4 thoughts on “Ügyészek, bírók, kormányzók perelik Bident a kötelező oltás elrendelése miatt

 1. Mit tanácsolnak azoknak, akiket november 1-től oltásbizonyítvánnyal és egészségesen sem engedik látogatni kórházban fekvő hozzátartozóját?

  A súlyos beteg jogán benyújtott kapcsolattartási kérelmet pedig semmibe veszik: indoklás nélkül elutasítják az orvosigazgatók.

  Tavaly decembertől májusig kényszerítették katonákkal megerősített börtönbe ily módon a hazai kórházakban fekvő betegeket.

  Mit tanácsolnak?

  1. Háború van? Háború van.

   Miféle háború lenne az, ahol egyébként mindenki csinálhatja a megszokott, kényelmes rutinját tovább, nyugalomban, biztonságban? Ha csak annyi lenne a dolga, hogy osztogassa a videókat, meg sopánkodjon?

   Nem tudom, és nem is érdekel, hogy például a mai napon hány ember van kórházban. De nem látom, hogy a hozzátartozóik a helyi kórházak előtt követelnék a jogaikat!

   Ébresztő! Jó napot! Fel kellene hagyni a fotel-jogászkodással.

 2. Jo hir-fontos hir-es ketsegtelen hogy nagyon reank fer.Igen Alaszka-tol-Texas-ig tobb mit 19 kormanyzo lepet fel kozsen az aljassaggal /az amerikai Alkotmany semmibe vetelevel szemben.Jo latni ilyen allam vezetoket aki vedik nepuket es csak undorodni lehet azoktol akik oda loktek/lokik nepuket a vegtelen aljassagnak. Remelhetoleg az amerikai nep is tomegesen megy majd ki az utcakra es remelhetoleg az amerikai hadsereg is vegre lepni fog.Az USA torteneteben meg soha sem volt pelda arra hogy a vezetoje igy megalazza/ tonkre tegye/a moraljat szandekozan alla assa a hadseregnek. Amerikai tisztek/katonak ezt mar nem nezhetik tetlenul.A csuggedok jo remenyseggel legyenek mert csak egy helyen kell hogy megdoljon ez a vegtelen gonoszsag es aljassag es par nap alatt kartyavar kenet omlik ossze majd az egesz aljassag vilagszerte.
  -ANGLIA-(Mert ennyire torodnek az emberek egeszsegevel…)Az angol egeszsegugy az osszeomlas szelere lett vive.Kezelo orvoshoz/hazi orvoshoz szerencses az aki ket het varakozasi ido utan vegre eljuthat.Egy ilyen helyzetben az un angol egeszsegugyi miniszter kozel 100 ezer egeszsegugyi dolgozot akar az elkovetkezo hetekben meneszteni mivel nem hajlandok egy kiserleti un vaccinaval magukat beoltatni-mert kiallnak-harcolnak /vedik az eletuket. Nos Anglia jelenlegi iranyitoi ennyre torodnek-ennyit fontos nekik- az emberek egeszsege es jovoje…….
  -SKOCIA-Az elmult honapokban mintegy megketszerezodott a szivinfraktusban elhunytak szama Skociaban .A hivatalos narativa a vegletekig tagadja hogy az un oltasnak barmi koze is volna ehhez. . .Skocia a leginkabb beoltott orszagok egyike.
  -IRORSZAG-(Mint a legembertelenebb diktataurakban…)Az ir kormany kulon telefon vonalat mukodett -ezen feljelentesek tehetok azon vendeglato stb egysegek ellen akik nem kerik/nem ellenorzik az un Green Pass-t-Ezen egysegeket a buteteseken tul bezarasokkal is fenyegetik.Mint a legembertelenebb diktaturakban.
  -BRUSSZEL-Az hogy EU kepviselok mivel egy kiserleti un vaccinaval nem oltatjak be magukat/mint szabad emberek nem engednek a kenyszernek) ezert nem lephetnek be/nem engedik be oket/ az EU Parlametbe -meg a legtajekozatlanabb embereknek is teljesen nyilvanvalova kellene hogy tegye vegre mar azt hogy mar reg nem valami jarvanyrol van itt szo hanem szabadsag-emberi jog es meltosag-avagy zsarnokasag es rabszolgasag kerdeserol.Ugyhogy a fo kerdes mostmar az hogy az emberek-gyerekeiket-unokaikat -szabad embernek avagy rabszolgaknak kivanjak e majd latni .Ebreszto emberek…!

 3. Halál rá! Úgy is az idősekkel kezdték a népirtást, hát ő már elég idős ahhoz hogy ne éljen!
  “Szarban a haza”. Igaz a népre hivatkoznak hogy őket védik, de valójában saját bőrükön érzik (a képviselők és magasabb köreik), hogy ők is beleestek a törvényi rendelkezésekbe. Tehát rájuk nézve is kötelező Biden döntése. Nincs kivétel, mindenkit feláldoznak. Most kezdenek rájönni arra, hogy hoppá, hiába a hűséges odaadó ragaszkodás, ugyanúgy megdöglenek az oltás által.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük