Válságban az orvosetika!

Vagy az “orvosetika” szolgái. Eljárás dr. Tamasi ellen.

Etikai Bizottság Határozat

Hajdú-Bihar Vármegyei Etikai Bizottság eljárása

Etikai Bizottság végzés

16 thoughts on “Válságban az orvosetika!

 1. Ön egy rendkívül nagy tudású és jó kommunikációval megáldott orvosnak tűnik számomra, mint laikus embernek! Kívánom, hogy sikerüljön győzelmet aratnia ezek felett az egyébként börtönbe való „orvosok” felett! Én gyerekkorom óta, valamiért nem bízom, valamiért ellenszenvet érzek az orvosok felé! Ön, és néhány társa megmutatta számomra, hogy léteznek normális, emberi szívvel rendelkező orvosok is! Egyébként gyönyörű szép a fekete cicája! 🙂

 2. Idézet: „járványügyi szabályok megszegésére vagy a védőoltás elutasítására bíztat”

  Hol voltak az egészségmegőrzés érdekében megalkotott járványügyi szabályok? Szerintem sehol. Voltak járványügyi szabályok, csak semmi közük nem volt az egészség megőrzéséhez. A járványügyi szabályok így nem voltak etikusnak tekinthetők.

  Egy kísérleti, titkos összetevőjű, teszteletlen szerről hogyan lehet megállapítani, hogy véd bármitől is? Az pedig, hogy oltás formában került beadásra, különösen magas kockázatot jelent abban a tekintetben, hogy ha kárt okoz a „szer”, akkor nagyon mély és tartós, és nehezen visszafordítható hatást válthat ki. A kiemelt kockázat miatt etikusan alapvető követelmény az erre való figyelem felhívás. (Az oltás nem egy tabletta, amit, ha mondjuk bead valaki egy állatnak, és az kimúlik tőle, vagy beteg lesz, akkor saját maga már nem veszi be.)
  Mivel kísérlet, mi volt a kísérleti feltétele a védelem megállapításának? Arról tudunk, hogy a propaganda 100% feletti védelmet hazudott, kb. egy napig tartót, és ehhez „naponta”, nagyon gyakran gondolta szükségesnek az oltás beadásának ismétlését. Azzal, hogy az oltás mindenféle gyulladást és rákot vált ki a valóságban (ami szöges ellentétben állt a propagandával), azt jelenti, hogy az nem védett meg semmitől, hanem kifejezetten megbetegített. A szervezet gyulladással próbál az idegen oltóanyagtól megszabadulni, vagy rákos elváltozás képzéssel. Fontos a propaganda időtényező beetető játszmájának figyelése is. Csak egy oltás kell, csak évi két oltás, csak évi sok oltás, lehetőleg naponta, különben csak nulla százalékos védettséget biztosít. Közben hivatalosan a mutációk mindegyike 99, 99%-ban egyforma volt. Miközben vírus nem létezik, tehát végig, a kezdetektől csak kísérleti oltás kényszerítésről beszélhettünk. Hol, mitől etikus ez az oltás előírás?

  A MOK milyen alapon tartja etikusnak a „járványügyi szabályokat”? A MOK milyen alapon tartja etikusnak az oltás kísérletet?
  Mitől nyert „kétséget kizáróan” igazolást az etikai vétség elkövetése? Nincs erre vonatkozó érvelés a határozatban.
  A MOK pontosan azt az orvost vádolja etikus magatartás megszegésével, aki kevesekkel együtt etikusan járt el. Az tűnik ki számomra a sok mellébeszélésből, mintha a MOK úgy értelmezné az orvosi etikát, hogy attól lesz egy orvosi magatartás etikus, ha szakmai kérdés és tájékozódás nélkül, agyatlanul elfogadja az orvos a Pharmaffia utasítását. Bármikor, mindegy, hogy az az utasítás mit takar valójában, és etikus-e a Pharmaffia maga egyáltalán. A beteg, a betegség és az orvoslás a MOK-ot egyáltalán nem érdekli. Magatartás pedig csak gyógyításra irányuló magatartás lehet, amit számon lehetne kérni egy orvostól, nem pedig a Pharmaffia utasításának megszegését.

  Megkérdőjelezhetetlenül igaz az az állítás, hogy nincs bizonyítva, hogy kevésbé lesz beteg az oltástól valaki, ez a gyártó utólagos beismerése.
  Valamint az is hiba, ezzel bárki egyet tud érteni, hogy a tapasztalat alapján nem lett leállítva az oltások használata. Senki se szeretne kötelezve lenni megbetegítő oltás felvételére, pláne az „egészség nevében”, hogy mást megvédjen, aki szintén az oltástól lesz beteg. Így végül senki nem véd meg senkit, és önmagát beteggé teszi a semmiért.
  Az oltás a gyártó szerint a testben szétszóródó (így oda nem való, „gyilkos”) fehérjét állít elő.

 3. A pénzen megvett hatalom erőből áttolt igazsága

  A sors úgy hozta, hogy igazságkereső lettem, előbb devizahitelesként, 2020-tól a COVID-átverés kapcsán.
  Most de ja vu érzésem van, mert most a COVID-19 -el ugyanúgy átverték az embereket, mint a devizahitel esetében.
  Annak idején a Hiteltársulás oldalon a több, mint 10.000 fős tagság közös kutatásának eredményeként mindent feltártunk, és mindent lelepleztünk.
  Ez egy országhatáron átívelő olyan pénzügyi spekuláció/csalás volt, amivel átverték a lakosságot, és ami nem jöhetett volna létre a pénzügyi és politikai elit aktív részvétele nélkül.
  Egy hibát elkövettünk, hittünk a hatalom azon ígéretének, hogy törvényes megoldást találnak.
  Ehelyett nyújtották, mint a rétest, mindenféle árfolyamgátat, eszközkezelőt találtak ki, amelynek az volt a célja, hogy szétterítsék nagyobb időhorizontra a bedőléseket, mert egyébként mindenki egyszerre dőlt volna be, és akkor a napnál világosabb lett volna mindenki számára a csalás.
  Mivel kezdtünk veszélyessé válni a hatalom számára ezért bravúrosat léptek, és kicsinálták a devizahiteles érdekvédelmet.
  Mégpedig úgy, hogy a Hiteltársulás oldal vezetőjéből pénzügyi biztost csináltak, de sem pénzt, sem paripát nem adtak hozzá.
  Így magától elhalt a devizahiteles érdekvédelem, és akadály nélkül jöhetett a forintosítás.
  Akkor már szó sem volt a tisztességtelen szerződések miatti kártalanításról. Makkos Albert egy videóban elmondta, hogy Orbán lepaktált az EKB-vel, és osztoztak a nyereségen.
  A bankoknak megúszták, és folytathatták az azóta is tartó kifosztást, Ft-ra váltva a devizát soha nem látott hiteleket.
  A deviza csak a forintosításnál került a képbe, és akkor, amikor az MNB aktuális piaci devizaárfolyamon eladta a bankoknak azt a devizát, ami soha nem szerepelt a bankok könyveikben. Az MNB pedig a deviza historikus és piaci árfolyamának különbségéből hatalmasat kaszált, amit kiszerveztek a jegybankból, az alapítványokon keresztül. Lenyúlták a cca 200 MRD-ot.
  AZ MNB-nek nem lehet nyeresége, ha keletkezik, azt a költségvetésbe kell befizetni, ugyanúgy, amikor hiánya keletkezik, akkor azt a költségvetés állja.
  Így a devizahiteleseket kétszer verték át: előbb a hitel nyújtásakor és azt követően a forintosításkor.
  Az EU devizahitelesek javára szóló döntését Magyarországon nem hajtották végre.

  A COVID-nál hasonló helyzet. Az igazságkeresők Tamasi doktor, és csapata oldalát követve nagyon sok mindent igazoltak azzal kapcsolatban, hogy a COVID egy világméretű csalás volt.
  A politikai és orvosi szakmai elit aktív részvétele nélkül ezt a tömegméretű átverést nem lehetett volna végrehajtani..
  A devizahitel egzisztenciálisan tette tönkre az emberek életét, ezen keresztül közvetve veszélyeztették családjuk életét és egészségét, addig a COVID és a vakcinának nevezett tömegpusztító biológiai fegyver közvetlenül veszélyezteti valamennyiünk életét és egészségét. Nics különbség oltott és oltatlan között, mert a vakcina önterjesztő, másrészt vízzel, étellel, itallal levegővel ipari méretekben mérgeznek bennünket.
  Mivel a hatalom ugyanúgy nyakig benne volt ebben, ezért most ugyanúgy erőből tolnak át mindent, mert nem céljuk az igazság kiderítése. Azzal önmagukat lepleznék le.
  Ezért ugyanazt a forgatókönyvet követik: Az igazságkeresők alól ki kell húzni az érdekvédő oldalakat úgy, hogy azon oldalak vezetőit, és pénzzel, vagy jogi eszközökkel ellehetetlenítsék.

  Tamasi doktor 2020 óta a támadások kereszttüzében van, és már akkor feljelentés volt a felvilágosító videói miatt, amelyeknek sokan az életüket köszönhetik azzal, hogy nem hittek az oltáspropagandának, és ellenálltak az oltásterrornak.
  Rémhírterjesztés miatt indítottak eljárást, amikor is a bíróságon hirtelen vádlottból vádlóvá lépett elő, és a bíróság felfüggesztette az ítéletet. De az igazságot nem lehet felfüggeszteni.
  Mert Igazság csak egy van, a krisztusi örökérvényű igazság, amit ideig-órákig elnyomhatnak, de előbb, vagy utóbb győzedelmeskedik.
  A hatalom bábjai pedig egyszer majd az isteni bíróság előtt felelnek döntéseikért, tetteikért, ahol nem lesz visszabeszéd.

  Mivel mi nagyon sokat köszönhetünk Tamasi doktornak és csapatának, ezért azt javasolnám, hogy gyűjtsük össze a pénzt, vagy annak egy részét. Mindenki a lehetősége szerint utalhatna.
  Mindenképpen együtt kell maradnunk, és Tamasi doktor és más érdekvédők segítségével az utolsó leheletünkig küzdeni kell az igazságért. Nincs más esélyünk. Egyedül elveszünk.
  Kérjük a számlaszámot, és kezdjük el a gyűjtést.

  Isten áldja Tamasi doktort!
  Sok erőt kívánunk!

  1. Még egy dolog közös a devizahitelben, az azt követő pénzügyi válságban és a COVID-ban:
   mindkettő a középosztály elleni világméretű támadás volt, amely a kisvállalkozások tönkretételét, és az emberek elszegényítését szolgálta, most már tudjuk, az új világrend tervek mentén.

  2. Kedves Éva, köszönöm a kiállást és a pozitív szavakat! Bár eddig kínosan figyeltem arra, hogy csakis az egyesületünknek és az alapítványnak kérjük az emberek segítségét, de kétségtelen, hogy mostmár engem, a saját vagyonomat és jövedelmemet akarják elvenni és azt nem pótolhatom az alapítványból, vagy az egyesületből. Az is igaz, hogy rengeteg pénzt költök havonta a sajátomból erre az ügyre, mondhatni minden pénzt, amit nélkülözni tudok és soha nem a vagyon gyűjtés volt életem célja. Ezért bár nem érzem magam jól ettől a “kitárulkozástól”, de létrehozok egy saját másik számlát ezeknek az adományoknak arra az esetre, ha egy-egy ilyen “büntetés” lehetetlenné tenné a közösségért végzett munkámat és ide fogom írni a számlaszámot. Köszönöm még egyszer a gondolatot és a szándékot

   1. Tisztelt Tamasi József doktor úr!

    Én személy szerint nagyon hálás vagyok Önnek azért az első videókért, amelyet 2020 húsvét előtt tett föl.
    Akkor még kevés és egymásnak ellentmondó információk folytán össze voltam zavarodva.
    De amikor megnéztem az Ön videóit, akkor teljesen megnyugodtam, és az Ön instrukcióit követve visszatértünk a normalitáshoz. Nem lettünk betegek, és nem is oltattuk be magunkat.
    Személy szerint is, és az Orvosok a Tisztánlátásért oldal rendszeres követőjeként úgy érzem, hogy kötelességünk ebben az ügyben részt vállalni. Eddig Ön tett meg mindent értünk, most rajtunk a sor.
    Hálás köszönet mindenért. Várjuk a számlaszámot.
    Áldás/szeretet Mindenkinek!

   2. Kedves Éva és minden segítőkész barát! Itt küldöm a számlaszámomat, ha mégis úgy gondolnák, hogy gyűjtenek az esetleges büntetéseimre. A konferenciáink egyik legnagyobb szponzora volt Dr.Walter Weber barátom Németországban, akit szintén perbe fogtak két éve, mert maszkok viselése alóli mentességeket írt fel arra rászoruló betegeknek. Most ott tart, hogy neki is számlájára adományokat gyűjtünk, mert a végeláthatatlan jogi procedúra miatt a vagyonát felélte és teljesen elveszett alóla a talaj. Az embernek van a büszkesége, hogy nem akar adományt, de van a racionalitás, hogy mindenki több hasznomat látja, ha cselekvőképes maradok, mintha gazdasági rokkant leszek. 11773023-01046335 itthonról és IBAN HU40 1177 3023 0104 6335 0000 0000 SWIFT OTPVHUHB ha valaki külföldről küld támogatást. Köszönök minden jószándékot. üdvözlettel Tamasi József

 4. https://www.bitchute.com/video/iyXgiOZW1cZE/
  IVERMECTIN + Q&A- MAY 1ST, 2024

  Dr. Cowan heti megjelenésében az Ivermectin kapcsán került szóba a tisztánlátó orvosok vírus és covid narratívájának kritikája. Amerikában a híres tisztánlátó orvosok pont az Ivermectin hatásosságának propagálásával kerülnek a saját maguk által állított csapdába. Ennek a miértjét hallgathatjuk meg, a mindenki által ismert szempontokon végig haladva. A részleteket Dr. Samantha Bailey előadása tartalmazza:
  https://drsambailey.com/resources/videos/covid-19/the-ivermectin-games/
  A hallgatói kérdések közül most csak egyet emelek ki, remélem a többi elmesélésére lesz további alkalom, mert nagyon fontosak.

  A heti fő téma, az Ivermectin mindenki érdeklődésére számot tarthat, önmagában is. Már a korábban megtekintésre ajánlott, CONVERSATIONS WITH DR. COWAN & FRIENDS | EP 78: ANDREW KAUFMAN, M.D. című beszélgetésben is elhangzott, hogy az Ivermectin erősen toxikus, de csak ennyi, ami felkelti a további érdeklődést. (Nemrég ajánlottam, kiemelt fordítás nélkül, mindentudás a terpentinről és egyebekről: https://www.bitchute.com/video/YnyVDVnnjlPW/ )
  Esetleg az igazat kellene elmondani? Beismerve végre, hogy nincs vírus? Szerintem ez lenne a nyertes-nyertes játszma tisztánlátók által megtehető lépése. Egyébként a játszma a tisztánlátók számára is vesztes-vesztes. A hamis narratívában felnőtteknek, és abból élőknek alternatív, módosított egzisztenciát kell találniuk, de az életüket megnyerik ezzel. Az alternatív egzisztencia megtalálása nem lehet nehéz feladat, sokan megbirkóztak már ilyen helyzettel. Egyébként árulóként örök társadalmi gyűlöletnek lesznek kitéve, minimum. Magukkal szemben pedig a főbűn szerintem a jóra való restség. Amitől szerintem nem vált meg senkit semmiféle messiás, hiába várják, esetleg vallásos hívőként.

  Dr. Cowan abból indul ki, hogy rengeteg általa ismert, tisztánlátó orvos és mások is megelőzésként használják az Ivermectint., vagy a „covid” nevű betegség megszüntetésére használják, ami betegségként nem is definiált. A narratívákat tekintve ismét azt a játszmát látjuk, hogy létezik két magyarázat, a hagyományos narratíva, és az alternatív narratíva, amikben hinni engednek minket.
  A hagyományos narratíva szerint a covid létezik, és vírusos eredetű, és a megoldás rá az oltás felvétel. Az alternatívok pedig azt mondják, hogy van vírus és járvány, de azt egy laborban gyártották. Ennél is nagyobb botrány az, hogy állítják, ez a covid biztonságosan kezelhető Ivermectinnel. Ha van alternatív kezelés (pl. Ivermectin), akkor nem kell az oltás. Az államok elvileg azért nyomják el ennek a vírus elleni csodaszernek a használatát, mert akkor nem lehetne bennünk oltással kárt okozni. Harmadik narratíva pedig hivatalosan nincs.

  Van egy kulcsfontosságú pont, amit nem lehet eléggé hangsúlyozni: azt mondják, hogy ez egy vírusellenes szer. Senki nem említi meg, hogy hol található meg annak a bizonyítása, hogy az Ivermectin vírusellenes, és így használható covid esetén. Ki, mikor és hogyan mutatta be azt, hogy az Ivermectin vírusellenes gyógyszer? Christian Drosten német virológus elsőként a világon úgy adta meg anno a covidhoz a vírus mintát, hogy soha nem fért hozzá magához a vírushoz. Úgy nem lehet valamiből PCR tesztet csinálni, ha soha nem volt meg a hozzáférés a kiinduló dologhoz. Semmilyen beteg váladékból nem történt meg a vírus elkülönítése.
  A vírust kimutató hivatalos tanulmányban, ami már sokszor be lett mutatva, olvasható, hogy amikor a beteg váladékot elkezdték módosítani, akkor leírták, hogy tripszin hozzáadása nélkül a váladék nem hasonlított a korábbi korona tüskefehérje modell mintákra, csak tripszinnel módosítva.
  Amikor pedig tovább oltogatták a kultúrát majomvese alapokra, akkor se írták le soha, hogy mi mutatná meg, jelezné a „fertőzést”, ha lenne. A következő lépésekben a hozzáadott szokásos roncsoló anyagok után kísérletként volt, hogy Ivermectint is adtak a tenyészethez. Azt találták, hogy a majomvese sejtek, összehasonlítva a verziókat, az Ivermectines tenyészetben lassabban pusztultak el, és ebből vonták le azt a következtetést, hogy a vírust megölte. Innen ered a kapcsolat „bizonyítása. Mindeközben soha semmilyen vírust nem azonosítottak, csak egyedileg ismert dolgokat kevertek hozzá a kiinduló váladékhoz.

  Kérdésként merül fel, honnan ered az, hogy ha beveszi valaki az Ivermectint, akkor jobban lesz?
  Kiderült, érdekes módon, hogy az Ivermectin
  -egy nagyon mérgező hatású anyag az idegrendszerre,
  -termékenység elleni szer.
  Igazából talán ezért használják Afrikában nagyon széleskörűen, vagy az állatokban. A lovakban és kutyákban rendszeres havi használat után idegrendszeri problémák (rohamok, tájékozódási zavarok) megjelenése figyelhető meg. Nem mondható el, hogy jótékony kemikália lenne. Olyan, mintha gyulladáscsökkentő lenne, amitől bármilyen gyulladásos állapot javulhat. Valójában egy betegséget kitakarító folyamatot állít le, amit éppen a gyulladás megjelenése és szükségessége mutat meg. Az Ivermectin is, mint bármilyen gyulladáscsökkentő, leállítja a méregtelenítési folyamatot.
  Dr. Cowan megosztja azt a bizonyítatlan hipotézisét a gyulladáscsökkentők, így az Ivermectin működéséről, hogy ezek a kemikáliák stimulálják a szimpatikus idegrendszert, miközben leállítják a tisztító folyamatainkért felelős paraszimpatikus idegrendszeri irányítást. Egy ideig, utána pedig rosszabb lesz a helyzet, amikor a szervezet visszatér a tisztításhoz.

  Az utolsó megválaszolt kérdés az, hogy a féregtelenítést hogyan értelmezzük. Egyáltalán létezik-e parazita fertőzés? Minden bizonyíték arra mutat, hogy a férgek nem parazita fertőzésként működnek. Kísérletet végeztek arra vonatkozóan, hogy a kukacok megölik-e a kutyát. Valójában a kukacok képesek kitisztítani a sebeket. Úgy néz ki, hogy meg tudják különböztetni a haldokló és elpusztult szöveteket és az egészségeseket, és csak az előbbiekkel táplálkoznak. Megvizsgálták, hogy mi a jobb: az elhalt részek sebészeti eltávolítása, vagy a kukacok igénybevétele a seb kitisztítására. A kukacok tisztán elvégezték a sebkezelést. A Wikipédia magyarázata az Ivermectin működésével kapcsolatban már az anatómiai leírásban sántít. Nem létezik vér-agy gát, nincsenek idegi csatornák, nincs klór ion polarizáció stb.

  Az első hallgatói kérdés a mérges szömörce mérgezésről szól. Van, akinek csak helyi kiütése lesz, van, akinél a kiütés elterjed testszerte. Ajánl egy Zanfel nevű szert, ami lebontja a mérget, és homeopátiás sejtsókat, vagy a homeopátiás Rhus-toxicodendront. Dr. Cowan azt említi meg, hogy a növény az érintkezéssel arra stimulál, hogy a bőrön át elinduljon egy méregtelenítési folyamat. Amit antidotálni lehet, le lehet állítani például a kiütések saját vizeletes bekenésével. Elmeséli, hogy az indiánok a kora tavaszi állapotú növényből szoktak enni, hogy a későbbi érintkezési súlyos tüneteket elkerüljék.
  Ehhez szeretném hozzáfűzni néhány gondolatomat. A homeopátia lényege az, hogy a külső érintkezés által elindított kémiai tisztulást belsőleg elvégzi, és így mulasztja el a tünetet. Az indiánok esetén szerintem a történetből elhallgatásra kerül, hogy az indiánok olyan növényi önmérgezést végeztek, amitől más tüneteik (pl. vizelési panaszok) lehettek, amit nem is tulajdonítottak a szömörce evésnek. Amit egyébként később pedig másképp gyógyíthattak, vagy átváltoztathattak további betegséggé. Ahogy az alkohol mennyiségi bevitel növeléstől is közben belülről pusztul a máj, a belső konyhánk és hőforrásunk. A májbetegséget pedig mással próbáljuk gyógyítani utólag. Ennél a mérgeződés példánál remélem mások is megállnak és elgondolkodnak. Kiemelten szemléletet formáló.

 5. Tisztelt doktor úr,

  egyetértek Ladóczki Évával és hálás vagyok Istennek, hogy vannak még olyan orvosok/emberek, mint Ön!
  “Mivel mi nagyon sokat köszönhetünk Tamasi doktornak és csapatának, ezért azt javasolnám, hogy gyűjtsük össze a pénzt, vagy annak egy részét. Mindenki a lehetősége szerint utalhatna.
  Mindenképpen együtt kell maradnunk, és Tamasi doktor és más érdekvédők segítségével az utolsó leheletünkig küzdeni kell az igazságért. Nincs más esélyünk. Egyedül elveszünk.
  Kérjük a számlaszámot, és kezdjük el a gyűjtést.
  Isten áldja Tamasi doktort!
  Sok erőt kívánunk!”

 6. Legnehezebb e földi létben embernek maradni mindig minden körülményben. Tamasi Doktor EMBER maradt.
  Éva ötlete jó. Ha lesz egy számlaszám, akkor nagyon szívesen hozzájárulok az igazságtalan büntetés összegyűjtéséhez.

 7. Borzaszto, hogy mi folyik meg mindig magyarorszagon. Mas orszagokban hetente tobbszor is lehet olvasni az oltaskarosultakrol, hanyan hirtelen ossze esnek, meghalnak. Magyaroszagon mindezt meg mindig eltitkoljak es a szonyeg ala soprik.

  Nezzuk meg pl a DailyMail cimu lapot, ami eleg nagy kiadvany. A legtobb magyar ujsag (pl Telex, Index) is sok cikket innen vesz at. Pont tegnap (Majus 3) volt egy cikk “Neurosurgeon, 37, and nurse, 54, claim they were left brain damaged and paralyzed from Covid vaccines – as they say they’ve been ‘dismissed and gaslighted’ as anti-vaxxers”
  https://www.dailymail.co.uk/health/article-13379597/neurosurgeon-brain-damaged-paralyzed-covid-vaccines-anti-vaxxers.html

  Akinek nem megy az angol, az itt olvashatja magyarul (gugli fordito):
  https://www-dailymail-co-uk.translate.goog/health/article-13379597/neurosurgeon-brain-damaged-paralyzed-covid-vaccines-anti-vaxxers.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

  Felhivnam a figyelmet a cim alatt talalhato felhivasra, miszerint szeretne azokrol hallani akik sujos hatast szenvedett a vakcinatol, email: health@dailymail.com cimre. Talan ide kellene a magyaroknak is kuldeni a tortenetuket mert magyarorszagon sehova nem jutnak vele. Hogy lehet hogy ilyen kerest/felhivast egy magyar ujsag sem tett kozre?

  A masik dolog, ha jol tudom Orban Viktor kijelentette, hogy “…az oltas ellenesek is rajonnek, hogy vagy beoltatjak magukat, vagy meghalnak”. 2:15-tol:
  https://www.youtube.com/watch?v=eHJFm0zsOx8&t=134s

  Erdekes, ezt senki nem minositette felelem keltesnek es hazugsagnak? Fogadok haz kutatast sem tartottak Orban Viktornal. Nem oltottam magam es nem is haltam meg. Sot. Beteg sem voltam. Orban Viktort allitsak birosag ele nyilvanos hazugsag es felelem keltes terjesztese miatt vagy pedig hagyjak beken Tamasi doktort es a tobbieket!

 8. Lehet, hogy létezett valaha (és helyenként) orvosi etika, de azt akkor kezdték felszámolni, amikor a nagytőke „privatizálta” az egészségügyet, kezdetben Amerikában, majd rövidesen világszerte. Ennek lényegét ismerjük: egyetemeket, kórházakat, gyógyszergyárakat alapítottak, melyeknek feladata a minél nagyobb profit megtermelése volt. A profitból törvényhozókat vesztegettek meg a tőke érdekeinek megfelelő egészségügyi szabályok bevezetésére, a profitszerzésre veszélyes konkurencia (pl. természetgyógyászat) visszaszorítására. Honorálták azokat az orvosokat is, akik a legtöbb és legdrágább gyógyszereket írták fel betegeiknek, függetlenül az eredményektől vagy éppen ártalmas mellékhatásoktól. Tudományhamisítástól sem visszariadva betegségeket találtak ki és ezekhez gyógyszeres kezeléseket, hatalmas nyereséggel, de sok esetben tömegek halálát vagy megnyomorodását okozva.
  Minthogy a globális nagytőke a törvényhozást is kisajátította a világ jelentős részén, a gyógyszeripart és az orvosi tudományok hamisítóit, a káros (és többnyire kötelező) terápiás protokollok kidolgozóit semmiféle felelősség nem terheli. Ezeknek hatalma az egészségügyet illetően nagyobb, mint az egyes „szuverén” államoké, különösen amióta létrehozták az Egészségügyi Világszervezetet, mint az ENSz egyik testületét. Fenntartása a tagállamok feladata lenne, de a valóságban ezt átvette a gyógyszeripar és a benne érdekelt nagytőke, ezzel pedig az irányítás és a nemzetek feletti hatalom is egy szűk és igen kapzsi, gátlástalan, senki által meg nem választott csoport ezébe került. Tekintettel a hatalmi összefonódásokra, ez a csoport óriási gazdasági és katonai befolyással bír, ezért kevés olyan állam van a Földön, mely képes ellentmondani a WHO követeléseinek, jóllehet ezek idáig csak ajánlásként szerepeltek, de folyamatban van kötelezővé tételük.
  A WHO mellett a globalisták számos egyéb befolyásos szervezetet is létrehoztak, melyek feladata a minden vagyon feletti rendelkezés, valamint a Föld lakossága feletti totális hatalom megszerzése.
  Ma már ott tartunk, hogy ezek a szervezetek, ill. irányítóik eldöntötték, hogy hány emberre van szükségük a Földön, a „felesleget” pedig fel kell számolni. E célok elérésére számos eszköz áll rendelkezésükre, de a totális diktatúra elengedhetetlen a végrehajtáshoz.
  A vegyi és biológiai fegyverek kutatása és fejlesztése (egyéb háborús eszközökhöz hasonlóan) soha nem szűnt meg a világban. ezekhez orvostudományi ismeretekre és kapacitásokra is szükség van (mellőzve az etikát), nem mellesleg jó üzlet. A vírusok biofegyverként való alkalmazáshatóságát már kb. 60 éve kezdték vizsgálni, majd arra alkalmas módszerek kifejlesztésével tulajdonságaikat, pl. fertőzőképességük növelését valósították meg. Az ilyesmit a gyakorlatban is célszerű kipróbálni és ha ez kellő riadalmat okoz, akkor világjárványt lehet bejelenteni és azonnal ellenszer forgalmazását kell megkezdeni sok milliárd ember részére, soha nem látott mértékű profitra szert téve.
  A legutóbbi „pandémia” során a megelőzést egy olyan anyaggal szándékoztak megoldani, ami génmódosító hatású és az emberi szervezettel termelteti meg azt a fehérjét, amiről feltételezik, hogy a szóban forgó vírust burkolja, így immunreakció kiváltását eredményezi. Az elmúlt évek során azonban kiderült, hogy az ilyen oltóanyag nem csak hogy nem véd meg a célba vett vírustól, hanem sok millió ember halálát és maradandó egészségkárosodását okozza, vagyis az oltóanyag maga is egy biofegyver. Az is kiderült, hogy oltás nélkül is gyógyítható (sőt, megelőzhető) a vírusfertőzés, azonban az ilyen módszereket tiltották, alkalmazóit büntették, nyilván az orvosi etika szellemében.
  A továbbiakban minden gyermekkori oltást hasonló génmódosító anyaggal kívánnak felváltani, bizonyára azért, mert ez a technika az egyik legjobb módszer a népirtásra.
  Nem férhet kétség ahhoz, hogy az egyes államok vezetői és egészségügyi szervezetek illetékesei tudatában vannak a fentebb elmondottaknak, amiket tagadni lehet ugyan, de hitelesen cáfolni már nem. Ha tehát mindezek ellenére törvénytelen eszközökkel üldözik mindazokat, akik a lakosság védelmében nyilvánosan szót emelnek a megbetegedéseket és halált okozó orvosi beavatkozások ellen, annak két oka lehet:
  egyetértenek a népirtás szándékával és támogatják azt a maguk eszközeivel,
  vagy
  igen súlyos fenyegetésekkel, retorziókkal kell számolniuk ellenállás esetén.
  A kormányzat egyiket sem vallhatja be nyilvánosan, ezért ki kell tartania a „másként gondolkodók” üldözése és a tények tagadása mellett Az igazság azonban végül többnyire kiderül.
  Nem lehet vitás, hogy Tamasi doktor úrnak állna jogában hamis vád miatt feljelentést tennie, ha működne független igazságszolgáltatás.

  .

 9. Kedves Tamasi Doktor Úr!
  Köszönjük az elszántságot, kitartást. Bízzunk abban, hogy a fény megjelenésével a sötétségnek tűnni kell.
  A támogatás kötelességünk, egy pici terhet talán sikerül levenni doktor úr válláról. Remélem mindannyian így gondolkodunk.
  Sok erőt, egészséget.
  NIM

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük