9 thoughts on “Beszélgetés a gyermekkori oltások kötelezéséről

 1. Köszönet a beszélgetésért, ami remélem, sokakhoz eljut. Az eddig ismerteken kívül megdöbbentő kiegészítések hangzanak el a témában, és a gyermekek erőszakos elvételéhez kapcsolódóan is.

  Véleményem szerint, mivel a gyermekbetegségek a természetes felnövekedési folyamat részei, ezért a nagy, ezt akadályozó oltási cirkusz bűncselekmény.
  Nemlétező kanyaróban és difteriában elég nehéz meghalni. A gyermekhalálozásnak megtalálható az oka, különösen oltás után. Nem kell keresni se.
  Az oltóorvosok névsorát kötelezően közzétenném. Aztán feltenném nekik a Joker kérdést: mire való az oltás? A választ megadni részletekbe menően, visszamenve az alapokig kötelező, nem szégyen.
  Kifejezetten érthetetlen számomra ezügyben bármiféle orvos mentesítési próbálkozás. Ők a “szakemberek”. Fizetünk az ellátásért kötelező hozzájárulást. Ezért cserébe nem nézhetnek hülyének.

 2. EZEK MÁR NEM OLTÁSOK, HANEM BIOLÓGIAI FEGYEREK, AMIKET GYERMEKEINKRE AKARNAK RÁKÉNYSZERÍTENI:
  https://www.youtube.com/watch?v=74y8yruz_mg

  Dr. Hildy Staninger 2011-ben írt
  GLOBÁLIS AGYCHIP ÉS MEZOGÉNEK Nanogépek a hamis emlékek végső ellenőrzésére – Számítógépes rendszer a kollektív elmekontrollhoz cikkéből idézet:

  „Ahhoz, hogy megértsük a mezogén technológiáját és többféle intelligens funkcionális felhasználását az érzékelésre, a hasznos teherszállítási rendszerekre és a tervezés egyéb kapcsolódó vonatkozásaira, mindig emlékeznünk kell arra, hogy a mezogén egy eszköz, olyan, mint mint a kerék az autón.
  A nanogép megtervezhető úgy, hogy robottá, sebészeti szikévé, kamerává, a koponyáján belüli hanggá, vagy akár a „hamis” kollektív tudattá váljon, ha integrálják a kollektív elmekontroll számítógépes rendszerébe vagy a „globális agyba”.

  A mezogén folyadékkristály-fázis és egyéb nanoarchitektúra-tervezett intelligens funkciói kölcsönhatásba lépnek az emberi agy biológiai rendszerével vagy más tervezett célszervekkel. A folyékony kristályok mezogén rakománya nem reagál mindaddig, amíg a végső cél érdekében nem aktiválják.
  Ez az új nanogyógyászat, az új intelligens WIFI kommunikációs rendszer, a fegyver, az ipari kémeszköz vagy az elme- vagy testvezérlő eszközök alkatrésze.”
  https://anamihalceamdphd.substack.com/p/mesogen-self-assembly-nanotechnology?utm_source=post-email-title&publication_id=956088&post_id=143397021&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1vj4u6&triedRedirect=true&utm_me

 3. Nem tudom, hogy a kezünkben van-e még az irányítás?
  Ugyanis a vakcinák létrehozzák a testen belüli IP-címet.

  Ana Maria Mihalcea, MD, PhD egy youtube videót tett közzé, amely 2014-ben készült, Dr. Ido Bachelettel, a nanarorobotok orvostudományban való felhasználásáról.
  A szakértő félelmetes információkat osztott meg, amely alapján a gonosz terv minden részlete ismertté válik.
  Előzmény:
  – A nanotechnológiát Nadrian Seeman kutatásai alapozták meg.
  Rájött, hogy DNS-ből háromdimenziós rácsot lehet építeni, ami felhasználható a célmolekulák befolyásolására.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nadrian_Seeman

  A nanotehcnológia gyakorlati alkalmazását 7 évvel ezelőtt a Caltech Paul Rothemund teremtette meg.
  A Caltech kutatójaként Rothemund kifejlesztett egy technikát a DNS- szálak manipulálására és hajtogatására, amit “DNS origami” néven ismerünk. Rothmund arra is rájött, hogy az önösszeállítási nanotechnikák segítségével létrehozhatók egy „programozási nyelv molekulák számára.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_W._K._Rothemund

  Mára ez valósággá vált. Ahogy mindent, ezt is lehetne gyógyításra felhasználni, de a gyógyult ember nem üzlet a BIG PHARMAFFIA számára. Ezért a gonosz tervük végrehajtására használták fel, kiirtva és megbetegítve emberek milliárdjait.
  A csatolt videóban Dr. Ido Bachelet bemutatja azt, hogy működnek ezek a rendszerek, és ez az alapja a COVID-vakcinák hatásmechanizmusának is, amelyet a spanyol kutatók részben feltártak:
  – Egy fecskendőben ezermilliárd robot van. Ezek a robotok egyenként ötven nanométeresek. Ötven nanométer körülbelül 2000-szer vékonyabb, mint a haj vastagsága.
  – A robotok: mozgó alkatrészek, tengelyek, zárak, alváz, szoftver.
  Ezek egy számítógéppé állnak össze, hogy felügyelni tudják a testen belüli nanorendszer működését.
  800 millió tranzisztorraj állítja össze ezeket. Antennát is létrehozva, hogy ez EMF-el interaktív kapcsolatban álljon.
  – Egyetlen hosszú DNS-szálat tetszőleges formára hajtogatva létrejön az un. DNS-origami.
  A DNS-origami olyan technikai kiterjesztése valósult meg, hogy az AED-eszközök, hogy DNS-ből bármilyen tárgy létrehozható.
  – Van egy DNS-fragmenseket tartalmazó táblázat, amiből bármilyen DNS előállítható.
  Cégekkel állnak kapcsolatban, akiknek DNS-t gyártanak, majd ezeket összekeverik, és ezek a sejtek maguktól összeéllnak.
  – Van egy un “kagylóhéj” amelybe rakományt helyezhet, Bármit betölthetnek, amit csak akarnak, kezdve a kis molekuláktól, gyógyszerektől, fehérjéket, enzimeket, sőt nanorészecskéket is. Gyakorlatilag bármilyen funkciót,amit a molekulák képesek végrehajtani, be lehet tölteni a nanobotba.
  -A nanobot pedig programozható, be és kikapcsolható, időzíthető, és akkor megtámadhatja a célsejteket vagy a célszöveteket.
  – Minden sejtnek un. molekuláris aláírása van, így kívülről is a nanotechnológia révén vezérelhetó.
  – A nanorobotok feletti irányítász az önösszeszerelő rendszer által létrehozott antennák biztosítják.
  Ezek az antennák fém nanorészecskékből, külsőleg alkalmazott elektromágneses terekre reagálni.
  Valójában egy gombnyomással aktiválható, mivel a kontroller, mint az Xbox, csatlakozik az internethez.
  A vezérlő valójában összekapcsolja ezeket a nanobotokat a hálózattal, vagyis létrehoznak a testen belül egy IP-címet.
  És elérhetők távoli eszközről, amely ugyanazon a hálózaton van.
  Tehát megadták a katonaságnak, a rendőrségnek, a segélyszolgálatoknak, az összes hatóságnak.
  Így a vakcinán keresztül mindenki egy IP-címet kapott, és teljes hozzáférést bárki számára a teste felett.
  https://www.youtube.com/watch?v=4F3jYViA_o4

  A videóban szereplő ” rakomány” rávilágít arra is, hogy miért kellett meghalni Dr. Buttarnak.
  Halála előtt néhány nappal az alábbiakat nyilatkozta:
  „A tüskeprotein mellett a legtöbben hallottunk a számos nyilvánosságra nem hozott és káros összetevőről: glifozát, grafén-oxid, grafén-hidroxid, nanotechnológia és sok más dolog, amit az injekciókban találtak, de nem szabad, hogy benne legyenek.
  Ezek nem “védőoltások.”
  Mindezek mellett Dr. Buttarnak is felmerült a gyanúja, hogy valami olyasmit visznek be a „vakcinákba”, ami valamilyen módon káros hatást vált ki az általuk választott időpontban – például az alvó sejtek az oltottak testében, és arra várnak, hogy egy kiváltó ok felébressze őket.
  “Az alkatrész – magyarázta Dr. Buttar – egy hidrogél, amely három kórokozót tartalmaz. A hasznos teher felszabadítását az 5G tornyok három 16-18 GHz-es frekvenciájú, egy percig tartó sorozata aktiválja.
  Dr. Buttar nem tudta, melyik három kórokozó van a rakományban, de azt hallotta, hogy a Marburg vírus az egyik. Tehát, amikor az 5G tornyok küldik ezeket a jeleket, „mindenkitől, aki kapott ezekkel a vakcinákkal és ezekkel az emlékeztetőkkel, hogy kiszabaduljon ez a marburgi vírus” – mondta Dr. Buttar.”
  https://expose-news.com/2023/06/02/rashid-buttar-there-is-something-of-a-critical-nature/
  Valósdzínűleg az X-betegség a beoltottak testében lévő rakományokon keresztül lesz aktiválva.
  A fenti videóban benne van, hogy a rakomány be és kikapcsolható, és időzíthető, vagyis az eseményt képesek 5 vagy 6 G-vel egyszerre beindítani az egész világon.
  A videó alapján azt is megértjük, hogy miért vannak a vakcinákban nem emberi eredetű DNS-ek, amelyeket úgy mixelték össze a DNS-táblázatból, az erre szakosodott vállalatok.

  1. Megnéztem a linkelt Youtube videót, döbbenetes, és mindez 11 évvel ezelőtti. Köszönöm a felvilágosítást. Horror világban élünk.

 4. CSAK ÍGY LEHET MEGAKADÁLYOZNI AZ EMBERISÉG ELLENI LEGNAGYOBB MERÉNYLETET:

  Rövid időn belül a 2-ik bomba hír:
  “Az Arizonai Republikánus Párt biológiai és technológiai fegyverekké nyilvánította a Covid-19-injekciókat, és betiltották a szúrásról szóló határozatot!
  Florida után az Arizonai Republikánus Párt immár a második állam republikánus pártja, amely elfogadta a „Ban the Jab” határozatot, és a COVID-19 injekciókat biológiai és technológiai fegyverekké nyilvánította .”
  https://anamihalceamdphd.substack.com/cp/144103122

 5. ÚJABB JÓ HÍR
  Dr. Joseph Sansonetól:

  “A National American Renaissance Movement igazgatótanácsának tagjaként örömmel jelentem be, hogy a National ARM 92 oldalas petíciót küld a C19 „oltóanyag”-bűncselekmények bizonyítékait tartalmazó Nagyesküdtszéknek New York kormányzójának és az állam főügyészének. A National ARM nagy esküdtszéki petíciói kimondják, hogy a C19-es lövéseket „azonnal betiltják, és meg kell kezdeni a bűnügyi nyomozást”.

  Ezt a dokumentumot a National American Renaissance Movement elnöke és az NJ büntetőjogi védelmi és tárgyalási ügyvédje, David Meiswinkle készítette . Ez a 92 oldalas dokumentum 153 bizonyítékot sorol fel, és azt állítja, hogy állami és szövetségi bűncselekményeket követtek el. Ez a dokumentum a C19 „oltóanyagok” azonnali betiltását követeli, és bűnügyi nyomozást követel.

  A bűncselekmények közé tartozik a gyilkosság, a zsarolás, a biológiai fegyverekre vonatkozó törvények megsértése, az árulás és a népirtás. A National ARM mind az 50 államban az oltással elkövetett bűncselekmények bizonyítékait kívánja benyújtani a helyi ügyészségnek és a bűnüldöző szerveknek. Ez részben a valószínű tagadhatóság megszüntetéséről szól.”
  Eddig 15 állam csatlakozott. Az erről szóló térkép itt tekinthető meg:
  https://nationalarm.org/petitions/

 6. Kiderült az Egyesült Államok elpusztításának 24 pontos terve, ami gyakorlatilag a mély állam hatalomrablása és az emberek totális diktatúrába kényszerítése. Meg kell állítani ezt az őrületet, amit terveznek!

  1) Nyitott határ és illegális migráció
  2) Burjánzó bűnözés és nem biztonságos városok
  3)Tömeges fentalyn-függőség
  4)Választási bizonytalanság és beavatkozás
  5) A gyermekek nevelési indokrinációja, manipulációja
  6.) Az igazságszolgáltatás aszimmetrikus felfegyverezése
  7.) A magántulajdon megsemmisítése
  8.) Infláció és adósság
  9.) Globális népességcsökkentő program
  10.) Rekord alacsony termékenységi és meredeken zuhanó születési arány
  11.) Elszámolhatatlan szövetségi bürokráciák
  12.) Mérgező élelmiszerellátás
  13.) Vakcina és világjárvány dezinformáció
  14.) A gyermekek sterilizálása
  15.) A gyógyszerkészítmények túlzott felírása
  16.) A szülői jogok megsemmisítése
  17.) Az új rasszizmus elfogadása
  18.) Erkölcsi és társadalmi hanyatlás
  19.) Forever wars: A végtelen külföldi háborúk finanszírozása
  20.) Totális ellenőrzési rendszer bevezetése
  21.) A kormányzati hatalom központosítása és összehangolása
  22.) Az intézménybe vetett bizalom megsemmisítése
  23.) A cenzúraipari komplexum létrehozása
  24.) Központi médiapropaganda

 7. Májusban készülnek valamire.
  Lehetséges, hogy egy nemzetközi kibertámadásnak álcázott emberiség elleni újabb bűncselekményre, vagy a HAARP-al előidézett katasztrófákra.
  Erre utal, hogy az Airbnb frissítette szabályzatát . Az új irányelvek minden 2024. június 6-án vagy azt követően lebonyolított foglalásra vonatkoznak. Lemondhatja a foglalást, ha az alábbi feltételek valamelyike ​​fennáll:

  – Közegészségügyi vészhelyzeteket és járványokat hirdettek.
  – Kormányzat által kihirdetett utazási korlátozások.
  – Katonai akciók, háborús cselekmények, inváziók, polgárháború, terrorizmus, robbanások, bombázások, lázadások, zavargások és felkelés.
  -Az alapvető közművek nagyarányú kiesései. Lemondhatja, ha az alapvető közművek – például a fűtés, a víz és az elektromos áram – hosszabb ideig tartó kimaradása az adott helyen található otthonok túlnyomó részét érinti.
  -A természeti katasztrófák: tájfunok, viharok és egyéb időjárási körülmények.
  https://www.timeout.com/usa/news/airbnb-updates-its-policy-for-summer-rentals-and-beyondwhat-to-know-041024

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük