Louisiana államban a WEF, WHO és az UN nem rendelkezik joghatósággal!

Magyarország vajon miért nem teszi ugyanezt?

Az Egyesült Államokban Louisiana állam szenátusa egyhangú szavazással fogadta el a szenátusi 133. törvényjavaslatot. Ez a törvényjavaslat az állam szuverenitásának merész nyilatkozata, amely jogi barikádot teremt a globalista szervezetek – az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Világgazdasági Fórum (WEF) – túlkapása ellen.

“Az Egészségügyi Világszervezet, az Egyesült Nemzetek Szervezete és a Világgazdasági Fórum Louisiana állam területén nem rendelkezik joghatósággal vagy hatáskörrel. Az Egészségügyi Világszervezet, az ENSZ és a Világgazdasági Fórum semmilyen szabályát, rendeletét, díját, adóját, irányelvét vagy megbízását nem hajthatja végre vagy hajthatja végre Louisiana állam vagy bármely ügynökség, hivatal, osztály, testület, bizottság, politikai alegység, az állam kormányzati szerve, község, önkormányzat vagy bármely más politikai szervezet” – áll a törvényjavaslatban.


One thought on “Louisiana államban a WEF, WHO és az UN nem rendelkezik joghatósággal!

 1. Egy USA állam az USA államban. Vajon kinek a joga érvényes?

  Egyszerűbb lenne kilépni. Vagy kimondani, hogy be se vagyunk lépve. Sőt, nem is akarunk belépni.
  Az ENSZ és intézményi kapcsolatai és az EU intézményei leszerepeltek. Ahogy Magyarország állami vezetése is leszerepelt a helyzet kezelésével kapcsolatban.
  Ha a Szent Korona nem lépett be ezekbe a szervezetekbe, -ahogy például valójában a UK se a WHO-ba, nemrég olvastam erről, – akkor ezt kell kinyilvánítani. A Szent Korona joga érvényes, csak a működtetése van folyamatosan megtagadva az xx tag politikai szereplők által biztosítva, beleértve az önálló pénzkibocsátást is.
  https://www.napitema.com/2024/04/a-who-egy-csalassal-letrehozott.html?m=1
  Nem azt kellene megszavazni, hogy benne vagyunk, de mégse.
  Nem vagyok jogász, de tisztán kellene látni.
  Egyértelműen. Erre a tisztánlátásra várok, amióta a témával találkoztam.
  Azóta sok alkotmányjogi konferencia lefolyt a Dunán, érezhetően xx befolyás alatt.
  Az xx-től és berobbanó messiásaitól (=sátáni kéz) kell megszabadítani a világot. (Egyébként szerintem Hitler is egy xx messiás volt, ennyit az xx izmusokról, ahogy az egészségizmus terrorista mindenre hatóan is egy messiás Télapó.)
  Nem messiás kell, hanem önállóság, önálló cselekvés és önrendelkezés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük