III. Budapesti Covid Konferencia és Tüntetés a polgári szabadságjogokért

III. Budapesti Covid Konferencia

Augusztus 12-14. MVSZ Székháza (1054 Budapest, Semmelweis u. 1-3.)

A konferencia küldetése:

Kettő és fél éve megváltoztatták életünket valós tudományos és társadalmi vita, valós kontroll és folyamat értékelés nélkül. A konferencia harmadik alkalommal biztosít lehetőséget a tudomány hiteles képviselőinek a párbeszédre, a tudományos konszenzus kialakítására. Kifejezi azt az igényt, hogy vannak olyan szakemberek, akik tények alapján érteni szeretnék a járványt és nem csupán követni a politikai hisztériát.

További információk: https://caraka.hu/iii-budapesti-nemzetkozi-covid-konferencia/


Tüntetés a polgári szabadságjogokért

Augusztus 12. 18:00 Budapest, Erzsébet tér

Fogjunk össze egy jobb világért!
Felszólalók: Noll-Szatmári Enikő, Dr. Dolores Cahill, Dr. Heiko Schöning, Mads Palsvig, Nigel Utton, Patrubány Miklós, Dr. Tamasi József

3 thoughts on “III. Budapesti Covid Konferencia és Tüntetés a polgári szabadságjogokért

 1. Véleményem szerint az elszabadult infláció túlnyomórészt a 2 éves covid lezárásnak köszönhető és nem a mostani háborúnak. Az Egyesült Államokban is infláció van. Ne mondja nekem senki, hogy akármilyen kötődésben is vannak az Ukránoktól, vagy a Russzkiktól…
  A sok hűhó semmiért, vagyis a lezárások hatása most gyűrűződött be. Éreztem én akkor, hogy nem lesz jó vége! És íme, most nyögjük.

  1. Az inflációnak semmihez semmi köze !!! Megtervezett, jóelőre, a többi az a bábszínház ! Egyik része a bedöntésnek.
   A gazdasági folyamatoknak és vele párhuzamosan a pénzügyi folyamatoknak hazudott dolgok csak szemfényvesztés ! A világot nem a felszínen látható, hallható események befolyásolják, az totál szimplán a gyenge felfogóképességűek gumicsontja, a mélyben történnek a dolgok.
   Minden előre el volt, és el van tervezve. Semmilyen “lezárások hatása” nem gyűrűzött sehová. Része az előadásnak, mitől nem világos ez mindenki számára, még ennyi idő elteltével sem ?
   Minden mindennel összefügg, van a cél, kinyírni a világ népességét, és uralkodni felette valakiknek !
   Minden ennek van alárendelve.

 2. Természetesen jó, ha valaki nem hagyja magát szó nélkül a “vágóhídra terelni”.
  Talán nem a legmegfelelőbb szó, ha azt mondom “Különleges” időszakban élünk.

  Ugyanis maga a név is rámutat valamire. Miért “Korona” a vírus? Lépjünk vissza ~1993 évet. Nagyjából ekkor történt a “próba”, amiről Lukács beszámol: „felvitte őt az ördög, megmutatta neki a földkerekség minden országát egy szempillantás alatt, és ezt mondta neki: Neked adom mindezt a hatalmat és dicsőséget, mert nekem adatott, és annak adom, akinek akarom. Ha tehát leborulsz előttem, tied lesz mindez.” (Luk. 4:5-7)

  Miért érdekes ez? Ugyanis bár Jézus visszautasította, hogy sátánnak szolgáljon és leboruljon előtte, de napjainkban a Mr. Global szervezete ezt MEGTETTE!!! Leborultak, azért is gazdagodtak meg ennyire. Ez evidens.
  Így ebben az időben már lezajlott, vagy éppen folyamatban vannak a következők: „levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és Sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget…”
  Igen, sátán „levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek.”
  Ez az időszak van folyamatban.
  Ezt évtizedekkel megelőzte a szózat, vagy kijelentés: „Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket…”
  Ezzel megtisztult az “ég” (az isteni birodalom) „Ezért vigadjatok egek, és akik bennük lakoztok:”, de mi jött ránk?
  Így folytatódik: „jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van.” (Jelenések 12:9-12)

  Jelenleg e „kevés időt” éljük. Emberi mértékkel nézve ez hosszabb idő, pláne ha nyomorúságot kell átélni (Testi és lelki)
  Az első században a legelső keresztények (az apostolokkal együtt) átéltek hasonló nyomorúságot, ám Pál leleplezte, hogy „Mert mi nem test és vér ellen harcolunk, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen…” (Efézus 6:12)
  Ugyanis az “ellenség” akkor sem a felhasznált emberek voltak, hanem maga sátán és démonhordái!

  Ez ma is VASTAGON igaz!
  Számtalan megtörtént dolog, mai esemény ezt aláhúzza!
  Ezért amikor valaki azt mondja bárkinek aki ma buzgón ténykedik a helyzet megjobbításában, hogy “Isten áldjon”, akkor gondoljon arra is, hogy Isten, a TEREMTŐ is TESZ a dolgok érdekében.

  És, talán nem kellene hozzá IS fordulni segítségért?
  Mert, ki az ellenség? És ki erősebb mint az ember?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük