Primer Prevenciós szakmai fórumon szólalt fel, beszédében úgy vélekedett, hogy „jelentős kórházi megterhelést okozó járvány ezúttal nem alakulhat ki.”

  A cionista hatalom pénzelte Merkely szerint a koronavírus a jövőben tovább szelídül, ennek ellenére a veszélyeztetettek számára továbbra is ajánlott a védőoltás felvétele, melyek mostanra már itthon is igényelhetők – írta meg Ormán ún. „Magyar Nemzet”-e.

  A fórumon a sárból kikupált Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője is felszólalt, továbbá közölte, hogy eddig Magyarországon 16 millió vakcinát adtak be, ezek mintegy 57%-a volt Pfizer.

  Az Israhellben is rusnya notórius hazudozó Rusvai Miklós előadásában a koronavírus származáselméleteiről beszélt, elmondta, hogy a szakemberek jelentős része által elfogadott nézet szerint a SARS-CoV-2 nem laboratóriumi, hanem természetes eredetű, ami egy közvetítő fajon keresztül terjedt át az emberre.

  A fórumon a fajtajelleg egyedekkel és ügynökökkel fertőzött Pécsi Tudományegyetem és a szintén cion-liberális Semmelweis Egyetem járványkezelési stratégiáját is megemlítették, azok ugyanis hazai és nemzetközi szinten is rendkívül fontos szerepet játszottak a koronavírus legsúlyosabb időszakainak átvészelésében…- raccsolták a jelenlévők arcába minden lelkiismeret-furdalás nélkül a gén-korcsok!!!
  https://liner.hu/merkely-bela-szezona…ronavirus/

 2. Fantasztikus ez az ember, láttam az összes videóját. Ő is a felső körökből való, de nem a “csecsemőfaló” idióták közé tartozik, vagyis szerencsére megoszlanak a nézetek ott is. Nyilván a megszerzett tudása nem véletlen, de legalább a jó oldalon küzd az emberiségért. Nem véletlenül van még életben. Sokáig éljen és tevékenykedjen, kívánom teljes szívemből! Minden szava igaz és megszívlelendő. Remélem egyre több ember fogadja be ezt a közvetített tudást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük